RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-12-16 01:33:16

Zannawahlgren blogg

Zannawahlgren blogg på Nouw

Utkast

2019-12-15 16:02
Från Zannawahlgren

Jag minns det så tydligt när jag träffade dig i Stockholm för första gången, jag va kär i dig och du va nog det i mig också.
När de äntligen va du och jag va du de bästa i mitt liv, vi hade så kul.
Våra bråk har alltid varit förfärliga och de måste du också tycka, som två psykopater med apbeteende instängda i samma bur för att slåss om samma mat. När bråket blev så stora hände de att vi gjorde slut, men vi hittade ju alltid tillbaka till varandra igen men så upprepades samma sak igen. Det har funnits stunder där jag funderat på om jag ens fortfarande var kär i dig, men de vet jag att jag var. Trodde verkligen att vi skulle dela allt i livet tillsammans, men våra liv hade andra planer.

Att du rökte på när vi va små va egentligen inte en sån stor grej, men jag var tydlig med att om vi skulle vara tillsammans så fick du lägga av, vilket du gjorde o vem var då lyckligare än jag?

Jag tror att du egentligen är ganska trasig precis som jag och många gånger förstår jag dig men samtidigt inte. Vi hade nog sönder varandra väldigt mycket också, för de är inte bara synd om mig det är synd om dig också.
Jag visste ju att varje gång vi gjorde slut att du hängde med dina kompisar och ni gjorde saker som ni tyckte va kul, de blev bara värre för varje gång. Men varje gång vi blev tillsammans så slutade ju du, trodde lilla naiva jag.
Det var ett tag som jag va så säker på att du va otrogen, för jag fanns inte i din värld fast att jag bodde hos dig, du ville aldrig ta i mig och du såg mig knappt. Du va bara så arg hela tiden.

Tillslut tog jag mitt pick o pack och drog, förvirrad av kärleken och förkrossad. Det tog några månader men sen började vi ses igen, du va ju trotts allt min bästa vän. Du förklarade att du aldrig varit otrogen, du va bara beroende av droger, men de va ju för mig samma sak. Men åter igen gick vi tillbaka till varandra för de ju så det alltid varit, vi flyttade ihop, och jag tror att vi båda sprängde de sista av oss själva i den där lägenheten. Det var bara eviga bråk och du var ständigt hög och trodde jag var dum som inte såg och när du ljög mig rakt upp i ansiktet trodde du jag inte förstod.
Men jag förstår till en viss del men samtidigt inte.
Att vi slogs, skrek och allt där emellan var något alla visste om. Du va aldrig rädd för att skälla ut mig på stan, i affären eller framför folk över lag, mina vänner tyckte de va konstigt när du ringde och skrek att jag va de ena och de andra bara för någon enstaka grej. Det sårade mig så mycket och det visste du om.

Jag kunde inte se det då, men jag ser det nu och vi var inte menade för varandra.
Jag saknar dig och tänker på dig ofta, inte för att jag är kär i dig för det är jag inte, men du betyder fortfarande mycket för mig och jag tycker synd om dig. Oavsett hur mycket du har skadat mig har du en speciell plats hos mig. Du är en sån vacker person utan droger, jag önskar du förstod.

Idag tänker jag på dig lite extra, grattis på födelsedagen.

Efter att vi hade gjort slut var jag säker på att kärlek inte ens var något jag förtjänade, att jag aldrig skulle få uppleva det.
Jag trodde att jag behövde dig så mycket att jag skulle dö utan dig, eller du utan mig. De är förfärligt att känna så, jag gör inte det längre. Jag vet nu att jag är stark, jag klarar allt jag vill klara och jag ger inte upp. Jag är en egen människa och jag klarar mig själv. Jag är värd all kärlek i världen precis som alla andra.

När det senare klev någon annan in i mitt liv, blev jag fångad med storm och de är sant. Så fint som vi har det tillsammans får mig att tro på äkta kärlek där man kan vara tillsammans in till döden och jag förstår om de för er låter löjligt och att man bara säger så för att man är kär. Men jag tror ärligt de är sant. Vi bråkar men de är aldrig på en hög nivå där vi kränker varandra med skadande ord eller för den delen slåss. Jag är så tacksam över att ha en sån fin människa i mitt liv. Att vara tillsammans med honom är enkelt och vackert, det gör mig lite helare.

