RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 13:43:41

Lie7 blogg

Lie7 blogg på Nouw

Superduperkillen

2019-06-17 20:33
Från Lie7

Det här inlägget kommer upp en dag för sent men jag tänker ta tillfället i akt och skylla på att gårdagen var fylld med förberedelser och firande.. För igår fyllde han nämligen år. Min bästa vän och livs kärlek. Min trygghet och lovebug. Jag skulle väl kunna skriva ihop något jättecheesy, men bjuder istället på några favoritbilder på oss två.

Grattis mitt hjärta, jag vet nog att du är här inne och läser ibland!

Haha... Bild från 2015. Jag ser ut som att jag är 12 och Dennis ser ut att vara på väg till första bästa audition till ett asiatiskt pojkband. Söta ändå.

Veckans viktigaste dag: pannkakstorsdag

2019-06-13 19:49
Från Lie7

Torsdag och jobb, det känns ju lite ovant nu när jag varit ledig två torsdagar på raken. Jag kan dock tycka att det är ganska skönt med rutiner. Jag gillar torsdagar, det är nära till helgen och det bästa av allt; PANNKAKSTORSDAG. Alltså.. kan vi prata om att min mormor varje torsdag bjuder mig på pannkakor/våfflor/plättar/dylikt efter jobbet?? Så himla mysigt och inte minst gott!

Idag var det plättar på menyn som faktiskt också är min favorit, det kan ju inte bli bättre.
Jag hoppas att du har haft en lika fin torsdag som mig, kram. <3

#bestofnouw

Företag ❤ influencer-mingel

2019-06-11 21:16
Från Lie7

Igår var jag iväg på ett litet event här i Örebro. Det är så att fina Elin tillsammans med Almi har dragit ihop ett gäng med lokala influencers och det här var vår tredje träff.
Denna gång var influencer marketing i fokus och därför var flera företag också inbjudna så att de kunde lära sig mer om hur det funkar att arbeta med kreatörer och vi fick chans att lära känna varandra, hur bra som helst!

Vi blev också bjudna på otrooolig mat från Rosengrens skafferi som ligger här i stan. Nejmen det var så gott, ska verkligen ta mig dit och äta någon dag. Som jag förstod det så är deras meny helt vegetarisk och det är riktigt bra mat utan tillsatser och sådär. Perfekt helt enkelt, eller hur?

Och såhär såg jag ut dagen till ära. Älskar den här klänningen! Så somrig och fin, jag är säker på att vi kommer ge oss ut på massa äventyr tillsammans under sommaren. Den är från Chiquelle och ni hittar den här.

Basic färglära och bolognese

2019-06-09 21:41
Från Lie7

Topp HÄR /Byxor HÄR

Hade någon sagt till mig för ett år sedan att jag frivilligt skulle bära vita och beigea kläder hade jag inte trott på det. I min bok har det varit grundläggande färglära att på vita kläder spills det automatiskt bolognese oavsett om man äter det eller ej och i beige ser man naken ut på långa avstånd...

Tänk att jag nu ett år senare köpt inte bara ett utan två par beigea byxor, alldeles för många vita toppar och nu för tiden till och med stylar en outfit med båda dessa färger kombinerade.
Slutsats av detta inlägg: tiderna förändras och folk på avstånd tror nog att jag går utan byxor.

Solglasögon HÄR / Väska på rea HÄR (adlinks)

Nationaldag och sangria

2019-06-06 21:44
Från Lie7

Klänningen finns HÄR (klick!) fast i vit (adlink)

Hallå och glad national dag från en mycket oproduktiv tjej.
Jag vaknade halv 12 idag. HALV 12?! Nejmen jag har inte sovit så länge sedan jag var typ 16??? Antar att det behövdes men oj, oj, oj så dåligt det kändes.

Jag har med andra ord inte hunnit med speciellt mycket idag. Men det viktigaste hann jag såklart med, så som att impulsköpa en kamera och inviga sommarens sangriasäsong.
Jag hoppas att du har haft en jättefin nationaldag.
Kram

Insikter i maj

2019-06-04 12:08
Från Lie7

Maj var en månad fylld av nya upplevelser och insikter och idag tänkte jag dela med mig av ett urval av dessa. Strösslar även inlägget med lite bilder från månaden som knappt eller inte alls har någon direkt koppling till texten. Lite kaos precis som det får vara en ångestfylld måndagskväll.

