RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-26 08:13:40

Mylifesussie blogg

Mylifesussie blogg på Nouw

Mamma ♥️♥️♥️

2019-04-25 21:39
Från Mylifesussie

Livet blir aldrig mer sig likt.
Den där dagliga relationen som pågår. De där dagliga samtalen, smsen som alltid avslutades ♥️♥️♥️ och alla snaps på de mest vardagliga händelserna och upplevelserna just här och nu, som man skickade iväg titt som tätt. Du älskade att få snap på Noelle, på allt hon gjorde, sa. Du spelade alltid upp dem om igen. Jane Warberg spelade upp din snap stod det alltid. Du njöt. Det börjar så sakta värka av saknad.

Jag var hos dig igår mamma. Har inte klarat att åka hem till dig efter begravningen. Att få sitta på just den stolen som du alltid satt på i köket, att titta ut genom fönstret och se just den bilden som du såg dagligen, av människor som går förbi till och från stationen. DET stannar tiden.
Kom på mig själv att se detaljer i ditt kök som jag tidigare bara blickat förbi.
Jag satt på din plats i soffan i vardagsrummet. Där du alltid satt. Njöt av fönsterutsikten där med. Vyn mot sjön, vyn som precis som den i köket fast med annan vinkel på alla som passerar förbi.
Ett lugn. Så tyst. Så tomt.

Jag tog på mig din ryggsäck och kände för en stund det du alltid kände när du bar den på ryggen. Jag la mig i din säng. På sidan. Som du alltid låg. Även den sista natten. Det var precis så du låg när Philip kom till dig för att hälsa på. Det var så du låg när han hittade dig. Det var precis så vi minns dig sista gången.
Mamma, jag kan känna dig. Dina tankar. Din lukt. Din närhet. Du är så nära. Det var alldeles för nyss. Så nyss jag kunde prata med dig. Skratta med dig. Så nyss vi hade vårat vanliga, dagliga prat om allt och inget. Det praktiska som handlingar, vad som behövdes göras, införskaffas, våra prat om olika upplevelser och tankar. Våra frustrationer som vi delade med oss av till varandra och som också togs bort när vårat samtal var över. Presenter som skulle handlas och var. Vin som skulle byta sort till nästa veckas inköp. Påminnelsen jag fick så ofta från dig om att du så gärna ville bli av med källsorteringen på balkongen. Den störde dig, din ro. ”Vi tar den snart mamma” var mitt svar varje gång.
Idag kan jag förstå HUR mycket den störde dig.
Idag vet jag vilken extrem ordning du hade. Inte bara den vi alltid såg på ytan. Utan i allt. I lådor. Dina julkortshögar i plastpåsar som du sparat från varje jul. En post-it lapp med året fanns överst i varje genomskinlig plastpåse som låg prydligt packat i en hög i översta lådan i hallen. Eller julklappsinköpen. De var fint nerskrivna, precis vad du köpt till var och en ända sedan -2003.
DU var enastående mamma.
Du var godheten själv. Du var ärligheten själv. Du var rättvisan själv.
Dina handlingslistor varje vecka kunde vi nästan utan till. Så här såg dina sms ut:

Min lista :
1 x 1,5 l mjölk
2,5 dl vispgrädde (långt datum)
Hälsofil Verum (blåbär)
6 frukostägg
Flora original = 20 kr
2 x pommes stripes = 15 kr
Pannkakor (frysta)
Scan leverpastej
2 Pepparbiffar el 2 biffar
Slotts senap
Heinz ketchup (liten)
Heinz chilisauce (liten)
2 x Barnmat Noelle
2 x Gröt Noelle
Ströbröd
Kanelgifflar
2 Bakpotatisar
3 små hårda tomater
3 stora Kiwi = 10 kr
2 x vit diskborste a 5 kr/st
Braständare
Tvättmedel (kulör) = billigaste!
Sköljmedel (helst vit)
Marabou små chokladstrutar ( Noelle)
Kina-puffar
2 x Bilar (original + salta)

BINGOLOTT
1 limpa cig.
Kramisar ❤️❤️❤️

DU var unik. Inte som vem som helst kan vara unik. Inte som några ord man bara slänger ur sig. DU VAR VERKLIGEN UNIK!
Du gjorde avtryck. På alla. På ett otroligt fint sätt. Kärleksfullt. Glimten i ögatsätt.

