RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-27 18:33:30

emmanatterlund blogg

emmanatterlund blogg på Nouw

h e l g e n : l o k a b r u n n

2019-08-27 11:31
Från emmanatterlund

Fredag:

Var ledig i fredags. Och vi hämtade vår nya bil! Wopwop! Behöver ju två bilar i samband med flytten, då våra cyklar inte kommer kunna användas lika mycket längre. Tråkigt på ett sätt, men det är så mycket annat positivt så det blir ändå superbra!
Packade lite kläder, rensade även då garderoben. Herregud vad mycket kläder jag har..! Ska försöka sälja av det lite här nu innan själva flytten går.

Lördag:

I juli firade vi 4 år ihop. Wow. Det känns som vi har varit tillsammans i 100år men samtidigt som vi träffades igår. Vi har även varit gifta i 9 månader. 9 MÅNADER! Herregud.
Vi firade på bästa sätt: En dag på loka brunn! Helt fantastisk. Var lite rädda att det skulle vara hur mycket folk som helst men det var precis lagom. Under morgonen var vi nästan själva där, sedan under förmiddagen ramlade det in lite mer folk, men fortfarande mysigt, väldigt lugnt och skönt.
Man blir dock så trött av att bara ligga i varmt vatten i 4 timmar, haha. Var även en helt fantastisk lunch där innan vi åkte hem igen.

Söndag:
Lediga och lugn dag. Passade på att köra ut utemöblerna till Victors föräldrar. Tvättade iordning de inför att vi ska köra ner de till helgen. Kändes skönt att få det gjort. Resten av dagen spenderades framför datorn (för vi har ingen tv längre...) och bara tog det lugnt.

Måndag:
Tränade på förmiddagen och jobbade sedan kvällstur.

Tisdag:
9 Arbetspass kvar innan jag slutar. Oj herregud! Med kvällspasset jag strax ska åka till. Nästa vecka går jag dock på natt, liksom det sista sista innan jag slutar. Väntar också på besked för nya jobbet!
Spännande spännande. Händer så mycket här nu!

s e n d r a g

2019-08-10 15:35
Från emmanatterlund

Startade dagen med ett träningspass. Fokus bröst och axlar. Är helt skakig i armarna och har svårt att hålla upp saker... haha! Men då vet man att man har kört på bra!
Körde en snabb mask efter träningen - får så oren hy om jag inte tar hand om den när jag tränat!

Käkade lunch innan jag stack upp på stan en sväng, köpte ett par träningshandskar. Hittade äntligen ett par i rätt storlek! Woho!

Även nyx bb-cream, en ögonbrynspenna, samt Ida Warg tanningsdrops - den ska bli riktigt rolig att prova! Har alltid svårt för brunutansol produkter då det blir så stor skillnad på mig, hoppas att denna kan ge ett mildare resultat!

Sedan köpte jag magnesium - har nu under två veckors tid vaknat ca 4ggr med kramp i vaderna. En gång krampade båda mina vader samtidigt - skrek högt och skrämde slag på stackars Victor som låg bredvid och stensov. Det gör så ont... Det gör även ont sedan på dagen, precis som om muskeln är trött och alldeles för "kort"! Detta hände även i natt - och nu har jag fått nog... Har ätit magnesium förut (har haft besvär av detta tidigare) och tänkte prova nu igen. Mina gamla var slut så fick dock köpa en ny. Hoppas det hjälper nu bara!

n y a f a v o r i t e r

2019-08-07 15:42
Från emmanatterlund
new in; Bumbag / Kimono
Örhängen




metapiclänkar.

c r a y c r a y f i s h

2019-08-06 20:48
Från emmanatterlund

Leg day! Bra pass med fokus lår och rumpa, (körde även några få set med vader, bara för att det var länge sedan). Trappmaskinen kommer nog kännas imorgon!

Date night! Jobbat om varandra hela tiden sedan semestern, men äntligen så var vi båda lediga! Har pysslat med massor inför flytt, packat och gjort saker vi behövt vara två på för att bestämma och göra. Skönt att få saker ur världen faktiskt! Nu har vi precis njutit av räkor och kräftor - så gott! Victor håller på och kokar fond på resterna så vi ska äta soppa imorgon till lunch! Brukar göra det och det blir alltid så gott!

hade få snyltare på bordet... vi var väldigt populära helt plötsligt!

