RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-16 17:24:24

Julia Ceder

juliaidac blogg på Nouw

Tabata träning för magen!

2018-11-13 20:51
Från juliaidac

Hej mina fina!

Jag har lyckats komma in i mina träningsrutiner igen där höfterna tillåter mig att träna alla muskelgrupper igen.

På gymmet idag startade jag med roddmaskinen i cirka 10 minuter och gick sedan över till 6 stycken olika ryggövningar.

Jag "avslutade" sedan med att köra mage vilket är en muskelgrupp som jag tidigare haft svårt att motivera mig till. Nu har jag hittat ett sätt som passar väldigt bra för mig och som kör slut på magen helt och hållet. Jag kommer på 16 st olika magövningar som jag parar ihop två och två eftersom jag väljer att köra mitt pass för magen genom tabata.

Jag har en spellista på Spotify med 8 st olika låtar som beskriver exakt när man ska köra och när man ska vila. (Listan har ni här). Det är 20 sekunder där man ska utföra övningarna och 10 sekunder vila mellan. Sedan låter man bara låtarna rulla och vid varje byte av låt så skiftar man till 2 nya övningar. Detta tar cirka 40 minuter och har man gett allt är magen helt slut efter. En riktigt härlig känsla och även en typ av träning som jag tycker är väldigt rolig.

Mitt mål i livet?

2018-08-11 15:59
Från juliaidac

Hej på er! Här har jag bloggat innan men jag har valt att ta bort alla tidigare inlägg för att satsa på något som jag riktigt brinner för, TRÄNING. Mitt mål i livet? Att ta träningen till en ny nivå och tillslut ha möjligheten att hjälpa andra med träningen. Jag vill alltså bli personlig tränare som jag även kan kombinera med att arbeta som fysioterapeut med inriktning på sportskador/idrottsskador. Därför har jag valt att börja blogga igen då jag tycker det själv är roligt att följa min egen utveckling, att få skriva ner mina träningspass, tips, recept osv som jag även kan få dela med mig av till den som vill få lite idéer.

Så i framtiden kommer enbart inlägg om just träning och hälsa, och jag kommer uppdatra när jag känenr att det passar mig och att jag faktiskt har något roligt att uppdatera er om. Kram!