RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-07-24 03:53:08

saramodin

saramodin blogg på Nouw

100 ARMHÄVNINGAR

2019-07-23 22:07
Från saramodin

Jag är imponerad över mig själv och att jag inte gett upp med mina armhävningar än. Idag var dag 9 med 100 armhävningar. Bara 21 dagar kvar.. Kan lova att vissa dagar är tyngre än andra, men de är häftigt att se hur mycket man orkar och hur jag gått ifrån att bara kunna göra vanliga armhävningar till smala och när man sätter händerna som en triangel.

900 gjorda, 2100 kvar. Heja heja


M O T I V A T I O N

2019-07-15 23:30
Från saramodin

Äntligen känns det som att motivationen har kommit tillbaka. Om jag ska vara helt ärlig har den varit på rymmen ett tag både när det gäller styrka och kondition. Det har blivit något ströpass hit och dit men efter idag känns det verkligen som att den kommit tillbaka. Jag kände mig starkare än på länge och det var roligt igen. Nu gäller det bara att försöka hålla den uppe.

För en månad sedan gav jag mig på att försöka springa 4km om dagen i en månad, de gick väl sisådär. Den kommande månaden ska jag ge mig på 100 armhävningar om dagen. Ska bli intressant om det blir någon större skillnad!

P A N N K A K O R

2019-04-14 21:09
Från saramodin


Jag är egentligen inte ett så stort fan av vanliga pannkakor eller pannkakor över lag. Det kan vara gott med en sen blir det alldeles för sött. De ser ju dock alltid så fruktansvärt gott ut när folk lägger ut bilder. För någon dag sedan snubblade jag över ett recept på proteinpannkakor som jag testade med väldigt låga förväntningar. Dom ser ju inte mycket ut för världen och det låter verkligen som att dom ska vara svampiga och torra, men dom var förvånansvärt goda faktiskt. Jag är ingen som lägger mycket tid i köket så dessa va perfekta.
Det var bara att mixa 1 dl havregryn, salt, 1 ägg, 1dl valfritt proteinpulver (jag hade med chokladsmak), 1,5 dl vatten och sen steka på medelhög värme. (Jag tror dock att Protinellan jag hade till gjorde att dom blev över förväntan haha).

DRÖMMER OM ETT VARMT GREKLAND

2019-03-12 13:51
Från saramodin

Drömmer mig bort och tillbaka till Grekland. Nu är jag så fruktansvärt trött på kylan. Den lilla svängen med plusgrader gav en otroligt mycket glädje och hopp men självklart kom bakslaget med ännu mer snö och minusgrader. En utlandsresa hade helt klart suttit väldigt fint just nu. Det är dock inte långt kvar ändå, jag och Olivia har nämligen planerat att försöka åka ungefär samma tid som vi åkte förra året vilket är i slutet på maj! Sitter just nu och smygkollar lite på resor och drömmer mig bort till värmen. Förstår ni hur skönt det hade varit..



H E L G E N

2019-03-10 21:21
Från saramodin

Söndag. Äntligen söndag.
Nu är min jobbhelg äntligen över. Min jobbhelg som egentligen skulle varit min lediga helg men man har ju blivit lite av en äventyrare och ska återigen lämna staden i helgen så jag var tvungen att byta. Den här helgen som ni kanske förstår har varit väldigt lugn. Igår blev det en liten dinnerdate på Tennstopet och som sedan avslutades med Melodifestivalen på play. Roligare än så var inte min lördag. haha. Lugn men skön! Nu ligger jag helt slut på soffan och har precis tryckt i mig finncrisp och riskakor (livets) efter en lång dag med jobb, storstädning och ett gympass (long time no see). Nu ska jag fortsätta titta lite på Wahlgrens Värld och njuta över kommande lediga dagar wihoooo.

GARDEROBSRENSNING

2019-03-07 11:51
Från saramodin

In med nytt och ut med gammalt sägs det. Något man kanske borde prova på.
Jag är verkligen expert på att beställa hem eller köpa kläder och inte göra mig av med något annat vilket leder till en överfull garderob (vilket det inte ser ut som på bilden), men jag lovar, de är den. Alla byråer och garderober är överfulla. Brukar ta tag i en storrensning en gång om året ungefär men har så fruktansvärt svårt för att göra mig av med något. Är förmodligen inte ensam om att tänka "den här kanske jag vill ha nångång igen", så blir de kvar.. Idag är jag i ett mode där jag känner att jag verkligen vill göra mig av med saker, men innan jag hunnit komma hem kommer den feelingen förmodligen vara borta. Håll tummarna att jag luktas hålla den kvar!

SUCKER FOR CEASAR

2019-03-06 15:49
Från saramodin

Om jag gör annat än att äta? Svårt att tro va, och speciellt ceasarsallad haha. Vilket egentligen är ganska konstigt. Jag är en person som aldrig har tyckt om sallad och började för ett år sedan äta lite mer och mer men aldrig riktigt gillat de. Nu har jag lär mig äta sallad av alla dess olika slag och måste försöka lära mig tycka om grönsaker. Har alltid önskat att jag en vacker dag också kunde beställa sallad istället för typ varma mackor (är snart 26 och beställde min första sallad i maj förra året...) så nu går jag verkligen all in på ceasar när jag insett hur gott det är haha.. Nu har jag precis landat hemma efter en mysig lunch på stan efter jobbet och överväger om jag ska ta mig till gymmet nu, lite senare eller inte alls. Känner att jag verkligen inte har någon ork men det skulle verkligen behövas nu efter den senaste veckans lathet. Det återstår väl att se hur den här dagen slutar!

EN TRÖTT TISDAG

2019-03-05 21:17
Från saramodin

Jag förstår inte hur jag kan vara så orkeslös för tillfället. Idag började jag jobba 06 och sedan åkte till skolan till 10. Där var jag till ungefär 13 och sedan har jag bara varit hemma med noll ork till någonting. Har legat i sängen och kollat på Wahlgrens värld och plockat lite här hemma. Nu helt plötsligt är klockan 21:15 och jag lyxade till det med att beställa hem en ceasarsallad från Java och ska äta den framför en film som får avsluta den här kvällen!

K A R L S T A D

2019-03-05 14:02
Från saramodin

Återigen har en helg spenderats i Karlstad tillsammans med min finaste Anna. Den här gången fick jag verkligen prova på vad Karlstad har att erbjuda i matväg. Det kan ha varit en av de godaste ceasar och hamburgare jag har ätit. Förutom all mat vi åt i helgen blev det en hel del förtäring av alkohol och utgång. Mycket trevligt. Vi försökte kompensera alla onyttigheter med en joggingtur/pw på lördagsmorgonen följt av lite nödvändiga ärenden. Det var verkligen så mysigt. Jag är kär i Karlstad, det är så fantastiskt fin och mysigt. Staden påminner ganska mycket om Gävle, men lite mer "Gävle 2.0". Mår så fantastiskt bra där.

CROQUE MADAME

2019-02-20 22:02
Från saramodin

Det jobbigaste som finns måste nästan vara när matlusten är nere på noll. Man vet att man måste äta men det är svårt när det bara tar stopp.

Idag har jag googlat mat och recept frenetiskt under mina pluggpauser för att försöka få tillbaka lite matlust och tillslut blev det ett försök av Croque Madame (toppad med tryffelolja eftersom man blivit lite av en tryffeälskare). Kan verkligen rekommenderas!