RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-25 19:33:59

EmelieKarlsson

eemeliekarlsson blogg på Nouw

Mys söndag

2019-08-25 17:38
Från eemeliekarlsson

Alltså finns det någonting bättre än att välja själv när man vill jobba? Vart man vill? Jag tog den här chansen för att bygga upp en business för mig själv, kunna resa mer och vara fri! Är så tacksam att jag fått den här möjligheten.
Jag vill kunna nå ut till er som känner samma som jag, så tveka inte att skicka iväg ett meddelande till mig. Är mer än tacksam om du är intresserad och vill göra samma sak som jag! Det är busenkelt och på DINA villkor. Du är din egna chef! Jag berättar gärna mer om du är intresserad.

Idag som sagt har jag tänkt att jobba ifrån sängen. Är väldigt seg och orkar inte ta mig någonstans, har också tvätt som jag håller på med så kommer att röra mig från sängen till tvättstugan idag!
Har också helt glömt bort att 13 reasons why har kommit ut så jag ska försöka kolla på det ikväll

L Ö R D A G

2019-08-24 18:57
Från eemeliekarlsson

Idag har jag plockat lite i lägenheter, det tar sig långsamt haha! På eftermiddagen hade jag ett möte för att gå igenom mer inom min business som jag precis har börjat med. Känns verkligen så roligt att komma igång och som sagt, är du också intresserad av att veta vad det är jag gör. Vill du också kunna jobba när du vill och ha mer fritid. TVEKA inte att skicka ett PM till mig för att få mer information
Nu ligger jag i soffan med ansiktsmask och ska snart åka vidare till jobbet för ännu en jobbnatt.

Kolla hit

2019-08-23 18:00
Från eemeliekarlsson

Hej alla! Jag har precis börjat med någonting superbra. Vill du, precis som jag kunna jobba med dina egna mål och drömmar? Jobba hemifrån när det passar dig själv? Skicka gärna ett PM till mig om du är intresserad och vill veta mer. Det här är verkligen en stor möjlighet att kunna växa exakt hur man själv vill, i sin egna takt. Du jobbar hur mycket du vill och vart du vill. Om det låter lite intressant, tveka inte att skriva till mig för att få mer information!!!

gymmet

2019-08-23 17:17
Från eemeliekarlsson

Det blev faktiskt en sväng till gymmet nu innan jobbet. Känns väldigt skönt att faktiskt vara på gymmet, det svåra som jag fortfarande inte har kommit över än är att ta mig dit. Förstår verkligen inte varför jag har tappat det helt, det svåra att ta mig dit.

Nu är jag i alla fall redo för ännu en jobbhelg!

Han får min post

2019-08-23 14:45
Från eemeliekarlsson

Tycker så synd om min granne då han brukar få min post ibland. Igår fick han ett brev för att hämta ut ett paket, stackaren åkte till butiken och skulle hämta ut det tills han insåg att det stod E och inte F! Han hade alltså åkt ända till affären den här gången! Haha tycker så synd om honom för jag får aldrig hans post.
Jag åkte i alla fall och hämtade ut mitt paket igår och sen stannade jag på gymmet. Känns som jag inte varit där på evigheter och det kändes skönt att faktiskt kötta!
Idag ska jag försöka städa min lägenhet. Har skjutit upp det här i några dagar nu och jag får panik för varje minut som går men jag orkar verkligen inte städa!!

Resultatet

2019-08-21 19:31
Från eemeliekarlsson

Jag kan ju bara säga att jag blev väldigt nöjd med min uppfräschning i håret. Det behövdes verkligen och det känns superskönt att äntligen ha det fräscht igen. Här under kommer resultatet på hur det blev!

Är såklart svårt att få fram exakt hur det ser ut på bild, men dagsljuset visar lite bättre på hur det faktiskt ser ut! Så nöjd faktiskt!

Frissan

2019-08-21 14:21
Från eemeliekarlsson

Idag blev det inte mycket sömn. Kom hem från jobbet halv åtta imorse och alarmet ringde redan innan tolv. Var bara för mig att försöka masa mig upp ur sängen och cykla till frissan! Nu sitter jag ÄNTLIGEN här efter en lååång väntan. Har väntat i över 2 månader snart på att få fixa mitt hår.
Känns faktiskt riktigt skönt att sitta här i stolen och bli ompysslad. Håller tummarna nu på att det bli bra också. Har varit lite nervös över att färga från mörkbrunt hår då man oftast brukar få färga några gånger för att få färgen man vill ha!
Kommer bli super intressant att se resultatet och jag hoppas såklart på att jag blir nöjd! Haha är alltid så nojig när det gäller mitt hår men jag litar faktiskt på min frisör, hon har bara gjort bra ifrån sig innan så det lugnar mig lite.

Dra mig baklänges

2019-08-19 17:46
Från eemeliekarlsson

Alltså hur snygg är inte den här nya kollektionen från ideal of Sweden?
Använd koden 20sylvie för att få 20% off. Passa på nu när ni får rabatt. Ett riktigt bra kap och sån snygg design. Kolla in dom HÄR

Yummy

2019-08-19 17:00
Från eemeliekarlsson

Alltså Yummy Yummy!!! Efter att ha gått fram och tillbaka för att hitta detta ställe kom vi tillslut fram. Tog och sammanlagt 1 och 1 halv timme för att hitta hit. Dumma som vi är visste inte vi att denna butik skulle vara inne i en butik? Sen missade vi även dom stora skyltfönstren. Men vi fick vår shake tillslut så jag är nöjd!
Dessvärre hann inte Rosa dricka så mycket innan hon tappade sin. Klantigt och typiskt henne!

It was a fun day

2019-08-18 21:31
Från eemeliekarlsson

Igår åkte vi till Falun koppargruva, tänkte att vi skulle testa den istället för Sala silvergruva som jag först hade tänkt. Med tanke på att jag har varit i Sala silvergruva ett x antal gånger och aldrig i Falun koppargruva så åkte vi och kollade denna gruva!
Våra kläder var ju verkligen on Top! Haha vi skrattade verkligen så mycket varje gång vi kollade på varandra. Gick ju inte att ta varandra seriösa när vi såg så löjliga ut!
Guideturen var inte riktigt en höjdare, går inte heller att jämföra med Salas gruva då dom är väldigt olika. I den här gruvan gick vi mest och hukade så vi inte skulle slå i huvudet. Det var väldigt trångt och mörkt där nere. Men det var fortfarande väldigt intressant att se det!

När vi kom hem på kvällen hade vi en liten kräftskiva. Ville visa en svensk tradition för henne och sjuka nog så har hon aldrig ätit kräftor förut.