RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-05 22:25:26

KarinS30 blogg

KarinS30 blogg på Nouw

Snart är det semester & vi har en magsjuk unge

2019-07-05 16:17
Från KarinS30

Igår kväll kräkte Lucas ner hela sig, soffan och mattan, vi har skrubbat hela soffan. Mattan får vi nog inte ren.. Mattan är ändå så pass sliten så den ska ändå bytas ut. Får bara hoppas vi andra klarar oss.

Igår var det Lucas sista dag på förskolan, Mannens semester börjar idag. Jag ska jobba dagar lördag & Söndag innan jag också går på 4 veckors semester.

En härlig midsommar helg!

2019-06-24 17:18
Från KarinS30


Måndag och en ny vecka. Vilken underbar helg vi har haft. Det har blivit en hel del syndande med onödiga kalorier men så himla värt det, man måste få unna sig sånt man blir sugen på ibland. Men nu tillbaka till att räkna kalorier igen.
Midsommarafton firade vi med fina vänner tillsammans med deras barn, det är jättekul och se att barnen kommer så bra överens. Vi åt sill till förrätt och till varmrätt blev det jättegoda fyllda färsbiffar och sen jordgubbar med glass.

Midsommardagen var vi bjudna hem till mina föräldrar, och åt mer god mat.
Och söndagen tog vi det bara lugnt och njöt utav det fina vädert.

Jobb och myss

2019-06-20 20:24
Från KarinS30

Här har det inte vart mycket aktivitet på sistone, men det ska bli ändring på det! Idag har jag jobbat dag. Vilket underbart väder vi har, passade på att stanna till en stund med Lucas i parken efter hämtning på förskolan. Imorgon är det midsommarafton då jobbar jag till 15.00 efter jobb ska vi hem till vänner och fira midsommar. på lördag ska vi hem till mina föräldrar.

Trevlig helg!

Twistshake!

2018-07-07 21:50
Från KarinS30

- I samarbete med Twistshake

 TWISTSHAKE Påfyllning at Twistshake limiterande Pärlemokollektion!

Äntligen är de magiska färgerna tillbaka. 

Med min personliga rabattkod : karinx sparar ni  20% på hela Pärlemo och Pastel sortimentet. 

Och med samma kod får ni även 60% på alla neon produkter och Neon paket.

Skynda få hem din favorit innan dem är slut på lager

- Direktlänk  ​www.twistshake.com


En händelserik vecka

2018-07-02 20:10
Från KarinS30

En ny vecka  och imorgon börjar man jobba igen efter 3 veckor semester kommer att ha en till vecka i mitten av juli.

Föra veckan startade vi med ett besök upp till Göteborg i några dagar. Vi besökte Liseberg och passade på och hälsa på min far som skulle visa oss Göteborg runt. Vi promenerade nästan 3 mil en dag i alla dessa backar med barnvagn om vi hade träningsvärk i benen dagen efter. Och vilken tur vi hade med vädert. Vi kom hem från gbg onsdagskväll och var hemma en dag. Tidigt på fredag morgonen tog vi bilen och åkte  Trelleborg-sasnitz färjan. När vi kom av färjan körde vi ut på den Tyska Rivieran vi checkade in på ett strandhotel i Binz som ligger ca 20 minuters bilfärd från färjan. sen i söndags var vi i Tomelilla hos familj och grillade och barnen lekte med varandra.

Midsommarhelgen

2018-06-29 06:09
Från KarinS30


Vi firade midsommarafton i Hjärup hos vänner det var jätte trevligt vi var hemma igen ganska så sent på kvällen. Sen midsommardagen kom mina föräldrar, svärmor och bröder på middag lika trevligt det med på kvällen tittade vi på fotbollen.

Vi avslutade helgen med en tur ut i skogen det var riktigt skönt och komma ifrån stan en liten stund. :)

Storstädning när det är mulet väder ute

2018-06-21 01:16
Från KarinS30

Igår passade vi på och göra en välbehövlig storstädning här hemma. Vi dammtorkade, torkade skåpen, dammsög och svabbade golven. Senare på eftermiddagen gick vi ut en sväng och solen tittade fram en stund bakom molnen.

Skolavslutning för den stora grabben

2018-06-15 23:20
Från KarinS30

Idag har min 13 åring haft skolavslutning. Årskurs 7 avklarad till hösten börjar han i 8:an. Efter avslutningen promenerade vi till Olerey's och käkade deras lunchbuffe och det ingick 1/2 timme bowling. Lilleman var också med och tittade på. Vi skiftades om att ha honom uppe i famnen och han var nöjd med det. När vi bowlat färdigt promenerade vi hemåt och vi stannade till på en lekplats. Trevlig helg !

Egentid hos frisören

2018-06-14 14:11
Från KarinS30

Idag var jag till hårfrisören på #Nikita och fick färgat min utväxt och la lite ljusare slingor och samt klippte topparna, det var riktigt skönt att bara sitta där i stolen och bli ompysslad. Fick med mig hem ett silver schampo och Balsam.  Det ska bli spännande och prova ett nytt märke som jag aldrig har testat tidigare. Shampo och balsam ska hjälpa till och minska de gula tonerna samtidigt som det är vårdande och skyddar håret mot uv, ett stort plus är att hårprodukterna är helt fri från paraben. I måndags var vi med Lucas till hans första frisörbesök. Han fick sitta i en sportbil och titta på Youtube han var jätte duktig och fick beröm av frisören.

18 månaders kontroll på Bvc

2018-05-30 22:28
Från KarinS30

I fredags var det dags för 18 månaders kontroll för Lucas väga, mäta och bli vaccinerad.

Inga symtom påvisade ännu men läkaren sa att det kan också ta upp till 2 veckor innan han kan få några symtom som exempelvis feber eller röda prickar på kroppen. Vikten visade 10,65 kg och han är 82 cm lång.