RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-04-24 11:49:15

Åsas blogg

Oliwer twist

2018-05-25 09:16


  I onsdags fick vi äran att se Oliwer tvist på SÖderslättsgymnasiet, där Jennifer var med och dansade.:) 

Grymt imponerad

2018-05-22 09:46

God Fm !  


Tisdagen är här då e de teater som gäller för tjejerna i kväll( Louise har uppvisning nästa vecka där jennifer ska vara med hjälpare)  samt Jennifer ska även träna inför sin uppvisning med dansen som de ska ha på Onsdag. Oliver Twist heter Musicalen som hon ska va med i ska bli mysigt att få se resultatet av deras slitande.Då det är så pass intensivt mellan tiderna så ska hon passa på att cykla så nu är cykeln pumpad och fixad så hon kan börja använda den igen.Jag måste ta mig ut till far oxå och hämta Loppans cykel. får se om jag hinner det idag eller får vänta tills på torsdag. I morgon lär de inte hinnas för då e de dax för medicin igen, Som sköterskan sa sist jag var där. Jisses vad tiden går. 4 veckor bara springer i väg. Det känns som om det var förra veckan ja va där och fick på fyllning. Men kan säga denna gången är den hjärtlig välkommen. Skov känslornan e här och de e inget jag oroar mig för då det är precis lagom till påfyllning man får dem. Visa månader kommer de inte alls o de så skönt. Men denna månad är de här känslan av svullen tunga, myrorna som försöker krypa ur skinnet på mig och svagheten i höger sidag. Jag visar inte det för jag tycker inte det är ngt märkvärdigt då det är så det är och det är inget nytt. Men kan kännas obehag när man känner att benet sover ( ni vet så som det känns när man suttit konstigt eller gjort ngt så de e stickningar i benent innan det vaknar) Nog snackat om det. Fick mail i går från Jennifer skola där de säger att de ska få leverans av kakorna nästa måndag eller tisdag. Den som sålt flest kakor var då Jennifer hahaha e vi kakmonster :) i hennes omgivning eller vad? grymt jobbat alla som var med och sponsrade Jennifers klass. Det kan bli en bra klassresa om vi fortsätter på detta sätt ända fram till 9an

                                   


Sitter i bland och fundrar på framtiden vad som händer och vad som gör att man väljer de vägar man gör. Ingen kan ge en ett svar  och man får ta de som det kommer.Då JAG valde i Vintras att avsluta min Anställning så är jag för stunden Arbetslös och har varit på möte med AF där vi ska se om vi kan hitta ett mer adminitrativ arbete. Där de kanske finns chanser att jobba med Inventering, beställningar och de där sakerna som jag verkligen brinner för. Har min vision om vad jag skulle vilja göra, har vidarbefodrat det till handläggaren som skall undersöka var det skulle kunna finnas ett sådan ställe där man till en början kan börja testa på det för att sen utvecka det till en anställning med hjälp i från dem.


Jag måste berömma mina älskade flickor. Vi kan va osams och ha olika åsikter och det betyder att de är starka individer. Något som jag har arbetat med sen de var små, Alla 3 har haft sina prövningar både oss i mellan, skolan och även omgivnigen vilket gör att vi står starka tsm i en gemesam trupp. Att de kämpar som bara den för att nå sina mål även de kan ha för höga förväntingar på sig själva. Louise börjar på Kunskapsskolan till hösten och de tror jag är kanon för henne oxå. Jennifer har vuxit i sin utbilning och som människa genom att börja där.  

Nä folket nu kan jag inte sitta kvar här inne och skriva ner mina tankar. Solen skriker efter mig  


Ha det gött och ta hand om er glöm aldrig de finns bara en av er och ni är världefulla precis som ni är. 

Glöm aldrig bort Riktiga vänner växer inte på träd så vårda dem väl   


     

Söndag fågelsång o underbar morgon?

2018-05-20 10:05

God Morgon Snyggingar!

Sitter i trädgården med dagens för kopp kaffe. Sitter i min tysthet o hör koltrasten sjunga. Riktigt rogivande e det. Igår hade vi källar röj o även röj i trädgården  ojojoj vilka planer man har för vårt paradis. DEN E HELT UNDERBAR men hade kunnat bli ännu mer underbar. ?. I helgen har 2 av mina närmaste åkt på Semester. Tur att de e fint väder här hemma annars hade man nog varit lite avis ?eller ja lite avis e man endå men de e världs denna semestern allihop. De roligaste är att de är nästan på samma ställe bara ett hav i mellan ?.för varje dag som går inser jag även vilka vänskaper som är värda att kämpa för o vilka man  ska lägga åt sidan... Ibland kämpar man för mycket för det sägs att man ska mötas halva vägen. O nu har jag nog säger NOG kommit till det stadiet där jag får lägga det på hyllan. Eller ska jag skicka i väg de där messet som ligger så fint i utskick o väntar på att jag ska trycka sänd? Det har legat där Nu några dagar, naiva Åsa tänker inte än, du kommer höra ngt snart, samtidigt säger andra sidan skicka det... Men varför e se så tyst från andra sidan luren?Vad betyder egentligen den  vänskapen. Betyder den mer för mig än för dig tro? Nu ska jag iallafall fortsätta njuta av denna sköna söndag.

kort inlägg:)

2018-05-17 15:49

Idag blir det inte så stort inlägg är mörr i huvudet. Har iallafall fått varit på mysig trädgårdhäng på Öster. Skönt när man bara kan vara och inte har massa krav på sig. kom dock underfund med att jag skulle ju behöva ta upp mina däck i från källaren och kränga om däcken så jag får mina alu fäljar. och sen skulle bilen behövas tvättas. får se om jag orkar göra det i helgen. Nu bakar Iris och Jennifer muffins så det får bli efm fikan här hemma och i kväll ska jag testa en ratatuillie med rabarber de lät så gott.   

Om jag inte hör av mig till dig på några dagar är det för att jag vill att du...

