RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-05 01:15:24

Cornelialiljebladh blogg

Cornelialiljebladh blogg på Nouw

SHE’S MAD BUT SHE’S MAGIC

2019-07-04 13:31
Från Cornelialiljebladh

SAMOS BLACK AND WHITE PT. 1

2018-09-18 18:22
Från Cornelialiljebladh

YOU ASKED I ANSWER

2018-09-17 21:27
Från Cornelialiljebladh

Vilken är din favorit emoji och vilken hatar du? Älskar ditt instagramflöde!

Tusen tack! Favoriten är antingen eller .. (de som jag använder mest) den jag hatar är tycker den är så otroligt creepy. Men ogillar starkt med. Usch.

Woman crush?

Rosie Huntington Whiteley & Alicia Vikander!

När är du född och i vilken stad? Kram!

Jag är född i slutet av Mars 1994 i en liten förort utanför Linköping, Ljungsbro.

Sämsta respektive bästa med dig själv? :)

Sämsta, allt jag är väldigt kritiserande/nedvärderande när det gäller mig själv och väldigt intensiv. Bästa är att jag är väldigt omtänksam och har lätt att sätta mig in i andras perspektiv. Och jag har nära till skratt så du får alltid känna dig rolig i min närhet :)

Favorit citat? Älskar dina captions på Instagram!! Vart hittar du alla citat eller kommer du dom själv?

Den här veckan: Do it because it’s in your heart. Not because you want something in return.

Åh tack! Inte det lättaste att alltid komma på, ha! Hittar mestadels på Pinterest men också inspireras av andra, men oftast en kombo eller helt taget från minnet eller hjärtat. Brukar spara ner i en anteckning på telefonen är inspirationsbristen dyker upp och handplockar då därifrån. Tips!

Vilken är din största struggle in life? Superfin blogg! Kram

Balans. Och psykiska tankemönster. Att vara snällare mot mig själv och tänka 2 gånger istället för 1 innan jag tar ett stor beslut. Tack fina!

Varför lägger du inte upp mer outfits? Och sminktips? Kan inte du göra en smink tutorial?

Handlar om mod det där.. ska försöka bli bättre på det, promise! Sminktips absolut, men en smink tutorial känns just nu ganska långt bort. Men man ska aldrig säga aldrig..

Har du körkort? Om inte.. När ska du skaffa?

Nej det har jag inte men om jag får säga det själv är jag faktiskt duktigt på att köra bil (har övningskört). När jag känner ett stort behov av att ha körkort kommer jag ta det. Just nu är alltid smidigare och mer praktiskt utan bil. Kram!

Får man hälsa om man ser dig på stan? Älskar din blogg :)

Åh ja! Självklart får du det. Tack så jättemycket :)

Vart på Samos bodde ni? Och vilken var den bästa stranden?

Vi bodde i Pythagorion, bästa stranden måste ha varit på Samiopoula (jättefin sandstrand) men omgivningsmässigt Tsamadou Beach i Kokkari. Bästa stenstranden på Long Beach i Kokkari.

Favoritserie i höst?

Atypical, Younger, Suits, Marseille, Wahlgren’s värld är dom jag kollar på just nu. Seriejunkie deluxe.

Är du helsvensk? Tycker du har drag som påminner om Kroater..

Ja! Haha.. åh det tar jag verkligen som en komplimang men tyvärr inte! 1/6 ryss har jag i mig men vet knappt om det räknas?

Ditt namn? Säger alla det som tilltalsnamn eller har du några smeknamn? Kram!

När jag flyttade till Göteborg så var det endast Cornelia som jag alltid tilltalades med.. Nu: Coco, C, Collis och A’s alla smeknamn till mig behöver vi inte ens gå in på.. haha.

Vart är ditt löshår ifrån? Och vilken insättningsmetod? Så fint!!

Från bästa Delightful Hair. Den här gången är det faktiskt med nail hair/varmt keratin då mitt hår är för skört/lent/tunnt för hairtalk alt tejp metoden. Tusen tack!