Din lättsamhet, din positivism, din humor, dina alltid så väl valda ord som fick vem som helst lugn. Du lyssnade. Du fick oss alla att känna oss bekräftade och galet älskade. Tänk att dina fyra barnbarn på riktgt säger: jag vet att jag var väldigt speciell för mormor. Hon älskade mig mest. Alla fyra stora barnbarn är fullt allvarliga när de säger det. Tänk att du fick alla fyra att känna sig älskade och bekräftade. På djupet. Att du lyssnade på dem om allt mellan himmel och jord. Så som kärleksbekymmer, skol eller jobbfunderingar, tips om inköp av kläder, tips på butiker eller caféer/restauranger eller instakommentarer/händelser som behövde tolkas eller råd kring kompisar. DU lyssnade och gav dem precis de råd de behövde. För du var sundheten själv.
DU stod alla dina fem barnbarn otroligt nära. DU var lika mycket deras liv och vardag som vi föräldrar. De valde hellre dig än oss att prata tankar och problem. De älskade att vara med dig. Alla fem. Noelle ropar fortfarande Momo när hon vaknar. Vi vinkar till dig i himlen många gånger varje dag och Noelle gör slängkyssar till dig.

Mamma det är så jäkla tomt. Så ofattbart att du inte delar luften med oss längre här på jorden. Det känns. Börjar kännas starkare för varje dag.

Nu ska vi börja rensa i din lägenhet. Det som andas dig. Alla upplevelser, minnen som bara kommer dofta & andas dig. En del av processen, den som fyller oss med sorg. Den som vi inte kunde tro skulle ske på många många år. Den ska vi nu så sakteligen ge oss in i.

Jag håller lite andan.
Men andas ändå.
Jag stannar upp.
Men fortsätter ändå.
Allt är så overkligt men slås ändå så verkligt. Det där ofattbara är så konstig och märklig känsla. Så bedövande. Men samtidigt så enormt kraftfullt av kärlek.
Den där kärleken som bara du kunde ge. Den känns inom oss alla. Den bär oss just nu. Allihop.

Ett steg i taget. Sakta, sakta.

Jag vill bara puss-och-kramas med dig mamma. Vill bara prat-och-lyssna med dig mamma. Vill bara mysa-och-umgås med dig mamma. Bara lite till. Lite till. Visst känner du det upp till dig mamma.

Kärlek till dig från mig. Din Sussie för alltid.♥️

WORDS

2019-02-09 14:23
Från Mylifesussie

Otroligt viktiga ord att ha med sig på livets resa. Har jag lärt mig med åren.

❤️

2018-11-17 10:48
Från Mylifesussie

Ligger sjuk och nerbäddad i sängen. Borde ta tillvara på den där tiden jag så sällan tar mig att bara vila. Men tankarna snurrar. Inser att jag inte hunnit stanna upp och reflektera på länge.

De sista två månaderna har fått mig att inse att jag måste stanna upp mer, vara mer i nuet. Ta tillvara på och njuta ännu mer av mina nära, alla små upplevelser, händelser, tillfällen och samtidigt hitta stunder för mig själv att bara vara.

