RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-02-28 12:03:41

charlotte blogg

charlotte blogg på Nouw

PORTUGAL

2019-04-17 12:20
Från charlotte

För ett par helger sen åkte jag och Adam till Portugal på en weekend, min present till honom eftersom han klarat fem års studier galant, så otroligt stolt över honom!

Landade vid lunch och tog oss direkt till en restaurang vid havet och beställde ett efterlängtat glas.


Tog oss in till Lissabon en dag, var ca 2,5 mil dit från Cascais där vi bodde. Gick till slottet med magisk utsikt, blev givetvis en vätskepaus på en innegård efter vägen.


Provade lite portugisisk mat, tyvärr var jag inte alls imponerad av det, så det blev mycket pizza, pasta och sallader för mig istället. "skålbilden på adam var det töntigaste han varit med om, jag tyckte att den blev söt, haha.

Lunginflammation

2018-10-04 09:32
Från charlotte

Över en vecka hemma från jobbet och snart klättrar jag på väggarna. Jag var på vårdcentralen i måndags och fick penicillin och känner mig redan piggare, men så fort jag gör något känns det som att jag ska hosta lungorna ur mig. Just nu längtar jag bara efter att bli helt frisk och få jobba igen.

Från friskare dagar när man var sminkad och hade något annat än morgonrock på sig.

Fixarhelg

2018-09-11 11:09
Från charlotte

En ledig lugn helg med mycket fixande. Storstädning och mysmiddag framför Ted i fredags, garderobsrensning och häng hos mamma och pappa i lördags och vindrensning i söndags. Testade ett för oss nytt hamburgerställe i helgen, helt klart godkänt när man (Adam) inte har lust att göra egna.

Blev en liten skillnad i garderoben i alla fall, det väller inte ut ur lådorna längre och man kan hänga in något mer plagg men det är bara för Adam att inse att det är dags att leta större boende (=större garderob)

Rensningen slutade i detta, så nu får jag ta tag i att maila/ringa och se om någon vill ha allt också, så det inte står ett halvår och är i vägen, som det lätt kan bli för min del..

Mallorca

2018-09-04 09:57
Från charlotte

Jag och Adam avslutade semestern med att åka till Mallorca, det var utan tvekan det bästa på hela sommaren. Vi har haft exakt samma krav på vad resan ska gå ut på (mat och ligga på rygg i en solstol) och det är skönt.

Kom dit på natten och vaknade upp till detta. Wow, vad man njöt.

Åkte till Palma nova en dag, enda dagen vi spenderade på en sandstrand. Supermysigt men blir tokig på all sand överallt. Testade en restaurang på stranden och wow! wow, wow,wow.

Underbara solnedgångar varje kväll. Det avnjöts både nere vid havet och på hotellets takterass.

Spenderade en eftermiddag i Palma med shopping, god mat och goda drinkar.

En sista dag på sjön

2018-09-03 08:39
Från charlotte

I helgen har Adam varit bortrest så jag följde med mamma och pappa till stugan. Lördagen bjöd på strålande solsken och knappt en vindpust så vi klippte till kortbyxor (trodde att sommaren var slut så hade inte packat med det) och tog lilla båten ut på sjön och sög i oss det sista av sommaren.

Bilder från sommaren

2018-08-08 18:12
Från charlotte

Sommaren. Den är nog slut nu, lagom till jag går på semester. Jobbar två dagar till, 10 timmar. Sen startar jag första helgen av semestern i stugan, som så många andra helger denna sommaren. Första semesterveckan kanske jag och Adam åker till västkusten en sväng, där styr vädret en del. Andra och sista veckan åker vi till Mallorca, och som jag längtar. Jag sparade två veckors semester inför vinter och nästa vår, hoppas på en vinterresa och sen nästa vår jobbar Adam en månad utomlands, då vill jag såklart hälsa på.

En ledig vecka

2018-06-27 10:08
Från charlotte

Förra veckan var jag ledig. Var på loppisturer, firade midsommar och var i stugan. Nu när jag börjat jobba igen är det pangväder ute, såklart.. Som tur var slutade jag 11 igår och kunde njuta av vädret och en lunch med bästiskollegan och idag är jag ledig och ska ta en sväng till stan med Lojs innan jag och mamma ska ut på tur.

Inför semestern

2018-06-14 10:11
Från charlotte

Nu när vi bokat resa är jag väldigt sugen på att uppdatera garderoben en del. Behöver svala klänningar och blusar som man bara kan slänga på sig och en ny bikini eller två.

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

Vårbal

2018-06-11 09:53
Från charlotte

I lördags var vi på bal. Fick efter många om och men tag på en klänning och Amanda var så snäll och kom och fixade mitt hår. Känns helt sjukt att Adam efter sex år nu är färdigpluggad. Han har klarat det galant, så stolt över honom!

Körde klänning från Samsøe & Samsøe. Inte alls vad jag tänkt mig från början men blev ju toppen.