RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-15 22:23:05

maarlene blogg

maarlene blogg på Nouw

Birthday girl

2019-09-15 19:25
Från maarlene

Idag har vi firat vår stora tjej med min släkt!vi var hemma hos mina föräldrar då dom bor i hus och det är större där än hos oss. Vilken låg dag vi her haft! Vi vaknade alltså runt 05:50 (!!) för att då ville en viss tjej gå upp, fast ändå inte för hon var ju fortfarande så jäkla trött? Vi låg kvar i sängen till 7 för trodde att hon skulle somna om och jag tror faktiskt hon gjorde de i några minuter.. vi åkte hem till föräldrarna innan 10 för vi tänkte tajma med Millis vila + att vi behövde baka morotskakan som vi inte gjorde igår

Klockan två kom gästerna och jaa det blev ett väldigt bra födelsedagsfirande för Milli! Hon var glad hela dagen och fick så mycket fina presenter hon var helt slut nu när vi kom hem och deckade direkt!
Imorgon har jag två föreläsningar så ska åka in till skolan

One year old

2019-09-10 20:30
Från maarlene

För ett helt år sen fick jag och Lucas träffa vår dotter för första gången. Hur sjukt är det inte att hon har funnits hos oss i ett år? Det känns verkligen inte som de. Hon kom ju nyss? Hur kan ett år gå så fort? men ooj vad kul det har varit att få se henne utvecklas från en liten nyfödd bebis som bara sov, åt och bajsa till ett barn som pratar, går, skrattar, busar osv.

Hon kom ut till oss så himla fort. Vi åkte in den 9/9 kl. 22 och hon kom den 10/9 kl. 00:02!❣️

Mina föräldrar och syster kom över hit med thaimat och för att fira Mileah lite tillsammans med oss. Det riktiga kalaset med min släkt blir på söndag och söndagen därefter har vi kalas med Lucas släkt då han föräldrar är borta den här helgen

Last day in Spain

2019-08-24 09:53
Från maarlene

Sista dagen i Spanien, så idag är vi bara vid poolen då vi ska åka härifrån vid halv fem. Planet går halv åtta typ vill ju inte lämna detta.

Har iallafall hunnit packa allt så det känns skönt. Milli är redan nere och badar i poolen. Undra hur hon reagerar när vi inte kommer bada varje dag mer? Alltså hon är ju så liten, men hon kanske fattar?

Påtal om liten. Hon är ju faktiskt inte så liten längre. Hon fyller snart ett år. ETT HELT ÅR! Jag kan inte förstå det. Har hon varit med oss i ett år? Alltså va? Vart tog tiden vägen? Usch.. det har gått alldeles för fort det känns ju som det var nyss jag fick henne..

Marbella

2019-08-20 17:47
Från maarlene

Vi kom hem igår eftermiddag från Marbella och oj vad trött man var! Eller nja jag va väl ganska pigg om man jämför med syrran och killen

Anyway, vi åkte igår morse. Bästa pappa körde oss hela vägen till Mickan, för att sen köra sjäc tillbaka. Tog väl ca 1,5h dit. När vi kom fram var klockan endast halv 11 men både Mickan och Sebbe var vakna. Zach var bakis och låg och sov. Mickan visade runt oss i huset. Alltså wooow så fint och stort det var hennes mamma och mammans kille har köpt hus i Marbella och det var där vi stannade en natt. Fanns hur många sovrum som helst haha! Vi började dricka på en gång och solade och badade i poolen. Sen gick killarna för att köpa lunch så god thai mat!! Sen fortsatte vi att festa innan de va dags att duscha och göra sig i ordning för vi hade bokat bord på occo. Alltså omg, maten där va en dröm. Så jävla gott! Vi alla fick matkoma deluxe. Vi promenerade in mot bargatan och tog några drinkar innan vi begav oss hem till Mickan igen. Helt döda efter dagsfest. Vaknade hyfsat tidigt igår då vi skulle ta buss till Malaga och sen buss till Nerja och vi ville inte komma dit alltför sent, vilket vi inte gjorde. Vi kom hem runt 14

Idag har vi varit på stranden och nu ska vi snart åka till stan igen för att äta. Jag fyller nämligen hela 27 år idag. Hörs senare! Ciao.