Min älskade farmor som jag fick äran att vara med dagligen fram till jag var 6 år somnade in i slutet av september. Från henne har jag fått med mig mycket av det positiva, glädjen, att se möjligheter i allt & att älska fika. Jag beundrar henne för att hon alltid gjorde allt hon kunde för andra. Jag hör fortfarande hennes underbara norska klinga ljuvligt i öronen.
Hon fick ett långt och härligt liv. Fyllt med närhet till familjen och släkten i Norge, boende i Marbella periodvis under många år och många andra resor. Hon fick uppleva mycket. Hon levde verkligen livet. Tog tillvara på alla stunder. Fina, omtänksamma & härliga farmor.
Jag är så otroligt tacksam att jag kunde vara med henne de sista dagarna i livet. Få sitta bredvid henne och hålla hennes hand. Få säga de där orden man inte alltid säger. Jag kände en lättnad när hon somnade in och slapp hinna bli sjuk och ha ont. Hon blev 92 år gammal och det var dags att gå vidare. Tänk så mycket hon fick uppleva & vara med om. Hon fick verkligen ett rikt liv. Ett långt liv.


Några dagar efter att farmor somnar in får vi ett mycket ledsamt besked på skolan att ett litet syskon till en elev tyvärr lämnat jordelivet. Att se den enorma sorg som slår med hårt kraft mot en familj som inte fick någon som helst förvarning. Det går inte att beskriva med ord.


I söndags morse vaknade vi till nyheten att en ung flicka från Floda omkommit i en trafikolycka. Så fruktansvärt ofattbart och ledsamt. En familj mister sitt barn, syskon och kompisar mister sin vän. De stackars ungdomarna som var med i bilen, som skadades och den som körde bilen som får leva med skuld... Så fruktansvärt tragiskt för alla inblandade & nära.

Det blev så påtagligt när det var så nära, när man visste vilka som var med om olyckan. Tjejen som omkom bor på våran gata. Någon man sett ända sen hon var liten. Lilla lilla fina flicka. Man tänker så mycket på föräldrarna och familjen. Hur sjutton klarar de detta?
Finns inga ord i världen som räcker till.

De här händelserna sista tiden har fått mig att tänka till. Man inser hur skört livet faktiskt är. Det gör så otroligt ont och är så himla orättvist när barns liv slocknar alldeles alldeles för tidigt.
Man blir påmind om livets värde. Tacksamheten till det/de man har blir enorm. Det gäller verkligen att ta tillvara på livet, de man bryr sig om, tycker om och står nära. L O V E

2018-11-15 22:50
Från Mylifesussie

Älskar er mest av allt!❤️❤️❤️

Med mitt ❤️

2018-11-10 16:01
Från Mylifesussie

I lördags blev det en underbar eftermiddag & kväll på tu man hand för mig och Johan. Första gången sedan Noelle föddes. Så lyxigt. Vi åt så himla god mat på Mr P & såg Pernilla Wahlgrens show. En väldigt uppskattad kväll. Medans Philip & Felicia tog hand om Noelle. Så himla skönt. Lever jag på länge.

Bästa som finns

2018-11-10 15:25
Från Mylifesussie

Små miniresor med familjen. Det absolut bästa jag vet. Att sätta sig i bilen och vara påväg någonstans. Vi har alltid med termosen med kaffe & färdiggjorda baguetter i bilen. Det är såå mysigt! Det är bara ett måste för oss. Det är så underbart att sitta i bilen tillsammans och hinna prata, mysa, fika och umgås. Hemma i vardagen är det ofta så fullt upp, alla jobbar olika tider och dagar. Jag & Noelle passade på att åka med Johan när han skulle jobba i Helsingborg nu på lovet. När Johan åker iväg tidigt på morgonen på möte beställer jag oftsst upp frukost till rummet. Så skönt att slippa stressa upp på morgonen och behöva göra iordning sig för att gå ner till frukosten. Älskar lugna mornar där man kan äta i timmar. Blev lite strosande på stan. Så härligt då det sällan prioriteras hemma. Helsingborg är verkligen en supermysig stad att promenera runt i.