2018-05-16 08:53

 


Igår fick jag ett mail i från #smartson ska testa Pucko kokos så blir en runda till # supermarket och se om de har den.  där. Ska bli spännande och se om det är ngt eller kokosen tar över smaken för mycket. Men lovar jag kommer berätta här hur jag tycker när jag hämtat den. I går fick Jennifer för sig att hon ville sköta vecko handligen på fredag så hon satt och kollade i reklamen vad som fanns på erbjudande och skrev ner en handelslista. Jag ångrar inte för en sek att jag valde att bli mamma vid 23 års ålder.Ni anar inte hur mycket kul man kan ha det med sina barn när de blir stora om man inte är så gammal själv?:) Satt och tänkte att om 4 år då e jag lite över 40 ( på passet) o hon är 18 vilket innebär att vi kan göra "vuxensaker" tsm woohoo:) och om 8 år då kan jag göra det med båda mina favorit tjejer:)...Att va singel och ha tonårs barn är både på gott och ont. man har en helt annan frihet och kan göra lite som man själv vill utan att behöva ha barnpassning men sen å andra sidan så tonåringar har sin vilja och sina krav de med.Om 2 veckor har Louise sin   teateruppvisning och Jennifer har sin dans uppvisning så den veckan lär man ha att göra:)Idag har Louise studie dag så får se vad vi kan fördriva denna dagen med. känner mig sjukt dum mot tjejerna vi är inte alls lika aktiva som vi var innan. Jag har blivit en hemma mamma som trivs för bra hemma och trivs ännu bättre när mina närmaste vänner kommer hit och förgyller min tid. Ännu mer hade jag gillat om inte det var jag som stod för insiativen varje gång. Jag åker gärna och gör ngt. hoppar gärna på första bästa tåg och åker på äventyr men jag har sååå dålig fantasi för stunden så jag kommer inte på saker att göra. Jag vill åka till köpenhamn i sommar iallafall gå på Tivoli och ströget. andas in den ljuva doften som bara köpenhamn kan ge mig. Jag vill mycket men pengarna ska räcka till också. I  sommar åker vi iallfall till Lalandia, det ser jag framemot. Man kanske ska ta sig i kragen och bege sig ner til stranden oxå. gillar bara inte den där sanden som sätter sig överallt och ger massa skav.Hur jag kan har blivit så nu som vuxen fattar jag inte är ju uppvuxen vid havet älskar havet. Det sjukaste är är jag för bortskämd. har ju inte många minuter ner till det vakraste som finns och ändå har jag inte varit där på länge.

Jag önskar mig en ny dator gör jag med,, sitter här framför min trogne vän och skriver och inser. Den börjar tappa stinget. batteriet är dåligt så måste ha den inkopplad hela tiden och har kollat runt lite Jennifer har en med pekskärm så himla nimt. de ska bli min nästa dator oxå.SItter och tänker på de där med vänskap ge och ta respekt och allt vad en vänskap innebär.

 


Jag är ju så himla rädd som ni redan vet att stå där själv utan vänner en dag, att känna att vänskapen inte var så viktig för er som den e för mig. Jag önskar varje dag att få höra i från er vissa gör det och det värmer mitt hjärta så ofantligt mycket men sen sitter jag och funderar om jag finns i era tankar ni som inte skickar även om vi haft perioder där vi pratat dagligen. Min vänskap är kanske inte så behövlig/ viktig för er.Om jag inte skickar försvinner ni då? Vad är det som gör att jag prioriteras bort? Om jag inte hör av mig på några dagar (de gör ont för varje timme som går ska ni veta) så är det för jag vill att du ska tänka på mig och höra av dig till mig istället. Få känna mig omtyckt o att jag verkligen fanns där i tankarna.Just nu är jag i en känslosam period vilket jag har ganska ofta veckan innan Medicin och så klart är det ju samma 

vecka kvinnoveckan är i gång...Jag hindrar mig själv hela tiden till att få lov att vara känslig, kan får inte lov att bli arg jag får inte lov att älska jag får inte lov att vara kvinna. Jag ska vara den som inte berättar om mina känslor inte få lov att känna mig älskad eller ngt. de tog mig 2 år att kontrollera/ stänga in mina känslor de negativa och arga känslorna. nu 8 år 

senare så är jag iof tacksam att jag inte flippar ut så som jag gjorde förr. men ibland hade det varit skönt att få lov att kunna iallafall säga ifrån att detta tycker jag inte känns bra eller detta känns underbart.....

Till något annat. såg att ni är några stycker som kollar min blogg. kul om ni hojtar till med ett hej eller så  
 


Nu ska jag ut i solen och få massa solkyssar. ÅH låt detta vädret bli bättre och bättre hela sommaren. Kan inte få för mycket sol på mig. 

Ta hand om er puss och kram   

Rubrik saknas

2018-05-15 11:37

           

Tisdag och ännu en solig dag. Träsktroll,kärlek vänskap.

2018-05-15 09:52

  God Fm snyggingar!          

 

 

 

 

 

Sitter och kollar just nu runt på bra alternativ till hur vi ska resa nästa år när Jennifer fyller 15. Hon vill så gärna åka till Paris och jag är inte svår när de gäller Paris. har drömt om att åka dit väldigt länge. Vad är ett måste när man kommer dit?Vi har #Eiffeltornet #triumpbågen och sen sitta på ett cafe och mysa. Vi funderar på en 4 dagars resa att det hade varit perfekt att göra.Kanske på sommaren eller ska man ta det närmare hösten ?   

Igår när jag var på mötet så fick jag en vision om hur jag skulle vilja ha det.Jag skulle vilja ha ett Administrations arbete där man enbart håller på med Bokföring,beställning och andra administativa arbete där man kan ta med sig sakerna hem när orken börjar tryta tex. jobba fm borta för att sen på efm ta hem arbetet så när man har vilat 2h kan man va fit fore fight igen.Eller när man är i ett skov kunna välja att ligga kvar i sängen och plocka fram datorn och jobba hemmifrån. Så underbart det hade varit. Så det ska bli mitt nästa del mål att leta och se om ett sådan arbete skulle kunna passa mig. Jag har pratat om den där träsktrollsdjungeln   förr och det verkar inte vara så bra alltid eller är det så att jag väljer fel diamanter att utforska. Har träffat några men de klickar liksom inte så som jag vill. 

