RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-09 13:41:22

Fitforride blogg

Fitforride blogg på Nouw

Bilder på Kathleen

2020-07-09 09:09
Från Fitforride

Im back!

2020-07-09 09:03
Från Fitforride

Hej! Jag har haft mkt annat som har gjort att jag inte hunnit med bloggen!

Jag har kommit in på hovslagar utbildningen vilket känns fantastiskt och utbildningen börjar i augusti.

Jag har kommit tillbaka till hästlivet igen och vi har köpt ett vackert sto som är 10 år så vacker, hon heter Langs Kathleen. Så nu har vi två igen och det känns precis som förr. Captenen, min lilla ponny har redan fyllt 4 år och utvecklas mycket, min dotter Ella rider och jag jobbar honom mkt från marken genom att tömköra.

Jag kommer att försöka att uppdattera bloggen nu regelbundet samt berätta om min hovslagar resa på Strömsholmhörs snart igen!

https://stromsholm.com/utbildning/hovslagarutbildning/

Tillbaka igen mkt som hänt sen sist ....

2019-06-14 07:26
Från Fitforride

Go morgon!
Jag sitter o avnjuter en god gröt frukost tillsammans med en kopp kaffe
känner mig lite trött o seg just nu och det kan bero på att det varit mkt den senaste tiden. Det har både varit bra saker som hänt och sämre... återkommer senare Hej på en stund

Super SM 2018 👏👌🤪👣check ✔

2018-10-16 09:33
Från Fitforride

så himla glad o nöjd med min prestation! ingen final men..är glad att jag var med -erfarenheter rikare, poseringar satt osv!

Form check o posering idag med coach 🤩

2018-08-19 23:14
Från Fitforride

Idag har jag hunnit med massor;) skött hästarna och sedan så sågs jag med Eliz som är en super fin vän framförallt men coach i min satsning till SM! kan ju inte bli bättre Eliz o jag tävlade i Luciapokalen förra året i november så hon vet ju vad allt handlar om så känner mig super trygg! Eliz har varit gruppinstruktör i både dans o träning och är aktiv inom det självså nu är jag påfylld av massor med positiv energi o känner mig taggad precis så som det ska vara! Jag har fått mer muskelmassa och en rundare form än tidigare så nu gäller det bara att hålla detta- men mkt slit ändå blir det. Kosten ska skötas o sen kommer jag lägga upp min träning med mer intervaller och köra igenom kroppen ordentligt några rejäla pass och styrketräning varvat nu dax o sova här o ladda för bästa jobbet och i morgon får jag min bästa dotter längtar såååå !! Kram på er så länge

7 veckor ut ..

2018-08-15 11:19
Från Fitforride

Jag har börjat lugna ner mig nu mentalt kanske just för att jag bestämt mig vad jag vill Ang SM och målet klart framåt!
Jag tycker ju om att ha rutiner och mål och det märks just i att jag får ett inre lugn på något sätt! Men jag är ju skit nervös nu har jag löst licens och jag har ett team som jag ska tävla för så känns bra det oxå! sen funderar jag på vad jag ska ha för upplägg gällande kosten o sen hur sista veckan ska bli... mkt tankar kring det nu sköter jag ju träning och kostuppläg själv..lite läskigt men trygg genom att jag har en kompis som ska kolla min form nu i helgen vikt igår kväll låg på 55kg..tänker att min tävlingsvikt kommer att ligga mellan 52-53 kg då s är där jag legat i dom tidigare tävlingarna men sen ska man ju inte stirra sig blind på vikten utan se mer på formen osv har ju utvecklats och fått mer muskelmassa oxå

checkar in på Muskelverlstan

2018-07-06 09:31
Från Fitforride

nu ska jag få behandling hos Muskelverlstan i Enköping ska bli toppen ;) bra start på min semester och sen tycker jag att jag verkligen Får löss massor med spänningar i nacken där min stress sätter sig gärna! samt bra för ridningen att man är jämn i båda sidor så man ej snedbelastar!

Träning & ridning & vårkänslor !

2018-05-09 10:14
Från Fitforride

Igår blev vår fina Captenen kasteread! allt gick bra och nu hoppas vi att såret läker som det ska !

Captenen är snart 2 år, han är efter Converse al star, en super fin hingst som är en hopptalang och tävlas en hel del i hoppning men också dressyr;)
Captenen kommer bli Ellas nya stjärna är det tänkt och vi kommer förmodligen ta hem honom till Stall ytter gånsta för inridning i höst!
Vi har varit osäkra på om vi skulle kastrera men det var ett klokt val då vi fick veta att hans ena testikel låg vriden 180gr o han skulle ej kunnat bli godkänd som hingst ... så det känns ju bättre och få bekräftelse i vårt beslut !

Ella och Captain al Star 😍

Blev en till tävling... Luciapokalen2017

2018-01-21 23:06
Från Fitforride

Ja jag kunde ju inte låta bli, så 4 veckor innan #luciapokalen så bestämde jag mig för att vara med 🤣vilken skillnad o så galet nöjd över min prestation, fick till alla poseringar o det var mitt mål! hade dessutom kommit på pallplats om jag inte haft min fett knöl på ena armen som syns för mkt o stör syemeyrin tyvärr ... Men hade så kul o var som sagt så nöjd 😀

Mamma Lena bästa coachen 💪

2017-10-28 10:39
Från Fitforride

Sen här bilden togs för många år sen på en tävling med vårat vackra sto Alabama 😀