RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 12:31:13

svenssonludde blogg

svenssonludde blogg på Nouw

NY BLOGSITE!!!!

2013-02-28 16:23
Från svenssonludde

Lämnar nu nattstad helt och hållet och övergår till Improvme som har gett mig ny inspiration. Från och med nu hittar ni mig på improveme.se/brandes 

 

Puss o kram!!!! :-))))

.........

2013-01-27 22:47
Från svenssonludde


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


  

 

Info!!!

2013-01-25 09:16
Från svenssonludde

Som ni redan säkert vet så är jag väldigt inaktiv här på nattastad och försöker verkligen att bättra mig... Men ett bra tips är att följa mig på min instagram där jag heter ludwigbjornsvensson och följ gärna mitt videofy konto också, där söker ni på svenssonludde. Tack!! 

Självklart så ska jag även börja skriva mer här och framförallt lägga ut mycket mer bilder, tänkte försöka köra mycket mer bilder än text. Det blir lite roligare :) ., Har nu i alla fall börjat på ett nytt jobb som känns otroligt kul och lärorikt. Jag trvis enormt bra vilket är väldigt viktigt. Så nu hittar ni mig på INTERSPORT i Strängnäs. Ska ni kila iväg till jobbet, ha det grymt så hörs & syns vi!! 

Tillbaka!

2012-10-31 01:53
Från svenssonludde

Hallå alla!

Som det står i min rubrik så är jag tillbaka för att hålla er så uppdaterade som möjligt här på bloggen. Vet att jag kommer och går då och då, men det är sånt som händer. Ibland får jag suget tillbaks och det är det jag har fått nu känner jag. Hoppas ni fortsätter att läsa som ni har gjort förut när jag har skrivit. Måste säga det att jag är sjukt tacksam för allt, dvs kommentarer,mail och visningssiffrorna som höjs för varje dag som går. Det är skit kul!! 

Nog snackat om det....

Idag/imorgon är det som ni säkert alla vet Halloween. Hur firar ni den?? Jag drar iväg till en kompis på eftermiddagen och börjar där, dvs, badar badtunna och så lär det nog slinka ner några öl/cider/drinkar mm. Inte helt fel!! Sedan närmare kvällen kommer vi att bege oss till en...ja, vad säger man...? Lokalfest är nog det rätta ordet. Där det kommer vara ett jäkla drag kan jag lova!!! Alla ska vara utklädda... och självklart har jag haft problem med det, så nu får det bli någon mask som man sätter för ansiktet och kommer nog se otroligt läskig ut....eller? ..Jo, ja!!!! 

Där har ni min morgondag i en liten kort beskrivning =) 

 

Sitter just nu och kollar lite lägenheter för det börjar bli dags för mig att "ta tag i livet" nu och skaffa mig ett jobb och en egen bostad. Men självklart så råkade jag slinka över på en sida som jag gillade skarpt......jag menar, här skulle jag nog kunna tänka mig att bo..bara jobbet som saknas nu!!!! ..hmm....ha ha. 

Check it out!!!!! http://www.esny.se

 

  

  

Gaaaanska så fetttt va?? 

Nu ska jag sova, ha en grym HALLOWEEN så hörs vi!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Guetta ft. Sia - She Wolf

2012-09-04 22:59
Från svenssonludde

Tjo!

Slänger upp en så sjukt bra låt som spelas väldigt mycket i min hörlurar för tillfället :-) Lyssna och njut!!!

Bye Sthlm!

2012-09-03 17:10
Från svenssonludde
På väg hem från Sthlm nu, sitter på tåget och svettas efter att SJ bytte avgångsspår ett antal gånger... Men men, man har vant sig nu.
Ska hem och träna nu, sen jobba! Hoppas ni haft en bra dag hittills och njutit solen! :-)
Hörs!!

2 SEPTEMBER

2012-09-02 15:39
Från svenssonludde
Hallå!
Tänkte berätta lite om gårdagen. Drog till Vasastan och bowlade först, därefter blev det Amnesia först sen Pure på Stureplan och sist White Room. Riktigt skön dag/kväll/natt var det!! Blev dåligt med bilder tyvärr..så snodde några bilder..:-)
På tåget på väg till huvudstaden!

2012-09-01 18:57
Från svenssonludde
Sitter nu på tåget på väg till Sthlm med Oscar. Det blev en väldigt spontan sak det här men det kommer bli sjukt kul ändå :-) Berättar mer detaljerat senare. Ciao! /brandes

Dop bilder

2012-09-01 15:33
Från svenssonludde
Här kommer några bilder från dopet. :-)


Dags för dop idag!

2012-09-01 11:22
Från svenssonludde
Efter en riktigt lyckad kväll igår så är det dags för dop idag, min systers barn. Tänker inte skriva så mycket mer utan ni får se en massa bilder lite senare som jag lägger upp vart efter.:-)
Ha det!