Jag har även min favvoaffär utanför Helsingborg. Så himla fin miljö, all inredning är precis i min smak och även kläderna. Älskar ställen som någon byggt upp utifrån sina egna drömmar. När någon har följt sitt hjärta och får till det där varma, smakfulla som andas harmoni då blir jag extra varm i hjärtat. Precis så är det på Enkla hem i Vallåkra. 

Sommaren 2018

2018-09-30 18:19
Från Mylifesussie
Miniresa till Stockholm i juni med Johan, Felicia & Noelle. Johan skulle jobba & vi andra njöt av ledigheten. Ett stopp i Gränna påvägen upp för att se Sverigematchen. Då fastnade Felicia på bild. Ljuvligt med små korta resor med familjen.
Småplock & bubbel hemma innan vi åkte vidare på en miniresa till Köpenhamn då Johan skulle jobba. Jag, Felicia & Noelle.
The Norrmans!! Ett supermysigt ställe utanför Köpenhamn!! Ett måste att besöka & njuta av. Dit vill jag snart igen.
Tofta retreat. En helg bara för mig själv. Present från familjen-bästa familjen!!

Med yoga, meditation och mysigt boende på bed & breakfast. Fann en underbar kvinna som förgyllde helgen enormt. Cykling, vinkväll & härligt snack om livet. Lycka att träffa nya bekantskaper senare i livet där det känns som man träffats massor tidigare. Blev fina minnen för själen.

Me - Köpenhamn
Kusinträff hos Freddan & Maria i Borås. Sååå himla trevlig kväll!!
Familjekväll. Jakob, Olle, Oskar,Jonathan, Tobbe och familjen. Kubbspel, bubbel, grillning, spel och massa & tjöt halva natten. Länge sedan jag skrattade såå mycket! Älsk på er familjen.
Mysfrukost med hela familjen❤️
Det dagliga morgonkaffet på trappen
En härlig vecka i Stockholm med mamma. Lycka för själen! Sååå himla mysigt! Felicia, Ida, Richard & Linnea kom upp några dagar oxå. Fick även till en date med Jonna. Härliga familjen!
En dag på Skarpö och återuppleva gamla minnen från när barnen var små. Egen liten strand, helt själva. Love. 

Många härliga baddagar på Öckerö, Möttvik och i Falkenberg.

Kusinbesök från Stockholm. Mys på högsta nivå!!
Me & my love.
Många turer till Nääsfabriker - älskar att vistas i den miljön
Lilling Cottage
Myskväll med Tobbe på besök.
Jag typ heeela sommaren. Wow vilken värme & fasen vad det gör livet lätt & ljuvligt! Vädret 2018 Kmr jag minnas för alltid!!☀️☀️☀️
Första natten utan Noelle. En minitrip till Varberg. Avslutade mammaledigheten och semestern. LY Johan!
Ifall man skulle tveka...0

Nääs fabriker 🖤

2018-08-07 22:50
Från Mylifesussie

Tack pappa för en supermysig lunch idag!! Jättemysigt att ses och få umgås. Så längesedan. Bara älskar Nääs fabriker. Tegel, stora spröjsade fönster, vattnet, naturen, butikerna, restaurangerna/caféet, hotellet ja heela miljön. Just Lovely!!! Du har en väldigt härlig arbetsplats älskling!! Inte avis alls.

DU

2018-08-04 22:45
Från Mylifesussie

Du är min trygga famn i livet. Ditt lugn behöver jag för att inte skena iväg. Vilket händer vääääldigt ofta. DU får mig alltid så balanserad & trygg. Att få ha dig vid min sida gör mig till en så himla bra version av mig. Älskar dig hjärtat!

