RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-14 22:01:10

danielssonida blogg

danielssonida blogg på Nouw

Snela

2018-12-18 09:48
Från danielssonida

julbak

2018-12-12 19:57
Från danielssonida

farmor och jag har alltså haft de årliga julbaket, de blev lakritsknäck, vitchokladtryffel med kardemumma och även saffrans hallongrottor, och om vi åt under tiden..yyas, kom hem nyss och slängde ihop lite bröd som står på gräddning, väntar på att de ska bli klart, så blir de kvällsmacka till julkalendern. Imorgon ska R och jag lussa och julstöka hela dagen.

Andra advent

2018-12-10 13:30
Från danielssonida

Fall

2018-10-23 19:48
Från danielssonida

Det är riktigt kul på jobbet måste jag säga, har tillsammans med Rickard tagit detta uppdrag till en ny nivå. Glad för de.
Igår efter lite övertid åkte jag med Matti och måndagshandlade (som alltid), blev i vanlig ordning quorn och grön ärtsoppa (standard). Innan kvällen var slut hade jag hunnit träna, bakat bröd och kollat "vår tid är nu", där de Matti o jag diskuterade på vår prommis inte fick hända, hände.
Idag har allt inför morgondagens projekt förbereds, fick även som oftast denna tiden på året åka driv in på Törnerosgatan, vilket jag ju aldrig skulle tacka nej till.

Höst

2018-10-12 22:48
Från danielssonida

efter promenaden igår, som egentligen såg ut ungefär just som de brukar göra, säger Matti -jag vill bli kär en gång till. Och de har lixom fastnat..
Jag är inte så bra på känslor.
Antingen känner jag alldeles för mycket, eller absolut ingenting alls.

i brist på annat

2018-09-26 21:18
Från danielssonida

1. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Jag måste alltid ta fram kläder inför morgondagen. Jag måste alltid veta var Asse är innan jag kan somna eller gå hemifrån.

2. När ingen ser, vad gör du då?
Humm.. alltås kan ju sitta i pyjamas en heldag om ingen skall komma på besök eller att jag måste iväg.

3. Vad stör du dig på hos andra?
Rent spontant skulle jag säga inte mkt, men ju mer jag funderar kommer jag på mer om mer grejer, dock bara petitesser, så som; folk som går ut när det är mörkt utan reflex (speciellt om jag kör bil). Folk som trycker på övergångställen trots att bilarna stannat (onödiga miljöutsläpp men framför allt onödig träning av min tålamodsförmåga). Föräldrar som sätter barn till världen utan att sedan ta ansvar för dem.

4. Vad är din sämsta sida?
Helt klart att jag inte kan bli arg. Det är någonting jag får brottas med i min vardag hela tiden, att inte kunna uttrycka denna typ av känsla är fruktansvärt jobbigt och svårt.

5. Vilken sida av sängen sover du på?
Vänstersida (endast för att jag skulle vara gullig och låta A välja sida först) lol.

6. Vad gillar du för filmer?
Jag tittar inte på film.

7. Gråter du ofta?
Tyvärr så gråter jag ofta när jag känner många olika känslor inte bara när jag är ledsen, utan även när jag är upprörd, frustrerad och besviken.

8. Vad sjunger du när du står i duschen?
Jag sjunger inte när jag står i duschen.

9. Vad önskar du dig mest just nu?
Min första tanke till denna fråga var hur jag som liten skrivit i Astrid "mina vänner-bok" under frågan "vad önskar du dig mest av allt?" svarat - ett lyckligt liv

10. Vilken maträtt är din favorit?
Om jag får välja äter jag alla dagar i veckan helst farmors moussaka, annars får de nog bli chia med överdrivet mkt keso (kan leva på bara keso).

disträ

2018-09-10 20:59
Från danielssonida

Oj vilken tråkig blogg..
iallafall jag funderar och funderar (vilket ju verkligen hör till vanligheten) ni som vet, vet verkligen.. en person sa en gång till mig att
- den jag trodde var jag, var bara en period i mitt liv.
och så mångga gånger som jag har vridit och vänt på detta.. men aldrig tror jag att de kommer bli tydligt för mig. hur mycket jag än verkligen vill de..

hejdå sommar du har vart fantastisk

2018-08-29 07:29
Från danielssonida

juli

2018-07-16 23:09
Från danielssonida

att få spendera sommaren med alla dessa babes, känner mig så oerhört tacksam