RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-23 06:22:07

eriicaa

17 Augusti

2010-08-17 22:06

Idag blir det ett mycket kort inlägg.


Idag var det andra dagen i skolan och vi har redan börjat få läxor jag fattar det är inte konstigt när man går i nian men som tur det var det bara ett brev vi skulle skriva på engelska till läraren Titti om vad vi hade gjort i sommar men jag blev klar med det på lektionen så jag slapp göra det.


Skriver igen imorgon om jag inte drunknar i läxor...

Första skoldagen

2010-08-16 22:31

Nu är sommarlovet över en sak tycker jag är konstig och det är att jag har längtat efter skolan harb aldrig hänt innan tror jag. Men jag har inte haft något att göra och då blir det att man längtar. Men den första dagen är alltid värdelös man får lite papper bara sen får man gå hem, men jag är laddad detta äret nu är det nian så jag ska göra llt för att komma in på min drömskola. Efter skolan bakade jag muffins. En sak till som är rolig är att jag träffade en hund som heter Chilli precis som min hund Chilli som var ett år gammal har aldrig sett de för så det var lite kul. Men ska gå och lägga mig skola imorgon vet inte vad som händer då andra daen i nian. Skriver mer imorgon om jag inte drunknar i läxor.

10 Augusti

2010-08-10 23:21

Idag är det tio dagar till jag fyller år det ska bli kul bortsett från att jag inte får några presenter mamma och pappa betalade en tusenlapp för Chilli och jag resten. Idag var vi på stranden vi åkte hem lite tidigare från morfar men vi var på hans campings strand och badade hele familjen utom pappa han jobbar så morfar fick följa med istället och självklart var Chilli med hon var tvungen vi skulle ju hem efter det. Sen när vi kom hem åkte vi till sjukhuset och hälsade på Ole pappas mormor och min gamelmormor men hon till låter inte att man säger det vi måste säga ole. Hon hade gått och ramlat och hade brytit något farmors man hans trodde att hon snart skulle dö men det tror inte jag hon verkade som valigt hon är ju 97 år. Sen körde vi och tittade på mammas och pappas drömhus ditt de skulle vilja flytta men inte rasmus och vilma men jag vill vad som helst för att komma ifrån Bara. Sen lötde vi och hyrde film får ha det i en vecka så jag väntar lite med att se på min film jag såg på Jims värld efter jag hade varit ute med Chilli istället kanske ser filmen imorgon istället.


Skriver mer imorgon...

9 Augusti

2010-08-09 23:20

Idag har jag inte gjort så mycket bara varit hemma och tittat på tv och suttit vid datorn sen har jag och Rasmus varit på Skolan lärarna började idag träffade Rigmor tror hon stavar så hon är inte min lärare men hon fråga vad hon tyckte om att börja skolan igen och jag sa ja det ska väl bli så där men det ska faktiskt bli kul har ju inget att göra och sen så sa hon att Chilli var söt det lilla hunden och att Kenzo också var söt men det är ju något speciellt med små men det säger alla och en annan sak som andra ocksdå säger är att man inte får glömma bort kenzo den stora men det sa inte hon. Men nu är jag hos morfar har åkt buss hit men systern Vilma och min hund chilli den lilla ska vara här till på Onsdag. Sen var vi i Britt-Ingers stuga hon var där med deras hund Gustav hon måste ju fly när vi kommer så de lekte lite och nu sover Chilli gott undrar om Gustav också gör det ??


Men det var allt för idag skriver igen imorgon...

8 Augusti

2010-08-08 22:58

Idag har det varit en jobbig dag bestämde mig för att sjuta Texas men det var bättre så än att gå och tänka på det hela tiden och det var synd om han nu det var ju kaninpesten så pappa åkte till hens syster och hennes man skjöt honom och under tiden var jag och Vilma på Burlövs Badet och sen gick vi in och handlade hår färg på Burlövs Centrum jag handlade ett par örhängen och brun hårfärg är så trött på blont hår har aldrig tyckt att jag passar i det. Inte så långt inlägg idag får se om det blir längre imorgon måste gå min hund Chilli gnäller.

7 Augusti

2010-08-07 23:38

Idag har vi varit på stranden för första gången detta året i Sverige lite kallt men kul ändå sen när vi kom hem så åt jag bara lite sen åkte vi till pilldamsparken och titta på en massa skit tråkigt och ännu värre kunde bara tänka på Texas min kanin som har fått kaninpesten rasmus kanin nisse har också fått det men han är redan död. Så jag är jätte ledsen för det vet inte vad jag ska göra i för en sekund vill mamma och pappa att jag ska vänta men i nästa inte så jag vet inte vad jag ska göra, Gillar att skriva här skriver bara allt jag tänker det är så skönt att få det gjort det känns alltid mycket bättre efteråt för mig i alla fall.