RE BOOT(S)

2018-09-13 19:31
Från Cornelialiljebladh

Min favoritsäsong är äntligen här när det gäller mode och skor. Sensommar/tidig höst, boots tillsammans med längre stickade plagg och kappor eller jackor i mocka eller fuskläder/skinn.

/ My favorite season is finally here - when it comes to fashion and shoes. Late summer/Pre fall fashion. Boots together with longer knits and coats or jacket in suede or fake leather.

Jag har samlat mina favoriter online åt er (!) Ett par klassiska i svart med snyggt material tycker jag är ett måste. (Oversize knee bootsen äger jag sedan förra säsongen). Mitt hjärta klappar lite extra för de röda och jag tycker leopard bootsen gör en hel outfit.

/ I’ve collect my online favorites for you guys (!) I think that a must have is a pair of black classic boots with some details or unique material. (The oversized black boots I own since last season) My heart takes an extra jump for the red boots and I actually think that the Leo boots can make an entire outfit.

BLACK LACK BOOTS - HERE LEO BOOTS - HERE WHITE BOOTS - HERE
OVERSIZED BOOTS - HERE BIKER BOOTS - HERE

ZIP BOOTS - HERE

RED BOOTS - HERE TWEED OVERSIZE BOOTS - HERE

SNAKEPRINT BOOTS - HERE

ART AND INTERIOR

2018-08-29 10:22
Från Cornelialiljebladh
Inlägget är i samarbete med PIXERS

LEKA MED TRENDER HAR ALDRIG VARIT SÅ ENKELT.

Se de senaste trenderna och tolka dem i din interiör på ett mästerligt sätt - snabbt utan någon renovering!

Varje höst blir jag alltid sugen på att uppdatera vår lägenhet. Med nya posters, få in mer färger/ändra nyanser på både textiler och tavlor. Ovan ser ni några av mina favorit prints/posters från PIXERS

All inredning är personligt anpassad, och teamet bakom företaget är otroligt hjälpsamma. Du får idéer till ditt hem, uppdatering om trender och även inspiration rum för rum. Är det i ditt sovrum du vill ha förändring och ny konst, eller en personlig/egen tapet? Då klickar du dig bara in på länken till Sovrummet.

Du hittar allt ifrån egen gjorda tapeter, fototapeter i vinyl, till kylskåps dekorativa mönster, möbeldekorer, färg och självhäftande dekorer till skåpsluckor, canvas tavlor, PVC tavlor till posters. Med andra ord, du hittar allt du behöver på samma stället för att förnya ditt hem med färg och konst.

Innovativt, inspirerande och enkelt.

Med rabattkoden SCHOOLBAG40 får du 40 % rabatt tills 23.59 ikväll.

TRAVEL IS THE MUSE

2018-08-16 09:27
Från Cornelialiljebladh

Ny vlog uppe från 7 fantastiska dagar på Samos.

SECRET HIDE AWAY

2018-08-07 01:40
Från Cornelialiljebladh

SUNNY SIDE UP

2018-08-04 21:30
Från Cornelialiljebladh

Hemkomna och efter en sen lunch/early dinner från favorit kvarterskrogen sitter vi nu och spelar schack, dricker rödvin och lyssnar på musik. Mysigt par? Ha! Har haft en helt fantastisk vecka på Samos med min favorit och lovar att uppdatera er med massor av inlägg men just nu ska jag mysa vidare och fortsätta sippra på mitt rödvin. So long!

POSTCARD

2018-08-02 12:29
Från Cornelialiljebladh

SUNDAYS HAVE MY HEART

2018-07-22 20:11
Från Cornelialiljebladh
‭ https://youtu.be/_DcJgFQIO3s

Mina systrar kom till oss i fredags och sen dess har vi umgåtts konstant. Denna helgen kommer jag leva på länge. Minns inte ens sist bara vi tre, kunde umgås och se en film ihop. Sån lyx och så mycket kärlek jag har för dom två. Imorgon tar min semester slut, så har sammanställt (det lilla) jag faktiskt har filmat de senaste veckorna i vloggen ovan. Hope you like!