Idag för 10 år sedan förnyade vi våra löften till varandra. Kärlek. DU & jag.❤️

Noelle😍

2018-07-12 14:50
Från Mylifesussie

DU är bara såååå galet go älskade unge!!! Får inte nog!!❤️❤️❤️

Blir så jävla förbannad

2018-07-11 13:30
Från Mylifesussie

Hur jävla svårt kan det vara att respektera andra människor??
Sällan jag blir arg men idag är jag så sjukt jävla förbannad. Gaaaahhh!!!!!
Blir fasen mörkrädd när jag ser hur vissa människor är & agerar mot andra. Tänk att vissa människor har total avsaknad av empati. Kan trycka ner andra & bete sig som svin. Skrämmer mig enormt.

TACK för att man väljer vilka människor man vill ha i sitt liv. Relationer är något man förtjänar. Något man ska vara väldigt rädd om och vårda ömt. Det gäller att hålla hårt i de personer som är betydelsefulla i ens liv. Är så galet tacksam för våra nära & kära som finns i våra liv. Betyder mest!


Finns ingen som DU! Starkare människa får man leta efter!! Vi älskar dig mer än mest!! Vi är sååå jävla stolta över dig! Vi finns alltid med dig!! Det vet DU!!❤️❤️❤️

LOVE YOU!!!❤️❤️❤️

Kalas✨

2018-07-11 09:21
Från Mylifesussie

Våra släktkalas är verkligen guldvärda!! Så mysigt att ses, umgås, äta & dricka gott, tjöta & ha trevligt tillsammans. Tack vare kalasen så får vi till att ses några ggr per år. Sån lycka!! Lite kul att vi som inte ens är släkt ALLTID i alla år firar barnens födelsedagar tillsammans & alltid sagt till barnen att det är släktkalas. Underbart när barnen varit helt säkra på att de är kusiner och får reda på att vi bara är familjevänner när de blir äldre.
TACK familjen Björk, älskade ”släkt” för att NI finns och står oss så nära!!! Ses i augusti på nästa kalas!

Johan ❤️

2018-07-10 11:29
Från Mylifesussie

Från första ögonblicket då våra blickar möttes i Göteborg den där kvällen 29/9-96. För resten av livet. Du & jag. Min bästa vän. Min stora kärlek. Mitt lugn & min trygghet i livet. Man vet liksom när man är hemma. När det är rätt. DU är & kommer alltid vara mitt hem. Harmoni. Så häftigt att ha fått utveckla kärleken tillsammans med dig. Den blir bara starkare & mer njutbar för varje dag & för varje år som går. Älskar DIG mest av allt!❤️❤️❤️

De bästa ❤️❤️❤️❤️

2018-07-10 11:12
Från Mylifesussie

Love you more than life!!! Family!!❤️
Ser med glädje & stor förväntan fram emot framtiden när våran familj byggs vidare! LY!!

Att stå upp för sig själv

2018-06-12 00:35
Från Mylifesussie

Det gör ont i mitt hjärta att se hur dagens ungdomar ständigt matas med det ”perfekta” via sociala medier. Den perfekta kroppen, den perfekta outfiten, den perfekta instabilden, det perfekta hemmet, den perfekta måltiden osv. Att den psykiska ohälsan har ökat enormt och framförallt hos våra barn och ungdomar är fruktansvärt ledsamt. När man bekräftas via selfies och likes istället för den person man är då är det något som inte stämmer. Att sträva efter det ”perfekta” istället för att uppskatta sig själv & livet för vad det är. Att leva mer i det ytliga än att vara mer här & nu irl, det gör såå ont att se. Det är sååå många ungdomar som idag kämpar med och mot ångest, stress, depression, ätstörningar, som skadar sig själva och som missbrukar. Det finns självklart många olika faktorer som ligger bakom. Men att ständigt matas av det ”perfekta” och att jämföra sig med andra via sociala medier är en bidragande faktor. 