2 a u g u s t i

2019-08-02 12:59
Från emmanatterlund

Hello!

Varit ledig i två dagar, tagit det lugnt. Men middag hos Mi och Marcus igår och sedan fika hos Bella i förrgår. Jobbade i måndag och tisdags, och nu går jag på helgen!

Det är redan augusti! Herregud, vart tog Juli vägen? Vart tog sommaren vägen? Det är sjukt att tiden bara springer förbi!

Världens sötaste Noomi! Och katterna älskar när Victor jobbar natt och sover på dagarna. Gos hela dagarna (vet inte hur pepp Victor är på detta egentligen)... haha! Men det är farligt gulliga när de sover ihop haha!

h o w t o c u d d l e

2019-07-26 18:51
Från emmanatterlund

Jobbat torsdag, fredag - går nu på helgledigt! Underbart!
Igår efter jobbet åkte vi ut till latorp och käkade grillat, helt underbart väder - idag med. Det är sååååå varmt! Känns som sommar på riktigt äntligen! Tråkigt att man jobbar bara haha!

Kom hem och hittade dessa mysandes i soffan. Hur söta är de inte?

Sheldon 3 år

2019-07-24 21:59
Från emmanatterlund

Bilder ifrån benpasset igår. Träningsvärk idag, inte så illa som jag trodde dock, men det hinner säkert bli värre till imorgon.

Varit ledig idag, packat lite, lagat matlådor osv. Skönt att få undan lite iallafall. Ska strax krya till kojs, jobbar imorgon så behöver sova ordentligt. Fick inte sova något alls föregående natt - katterna är helt slut på dagen när det är så varmt som det varit och vaknar till liv framåt kvällen när det blir svalare, så hoppas de håller sig i skinnet inatt, så jag får sova!

Och det här lilla busfröet fyller tre år idag! Tre år! Herregud, vad tiden går fort. Känns som igår vi fick hem honom, samtidigt som det känns som om han varit en del av våra liv typ förevigt... Men söt är han!

Vecka 29

2019-07-23 11:00
Från emmanatterlund

Förra veckan var sista semester veckan, började dock jobba i lördags. Började starkt med en helg, haha. Tog det bara lugnt, hade en visning av lägenheten bl.a. Den bestod av massor av kvällsmys, pga det lite ostadiga vädret. Hann iallafall två av sagan om ringen filmerna (aldrig tänkt på att de fan är närmare fyra timmar långa). Lite träning, lite packning osv.

Slog faktiskt mitt pb på 2000m. Vet att det säkert inte är någon speciellt bra tid ändå. Första är ifrån maj och andra i juli då. Skönt att se att det går framåt!

(mina blommor lever fortfarande, tror det är något slags rekord det med?)

Och så dessa underbara katter. Fina är de, de har dock inte förstått att vi inte har semester längre och vill gosa klockan fyra på morgonen... Sheldon fyller 3 år på onsdag - det är helt sjukt. Han har alltså snart bott här i tre år? Varit en del av oss i 3 år? Det är sjukt. Han är fortfarande liten som en kattunge (4.5kg bara...).

m o r n i n g c u d d l e s

2019-07-14 11:14
Från emmanatterlund

Godmorgon! Varit vaken sedan 5, så god förmiddag snarare. Legat i soffan och tittat på greys anatomy hela morgonen. Myst med katter och bara tagit en ordentlig frukost.

Fick hem glossyboxen häromdagen, inte riktigt haft tid att gå igenom den så passade på nu på morgonen. Slängde på en peel-of mask som man fick med. Älskar vanligtvis peel-of masker, tycker de är simpla att slänga på och enkla att tvätta av. Denna fick jag dock endast en ansiktsvaxning av. Aj. Aj. Är helt galet röd efter, antagligen för att jag fick slita av den...
Passade även på att slänga på en superåterfuktande mask efteråt, för att försöka dämpa ilskan jag skapade. Får se om de lägger sig här om en stund!

oh deer, all the cats

2019-07-12 15:58
Från emmanatterlund

Vi har städat i typ två dagar. Visning här igår så slet med oss katterna ut till Victors föräldrar. Kiwi lever loppan när han får komma ut i koppel, medan Sheldon hatar att vara utanför hemmets fyra väggar...
Men Kiwi är ganska fin faktiskt (inte alls partisk...)

Han var lagom trött när vi kom hem, haha!