Jag vill hitta den där diamanten som får mig att känna mig som the queen jag är på alla nivåer,  att de ska funka mellan mig och diamanten samtidigt så vill jag att Tjejerna ska kunna respektera och tycka om han oxå. Det är väldigt viktigt för mig att Kidsen trivs. Där kommer mina ofantliga krav in igen.Så nu har jag bestämt mig att lägga träsktrollen på hyllan ett tag. Vill diamanterna hitta mig så hittar de mig annars så får de va så. mega trött på alla träsktroll om visats sig. kan säga man blir mörkrädd för folket där ute vad är det för fel på Människor? Hur tänker de. Kanske dax att de kryper tbx under den där stenen de kom ifrån. Detta är bisart! Eller är det jag som har för stora förhoppningar och förväntningar om hur jag vill ha det? Humm!!!! Tillhör mitt hjärta ngn annan ändå?Någon som står mig nära men på ett annat plan?Där alla de där småsakerna klickar,kemin funkar och där vi har roligt tsm och även kan ha olika åsikter.Där tjejerna kan vara sig själva och ändå tycka det är kul och givande.Där jag trivs i sällskapet. Nej Åsa sluta tänka de tankarna. Den vänskapen som vi har är guld värld och den vill jag inte förlora thats is!!!

På Lördag är det Törringes stora kväll funderar på om man ska dra dit och ha roligt en kväll. Sist vi var där hade vi sjukt roligt och den kvällen gör jag gärna om igen. Ska bara våga släppa loss den där gubben i lådan lite oftare som the girls säger.My girls wow säger jag bara de är de bästa tjejerna som finns och är evigt tacksam att ni står vid min sida i vått och torrt.Men skärpning Åsa vad Sentimental du ska va nu då. Haha.... nä om man skulle ta och göra ngt för att få denna dagen till att gå om ngn timme kommer Loppan hem och sen dycker Jennifer upp oxå om några timmar när hennes Idrottsdag är klar.Ikväll är det Loppan som ska ha teater träning. Ibland kan jag fundera på hur är era liv. Hur ser era vardagar/ helger ut? Är det så när man har familj / förhållande så är det dem man umgås med?När har man tid till sina vänner när man har familj? hur prioriterar man? Är det svensson livet de där att man inte har tid att umgås och så på samma sätt. Jag fattar att man har mycket att göra men har man inte tex 1h övers eller bara 5 min för ett sms? Oj känner att det var länge sen jag var inne i ett fast förhållande så har glömt bort hur svenssson familjen prioriterar och funderar.   

Ha en fantastisk dag och va rädda om er. Glöm inte bort era vänner och familjer. 

puss och kram vi ses på stan 

Måndag och ny vecka framför oss. Inlägget blev rörigt och invecklat. lätt att...

2018-05-14 09:29


God Morgon Snyggingar!    

Idag ska jag på ett möte i efm hoppas innerligen att det har kommit fram mer info om hur vi ska gå till väga :) Jag ser med positivitet framemot Detta möte:) så Håll tummarna nu, Annars har vi inte så mycket planerat .. Jag vill  saker men känner inte att jag orkar tjata eller vara den som ska göra allt för att det ska hända. Ligger i soffan just nu och lyssnar på #rixfm och funderar...https://www.ilikeradio.se/rixfm/ De hade morgonens fråga vad får dig till att gråta.Någon hade att de grät när de tänkte på bebisar, någon grät när de hörde Rogers kärleksförklaring till sin mamma. Då kom tanken till mig vad gråter du över Åsa... Hmm jag kan inte gråta för ngt speciellt. den ända gången jag gråter är nog när jag blir riktigt sårad... Jag har svårt att våga visa känslor över lag för stunden. Alla känslor som visas tolkas alltid så fel och de blir bara kattskit av de hela. De snackas om den där mänskliga hamster hjulet. att varje människa lever i ett hamsterhjul o har svårt att ta sig ur den. Mitt hamster hjul trodde jag att jag hade kommit ur men ser jag tillbax så snurrar de på lika fort som alltid. det är bara pjäserna i mitt shackbräde som bytas ut. Som alla andra har jag mina drömmar mina förhoppningar och önskningar. En dag kan jag kanske oxå få lite lycka på min sida och få mina drömmar uppfylda.   

Jag har granskat mig själv väldigt mycket den senaste tiden. För ett tag sen hamnade jag i en bitter period som jag inte märkte av men den lyckades jag komma ur. Jag tänker hela tiden på varför jag är så översocial som jag är och varför jag hela tiden vill få respons i från andra människor. Är det min osäkerhet som gör att jag hela tiden vill att andra ska höra av sig till mig och att de ska berätta vad jag betyder och vad de tycker om mig? Hade diskution med en mycket när vän förra veckan om de där med att vilja va ensam i perioder,  att det är nog ganska normalt att ibland bara vilja vara själv o när jag tänker så är jag helt tvärt om. Jag mår som sämst när jag är ensam. men jag kan samtidigt inte umgås med vem som helst för att fylla ut den där ensamhetskänslan.De finns bara en handfull som kan  få mig att inte känna mig ensam. Men varför är det egentligen så att jag känner mig sviken och övergiven om inte de hör av sig till mig och umgås med mig?(vilket de gör men i mitt huvud vill jag höra ifrån dem oftare än de redan gör) Varför tror jag hela tiden att jag gjort ngt fel om jag inte hör ngt i från dem? Vf känner jag mig oviktig om det är så att de inte skulle ge mig den responsen som jag vill ha och tex inte svara på ett meddelande. Är jag verkligen mindre intressant/ rolig bara för det? Innerst inne vet jag nog svaren på alla mina frågor men ändå så gör de mig så osäker på mina val här i livet. När jag gick på KBT i vintras så bad han mig tänka tanken hela vägen ut och tänka vad är det värsta som kan hända. Ja Åsa vad är det värsta som kan hända just i detta perspektiv? JO att du står där helt ensam det är vad jag har kommit fram till... Om jag inte hör av mig som jag gör kommer ngn höra av sig till mig isåfall? Är det jag som kämpar för att hålla relationer levandes? Felet ligger kanske hos mig att jag överanalyserar det. kan de va så ? men tänk om jag inte hör ngt i från de jag vill höra i från tex. Vad är det som gör att jag inte kan bli prioriterad?Men egentligen varför gör de ont om jag inte hört ngt ifrån dem på en dag?  Jag vet patetiskt eller hur! mår sjukt dåligt om jag inte hör ngt i från min handfull under dagen, och då tar jag så klart kontakten istället för jag saknar dem.