Ni som känner mig väl vet att jag är väldigt pryd och avskyr att vara med på bild men när jag fick frågan att vara med och hylla mammakroppen i tidningen Mama så tvekade jag inte en sekund. Jag bjuder mer än gärna på min otränade, något slappa kropp som haft styrkan att bära mina tre barn och även mig genom min sjukdom.
Att vara tacksam för sin kropp och sig själv, att se det ”operfekta” som perfekt för en själv. Det är något jag önskar att alla ungdomar som kämpar med problem av olika slag kunde ta till sig. Att inte jämföra sig med andra och att vara nöjda med sig själva. Men jag vet att det är lättare sagt än gjort. 


Älskade Philip, felicia & Noelle. Var stolta över er själva i livet för dem NI är!!! Ni är de finaste personerna jag vet. Ni har ett hjärta av guld. Försök att inte jämför er med andra och försök att inte påverkas av allt det ytliga som vi ständigt matas av i vardagen. Den här bilden är en hyllning till er mina älskade barn. Sträck på er & var supernöjda med er själva för dem ni är!!! Älska eran kropp för att den bär er genom livets alla händelser och inte för hur den ser ut. Den är heeelt fantastisk oavsett vad!!
Älskar er mest av allt!❤️❤️❤️


Tidningen Mama finns ute i butik from. imorgon tisdag.

Words

2018-06-11 23:39
Från Mylifesussie

Sista tiden i bilder

2018-05-29 09:04
Från Mylifesussie

Har varit lite mycket sista veckorna. Vi har hjälpt Felicia med att plugga det sista nu innan studenten. Fixa allt med kläder, studentmössa, skor mm inför studenten. Jag har varit på jobbet och hälsar på & sagt hejdå.. Såå himla sorgligt och ledsamt även om jag är superglad för att börja på ngt nytt. Mycket känslor. Sen har jag varit hos mamma lite då och då. Myst med familjen och nu håller vi på för fullt med förberedelser inför studenten. Målar, planterar blommor, tvättat fönster, bakar mm.
Den närmsta veckan är fullspäckad med flera olika studentmottagningar här i Floda men även kusinen som bor i Kungälv. Noelle fyller ett år på söndag så då blir det 1-årskalas.
Nu lite frukost & kaffe.

Mitt absoluta favoritkort på min älskade unge som snart tar studenten. Skolan har inte riktigt varit ditt bästa forum hjärtat då du inte har trivts i skolan, men ändå så har du klarat det med bravur. Sååå galet stolt över din resa du gjort med dig själv under åren. Dessutom tar du dig igenom alla skolår och avslutar med att tom. tycka om skolan. Underbart!! Mycket plugg sista veckorna men oxå lite mammadottermys! Älskade unge!! LY!!

En liiite trött tjej & mamma på detta kort som snart blir 1 år!!❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

2018-05-24 21:11
Från Mylifesussie

☀️☀️☀️

2018-05-22 12:07
Från Mylifesussie

En förmiddag fylld med mys med Felicia & Noelle. Den sistnämnda är det full fart på just nu. Får hitta på olika lösningar för att få sitta ner i lugn och ro en liten stund.☕️☀️ Perfekt med en bräda ivägen så hon inte åker ut från altanen.
Snart in till stan och fixa lite ärenden.

Lite mycket just nu

2018-05-22 01:07
Från Mylifesussie

Just nu är det som om det inte finns någon stopp-knapp. Det rullar på lite väl fort. Mycket plugg med Felicia sista två veckorna innan studenten. Har precis förberett ett argumenterande tal inför imorgon på nationella proven. Hade Tore här på kaffe och fick dessutom världens härligaste blomleverans hem. DU är bara bäst Tore!!! Tusen tusen tack för att du alltid ställer upp och är så omtänksam!! Så mysigt att ses det var alldeles för länge sedan.
Sen blev det en sväng in till stan för att byta en kjol och hämta flisan i skolan. Sen kom Linn, Tobbe & Jonathan hit och kollade matchen och åt middag. Sååå mysigt!!