Spain is treating us well

2019-08-17 17:08
Från maarlene

Holaa☀️ oj va vi njuter här borta! Imorgon ska vi (jag, Lucas och min syster) åka till Marbella för en dag. Min syrras barndomsvän är där med två kompisar så vi ska åka dit för att festa med dom medan Milli är med mormor och morfar

Idag har vi varit på stranden ett tag, sen blev de lite molnigt så då åkte vi hem och tog de lugnt vid poolen ikväll ska mamma laga pasta åt oss, mums! Sen blir de väl att kolla film när Milli somnat. Ciao!

Happy days

2019-08-15 16:20
Från maarlene

Hej!
Idag har vi varit på stranden, vi brukar dra ner runt 10 tiden för att få bra plats längst fram för Millis skull. Sen drar vi hem runt 14-15 men då chillar vi vid poolen innan vi duschar och tar en powernap.

Ikväll ska vi in till stan för att äta middag. Det blir najs! Sen ska vi gå runt där lite också ☺️ Milli älskar Spanien, att få bada varje dag och gå utan blöja - dröm för henne

Spain

2019-08-11 18:28
Från maarlene

Hola!
Nu är vi i Spanien och kommer va här i två veckor. Har inte hunnit se så mycket än då klockan är halv sju och vi ska strax bege oss ner för att äta middag. Vi landade vid halv fyra, men sen tog de ett tag med hyrbilen och sen tar de ca 45 min med bil till Nerja från Malaga. Anyways, huset är super mysigt (mina föräldrar + min moster och hennes man har köpt huset) och detta var första gången för mig, Lucas och Mileah!

Nu ska jag packa upp mina grejer innan vi rör oss ner mot Burriana. Ciao!

My little baby

2019-07-06 16:37
Från maarlene

Dagarna bara rullar på nu! Jag och Milli har träffat kompisar, gått till lekplatser, åkt och badat på olika stränder (hon ääälskar det!!), varit på leos lekland, shoppat och bara softat! Snart åker vi till Spanien också, ska bli så skönt☀️

Men kan vi snälla stoppa tiden? Hon fyller ett år om två månader?? Kan inte fatta hur fort det gått min lilla bebis

Nine months

2019-06-11 12:28
Från maarlene

Wow vad tiden går fort! Nu är vi inne på juni och jag har äntligen sommarlov lillan kryper för fullt här hemma och ställer sig upp mot möbler och tar sig fram genom att hålla sig på olika möbler. Något hon också älskar är att gå när vi håller hennes händer, så vi tror ju att hon kommer gå snart haha. Nej men hon gillar verkligen de snart är det midsommar också, hoppas på bra väder då vi ska till ett ställe där det brukar vara massa folk. Ska bli kul att visa Milli de, även fast hon inte riktigt förstår än!

Nu ska vi ut och leka i lekparken

Eight months

2019-05-22 16:58
Från maarlene

Redan inne på maj månad nu och Mileah blev 8 månader den 10:e. Alltså snälla stoppa tiden någon?? Det var ju nyss hon kom hon kryper numera hela tiden. När hon var 7 månader ålade hon sig fram men nu tar hon sig fram på knäna. Något annat hon gör som hon älskar, det är att gå själv men att hålla i våra händer. Nu har hon också börjat prata en massa! Hon vet vart lampa är, det visste hon iofs för nån månad sen också. Hon har börjat säga mamma (mamama) antar att de är mamma klappa händer har hon också gjort ett tag nu.

Nu ska vi laga lite mat. Hon älskar ju att äta de vi äter vilket är bra!