Det jag vill ha skrivet med detta är att vi klarar oss, när livet känns skit och allt går i fel riktning så klarar vi oss ut ur det till slut. Vi är så starka och fantastiska, vi är värda allt gott livet har att ge. Vi måste sluta tro och trycka ner oss själva om att vi inte skulle vara det. Ur något dåligt växer något bra.
Tack till alla er som stöttat mig och funnits där för mig och som fortfarande gör det. Big love

ÄNTLIGEN VÅRVÄDER

2019-02-17 09:58
Från Zannawahlgren

Hej fina ni, alltså vädret??! Så himla mysigt, äntligen försvinner snön, vi har inte någon kvar här iallafall, kanske någon fläck där o där men de kan ju knappast räknas, om de fortsätter va såhär soligt så försvinner nog resten i veckan. Jag har längtat så mycket efter våren, det är min favorit årstid, knäppt va? Gillar vintern i början men sen blir de alldeles för kallt och sommarn ... blir de lika varmt som de va i somras så flyttar jag till nordpolen, Fy de va alldeles för varmt så därför är vår och höst mina favoriter, inte för kallt och inte för varmt hahah. Längtar så mycket efter uteserveringar och se allt blomma. Men mest av allt? Äntligen kan jag sluta använda alla jädrans vinterkläder, kan man ens klä sig snyggt på vintern? Knappast? Vem orkar ens själv har jag sprungit runt i mjukis-dressar nästintill varje dag och de är hur skönt som helst men hur snyggt är de då? Favoriten är Kenzas kollektion med puma Jaja de va allt för mig och min tanke bana idag, PUSS

Anne Frank, Bucketlist <3

2019-02-13 21:23
Från Zannawahlgren

Hej på er igen.
Jag och min vän har bokat en resa till polen nu i maj, vi blir borta mellan den 6-9. Ska bli jätte mysigt. Vi ska väll bara göra de ” vanliga ” besöka Auschwitz. De har jag haft på min bucketlist jätte länge, står även där att - åka till Amsterdam till Anne Frank- house. De en av mina största drömmar, så himla häftigt få en inblick i hur det faktiskt var och att få uppleva det men även så extremt hemskt och likaså med Auschwitz. Kommer nog bli mycket känslor och jag som är så känslig också!! :,)

Jag vill även resa i sommar, jag och Max hade tänkt åka till Italien men det är inget som är bestämt, eftersom de blivit lite ändringar med jobb för mig osådär. Jag skulle även så himla gärna åka på en ”svenne-semester” hyra en fin stuga i typ utkanten av Öland eller Gotland, de är ju så fint och ett sånt fantastiskt plats. Men min Max är mindre sugen på det, kanske får åka ensam haha. För något är sen, tror de är 2 år sen eller nått så åkte jag och Max på semester i någon vecka på deras husbåt genom Stockholmsskärgård, fattar ni ens hur fint det va? Asså så oförklarligt vi bodde på flera olika ställen och däribland i en typ hamn med små stugor och så kunde man hyra flakmoppar och de fanns en pytteliten Ica butik, det var så fantastiskt.

Vi får se vad som händer, först är de polen som gäller och de ska bli så kul att boka av de på min bucketlist

Arbetsintervju & Planer för helgen

2019-02-07 10:00
Från Zannawahlgren

Hej finisar.

Jag har en sån lust att lämna bort alla mina kläder till typ myrornas eller en sån där grön grej ni vet som brukar finnas vid återvinningsstationer, känns faktist dumt att bara slänga kläder. Men jag vill så gärna bara köpa en helt ny garderob. Lite jobbigt just nu dock och får nog ske lite framöver eftersom Max kommer döda mig om jag tar upp mer plats i garderoberna... Vi har till och med köpt en byrå och jag har fortfarande en halvgarderob hos mamma och pappa. Det är så dumt för jag köper saker som jag aldrig ens använder och sparar saker jag inte ens vill ha för att jag kanske en dag behöver dem, dumt? ja!

Just nu väntar jag faktist på lite paket hihi, Har beställt lite underkläder från Hunkemöller, älskar deras underkläder sån skillnad mot typ andra butikers bh:ar och dessa! så sköna. Väntar även på ett paket från kicks som innehåller en parfym och sen väntar jag på min glossybox som jag skulle fått i januari? blir så trött på deras kundservice dessutom, man kan liksom inte ringa till dom undan måste typ skriva i en chatt? även haft kontakt med dem på instagram, tyckte de va så konstigt att min glossy aldrig kommer, men de va tydligen inget konstigt med det enigt dom '' den tycker upp snart '' jaja hoppas den kommer i veckan haha...

