RSS - xml

Kontrollerades senast: 2018-11-14 02:58:12

finatander

Ta hand om dina fina tänder

2018-11-01 12:41

Ta hand om dina fina tänder och gå på regelbundna besök hos din tandläkare för att undvika hål och onödigt dyra kostnader. Tandläkare Stockholm finns det gott om, det gäller att du hittar en som passar just dig. Det viktigaste är att du trivs hos din tandläkare och att miljön är behaglig. Att gå till tandläkaren ska inte behöva ett problem för någon och alla ska känna sig trygga och lugna inför ett besök. Om du känner obehag inför ditt tandläkarbesök kan du alltid kontakta din klinik för att berätta detta. På så sätt är de förberedda när du kommer och de kommer ha ännu större förståelse för att du tycker att det är jobbigt.

Din tandläkare i Stockholm

2017-08-30 11:47

Peter Malmberg examinerades från Tandläkarhögskolan i Umeå 1979 och vidareutbildad tandläkare för speciell kompetens i kirurgi, tandlossningssjukdomar, implantationsprotetik samt inom estetisk tandvård.


Jag arbetar tillsammans med mina skickliga och motiverade medarbetare, tandhygienist/assistent Sabrina Nicastro och tandhygienist Nagi Rafiei. Hos oss möts du av engagemang, kunskap och kvalité där du som patient, vuxen eller barn, alltid står i centrum. Vi behandlar tandvårdsrädda och kan erbjuda sedering med hjälp av narkosläkare. Mottagningen ligger mitt i Stockholms City på Kungsgatan, nära Stureplan.


http://finatander.se/