Nu lyser solen allt för mycket och kallar på mig för att jag ska kunna motstå den:) så nu blir det ut i trädgården en stund och njuta av vädret. Kan inte säga för många gånger att jag Älskar värmen från solen lika mycket som jag Älskar min handfull med bästa vännerna som finns. Utan er är jag ingenting. utan er slutar min värld att gunga. Ni gör mig hel.

Puss och kram   


Var det den där spegeln som krossades som ger mig olycka? Ger det rätten för ...

2018-05-13 21:43


Var det den där spegeln som krossades som ger mig olycka?

vad är det som gör att jag alltid väljer fel väg att gå., vad är det som är så okej för andra att behandla mig som de gör? är det verkligen okej att behandla mig som en bra att ha sak när man inget annat har göra? 

att säga en sak och sen bara skita i det?

  

är det verkligen så här jag ska leva. vad är det som gör att människor behandla mig som en bra att ha sak när man har tråkigt eller behöver ngt?

varför ska alltid jag vara den som drar i kontakterna?

Ett tag trodde jag det var slut på olycks korpen men den dycker upp i mellan varven hela tiden och de där jävla hjärnspökena som säger att saker jag inte vill höra. Att min vänskap inte är värdig egentligen utan det finns alltid ngn baktanke till varför . Att man tex skiter i att svara en när man skriver och sen puff några veckor senare då ska jag stå där med öppna armar och säga ja men visst klart vi ska träffas. Så kommer hjärnspökena lätt fram och berättar för mig att du är inte värdig denna persons tid därför  de behandlar dig som de gör. de har annat bättre för sig och när de inte har ngt det är då de åter kommer till dig för du är så godtrogen och snäll mot andra. 

Uppstart/sabatsåret över

2018-05-13 17:01

Holly crap! Bra start detta skrev precis ett inlägg o de försvann.. Grattis Åsa. Sorry folket. Blir kortare denna gång(tror jag)?. Jag tänkte att nu e sabatsåret slut o jag startar upp bloggen igen. Wohoo kul eller hur. Dock lite annorlunda denna gång då jag kommer använda den som en mindfulness blogg oxå(De inlägg låser jag) där jag kan få ut mina känslor tankar få gråta/kräka/skricka ut om de behövs men de inläggen kommer enbart jag kunna läsa. Kommer inte dra upp mycket om året som gått. Har förlorat och vunnit många saker under året förlorat saker/människor som betyder mycket för mig men samtidigt vunnit oxå. Det viktigaste som hänt året som gått är nog all vänskap som blommat upp och alla ni som förgyller mina dagar även jag ibland kan känna mig sviken/sårad/besviken på sättet jag blir behandlad på så vet jag innerst inne att jag har de bästa människorna runt om kring mig.

Kan nog aldrig säga det för många gånger. Min största rädsla är att förlora de som får mig att må bra.

Nu försätter vi njuta av denna dagen.

Ha en fin Söndags kväll o värdesätt de som värdesätter dig💋

Tänka possitivt och livet blir så mycket bättre!!

2017-04-11 10:15

God Morgon ! 


Idag tog vi lite sovmorgon så skönt det kändes , inte varje dag jag lyckas sova längre än till 7. Börjar känna att det skulle vara på sin plats att få en ny dos av #tysabri, men då det är Påsklov så tog vi och bokade Medicinen en vecka senare än vad vi brukar så nästa Onsdag skall jag få det istället. Tänker att om jag bara försöker ta det lungt och tänker possitivt,samt umgås med människor så klarar jag en vecka extra. Lika så med Kuratorn vi brukar ha våra samtal var 3e vecka om nu blir det 5 veckor mellan. Ska bli en upplevelse för att se om jag klarar av det, jag tänker att om jag tänker #jagvilljagkanjagska så klarar jag det. Sen har jag välrden bästa folk runt om kring mig så jag kan ju bolla med mina tankar med dem .

Jag är inte helt säker men det kan vara så att en prins   har korsat min väg Väldigt snäll och omtänksam prins.  

Jag får fortsätta och ser vart den vägen leder    .Jag har bestämt migt för att inte backa i första taget vilket jag är en expert på annars. När de där Hjärnspökena kommer i vägen. Jag trivs verkligen  i hans sällskap. Det är väl det viktigaste att man trivs tillsammans? Det kommer nog bli bra detta.. 


Vi har även Äntligen fått kontakt igen  med någon som betyder väldigt mycket för oss, hoppas inte det kommer stenar i vägen denna gången utan att vi kan behålla denna kontakt som vi har nu. Alla mår bäst av det, finns dock fler som skulle behövas för att allt skulle falla på plats. Men den dagen kommer det med ska vi se. Där vi alla kan få lov att må bra och vara lyckliga. 

Nu ska jag ta  och njuta av denna dagen och mata mig med Massa posssitiva tankar och possitiv energi.


#Tillsammansärvistarka #Tänkglad #jagvilljagkanjagska Mr Mutiple skleros dra ej ur pluggen till min energi !!!!!!

2017-04-08 07:51

God Morgon Godingar!   


Då var jag här igen, har inte bloggat på några månader då jag inte känt migt på top, Nu börjar jag iallafall att känna att jag e på väg uppåt igen.Msen och jag

Ska börja arbetsträna efter påsk och det ser jag verkligen fram emot. Måste få lite mer socialt samtidigt så vill inte alltid kroppen som jag vill och det är där jag blir kluven. Jag vill leva normalt .Jag vill inte bli så trött som jag blir i huvudet så fort jag gör ngt jag tycker om att göra. Har fått en ny tablett mot hjärntröttheten och den funkar relativt bra, Doktorn och jag kommer överrens om att jag kan öka dosen på morgonen och se om den kan hjälpa mig att orka längre på dagarna.Vilket jag kommer att testa. Jag blir så frustrerad när jag inte kan leva som jag en gång gjort. Ber varje dag att idag ska jag få en bra dag. Tänker Possitivt om vad som skall hända och hur jag kan göra min dag så bra som möjligt. Visa dagar lyckas JAG visa dagar lyckas Mr #Mutipleskleros.

