RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-01-15 17:23:28

evelinaelwer blogg

evelinaelwer blogg på Nouw

nytt år nya möjligheter

2020-01-15 09:52
Från evelinaelwer

Välkommen 2020, oj vad jag är redo att se vad detta året har att erbjuda alltid lika spännande! Mitt 2019 var inte direkt ett toppen år så 2020 kan bara bli bättre än förra året vilket glädjer mig!

Numera är jag på salongen på heltid och har några extra jobb på helger eller när det krisar. Jag har även köpt en ny telefon så jag kan ta ännu bättre bilder, har en iPhone 11 PRO Max tror jag den kallas. Annars har det inte skett en så stor skillnad i mitt liv utan det rullar på i vanlig ordning.

För tillfället så väntar jag nu på att en maskin tvätt ska bli klar, nybäddat kan ju vara det bästa. Har möjligtvis planer på att rensa hela min garderob idag men det får vi se om jag orkar. Under eftermiddagen/kvällen ska jag åka till Pappa, äta gott, klippa honom, umgås och sova över. Tog ledigt från jobbet idag och det behövdes verkligen! Uppdaterar er under dagens gång, hörs senare!

vilken gårdag

2019-06-15 17:55
Från evelinaelwer

Usch och fy vilken gårdag jag hade jobbade över 14 timmar och var helt död när jag kom hem. Fick inte en minut över till någonting utan det var full rulle hela tiden. Hann dock slänga i mig sushi mellan jobben på salongen och arken så det var ju bra iallafall.

Hade sån otrolig ångest igår när det var så fint väder och jag jobbade hela dagen, men tror jag kommit in i en svacka överlag när man bara känner sig omotiverad till allting. Somnade som en stock igår trots att det var fullmåne konstigt nog.

Vaknade vid 11 imorse men känner fortfarande att jag borde sova ännu mer är fortfarande seg i huvudet. Börjar jobba 14:45-21:45 på Arken och sen ska jag och några hem till Daniel vilket blir trevligt! Nu ska jag fixa iordning mig så höres vi senare.

P&K

Ett år sedan

2019-06-13 00:00
Från evelinaelwer

Herregud vart har tiden tagit vägen?

Idag är det ett år sedan jag tog studenten, fatta att tiden sprungit iväg så fort. Det är verkligen en dag man skulle vilja leva om alla dagar i veckan och få uppleva igen. När jag tänker tillbaka på den dagen är det bara glädje, sol och skratt. Tänkte dela med mig om hur min dag såg ut vilket jag inte gjort innan, har ni tagit studenten?

Gick ju upp otroligt tidigt och började sminka mig, tror jag sov ca 30-40 minuter till den natten. Sen lite innan klockan 6 på morgonen åkte vi till Askim där champangefrukosten var.

Utspringet vid operan där mina nära och kära stod och väntade på mig!

Flaket var ju något av det roligaste på hela dagen, tror man kan se minen på vänster bilden som beskriver hur mitt humör var på flaket.

Lite bilder hur det såg ut på min mottagning, min familj hade gjort så fint åt mig! Så tacksam!

Sen började vi spela beerpong innan det blev studentfest till tidig morgon och jag stampade in vid 6 på morgonen efter en helt fantastisk dag. Jag är så tacksam för alla som som var med och firade mig och gjorde min dag till den bästa och skänkte en tanke till mig på min stora dag.

Hoppas ni gillade inlägget, snälla berätta er studentdag!

P&K

God kväll

2019-06-12 23:51
Från evelinaelwer

God kväll fina ni!

Just nu ligger jag i soffan med min kära mor bredvid mig och vi har tryckt i oss sushi för en stund sedan så det är mat koman som kallar nu. Har jobbat hela dagen från 10-18 och fixat massvis på salongen, känns så roligt att jag verkligen börjar få fullt upp med kunder. Varit borta ett tag men ni har inte missat någonting jag lovar, det har bara varit massvis med jobb för min del.

Imorgon så jobbar jag på salongen och sen ska jag på en studentmottagning direkt efter jag slutat, så får vi se hur länge jag stannar där. Håller tummarna för ett bättre väder imorgon! Hörs imorgon!

P&K


Nu är hon beställd!!!

2019-05-11 13:45
Från evelinaelwer

Förra helgen var jag och mamma och provkörde massvis med bilar från Mercedes, BMW och Porsche eftersom jag och min kära mor har bestämt oss för att leasa en bil och sälja våran nuvarande. När jag satt mig bakom ratten på en av bilarna visste jag direkt att det var den jag skulle ha den var helt perfekt! Våra krav på bil var automatväxel, lagom rymlig, rimligt pris. Så egentligen hade inte vi speciellt höga krav direkt under kan ni se bilarna vi provkörde.

Men tillslut så blev det min lilla pärla ändå som vi valde och vi beställde faktiskt den i förrgår så vi har den om någon vecka! Vilken tror ni det blev?

Det blev en svart Mercedes-Benz A serie med sport 2019 modell. Den bilen är så otroligt vacker både invändigt och utvändigt. Jag är helt kär! Är ni redo att se hur den kommer se ut?

