RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-17 23:42:43

Siri Olsson

siriolsson blogg på Nouw

Välkommen!

2020-02-17 21:29
Från siriolsson

Hej och välkommen hit till min blogg. Jag vet inte hur många gånger jag, sedan jag första gången startade denna blogg, som jag sedan raderat allt och börjat om på nytt. Men nu är jag här igen. allt tidigare raderat och jag börjar om på ett blankt blad.

Så vem är då Siri Olsson?
Jo, jag är en tjej på 23 år, född -96, som har ett starkt brinnande intresse för hästar och ridning. Just nu är det dock ett vilande intresse då jag i höstas flyttade för att börja plugga. Jag lämnade då tryggheten, hästarna och ridklubben hemma i Linköping för börja plugga till audionom i Örebro. Efter en tuff höst där jag varit mycket sjuk är jag nu inne på andra terminen på Universitet med alla utmaningar det innebär.

När jag inte är skolan hittar ni mig oftast hemma med en serie eller film på TV:n. Är jag inte där är jag annars hemma i Linköping eller hos min farmor som jag nu har inom 1 timmes resa med buss till. Det händer även att jag då och då att jag umgås med vänner eller följer med en av mina äldsta vänner, som också pluggar här, till hennes häst.

Här i bloggen kommer ni få följa min vardag som innehåller allt från plugg till hur det kan vara att leva med celiaki. Jag hoppas ni ska tycka att det är intressant och undrar ni något så är det bara att ställa en fråga i en kommentar.