Påtal om i veckan så har jag inte gjort så mycket mer än vanligt. Igår ( Onsdag ) skulle jag varit på en arbetsintervju men den blev tyvärr uppskjuten tills fredag morgon, Tycker de skit jobbigt att gå på sånt och bara prata om sig själv? '' Vad är bra med dig'' blir typ generad av frågan haha. Men känns skönt att ha en plan till sommaren. Jag har förmodligen jobb hos min brukare i personlig ass i sommar också men kan kännas skönt att ha en backup ifall de inte blir så mycket jobb.

På fredag ska jag även åka till vingåker och mysa med min fina vän Alexandra. Ska bli jätte kul och mysigt med lite vin och god mat och en massa snack.

De var nog allt för mig, hoppas ni får en underbar helg och resterande vecka. Puss!


Mitt 2018

2019-01-28 12:00
Från Zannawahlgren

Hejsan allesammans! De va så länge sen jag bloggade, haft så mycket runt om mig som gjort att jag bara inte haft tid helt enkelt. Nu tänkte jag iallafall ge er en inblick i mitt 2018!

Såå jag började året i Thailand, vilket var underbart! Älskar detta land, lukten av havet och känslan och äta massa gott.

Tyvärr har mina bilder från februari försvunnit så här kommer mars, då jag var på dop för min fina kusinvitamin Jax, tyvärr har även alla fina bilder jag tog här försvunnit så hittade denna som får duga!

I april färgade jag äntligen mitt går, hade väntat i typ ett år för att mitt hår va så extremt slitet och de bara gick av hela tiden, fyfan vilken hemsk period att gå runt sådär, ber om ursäkt till alla människor jag mötte. Blev iallafall super nöjd med håret! 2018 var verkligen mitt hår år? Färgade ljust, klippte lugg, klippte av nästintill hela längden, färgade blått, färgade svart och åter igen ljust? Beslutsångest? Ja!

Sen i juni så åkte jag och min älskling till Skåne för att träffa massa fina människor.

I juli så fick vi ta hand om min farmors fina hundar då hon fick läggas in på sjukhus på grund av sin cancer❤️

I augusti somnade min fina farmor in efter över ett års lidande, cancern är så hemsk och jag saknar dig varje dag ❤️❤️

Sen kom begravningen för farmor. Den va helt underbart fin och det var den svåraste dagen i mitt liv. Aldrig haft en sån skärande känsla i hjärtat. Sen kom min mosters bröllop där jag fick vara tärna, helt magiskt.

I oktober firade jag och mamie in våran födelsedag genom att sova, och jag blev bjuden på mat av mina kära

I november blev jag bjuden på min födelsedags present av Max, vilket var en spa helg i Grisslehamn på deras nybyggda hotel! Han hade bokat tornsviten och vi hade egen jacuzzi i rummet, super mysigt. När vi kom dit väntade även denna super fina bukett och annat gott på oss.

Slutligen December, hjärtat mitt fyllde 19, jag drog till Thailand i år igen vilket var magiskt som vanligt, tatuerade mig igen, dålig bild jag vet!! Gjorde även en text på foten. Detta året har varit de bästa och de värsta för mig, jag har även tagit ett studieuppehåll och flyttat hem till max, nu är vi sambos <3 Jag saknar min farmor jätte mycket men vet att hon har de bättre där hon är nu! I veckan får jag förmodligen mitt körkort och jag har hittat en jätte gullig liten bil som jag är sugen på. Längtar efter vad detta året kommer ge mig. Puss och kram

Mys lördag ♡

2018-01-27 17:46
Från Zannawahlgren

Förra helgen var första gången jag träffade Max på tre veckor, åhh vad jag sakna ihjäl honom då. Jag kom iallafall hem med nya tatueringar från värmen, ont gjorde det men de va värt de. Älskar tatueringar, skulle vilja fylla hela kroppen med det, såå snyggt.
Har iallafall praktik nu, har tre veckor kvar och sen blir de lov tjohooo. Men hela dagarna blir ju förstörda när man har praktik.
På tal om ingenting så fick jag äntligen träffa Liw och hennes lilla Nova-Li efter jag kom hem från Thailand, guuud vilken sötnos. ♡
Idag iallafall så har jag, Max och hans gulliga mamma varit inne i stan och shoppat lite, löning igår så man får ju skämma bort sig. Vi käka Phils Burger, vilket var lite sådär enligt mig, de hade en förfärligt äcklig soltorkadtomat röra i sin halloumi burgare. Den var verkligen vidrig och förstörde hela smaken haha, men försökte få bort de mesta och då vart den super god. Men vi kom hem för några timmar sen och herre vad mina fossingar värker. Men snart ska vi äta lite smått och gott igen, vi vart så mätta efter lunchen så vi bestämde oss för att ha lite plock ikväll istället. Jag ska trycka i mig en väldig massa brieost, mums.
Men puss på er och hoppas ni har en fortsatt fantastiks helg ♡

Thailand 2017/2018♡

2018-01-03 08:30
Från Zannawahlgren

Heeej finisar.