6 Augusti

2010-08-07 12:15

Idag har vi färgat håret på mig vilma och mamma jag fick göra det på mamma det var kul men färgade bara underhåret brunt men jag vill göra resten av håret också och det ska jag göra innan skolan börjar också. Carin och Håkan har varit hos oss nu ikväll när när de är här kommer också deras barn tilde och petter och det var kul. Men sen när de hade gott gick jag ut med Chilli och kenzo båda fick vara lösa sen när jag kom hem orkade jag inte skriva så jag gjorde det idag istället den 7 Augusti. Ikväll ska vi till Pildammsteatern och titta. Dags att åka på en lång tur.

5 Augusti

2010-08-06 11:08

idag har jag bara tagit det lungt och badat i poolen medan mamma och pappa med syskonen var hos kompisar och handlade. Sen när hon kom hem så ville hon cykla till pildamsparken med mig och det var kul om man inte skulle haft rasmus cykel det är ganska jobbigt att inte få sträka på benen och ha värdens hårdaste sadel men när vi kom fram så var det fult och det sa jag till mamma men hon bara det är inte fult om det inte är teater där men det var det så vi cykla hem igen och på vägen stannade vi och åt glass sen fick mamma en ide när hon såg två tjejer som hade färgat sitt underhår brunt så vi körde och handlade färg och när man kom hem skulle chilli ha mat och sen gå ut så det gjorde jag efter det tittade jag på jims värld efter det somnade jag gott.

4 Augusti

2010-08-04 16:04

Idag har jag gjort mycket så jag ska berätta allt började med att jag vaknade av Chilli så jag var tvungen att gå ut med henne. När vi kom hem åt vi frukost efter det gick jag ut och jogga, det var ett misstag det blev jätte varmt och så fick jag skoskav hade inte strumpor i skorna och jag vägrar att stanna för jag måste få tillbaka min kondition till skolan börjar det 16 Augusti. Efter det låg jag vid poolen lite men det var för kallt vädret ändrar sig så fort så jag gick in för att baka men mamma du måste städa ditt rum först och efter som hon är så envis var jag tvungen, När jag var klar så hade mamma bestämt att vi skulle ha gäster ikväll så hon ringde hennes kompis Malin och nu kommer hon hit ikväll det var ändå tur annars hade jag inte haft något att göra och eftersom vi skulle ha gäster så sa hon ja. Jag älskar och baka och denna gång blev det morotsmuffins men så klart fick jag lite otur elvispen gick sönder så klart. Men det hindrar inte mig jag fick vispa för hand för vad gör man annars om man redan har börjat ??

Efter det gick jag ut med Chilli och Kenzo och Chilli bajsade för första gången utanför vår trädgård så då måste man ju beröma henne. Efter det åt vi lite och alla tigde till sig mina muffins snällt.Efter det såg jag och Chilli på en luft madrass och plötsligt satte pappa igång motersågen och hon blev jätte rädd så hon hoppade från madrassen missade Kanten och åkte i i vattnet och jag som var och hämta min bikina just då hade suttit med kläder innan så jag fick dra upp henne.

Sommarlovet är snart slut

2010-08-03 13:58

Sommarlovet har gått väldigt sakta fast vi har gjort så mycket men jag vet ändå inte var det har tagit vägen. Jag har ändå gjort vldigt mycket som att konfimerat mig det var i tre vecker sen har vi varit i Stockholm och på Backen vår utbyttesstudent har varit och hälsat på oss och så var vi skaffat hund eller det var faktiskt jag mamma och pappa hjälpte mig med en tudenlapp men ändå inte för det var min födelsedags pressent. Men igår hade jag roligt vilket jag inte trodde från början jag och min syster var och badade på burlövs badet och det var kul tills det kom små störiga ungar och ställde sig på trampolinen och började prata och jag blir så irrierad på sånt så jag sa hallå vi väntar och de bara ignorerade det. Och idag trodde jag vi kunde åka till morfar men nej han skulle vara i husvagnen och vi kunde inte vara där för han skulle vara där sent och det fanns inte plats för fyra människor och två hundar i bilen som är lika stora som chivaver tror det stavas så.  Och så sa han vi kan väl ta det imorgon istället och det tyckte jag var okej men det där med hundarna var värdens dåligaste ursäkt och två minuter efter ringde han igen och sa kan vi ta det nästa vecka istället ja sa ja i telefonen men tänkte nu får han väl ge sig och jag frågade varför och han bara jag har massor att stå i men det är inte sant han har aldrig något att stå i. Och imorse störde jag mig på något pappa sa blir så arg när han pratar skit han säger att 9 av 10 barn är helt värdelösa men det är inte sant inte alls och bara för att man inte hämtar en skedd till honom och så säger han till mamma du lär de att säga nej jag fick alltid göra sånt till mina föräldrar när jag var liten och mamma sa det är väl okej att säga så om de står upp men inte sitter. Och jag bara höregud jag längtar tills nian är slut och så att jag kan flytta till Örkelljunga med min hund Chilli som är tretton vecker som jag köpte nu i sommar.