RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-03-29 13:51:48

eelinsbeauty blogg

eelinsbeauty blogg på Nouw

Blir sminkad! Valentine

2019-02-07 16:55
Från eelinsbeauty

Anmälde mig till en vip kväll idag på makeup store... Men blev uppringd tidigare idag o dom frågade om ja ville sitta modell för en sminkning med fokus på mig blev sjukt glad så ska iväg o bli sminkad om en stund.. Temat är så klart Valentine lite tips på hur man kan göra om man ska på nån dejt eller gå ut med sin kärlek :) bilder kommer upp senare ikväll :)

good feelings

2019-02-05 10:56
Från eelinsbeauty

Har du kännt en bra känsla du inte kännt på länge den osynliga känslan som inte syns utanpå?men känns så stark intuti ditt hjärta. Ett starkt band en känsla färgen röd kallar jag det.. Tunnelseende.. Men du vågar inte visa ditt hjärta du har låst det med en nyckel men det är dags att kasta nyckeln för det nya året. Tillåt dig att känna  känslan men styrs inte av den... ❣️ Gör det du älskar med hela ditt hjärta! Låt inget ska få hindra dig full ditt hjärta med energi glädje.. Att älska sig själv först.. Min kärlek till konst, musik, djur, familj, vänner ska jag verkligen ta tillvara på och inte ta för givet.. Och göra allt som den sista dagen som mina sista andetag då är jag lycklig!

maaat

2019-02-01 15:29
Från eelinsbeauty

Som dom flesta älskar jag mat.. Och ta bilder på maaat speciellt när man äter ute så bjuder på lite matbilder en fredag som denna!

Facelook

2019-01-31 04:03
Från eelinsbeauty

Tillbaka!!

2019-01-24 15:11
Från eelinsbeauty
Efter ett lång uppehåll från bloggen är jag tillbaka! Har saknar att skriva denna blogg har varit som terapi för mig och har saknat att skriva här.. Jag la aldrig ner bloggen för jag en dag kanse skulle komma tillbaka. Så skönt att kunna blicka tillbaka på vad som har hänt och hur min resa har utvecklats som person ifrån då och nu. Hur mår jag idag? Jag mår bättre en vad jag gjorde under den tiden men finns fortfarande saker i mitt liv som jag måste jobba på o reda ut steg för steg. Men jag har tillbaka ett liv igen jag kan gå ut umgås med vänner göra dom vardagliga sakerna som många tar för givet att man ska klara av.. Inte helt återställd kommer jag nog aldrig bli men jag lär känna mig själv för varje dag. Kommer lägga upp lite mera vad som händer! Hur mår ni?

Öppet brev till M.r ångest.

2017-09-30 13:38
Från eelinsbeauty

Jag vill helst glömma första gången vi möttes hur du fick mig att må. Men jag kan inte du har gjort mig påmind gång på gång kommit och gått. Detta är ett öppet brev till dig ¨ångesten.. Jag kommer ihåg första gången vi möttes. Jag gick i 5an - 6an jag hade en klump i magen varje dag en oro som gnagde inuti mig. Då visste jag inte varför jag visste inte varför jag kände så? Men sen blev det ju inte bättre utav att jag kände mig väldigt ensam i skolan jag kände att jag inte passade in. Då slog du genast till igen fast dubbelt så hårt.. Fast denna gången kändes det som att jag hade en klump i halsen som att jag inte kunde svälja.. vid måltiderna fick jag extrem ångest vilket jag inte visste då... Jag kunde inte svälja maten jag var rädd. rädd för att sätta i halsen och dö. rädd för vad den klumpen i halsen kom ifrån. Detta på gick i ungefär 1 år.  vi tog mig till läkare men dom hittade inget fel. Det fanns inget fel på mig men det kändes så himla fel. Ingen sa att du kallades '' ångesten'' jag fick bara höra att jag var konstig.  

Men efter ett tag senare när jag hoppar förbi mitt 15 ,16,17.18 åriga jag. så mådde jag bra i perioder . Men efter gymnasiet Kom du tillbaka nåt som jag helst denna gång ville slippa. Du gjorde mig orkeslös ,dåliga tankar, kunde inte göra saker som jag brukade göra du förstörde en hel , vår och sommar för mig! du fick mig att lida panikattacker varje dag. men jag besegrade dig efter en tid som kändes som en evighet. Terapi, målning familj ,djuren, räddade mig och nu vet jag hur jag ska hantera dig nästa gång du dyker upp bye bye bitch.

Bildresultat för ångesten bilder

Uppdatering

2017-09-24 10:55
Från eelinsbeauty

Hej allihopa var ett tag sedan jag bloggade nu! ... Jag la mitt bloggande lite åt sidan ... då jag var tvungen att fokusera på mitt mående då jag har varit utbränd och gått i terapi m.m ! Ni kanske undrar hur mitt sitvation ser ut idag ? vad jag gör och hur mitt mående ser ut...

Jag mår jättebra än vad jag gjort på ett tag. Min utbrändhet är som sagt som borta... Terapin har hjälp mig en del.. och jag går inte längre i terapin eller hos enter som det heter som hjälper folk som mått dåligt att komma ut i arbetslivet igen!

Jag har även ett jobb som jag trivs med just nu vilket är jätte skönt att kunna försörja sig själv och tjäna sina egna pengar :)

Jag har såklart saknat att blogga men ibland har inte tiden räkt till med jobb och mina andra intressen som kommit lite före men jag kommer att börja blogga igen eftersom jag tycker det är kul att skriva.

Kram på er!

Utredning -ADD

2017-03-18 18:34
Från eelinsbeauty

Igår fick jag reda på att jag har blivit kallad för min utredning jag kommer att få börja med på måndag iför och kolla ifall jag har ADD lite blandade tankar angående just det...Ska bli intressant och få reda på ifall jag har det och varför jag vill göra detta är att jag har alltid har haft det jobbigt tidigare med vissa saker och är ganska glömsk och har kännt en vis ångest i nästan hela mitt liv mer eller mindre. Och även om jag skulle få en diagnos så är jag ju inte min diagnos utan jag är ju fortfarande samma person men jag kan ju få svar på frågor som jag tidigare inte haft om mig själv. Och anpassa mig mera efter mina behov. En uppdatering om utredningen kommer det självklart att komma på i flera inlägg!

- Har ni någon diagnos?


Bildresultat för adhd quotes

Länkbyte

2017-03-18 18:20
Från eelinsbeauty

Jenna Rask är 23 år gammal och hon bloggar mycket om smink/skönhet och är grymt duktig älskar hennes blogg , tycker ni ska gå in och följa denna fina tjejen! http://nouw.com/jennarask

Inredning ifrån Mio

2017-03-17 13:55
Från eelinsbeauty

Ny inredning ifrån Mio som jag och älskling köpte nya kuddfodral och en buddha i färg temat turkost som är en av mina favorit färger! Kommer komma upp bilder på sovrummet senare hur det kommer se ut när nattduksbord och sånt är klart i rummet.