1. Jag är en jäkel på att baka kakor. Jag har aldrig varit ett fan av kakor, men av en slump tog jag mig an kolakakor i början av maj och WOW. Jag bakade kolakakor varje dag i en vecka efter detta. Jag har nu även gett mig på havreflarn, och jag måste säga att de är rätt så otroliga de också.

2. En svart t-shirt är ett måste i ens (iallfall min) garderob. Jag införskaffade mig min absolut första basic svarta t-shirt någonsin i början av maj och den har använts flitigt hela månaden. Vad gjorde jag innan den flyttade hem till mig egentligen?

3. Modern family är ett mästerverk utan dess like och jag känner någon slags konstig efterhands-FOMO-känsla för att jag inte upptäckt denna serie tidigare. Jag har bara sett 10 avsnitt än så länge men känner typ att jag borde kolla segare så att det aldrig tar slut haha...

Örebros bästa pizza

2019-05-20 16:47
Från Lie7

Fredagen var en lååång och trött dag vilket resulterade i att jag och Dennis gick ut och åt. Vi hamnade på Stadsträdgårdens restaurang här i Örebro och DÄR mina vänner har ni ett ställe att lägga på minnet! Jag skulle absolut säga att det är värt att planera in ett Örebro-besök enbart för deras pizzor, WOW, WOW, WOW säger jag bara. Tipsens tips.

Hur myyyysigt!?

Topp HÄR (klick!) (adlink)


När tiden inte räcker till

2019-05-14 16:26
Från Lie7

Om jag trodde att ''livet har kommit emellan'' tidigare så har det inte varit någonting mot vad jag har upplevt de senaste veckorna. Alltså wow.

Den senaste tiden har jag inte levt mitt liv utan livet har levt mig liksom. Jag har verkligen inte haft tid för nåååågot annat än det absolut nödvändigaste. Nu om någonsin har jag fått förståelse för eat, sleep, repeat faktiskt innebär.
Någonstans känner jag att det nu äntligen börjar lugna ner sig och som jag har saknat bloggen.

Just nu tar jag var dag som den kommer men jag hoppas på att kunna slänga upp några inlägg i veckan här iallafall.
Kram

NA-KD Trend

Årets bästa dag

2019-03-26 16:22
Från Lie7

Hallå,

Igår var det våffeldagen vilket i min mening är en utav de absolut viktigaste dagarna på året. Julafton, kanelbullensdag och våffeldagen ligger på en delad första plats på min lista iallafall. Det är faktiskt så att min mamma är bäst i hela världen på att grädda våfflor (hur är man ens bra/dålig på det???) men då hon var bortrest igår så löste jag och pojkvännen det på egen hand och det blev inte alltför dåligt ändå.

Måste också dela med mig av liiiivets våffel-hack. Ha i rivna morötter!!! Fiiiiinns inget godare, jag lovar. :)

Kram

Min helg i bilder

2019-03-25 14:06
Från Lie7

Hallå,

Här har det ekat tomt i flera månader. Även fast jag skrivit tiotals inlägg mentalt så är det inget som har fått glida ner över tangenterna och komma till liv här på bloggen. Nu kände jag att det var dags att ta tag i det här igen.

Här kommer helt enkelt ett gammalt hederligt ''Min helg i bilder''-inlägg. Eller ja, fredag och lördag iallafall då min söndag inte var mer händelserik än pizza framför tv:n.

Kram

I fredags var tanken att jag och pojkvännen skulle ha datenight. Planen var att gå ut och äta någon god middag, kanske dricka ett glas vin eller två. Istället somnade vi båda direkt när vi kom hem och vaknade vid 6 och båda kände sig helt slut så det blev att beställa från Wolt. Inte mig emot, iallafall inte när denna mat kommer hem. WOW, så gott det var.
Vi kollade även ikapp årets Paradise hotel. De senaste åren har vi bara sett de första typ 2-3 avsnitten och sen tröttnat men jag tycker verkligen det är en bra säsong i år, så kul!

Lördag och på väg till lägenhetsvisning. Vi har dessvärre gått och kärat ner oss helt i en alldeles för dyr lägenhet... Att gå på visningen var väl kanske inte världens smartaste drag men någonstans hade vi en tanke att vi skulle bli mindre kära när vi fick se den i verkligenhen för den kunde ju omöjligen vara lika perfekt som på bilderna (spoiler alert: den var ännu finare).

På kvällen blev det bio. Jag är ju absolut en sådan person som tycker att popcornen är 70% av ett biobesök. Hur som helst så såg vi Instant family som faktiskt var riktigt rolig. :) Recommend, recommend!