Ni anar inte vilket frustation man får inombords när man en gång har varit energisk och Multitaskat som jag gjort för att sen inte kunna göra det. Att upptäcka i efterhand( sek försent) vad man sagt vilken groda som kom ut, att man inte hinner tänka efter innan man säger ngt då man är så trött i huvudet av alla intryck som händer runt om kring en. Att man råkar låta irriterad över ngt som är en bagatell. En sådan sak man hade "bitit igen" och inte sagt ifrån för man tycker igentligen att det är en skitsak. Men samtigt kan jag inte bli arg, ilska finns tydligen inte hos mig längre. Jag råkar snäsa av bagatellerna tex om ett barn gnäller över ngt, om ett barn är överaktiv och rastlös där den inte kan komma på ngt själv att göra även om den får flertalet alternativ av mig och det inte passar. Då blir jag så Hjärntrött att jag lätt hade kunnat gå och lägga mig för det är precis som om någon öppnar upp energi pluggen och tömmer mig på energi. ( Detta är bara ett exempel på hur det kan funkar) När vuxna gör detsamma Gnäller på bagateller försvinner min energi direkt.) Mina närmaste både familj och vänner vet hur jag funkar och där kan jag prata om negativa saker för jag är beredd.När någon kommer oförväntat med massa negativ energi då töms min energi direkt. Det räcker med att någon är negativ i min omgivning då ramlar jag. Jag har alltid klarart av Energi tjuvar som man säger. Men just nu kan jag inte det.Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv. Men det vet både du och jag att så kommer det inte bli så jag får fundera ut hur jag och min sämre hälft( MSen) kan leva och få det liv jag en gång haft. Jag blir så besviken på det som hänt. Man skall aldrig tänka om det inte hade hänt. Men om min sämre hälft hade varit tillmötesgående mot mig och låtit mig få fortsätta leva som jag gjorde. WOW säger jag då bara jag hade varit på mitt delmål inom arbetet och hade haft en mycket tryggare vardag. Men det var Ödet som sa till mig att jag inte skulle bli Ställföreträdare, om vi nu ska tro på ödet.    

 

LivetI Ondag så tog jag och åkte i väg och hade egentid/ vuxentid. Riktigt mysigt var det och kände att det var precis vad jag behövde, samtidigt så tog det på mina krafter och slutade med att jag vaknade med yrsel på Torsdagen.


 


I går var det städar dag, där mor kom upp och städade och jag fick även tvättat den sista maskinen tvätt.

På kvällen åkte vi ut till Landet och spenderade kvällen där ute.

Louise fick prova köra en liten traktor, de kollade även på när dottern där ute red och fixade med sina hästar. Då vädert var fint passade vi på att grilla, det blev lammkotletter och potatisgratäng, även hamburgare till de som ville ha det.


Jag kommer inte att lägga ner mycket engergi på att skriva om vad som hände i går i stockholm , låter media sköta den biten. Tycker det är fruktansvärt det gör jag,Följer incidenten på medierna och tänker på  de alla drabbade.

#prayforstockholm 


Nu ska jag fixa lite frukost och sen återstår det och se vad denna Lördagen erbjuder, Loppan och jag ska ha egentid då Jennifer skall vara med sin Morbror och spela rollspel. I morgon åker vi och ser på Smurfarna och äter söndagsmiddag hos far.

#Tänkglad

#jagvilljagkanjagska 

Sätt er själv i centrum just du är den viktigaste i ditt liv glöm aldrig bort det. 

Ta hand om er och era nära  

#spotifysöndag och solen skiner

2016-11-20 09:30

God Morgon !


Då var det Söndag och denna vecka som varit har varit känslosam på många stadier. 

Nu börjar vi bli friska igen Jennifer skall bara få bort sin räliga hosta sen e vi friska igen. 

Är tom på tankar och funderingar just nu. Precis som om hjärnan sätter sig i paus läge. 

Samtidigt har man många tankar känslor och funderingar som gror hos mig,

#ensamhet #oro #kommerlivetfortsättasåhär #harsistatågetgått #kärlek #Framtiden


Som man bäddar får man ligga sägs det då kommer min återkommande fråga

Vad har jag gjort för att ha det så här? 

Man vill så mycket men orkar inte.

Vill ut och träffa människor mer än vad jag redan gör.Orkar vara social men orkar inte göra krävande saker

Vill finna käleken som lyser med sin frånvaro,( saknaden börjar bli löjligt stor nu ) 

(Ser sammanhanget där helt klart för här innanförr dessa 4 väggar hittar jag inte honom.)  

Vill orka Jobba,( men så länge jag inte kan diska efter middagen utan att behöva vila efter åt lär de inte funka  )

Vill sköta mitt hem själv ,

vill ha roligt och skratta,

oro över hur detta påverkar omgivningen.

Lever just nu i min lilla dvala ,

tiden rinner mellan mina fingrar ,som ni nu kanske märker så finns det ingen rödtråd i mitt inlägg.

bara massa korta tankar som dycker upp.

Vi kan ta en vanlig vardag hur den kan  ser ut idagens läge.  

06.30 vaknar och  väcker Louise som går upp och gör sig klar för skolan

0645 väcker Jennifer som går upp och gör sig klar för skolan ( de sköter allting själv)

0700 äter frukost

0740 Kör Louise till skolan( jag vet de e inte långt att köra)

0800 Nyhetsmorgon på tv 4 och en kopp kaffe i soffan för att vila.Samtidigt som jag pratar med en väldig viktigt person och nära vännina till mig

0945. ut och gå en promenad ( kan hända i bland att de blir en fika på stan ) 

1045 åter hem igen 

1100-1200 sova

1200 Middag

1245 i väg för att hämta Louise.

1330 Vila 

1400 hjälpa Louise med läxorna

1500 Jennifer slutar och vi äter mellanmål när hon kommer hem 

1800 Middag

1930 blir det våra tv program och vila i soffan 

20,30 gör louise sig för att lägga sig 2100

2130 fixar Jennife sig i ordning föra tt lägga sig 2200

2200 GODNATT


Det är de dagar vi inte har fritidsaktiviteter, läkarbesök eller annat planerat. vilket inte händer så ofta just nu .

