RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-07 22:30:51

Emma Nyström

emmazn blogg på Nouw

Hej och välkommen tillbaka

2019-04-03 18:23
Från emmazn

​Hejsan igen! Det var otroligt länge sedan jag bloggade och jag har verkligen saknat det. Det har hänt så mycket i mitt liv så har verkligen inte haft tid för att uppdatera. Men nu känner jag att tiden finns och motivationen är på topp. 

Jag tänkte dra en liten presentation av mig och mina planer med denna blogg, även fast många av er säkert redan vet vem jag är kan det vara trevligt att se vem jag är som person nu. 

Mitt namn är Emma Nyström, jag är 19 år och fyller 20 till sommaren. Just nu så bor jag tillsammans med min pojkvän Marcus, det har varit vi i två år till sommaren. Jag är nu även färdig utbildad yrkeschaufför, jag har inte hunnit jobba någonting med att köra lastbil men förhoppningsvis kommer det snart.

Jag har börjat lite med Youtube nu också. Där filmar jag mest bara när vi håller på med bilarna. Men mer information kommer om det, just nu vill jag satsa lite på bloggen igen. 

varför vill jag börja blogg igen då? Jo jag tycker det är riktigt roligt att skriva av mig, sedan så har det alltid gått ganska bra för mig. Verkar som det är rätt intressant att följa mig? haha nej jag gör detta för min egna skull och kunna se hur jag utvecklas som person. :)