RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-09-01 13:53:18

Mariana Zackrisson

emzeta80 blogg på Nouw

Taadaaaa!

2020-09-01 09:00
Från emzeta80

Första september idag mina vänner. Dvs första officiella dagen på min absoluta favoritårstid - HÖSTEN

Denna höst innebär nystart i livet, på många plan. Tänkte därför även passa på att skrämma liv i bloggen igen. Hoppas att jag har nåågra anhängare kvar, trots att jag inte skrivit ett enda ord sedan mars 2019.

Häng med vettja!

Mitt i veckan

2019-03-13 19:12
Från emzeta80

Dagarna går... i rasande fart! Mitten av mars helt plötsligt?!

Jag är inte världsbäst på att hålla bloggen vid liv, men nån gång emellanåt försöker jag slänga in ett inlägg alla fall. Nu var det i och för sig väääldigt länge sen.

Just nu ligger jag & Joel i en varsin ände av soffan och väntar på att Farmen ska börja. Helt besatt av det programmet. Skulle såå gärna vilja söka, men det kommer aldrig att bli av. Är för feg!

Jag var på salongen i eftermiddags och vaxade benen. Jag gör det typ 1 gång per månad. Guld värt! Men timmarna direkt efter kliar det så fruktansvärt! Och så ska man försöka låta bli. Gaahhhhh!!!

Fantasin är inte på topp, så för att inte inlägget ska bli alltför flummigt, så avslutar jag här. Slänger in lite bilder istället.

Trixa 4 år

2019-03-01 09:25
Från emzeta80

Mitt livs största hundkärlek ❤

Alla ❤'ns dag

2019-02-14 15:08
Från emzeta80

Och jag fick blombud idag! Första gången i mitt 38-åriga liv!

Finaste buketten jag skådat Den är makalöst vacker!

Från pojkarna i mitt liv... Joel & Micke ❤

Resan bokad!

2019-02-04 20:50
Från emzeta80

KROATIEN - here I come

13-20 juli

Medvind

2019-02-04 20:42
Från emzeta80

Livstecken från mig!

Sist jag skrev var jag ju extremt trött och less överlag. Tröttheten var outhärdlig och jag blev till slut tvungen att göra något åt det. Sedan ett par veckor tillbaka äter jag därför 2 olika kosttillskott; Magnesium & D-vitamin.

Jag stoppar i regel inte i mig sånt där överhuvudtaget. Inga tabletter alls faktiskt. Ska mycket till. Men kände att jag var tvungen att prova något. Bära eller brista. Och det är helt makalöst vilken skillnad det har gjort! På så kort tid dessutom! Jag är mycket piggare och mår så himla mycket bättre!

Driver dessutom omkring i kraftig medvind just nu och det bidrar ju såklart oxå till ett bättre mående.

Har gjort så mycket roligt på sistone. Har tex varit på revy - FYRA GÅNGER!!!

• Först Östersundsrevyn den 19/1.
• Sen blev jag & Joel medbjudna på Viggerevyns genrep förra tisdagen.
• I lördags var vi på Östersundsrevyn igen. Denna gång med sambons företag. Alla anställda med respektive. Det var deras (h-)julklapp från "oss". 27 pers var vi och det blev en riktigt rolig och lyckad kväll.
• Och så i söndags, då var vi på Viggerevyn igen. I sällskap med mamma, pappa, storebror Markus och hans småtjejer. Mysigt var det

Så hittills i år har jag varit kulturell så det räcker och blir över, hahaha!

Ösd.revyn ⬆️

Vigge-revyn ⬇️

Sjukstuga

2019-01-17 20:37
Från emzeta80

Stackars liten Joel. Han har så hög feber att det känns rent otäckt. Han har sovit mest hela dagen. Har inte velat äta eller dricka över huvudtaget. Men under eftermiddagen piggnade han på sig en kort stund. Då åt han faktiskt 2 pannkakor och drack nästan 2 glas med vatten. Mamma-hjärtat slog frivolter av lycka ❤

1 glas nyponsoppa och en ostmacka till kvällsfika blev det oxå. Och innan läggdax fick han faktiskt en hutt med Alvedon. Jag är väldigt anti sånt, ger ytterst sällan, men med så hög feber vid läggdax tycker jag faktiskt att det är ok.

Önskar inget hellre än att han vaknar feberfri och någorlunda pigg i morgon.

Älskade lilla barn ❤

Dipp

2019-01-14 20:51
Från emzeta80

Konstant trött och orkeslös, less och oinspirerad till att göra saker.

Så kan man beskriva mitt liv just nu och det har dessvärre pågått ett tag nu. Alldeles för länge. Jag är less på att vara less!

Om jag fick och hade möjlighet skulle jag kunna sova dygnets alla timmar, utan problem. Soffan lockar hela tiden och vinner 9 av 10 gånger. Jag lägger mig en stund och det är lika skönt varje gång. Får tvinga mig upp för att ta itu med saker å ting, sen är jag där igen. I soffan alltså. Om jag råkar blunda tar det bara mikrosekunder innan jag sover och vips - så har det gått ett par timmar!

Känner inte igen mig själv. Det här är inte jag. Jag vill hitta tillbaka till mig rätta jag och bli pigg, glad och rask igen!

Blir det nån storm tro?

2019-01-10 21:46
Från emzeta80

Klass 2 varning utfärdad. Jag vill inte!! Håller tummarna för att vi slipper eländet. Det är ju så otäckt!!

Har alla fall förberett för att saker å ting inte ska få luft under vingarna och dra iväg. Mer än så kan man ju inte göra. Blir det så blir det...

Tänk att det snart är fredag?! Jag fattar inte vart denna vecka har tagit vägen! Tacksam över att det snart är helg, men man blir ju samtidigt rädd för hur fort tiden går!!

Tröst-shoppat

2019-01-09 22:19
Från emzeta80

Efter en lång dag, med mycket tankar & funderingar, så tvekade jag först till att delta på ljuspartyt som jag hade tackat ja till. Men kände samtidigt att det skulle vara roligt, så jag tog mig i kragen och knatade iväg.

Köpte på mig massor av nya dofter och produkter. Nu längtar jag typ ihjäl mig tills grejerna kommer!

Ska även planera för att hålla ett party hemma hos mig. Det var länge sen sist och det ska bli så himla mysigt och roligt!

Kanske du vill komma? Det blir mest troligt i början av februari... Stay tuned!