Jag vill och kan umgås med folk Där jag vilar kan jag klart vara social men inte vara aktiv kan sitta tex på Escpresso house för det är inte så krävande för mig. 
I Tisdag så somnade min Älskade Mormor in.

En av mina förebilder och Idoler.

Så många roliga stunder vi har haft tsm under mina 35 år. Du har funnits där för både mig och flickorna så mycket.Sov gott på Återseeende. 

 


Ha en fin dag allihopa. och ta vara på varandra. jag är inte odödlig tankar och funderingar.

2016-11-10 09:21

God Morgon ! 

Då var det Torsdag. Loppan har blivit lämnad i skolan och Jennifer är hemma idag oxå då hon har feber och är förkyld. 

I går var jag hos min kurator det bästa med de tiderna är att hon får en att tänka possitivt om allt. VI pratade om arbete, motion och hälsa i går . blev inte så mycket annat utan mer om hur kan man göra för att komma tillbaka till jobb. Kommer jag kunna komma tillbaka så mycket som jag vill, kanske ska sänka ribban o vara nöjd med det jag kan. Vi pratade även om att jag ökat i vikt lite nu sen jag blev sjuk men det är inte så konstigt igentligen för jag rör mig inte lika mycket nu som innan. Men hon sa något vettigt som satt sig i huvudet på mig. att det är inte bra för min MS om jag ökar mer i vikt. så nu har jag bestämt mig att jag skall gå en runda varje morgon och sen även försöka orka gå en runda på kvällen/ eftermiddagen. idag blev det en runda ner till stadsparken vidare förbi istanbull- espresso house-statoil-hem. Det var vad jag orkade idag. har en förkyldning i kroppen som har satt sig just nu precis som vanliga förkyldningar i näsan och halsen med segt slem, har även fått myrstickningarna/ skovkänsla i höger sida av kroppen. benet för ont och hjärnan e off. Men har bestämt mig för att jag skall ta en dag i taget.Men måste tänka på min kropp måste röra på mig så mycket jag orkar. iallafall en promenad om dagen. så är det ngn som e sugen/ behöver ut o gå i promenad takt inte snabbt utan vanlig takt så kan man hänga på och motivera varandra. 

Har 'även fått ett personligt tränings schema från Rehab som jag skall börja med. men måste som sagt var få bort förkyldningen först vågar inte träna innan den är helt borta. sen blir det att träna på Onsdag. 

Rädslan och uppfattningen om att jag är dödlig jag oxå jag har ett sista datum det skrämmer mig. jag tror jag förnekar till mig själv att min kropp kan bli försämrad. jag vet vad ms innebär men kan inte acceptera att det handlar om att min kropp kan bli förlamad nersatt fysiskt osv. att mina nerver kan lägga av i morgon. men å andra sidan så kan jag bli överkörd när jag går över en väg oxå. försöker inte tänka på det men när tanken och känningarna kommer då blir man lite smått rädd. men om jag får gissa så har jag minst 50 år kvar att leva o under den tiden jag har kvar så skall jag finna lycka och glädjen i livet. skall inte sitta och tycka synd om mig själv eller gräva ner mig i förväg. nä tack det är nog det som gör att jag inte tänker på att jag kan dö jag oxå. 

Saknaden av en man i mitt liv kan jag inte förneka får visa känslor i bland när man tex håller på att laga middagen å så mysigt det hade varit om det hade kommit hem någon man älskar för att kunna äta tsm. 

nä nu behöver Jennifer datorn för att kunna göra sina skoluppgifter så hon inte ligger back när hon kommer tbx till skolan. 


ha en fin dag alla

   


Jag har inte valt min situation !

2016-11-08 10:43

Idag är en siosådär dag!

Tankarna springer runt och får en till att känna siig som en myra .

Jag vill kunna jobba, jag vill umgås med folk,  jag vill så mycket men det tar stopp så fort,jag har inte valt min sjukdom och min ensamhet.Jag orkar umgås för de tar inte så mycket på mig som det gör att vara aktiv i tex arbete och allt där man ska visa resultat.  


Jag är inte den som tar kontakt med mina vänner tyvärr. förlåt men har en spärr i hjärnan som säger de har annat att göra än att umgås med dig. Om du hör av dig så stör du, vilket inte alltid är så men det är så jag känner. Jag håller på att bearbeta detta men de e svårt att ta bort dessa tankar och lyckas. Saknar mitt jobb i mellan åt men fattar ganska så fort att om du precis  orkar diska upp gårdagens middags disk som tar 15 minuter  för att sen behöva pausa. hur i hela fridens namn ska du då orka jobba?

Men en sak är säker jag SKALL komma tillbaka så är det. Jag behöver det sociala. kan inte sitta hemma hela dagarna och inte göra något. Det är inte hälsosamt de heller. 

Ibland känns det som om att man är helt ensam i denna situation men de e jag säkert inte men ibland känns det så. ingen kan förstå hur just jag känner mig. fattar jag själv igenligen vad som händer med mig? Ska på ny mr i början av december håll tummarna att de inte hittar någon inflammatorisk aktivitet . nä nu ska jag sluta gnälla!


Vintern har kommit och vi har fått minus grader så nu är det bara frågan om när lapptäcket tänker komma :). 

Flickorna längtar efter snön vilket jag inte gör för jag fryser. Jag och kylan är inte vänner. Mern för alla barns skull så önskar jag att vi får iallfall en helg där snön har lagt sig i trädgårdarna. 

Det mysiga med hösten och vintern är att man kan tända så många ljus och bara finnas till älskar ljuset i från levande ljus. mys pys.Dagarna springer iväg och tjejerna blir mer och mer självständiga för varje dag som går. 

Blev ett kort inlägg idag ska försöka bli bättre på att uppdatera min blogg,


Just det har glömt att informera om vår första flygresa.,.Far bjöd mig och flickorna på en resa jag fick välja vart vi skulle åka och jag hittade en resa till Rhodos och det  gick super bra vi hade en super bra vecka och jag mådde -sååååå bra i värmen.  27-30grader och sol hela veckan.Tjejerna fick bada hur mycket de ville  och solade gjorde vi med. på kvällarna så hade de disco och där var tjejerna med och dansade:)Vi tog en dag och åkte till Rhodos stad där vi stannade i någon timme fick ätit och tagit det i min takt när jag behövde pausa så fikade vi  längtar till vi kan åka nästa gång men innan dess så behöver jag nog vinna några miljoner;P eller hitta en rik man. Men med min "tur" lär varken kontot eller hjärtat vinna.

