RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-26 00:32:41

misslisible

Svårt beslut!!

2013-05-28 16:58

Hej!! jag vet jag vet!! jag har svikit er igen så jag har beslutat att jag lägger ner den hära bloggen och ska börja på nytt och så för det har inte gått så bra på dom senaste tiderna med bloggen först var det på topp 60 st följare varanan dag men sen har det börjat minska och minska till kanske 5st så jag läger ner och börjar på en helt helt ny!! Ni som vill följa mig där kommer ett inlägg om kanske 1timme en länk till min nya blogg'!!! Hej då!!

 

P.S kanske kommer upp en bild på mig på den allra sista inlägget!!

 

Ni som undrar om denna bloggen kommer vara kvar eller om jag kommer radera den?! Svar: Jag kommer att ha kvar den men jag kommer inte göra några inlägg så ni vet!!

 

/// Stora Kramar Från Eden!!

SORRY!! :(

2013-05-04 18:37

SORRY! jag är jätte dum jag har inte bloggat på 3-2 veckor typ men jag har varit skit upptagen så det är därför


Men jag vill också säga att jag har skaffat en yt kanal som heter misslisible


jag har bara gjort en video på den för jag har varit väldigt upptagen men jag håller på med en video nu så ja...Jag kan säga att jag håller på att göra en Tag: Om mig /// Kram Eden

tilll min kompis!!

2013-04-19 20:15

Dettta inlägg är till saga...jag tänkte säga en till sak men det kommmer kanske i nästa inlägg....du undra min blogg och jag palla inte länka den vid chatten så jag gjorde ett blogg inlägg istället....HA EN TREVLIG HELG!!

.............

2013-04-15 17:54

LEDSEN ÖVER ATT JAG INTE HAR BLOGGAT PÅ ETT TAG FÖR JAG HAR NU SKAFAT EN NY BLOGG FÖR DEN HEMSIDAN JAG HAR NU ÄR DEVOT OCH DEN ÄR JÄTTE BRA.....SÅ Ja jag bästemde för att byta blogg....jag menar inte att denna hemsidan är dålig men ja känner många som tipsar om devot och så men jag är hemskt ledsen!!
Besök gärna min blogg!! 

FREDAG!!

2013-04-12 18:55

hejjj!!! it's friday it's friday <3! sitter framför datorn och jag inget speciellt men ja sitter och kollar på "vi i femman" och så klart hejar man ju på Sjöfruskolan <3 ha en skit bra helg den kanske kommer upp en bild och inlägg sen!!

SORRY!!!!! :(

2013-04-11 17:15

OMG! Jag är så ledsen!!!! förlåt, Förlåt jag har inte bloggat på länge jag är så hemskt ledsen hoppas ni värkligen förlåter mig!!

SOCIAL!!

2013-04-07 16:42

TJENAA!!! ni måste seriöst vara social ått mig nuu!! ska åka bil hem! tråkigt! men men sånt är livet de! Idag har jag varit på någon resturang och ått lunch + fika! vi ått köttfärslimpa me potatis! GÖTT! men nu så sitter jag och lyssnar på musik och skriver ett blogg inlägg! jag hade ju sagt att jag kunde blogga via mobilen nu för jag ladda ner appen (bloggplatsen.se) men efter några gånger jag använt den så har den typ blivit paj och det gick inte att använda den så jag radera den och tänkte ladda ner den igen för att kolla om den funka men då kunde man inte ladda ner den igen!! så jag kan ej blogga via mobil nu     haha sista smiley var roligast haha!! 


tack och hej!!//// eden

 

 

glöm inte att kika mig på sotizz123

TJENA!

2013-04-06 13:18

HEJ! sorry förlåt för jag inte har bloggat igår men jag kunde inte men idag så bloggar jao! sitter med lille brosan! och cillar! men vi ses hej då!

skypar

2013-04-04 21:48

Hej! sitter och skypar med kompisar! jag har fått många fråger på kik och FB! jag heter eden.abraham19 alla som undrar men ha en bra fortsatt kväll hej då!!! P.S jag bloggade via mobil för jag tycker att det tar lite snabbare hehe!

Min dag och lite Annat

2013-04-04 20:19

Tjena! idag så har jag vairt på olika äfferer också har köpt väldigt mkt för det var Rea men jag köpte saker på MONKII,Glitter , Stadium m.m jag köpte ett par convers på stadium jag älskar dom sjukt mkt dom är i färg rosa!

Jag har fått skit många fråger på kik så jag tänkte svara lite sen! hoppas ni får en trevlig kväll alla blogg läsare KRAM! /// Eden

god morgon

2013-04-04 11:32

GOD MORGON! 

joo idag så ska jag inte göra något speciellt jag har fixat så jag kan blogg via mobilen!! jag har fått så många fråger på min Facebook om vad jag heter på kik jag heter sotizz123 ni får gärna skriva fråger också! ha en bra dag så ses vi!! kram // Eden!!

första inlägg!!!!!!

2013-04-03 21:19

Tjena!! första inälgg så glad jag kommer berätta lite mer om mig själv på nästa inlägg men jag kommer så klart ha en fråge stund! jag vill också säga att jag kommer ha olika färger också på mina inlägg när jag skriver!/// eden!