Hur snygg är den inte? Är så taggad på att den snart är vår! Jag lovar att jag kommer ta bilder och uppdatera er så fort vi får hämta bilen! Detta kommer bli min lilla bebis alla dagar i veckan kommer behandla henne så väl!

Har ni bil? Köpt eller leasing?

P&K

Morgonstund

2019-05-11 07:49
Från evelinaelwer

Säger god morgon med denna fantastiska utsikt och början på en bra dag innan ledighet! Önskar er alla en fantastisk lördag, så ska jag jobba på och fixa allt innan vi öppnar för dagens gäster.

P&K

Matkoma slutade med sömn

2019-05-11 00:48
Från evelinaelwer

Godkväll/Godnatt sköningar!

Vad tror ni hände direkt efter att jag kom hem från jobbet? Jag beställde en pizza och insåg att jag ej skulle hinna till matchen så somnade i 2,5 timma på soffan helt utslagen. Det om något är en signal att man kanske jobbar lite för mycket men nu har jag bara imorgon kvar sen är jag ledig på söndag! Kollade let´s dance och har nu suttit och jobbat lite. Blev inget gym idag men körde lite övningar hemma istället och hoppas jag hinner gymma imorgon istället! Har öppningen imorgon så behöver verkligen sova nu tyvärr.. Ville egentligen bara komma in och säga godnatt! Sleep well fina ni!

P&K


Min Helg

2019-05-10 13:07
Från evelinaelwer

Fredag: Arken jobb 08:00-17:00, kolla handbollsmatch, träffa Julia, gym.

Lördag: Arken 07:45-15:30, salongen 15:50 och göra en uppsättning, träffa Kajsa på kvällen, kanske gym om jag hinner.

Söndag: Fixa mitt hår och mammas, städa mitt rum, gym, bokföring.

Här har ni mina planer inför helgen så får vi väll se om allt går som planerat men det lär vi märka. En lugn helg med jobb och träffa vänner vilket alltid är otroligt mysigt! Självklart blir det lite extra lyx att få sitt hår fixat också!

Hur ser eran helg ut?

Önskar er alla en fantastisk helg! <3

P&K

Tiden flyger iväg

2019-05-10 07:45
Från evelinaelwer

God morgon fina ni..

Tiden flyger iväg och jag har jobbar så otroligt intensiva dagar på senaste och börjat gymma igen så har kommit hem otroligt sena kvällar. När jag väl kommit hem har jag inte haft ork eller motivation att göra någonting annat förutom att sova.

Jag försöker göra så att mina veckor inte ska vara så intensiva men det är svårt eftersom jag gillar att jobba. Är så otroligt glad över att jag börjar få mycket att göra på salongen också!

Igår jobbade jag på salongen hela dagen och hade fyra kunder som jag gjorde helt olika saker på. Först mörkade jag ner ett blont hår till en såå fin färg blev helt kär i hennes hår och sen gjorde jag slingor och tog bort en lång utväxt som ni kan se på bilderna under.

Den tredje kunden trimmade jag bara luggen på då hon skulle iväg och ville ha en fin lugg, och den sista var ögonbrynsfix. Då jag trådade, plockade, färgade och fixade symmetrin. Hade en stressig dag men en fantastisk dag med härliga kunder, sen fick jag även leverans på ett löshår som jag ska sätta i på en tjej och ni kommer inte tro era ögon när ni får se resultatet nästa vecka!


Just nu så sitter jag i bilen utanför Arken och börjar jobba 08:00 till 17:00. Efter jobbet ska jag förmodligen åka och kolla en handbollsmatch om jag hinner och sen vet jag inte vad kvällen har att erbjuda!

Hörs senare! Happy friday babes!

P&K

Well hello

2019-04-26 18:13
Från evelinaelwer

Hej fina ni !

Sist vi hördes av var det Juli 2018 och herregud vad mycket som skett på denna tiden. Vet inte ens vart jag ska börja livet har varit en berg och dalbana både känslomässigt och i det verkliga livet. Men nu är vi ju in på nästan halva 2019 och wow jag älskar detta året så hårt!!! Det har hänt så mycket och mitt företag börjar ta fart vilket är helt underbart.

Jag har även sagt upp mig från Snus2 och jobbar nu istället på Art Garden spa där jag jobbar som spa medarbetare och trivs så otroligt bra där! Allt rullar på i livet men har saknat att få skriva av mig någonstans.

Idag har jag varit ledig hela dagen jag och mamma åkte och lämnade våra papper till vår revisor i Uddevalla och sen har jag och min kära mor bara slappat på soffan och nu satt jag min i solen med en cider. Tanken är att jag ska möta upp Julia och tjejerna vid nordstan 20:20 sen ska vi hem till Matilda och dricka lite innan utgång. Ska bli så roligt och har redan en känsla i kroppen att detta kommer bli en bra kväll! Ska ta bilder så ni får se hur vackra alla är!

P&K

Hörs snart igen och hoppas ni tycker det är kul att jag är tillbaka!