  

Ha en fin dag allihopa och va glada för det ni har och ta hand om varandra. 


Mummel och rabalder

2016-08-20 08:14

God Morgon !Sitter här med mitt morgon kaffe och lyssnar på #P4, där de berättar om Os så får säga grattil till Svenska tjejerna i fotboll som tog Silver. Jag förljer inte Os eller ngn sport längre men man blir ju klart glad när lilla sverige lyckas så bra som tjejerna gjort i os. Ja det har varit fler bra Människor som har satt svergie på Os kartan så de e kul . 


Töserna sover fortfarande så man undar ju varför inte denna Kvinna kan sova längre,   I går så tog vi en runda till #Vellingeblomman tsm med KusinVitamin. Där hade de startat en liten trädgårds slinga med massa Snögubbar och annat mysigt. VI fick även köpt våra fiskar som nu bor hemma hos oss. Det blev #guppys 2 hannar och 4 honor, 3 tiggerhaj malar, 10 neon tetra och 10 tigger fiskar( minns ej vad de heter men e en stimfisk)   


Sen tog vi som vanligt vår dagliga Pokmon promenad. Denna gång gick vi o fotograferade lite av dessa små djur för skoj skull iställer för att fånga dom ( vi fångade några oxå både på vellinge blomman och vår runda. ')      

På måndag börjar Töserna skolan samt att de ska börja på Friidrott på Måndag oxå.Kommer vara en intensiv Måndag med Skola/ jobb, Friidrott och Personal möte


Louise börjar då i 2an på ljungrenska och ska fortfarande ha en super bra lärare där:) hon längtar till skolan men samtidigt kommer hon att sakna sommarlovet  Måntro de då hon har fått sova hur länge hon vill nu i 8 veckor så de ska bli kul att få upp henne på måndag:)Jennifer ska börjar i 6an och då ska hon gå på kundskapskolan och min magkänsla säger att detta kommer bli bra . Har redan träffat 2 lärare som Jennifer haft innan och de var glada av att träffa henne där. Vi var på utvecklingssamtal i Onsdag och fick träffa på hennes Mentor och den andre som är huvudlärare i 6an. Där fick hon också berätta om vart hon tror hon kommer ligga i de olika ämnena och vilka betygs mål som hon skulle tänka sig vilja sträva efter. Kul att se vilken motivation hon igentligen har då det i genomsnitt ligger på ett C hon strävar efter. Hon fick även reda på att för att komma in på frisör linjen vilket hon har velat sen hon var 2 så skulle man ligga på runt 180-250poäng och hon strävar själv efter ( när hon satt de betyg hon tror sig vilja ha ) då hamnar hon på 260 poäng. Kul;) 


 Börjar fundera på om det är jag själv som dömmer ut mig själv. att jag har förstora förhoppningar och förväntningar om vad jag skall kunna orka med om dagarna att jag inte accepterar att jag inte är en frisk 20 åring längre, jag skäms varje morgon när jag vaknar och inser att kvällen inte blev som planerad för tjejerna tex. Då mamma som vanligt somnat i soffan av trötthet. Dr Roland ringde i går och pratade om vad han tycker om Mr bilderna och där tycker han att #Tysabrin funkar bra då den har tagit bort mycket av inflamationen/ placken som jag hade den 24 september, men då det är nya aktivitet så skall vi ha den under uppsikt så blir en ny Mr i höst. Ham tycker inte vi ska byta medicin än utan fortsätta med tysabri. #Ms symtomerna går i berg och dalbana just nu i kroppen och denna månad kan jag säga att jag inte fått den där energi kicken som jag brukar få efter medicineringen. Nu e de mindre än 2 veckor kvar och myrrstickningarna har varit hos mig som en hund hela tiden. så får väl acceptera dessa husdjuren med, mental trött vilket resulterar att jag inte har samma tålamod som innan och kan säga till lite hårdare än vad jag igentligen vill, känner mig som en gnäll kärring just nu,(har även sina andra förklaringar varför kanske:P) Ja ha hur ser de annars ut på Ms fronten. tja har nog kommit in i en ikke accepterar stadie där jag tvivlar på mycket. Många tankar om framtiden snurrar i huvudet Ekonomi Töserna  Jobb Familj. Ja allt snurrar just nu. Är jag tillräklig för att göra tjejerna glada och nöja. Har de en värdigt liv med tanke på omständigheterna. Vad kan jag göra för att de ska ha de ännu bättre. Jag tror jag överanalyserar allt för jag är rädd att misslyckas vill att de ska må bra och ha ett värdigt liv. Kämpar jag för mycket och i onödan i bland? #barnensrätttillettbraliv är det så det är att va vuxen ? går livet ut på att gå i oro hela tiden att invänta nästa käftsmäll? lugnet före stormen. kan de bli värre? 


  Jag trivs med mitt liv för det mesta saknar bara fortfarande den där famnen att krypa upp till på kvällarna, de där mjuka orden som bara en karl kan viska i en öra, känna sig älskad på det stadiet. Men de finns säkert ngt som gör att just jag inte har ngn. Antingen har jag varit grymt elak förr som gör att någon högre makt straffar mig eller så har jag bara ren och skärr otur som inte hittar ngn. Men iof hur ska man kunna finna kärleken när man inte är ute bland folk förutom på jobb, och där har jag redan testat kärleken men de funkade inte hela vägen. de slutade i stället med att vi har en jävligt bra kontakt mellan oss vi kan vara osams men samtigt  så visar vi varandra respekt.

Nä nu ska jag inte pladra på mer blir ännu mer frustrerar ju mer jag skriver idag känner jag. 


önskar er alla en fantastisk lördag och ta hand om varandra   

Whit trash, miffon och andra små troll.

2016-08-14 09:00

God Morgon då var det Söndag och det innebär för min del en lite stunds arbete för att sen åka ut till Gislöv. 

