RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-08 04:20:42

MANY

martinanyberg blogg på Nouw

LOA

2018-12-20 17:03
Från martinanyberg

Du kan googla, många många av de framgångsrika personer du känner till, använder sig av och pratar om lagen om attraktion.

Vi alla använder oss av en enda oändlig kraft. Vi vägleder alla oss själva utifrån exakt samma lagar. Detta handlar om dragningskraft, hemligheten är lagen om attraktion.

Allt som kommer in i ditt liv har du dragit till dig. Och det har dragits till dig i kraft av de bilder du har i ditt medvetande. Det handlar om vad du tänker. Allt det som pågår i ditt sinne drar du också till dig.

”Varenda en av dina tankar är verkliga ting - en kraft.”

Inom religioner som hinduismen, kristendomen och islam samt i det gamla Babylon och Egypten, belyses hemligheten i religösa skrifter och berättelser. Den här lagen har nedtecknats i olika former under historiens gång och står att finna i gamla urkunder och skrifter. Den nedtecknades i sten omkring 3000. f.Kr. Trots att somliga har velat hemlighålla denna kunskap, vilket faktiskt har skett, har den alltid funnits tillgänglig att upptäcka för alla.

”I believe we are creators, I believe we create with every thought and every word”

Like attracts Like

If you see it in your mind, you can hold it in your hand

Lärde mig vad loa var för tre år sen, för ett år sen har jag lärt känna loa. Om du inte vet vad det är, go do your research.

Du kommer inte att ångra dig.

blue red tracksuit

2018-11-23 14:09
Från martinanyberg

Tröja, byxa och örhängen från Madlady.se (sponsrat inlägg)

MSG

2018-11-23 13:46
Från martinanyberg

Middle School Girls

hi

2018-11-21 21:50
Från martinanyberg

Ni får gärna kommentera vad det är ni vill se på den här bloggen framöver. Jag kommer vara personlig men kommer sätta mina gränser till skillnad från tidigare blogg-år.

Får jag inga kommentarer eller tips så får ni helt enkelt se va d som blir utav detta.. intressant. Nej det kan jag inte lova.

Jag har inte bloggat för att jag insett att mitt liv inte är något intressant att skriva om (inget har ändrat sig). Vill ändå göra något, därför kommer detta inte bara vara

"hej idag har jag.." för oftast slutas den meningen med något fullkomligt ointressant och irrelevant, eftersom att jag för tillfället har ett väldigt väldigt ICKE händelserikt liv. Och det är väl förmodligen därför jag fått för mig nu att börja göra detta eftersom att tiden finns. Så jag ska försöka skapa en blogg där det inte bara är innehåll om vad jag gör utan bara massa poopdrops (som jag vill kalla d) av vad min kreativitet kan göra det återstår att se vad som blir..

Beat: Cure J.Cole type beat

2018-08-24 10:30
Från martinanyberg

okej okej

2018-08-24 00:37
Från martinanyberg

Jag fortsätter att få frågor på min Instagram, när jag ber om det och även när jag inte. Eftersom att inte alla av mina följare på Instagram är intresserade av att veta allt om mig, eller för de som redan vet. Så gör jag detta inlägget för de som ändå vill ha sitt besvarade. Jag kommer först och främst svara på de återkommande frågorna. Om detta uppskattas så kommer jag troligtvis att sluta svara på frågorna på min Instagram story och istället, göra frågedekalen och svara på frågorna här istället, ait.


Hur gammal är du? - Jag är 18 år gammal, född år 1999

Var bor du? - Västra Götaland Skaraborg Lidköping

​Hur lång är du? - ​ca 170cm 

Hur redigerar du dina bilder? - i VSCO använder jag oftast filtren: DOG1 eller A4. För att få vintage scratches eller grain på bilderna använder jag appen Afterlight. För övriga ljus justeringar använder jag Lightroom.

Har du barn? - Nej jag har inga barn, barnet som många verkar tro är min dotter är min lillasyster.

Videon du la ut på Instagram i bilen, släpps den låten på Spotify? - Nej

Använder du brun utan sol? - Ja, under vinterhalvåret. Vilken? - St.Tropez eller Cocoa Brown

Vad är din etnicitet? - 75% Svensk 25% Slovener

Är du singel? - Ja

/ Martina