RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-03-31 07:43:34

Sofiasvenssson blogg

Sofiasvenssson blogg på Nouw

Lill-Babs Caffär

2018-12-21 21:58
Från Sofiasvenssson

Idag bIev det jullunch på Lill-Babs Caffär i Järvsö med Markus, hans mamma, mormor och syster, väldigt mysigt var det och gott med ett litet julbord innan julafton!

Dom sista julklapparna inhandlas imorgon men det är nog bara till Nova som det fattas julklappar till men det blir enkelt att köpa då hon slaktat sin gris som ni kan se i bilden nedan. Den såg dock ännu värre ut innan den kastades i soporna Förra året fick hon ett stort tuggben på typ 1 meter som fortfarande ligger orört så något sånt blir det inte igen!

Nu vill jag bara ha uppesittarkväll och julafton, det kommer att bli så mysigt! ❤

Då var det nästan klart!

2018-12-19 21:42
Från Sofiasvenssson

Snart är alla julklappar klara!

När jag började med att slå in förra helgen så tog en rulle julpapper helt slut på bara ett paket så fick blanda med ett helt annat papper, men det är ju tanken som räknas! Sen så tog tejpen slut igår när jag höll på att slå in klapparna så fick köpa tejp idag så jag kunde göra färdigt allt, känner att jag snart kan kalla mig själv för mästare på att slå in julklappar.

Känns så himla mysigt nu när det är massor av julklappar här, nu vill jag bara ha julafton, mysa och träffa nära och kära ❤

Löptik och julklappar!

2018-12-18 17:52
Från Sofiasvenssson

Idag har varit en bra dag, fikat på finess och sedan möte på arbetsförmedlingen! Hämtade även ut ett paket från Coop med några julklappar så nu kan jag fortsätta med att slå in klappar!

Tog även med kameran ut på promenaden, vilket var längesen nu och tog några fina bilder på Nova medans det fortfarande var ganska ljust ute. Inte så samarbetsvillig idag då jag märkte att hon börjat löpa, så det var mycket mer intressant att lukta på allt och markera överallt att hon löper. Blev inte ute så länge dock med tanke på att jag höll på att frysa fingrarna av mig, borde tagit vantar med mig men det får jag försöka komma ihåg tills nästa gång istället!

Nu ska jag och Nova slå in julklappar, elda i kaminen och laga lite mat!

Julklappar

2018-12-14 22:28
Från Sofiasvenssson

Alltså, något jag älskar med julen är ju julklapparna. Inte bara att få utan julklappar, men att slå in julklappar är så roligt! Det är nästan så att jag längtar mer till att slå in klapparna än att öppna eller se andra öppna klappar!

Det är så mysigt med all julbelysning också som kommer fram i mörkret, det behövs verkligen och hur mysigt är det inte att värma en kopp varm choklad och mysa ner i soffan med en filt runtom sig?

Älskar denna lilla renen som vi har under våran julgran, våran lilla julgran!

Det tråkiga dock med mörkret och vintern är att det är en period då jag inte alls mår bra. Det har säkert en hel det med mörkret att göra. Känner sig trött hela tiden men samtidigt inte kan sova eller kan sova hur länge som helst, finns liksom inget mellanting. Även en massa annat som virvlar runt i huvudet och saker som gör att en känner stress/ångest/oduglighet osv. Även fast många kan tycka att jag inte har något att stressa över så finns det 1000 saker som gör mig stressad. Ja, det är så mycket men det behöver vi inte gå in på nu. Nu fokuserar vi mot julafton och försöker göra det så gott det går!

Dagen gick för fort

2018-03-27 19:49
Från Sofiasvenssson

Det känns som att jag inte har hunnit med någonting idag, som att dagen bara runnit iväg men så kan det väl vara ibland. Har duschat och tvättat håret, städat lite och diskat. Tränat lite tricks med Nova och busat ute i snön!

Imorgon eller på torsdag så åker vi till stugan och då får Nova träffa sin syrra igen. Jag ska ta med kameran och försöka få några bilder på busfröna, vilket inte är det enklaste. Så imorgon ska jag nog börja packa för jag gör alltid det i sista stund, även om jag planerar något en månad i förväg eller längre.

Nytt överkast

2018-03-26 17:13
Från Sofiasvenssson

I helgen köpte vi ett överkast som jag har velat ha hur länge som helst! Ni får ursäkta allt hundhår på bilderna på golvet men så är det att ha hund som fäller

Rocka socka!

2018-03-21 14:48
Från Sofiasvenssson

Jag har inte varit direkt aktiv här i bloggen på flera månader nu, sen innan jul tror jag mitt senaste inlägg var men ni vet, livet.

Så jag har funderat ett tag nu på att börja blogga igen men har aldrig tagit mig tiden till att göra ett inlägg då jag inte vet riktigt vad jag ska skriva, om jag ska berätta om dom senaste månaderna som gått eller bara börja helt enkelt men så kom jag på att det har faktiskt inte hänt speciellt mycket så jag kör bara på helt enkelt!

Idag rockar vi iallafall sockor jag och Nova

Blåbärssmoothie

2017-12-19 17:56
Från Sofiasvenssson

Nu var det längesen jag gjorde en smoothie, så idag fick mixern dammas av för en blåbärssmoothie!

Recept:

2 dl Blåbär

1 msk Florsocker

3 dl Mjölk

Önskelista 2018

2017-12-18 21:48
Från Sofiasvenssson

Jag får väl göra en önskelista i år igen då i brist på annat att skriva om!

1. Planen Photography - Innehåller helt nya Lightroom CC, 20 GB molnlagring, Lightroom Classic CC och Photoshop CC.

2. The Sims 4 - hund & katt

3. Headset - HYPERX Cloud II

4. Presentkort - Kläder, heminredning etc.

5. Canon EF 50 mm F1.8 STM-objektiv

6. Sängöverkast.


Vinterfoto

2017-12-06 15:56
Från Sofiasvenssson

Det var väldigt kallt ute idag vilket Nova också kunde instämma om, så vi var bara ute i kanske en timma innan vi gick hem till värmen igen och mös ner oss i soffan!
Här är några bilder från promenaden.