Just nu befinner jag mig i AoNang/ Krabi, som ligger i Thailand. Det tog ca 12h att flyga hit men de va så värt det. När vi kom till hotellet fick vi vänta i några timmar innan vi fick våra rum, så vi la oss och solade vid poolen en stund. Sen började det spöregna. Men som tur var har de inte hållit i sig utan vi har haft fint resten av dagarna vi varit här. Igår åkte vi till en annan strand då våran egna strand inte är så fin, men det var väldigt fint där och varmt. Vi åkte hem vid typ tre och la oss vid poolen, sen käkade vi & gick till en natt marknad men de fanns inget kul där så vi drog hem igen. Idag ska vi dock på någon annan marknad som skulle vara större där de finns mycket mat osv. Tycker att det är lite jobbigt med maten, jag är så extremt kräsen och sen är de även svårt att hitta god vegetarisk mat som inte är en risklutt med grönsaker eller pizza hehe.

Jag har inte bränt mig än vilket är super skönt iallafall. Har dock olja på benen nu så hoppas att jag inte bränner mig för det.

Men kort inlägg men jag ska sola vidare nu, puss o kraaam

Onsdag!!♡

2017-12-13 15:02
Från Zannawahlgren

Hej finisar!

Haft en sån skön skoldag idag. Vi hade bara en lektion sen hade vi en lucia musikal, efter de kolla vi film och sen hade vi idrott och fick sluta.

Snön verkar ha lagt sig nu, de behöver absolut inte komma mer nu känner jag, när jag ska gå upp till bussen kommer de alltid snö in i skorna o de är för jävligt kallt ute. Men de är ju såklart mysigt att kolla på. Hoppas de håller sig fram till julafton, hur sjukt är de inte egentligen att de är snart julafton? Känns som jag började skolan igen från sommarlovet igår??!?!
Men skönt är de iallafall för under jul drar jag till Thailand, de ska bli för skönt alltså!!
Det är typ de ända jag ser fram emot just nu, imorgon har jag två prov, i natur & psykologi. Tror ni jag har pluggat? Nej för jag är så jävla dum ;-)))
Ska snart till Örebro med mamma också för att julhandla och handla lite möbler till mitt nya rum hihi!! Men kan lägga upp bilder på de någon annan dag!
Nu ska jag njuta av mitt favorit the och kanske plugga lite ( högst otroligt då jag antagligen kolla yt istället )

Hoppas ni haft en trevlig dag, puss hej♡

Vaniljmunkar!♡

2017-11-28 18:30
Från Zannawahlgren

Hejsan finisar!
Va så himla trött idag när jag vaknade, de va så svårt att gå upp ur sängen. Men när jag insåg att min buss skulle gå tre minuter flög jag upp ur sängen och kastade på mig alla kläder, borstade tänderna och sprang till busshållplatsen. Skoldagen har varit jätte seg, och jag somnade en stund när jag kom hem. Men sen började jag baka vaniljmunkar, de va inte alls svåra att göra och dem blev super goa.

Igår var jag till Örebro med mamma och Simon för att handla tapeter och möbler till våra nya rum som vi ska få snart. Vi beställde även en ny säng till mig som förmodligen kommer nu i veckan, ska bli så skönt att kunna slänga min 120cm och byta till den nya som är 180cm. Wihoo! Mitt rum kommer bli så himla fint, har så höga förväntningar!

Men nu ska jag sätta mig och plugga då jag har prov nästa vecka på tisdag, buhu.
Hoppas ni haft en fin dag, kram♡

BABYSHOWER!♡

2017-11-18 18:53
Från Zannawahlgren

Idag har vi efter en månads planering äntligen fått överraska våran finaste vän och blivande mamma Liw. Jag är så lycklig och glad för din skull Liw, du kommer bli världens bästa morsa. Jag kommer alltid finnas här för dig och hoppas att jag blir en framtid barnvakt. Jag älskar dig ♡