RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-05 03:53:59

Katarinas blogg

Katarinas blogg på Nouw

Måndag

2018-09-03 12:07
Från Katarinas

Idag är en sån där dag när jag inte riktigt orkar med. När jag precis lyckats få upp motivationen att dammsuga drog jag ner min allra finaste Lasse Åberg tavla i golvet. Så nu ligger den där, i tusentals glasbitar på golvet och jag återgår till soffläge framför tvn och hoppas på att den magiskt ska städa upp sig själv.

Bullen och brödet

2018-09-02 12:25
Från Katarinas

I onsdags var vi och köpte lite fika på bullen & brödet som ligger uppe på Masthuggshöjden.

Eftersom att vi var där lite för sent så var det mesta utplockat, så vi fick nöja oss med den där pizzahalvan samt några småkakor.

Till middagen hade vi köpt lite gott rödvin samt lite annat småplock. Bland annat underbar salami och kryddiga bondkorvar från min Budapestresa veckan innan, som jag snart kommer att visa bilder ifrån.

Om man skulle hitta hit

2018-08-31 10:26
Från Katarinas

Man kanske skulle ta och presentera sig själv litegrann? Jag är född och uppvuxen i fina Göteborg, en stad som jag faktiskt fått lära mig att älska. Fram tills för bara några år sedan var det helt otänkbart att jag skulle bo kvar och faktiskt börja trivas här, men idag har vi fått en väldigt fin relation till varandra, jag och Göteborg.

Min kärlek heter Jonathan och för bara några dagar sedan är han nu min sambo. Jag har precis sagt hejdå till Hisingen för att flytta in i hans trerummare som vi spenderade hela våren med att totalrenovera. Så nu bor vi i Majorna och den här bloggen kommer att handla om vårat liv i vår fina lilla lägenhet.

Jag trivs bäst när jag får fotografera fina saker, uppleva vackra platser, odla och ta hand om alla mina växter, spendera tid med mina närmaste samt vara i naturen. Jag gillar även att laga mat för att sedan äta den i gott sällskap.

Min kärlek för inredning har väl alltid funnits med i bakhuvudet men jag valde helt att sluta arbeta med design, mode och dekor när jag läst klart till butikskommunikatör för många, många år sedan. Idag läser jag mitt sista år till studie- och yrkesvägledare eftersom jag känner att jag vill hjälpa andra att våga fullfölja sina drömmar.

Så, vill ni följa med på en liten inredningsresa hos två studenter som bor i en lägenhet i Majorna så är ni varmt välkomna att kika in här ibland.

Katarina. 

Müsli och flyttkartonger

2018-08-28 10:51
Från Katarinas

Jag gillar egentligen inte att äta ensam. Framförallt inte mitt i allt flyttkaos, men vad ska man göra när Jonathan gått till jobbet?

Men snart är nog köket klart efter nästan fyra månaders renovering och slit. Eller ja, det är ju klart, men det är bara så svårt att bestämma sig för vart jag ska göra av alla grejer som nu blivit dubbelt så många sen vi flyttade ihop.

Ännu ett Hej

2018-08-28 09:58
Från Katarinas

..och så var vi här igen, 15 någonting bloggar senare.. Men istället för att vara bitter och gå in med inställningen att ännu en blogg kommer att tröttas ut och raderas så tänkte jag försöka använda den här som någon form av bild-bearbetning av min vardag, utan någon som helst press eller stress. Så får vi se om någon kanske lär känna mig längst vägen och kan inspireras av mitt liv. Om inte, så blir det ett mysigt litet projekt för bara mig själv.