Igår hade vi middag för Lisbeth och firade hennes födelsedag! Heeelt perfekt avslutning med vinst i hockey-VM. En grym kväll helt enkelt!!
Nu läggdax. Sovit så himla dåligt sista nätterna så hoppas på en bättre natt inatt!
Natti

🙏🏼🙏🏼🙏🏼

2018-05-17 12:45
Från Mylifesussie

Yes!! I Will!!

Hemma

2018-05-17 11:16
Från Mylifesussie

På alla de där livets vägar, upp & ner, åt väster och öster så hamnar man ibland i stunder som tar lite mer kraft och energi än andra. Just nu känns som en sån där liten svacka. Där tiden och orken inte riktigt räcker till. Så måste det få vara ibland. Det gäller att stanna upp och bara vara inemellan. 


Just nu är det mycket tankar kring studenten. En del som behöver planeras, fixas & förberedas. Med grannens lån av tomt (NI är bäst!!!) så får vi plats med två tält tack & lov, så det känns sååå mycket lugnare att veta att vi löser sittplatser till ca. 120 personer minst iaf. Förhoppningsvis kommer folk vid lite olika tidpunkter så då löser det sig perfekt!! 

Nu lite planering av mat & bakning och fixa lite annat smått och gott här på förmiddagen. 


I helgen blir det en fixarhelg!! Vi behöver byta några brädor fram på altanen så inte ngn trillar igenom golvet som gått sönder..
Behöver måla några bänkar och rensa förrådet så vi får plats med en till kyl för mat & dryck.
Syrran med familj är så gulliga och tar Noelle så vi får grejat lite. Sååå skönt!!!!

Nu ska vi till Östra sjukhuset för kontroll av Noelles nacke. Sen blir det hem till Lisbeth och måla klart hennes tak. Äntligen!! Stackarn som fått vänta sååå länge.
Hoppas hinna med några ärenden på stan påvägen hem.
Blir en härligt fullspäckad dag.☀️☀️

Härlig dag

2018-05-16 00:53
Från Mylifesussie

En sväng till Tyskland för att shoppa lite alkohol hann vi med idag oxå. Såå himla skönt!! Fick handlat en hel del inför studenten. Hmmm blir ju en del då det kommer ca. 150 personer. Nästan så att Johan skulle behöva ta tåget hem..bilen är så galet knökfull!
Men han får sitta och krama lite vinflaskor påvägen hem . Perfekt för en njutande vinprovare!
Noelle fick doppa fötterna i havet för första gången. Älskade underbara unge. Alltid så nöjd & glad!! Tom. när hon hade bajsat ner HELA sig så kläderna fick slängas för det var överallt.. Tom. då sitter hon och skrattar!! Undrar hur länge hon suttit i det...?
Nu heeelt slut!! Mys på hotellet med en pigg & såklart superglad Noelle. Snart sovdax.
Natti natti

Danmark

2018-05-14 09:32
Från Mylifesussie

Har precis ätit frukost och håller på att packa ihop oss. Om en stund åker vi ner mot Danmark. Johan ska jobba och jag & Noelle ska njuta ett par dagar.☀️☀️‍♀️


Jag blev såå himla glad när den första blomman någonsin dök upp på min Magnoliabuske jag fick av familjen för några år sedan. Äntligen har den tagit sig!! Får visserligen inte fler blommor detta år.. Men EN räcker gott & väl!! Såå lycklig!! Tantvarning x 100!!
Tack älskade familj!!

🌳🌳🌳

2018-05-12 14:55
Från Mylifesussie

Alltså hur fint har vi det inte?? My god det är ju såå lummigt, grönt, frodigt & så himla vackert ute just nu. WOW sååå mkt energi det här ger!!

Vinst för Sverige på det är ju bara perfekt!! Grymma killar!!

Hockey

2018-05-12 12:39
Från Mylifesussie

Nu hejar vi!!! Första parkett!