I går var en totalt slappe dag Loppan var små hängig hon tom tackade nej till att leka med en av hennes bästa vänner. då är hon trött. Jennifer har hittat en " ny" serie på netflix. Huset fullt som hon börjat följa. haha så paff hon blev när jag sa o de e ju Dj . Mamma har du sett denna serie? hmm ja svarar jag den var ny när jag var lika gammal som du. snacka om att jag kände mig gammal då haha. Sen blev det den dagliga Promenaden. när vi kom till Folkets park och vi varit där en stund så öppnade sig himmeln som ett brev på posten. 


Jahapp en vecka kvar för ungdommarna att ha sommarlov sen börjar allvaret igen. Jennifer ska då börja på Kundskaps skolan och Louise börjar i 2an. Mina små troll är inte små längre. Självständiga starke villiga töser har jag.

Malmö festivalen har oxå börjat funderar på om man ska ta sig in dit en av dagarna det finns ju så mycket god mat där inne och det var EEEEEEvigheter sen jag var där. tror inte jag har varit där på 10 år. Så det betyder att det är nog på tiden att besöka det igen. Nu när jag sitter och skriver kommer jag på att det är pridefestivalen i trelleborg idag ju.Undrar om de hittade flaggorna som något Idiot tvunget skulle ta och plocka ner.  Blir så trött på dagens whit trash! De som alltid ska förstöra för andra människor. blä  nä nu ska jag hänga upp tvätten för den som nu vill veta det:D väcka tjejerna och sen bege mig. 


ha en fin söndag hoppas solen sticker fram snart.

 


Jag vill ge en käftsmäll till er alla egoister/ trångsynta och självbelåtna människor där ute. Som alltid måste lägga skulden hos någon annan för att dämpa sina egna skuldkänslor. Det som inte tänks på då är att oskyldiga människor blir lidande. Att som vuxen inte kunna inse att problemet ligger hos dig själv inte den du lägger skulden på är så trångsynt de bara kan bli. Om någon ropar efter hjälp så skall man lyssna spelar ingen roll om den är gammal eller ung. Lyssna och gör något åt det. Sen är det du som medmäniskas  ansvar för att visa respekt mot de som ropar på hjälp att göra det du kan, inte vända ryggen för att sedan lägga skulden hos någon annan. Vill man något så kan man det, vill man inte då hittar man alltid en lösning för att slippa göra det. Blir så ledsen när oskyldiga ska bli lidande speciellt när det gäller barn och älde som inte kan få sina röster hörda.Dagens samhälle är patetiskt. Massa egoistiska kräk som hela tiden ska få andra till att må dåligt för att de  medmäniskor försöker få någons röst hörd. Varför inte stanna upp och lyssna och försöka göra något åt saken istället för att envist fortsätta gå samma väg som man gått ett tag. Är det verkligen värd det? Hur mycket är man villig till att förlora. ?

 
     

Lördag och solen lyser med sin frånvaro

2016-08-13 09:51

God Morgon! lördagen har öppnat sina ögon och då förberedds det för Lite jobb och sen får vi se vad denna dagen erbjuder oss. I går åkte vi till  bussen och sen tåget mot Ystad för lite mys med Madsen flickorna och även ta en promenad i Fina ystad och leta Pokemon. Vi hittade några nya tjejerna var överlyckliga för dessa små varelser. Samtidigt passade vi på att äta lite picknik ute på Marinan.Super mysig dag.

 

I Torsdag så tog Jag Rikke och töserna en runda ut till Smyge på Eftermiddagen De tog röda bussen och jag körde ut då den inte parrerade med tiderna som vi hade att passa på kvällen. Mysigt de med. 

 

 

att få kunna orka gå ut och gå så stegräknaren berättar att jag gått mer än 10.000 steg om dagen är så skönt och de får en till att motiviera sig till att fortsätta samt att  motstå smärtan som uppstår i kroppen. Just nu känner jag att det är så mycket som händer i ens kropp att jag försöker att undvika att tänka på det. Men de säger ju att vid inre stress/ oro så visar sig symtomerna extra mycket och det är en sådan period just nu, en bit av mitt/ vårt liv jag har lovat och svurit till mig själv att aldrig skriva om här där händer massa tråkiga saker/ falska anklagerlser/ förnekelser osv.Men som sagt var tänker inte skriva om det här och inte smutskasta min omgivning. Det till hör sandlåde stadiet och där har vi passerat för länge länge sen. 

I natt drömde jag om en prins så fin han var och vilken hjälte. Han var precis en sådan man jag vill ha. Har inte drömt om förhållande sen jag blev sjuk kan det betyda att jag är redo för att finna min drömprins. ? jag vill så gärna dela mitt liv med någon för utom töserna. Någon som finns där och hjälper till och stöttar i tuffa tider, ger en ideer om saker, dra ut en på äventyr och bara kunna känna kärleken från någon. Ibland funderar man på att har det tåget redan gått, är detta ett straff jag får för ngt jag har gjort förr? ja många tankar kan komma där man funderar på varför inte jag kan hitta den rätta, för stora krav? tycker jag inte för om jag ska sänka ribban på kraven så  är det inte rätt man enligt mig. jag vill ha någon som är omtänksam,romantisk,äventyrlig, fina ögon, har båda fötterna på jorden , en som ser vad som behövs göras utan att man ska påpeka, någon som får mig till att skratta och känna pirret i magen, ja listan kan tyvär göras lång men tänker inte dra upp mer här idag. 

nu ska jag fixa det sista och väcka töserna innan jag drar till jobb. 

Ha en fantstisk Lördag allihopa. 

idag är en sämre dag.

2016-08-09 07:22

God Morgon !


Frukosten är serverad Havregrynsgröt med protein pulver, smakar inte så mycket idag( ingenting alls nästan) men de börjar jag snart vänja mig vid. De e tyst och fridfullt i lägenheten då det enbart är jag som är vaken alla töserna sover som bara den , i natt har varit en inte så bra natt sovit lätt om man kan uttrycka sig så, haft kramper i ena vaden och myrstickningar( när ngt på kroppen är på väg till att somna/ vakna ). I går när vi var på Pokemon jakt hade jag sjukt obehag av balansen de var så pass att tillomed tjejerna märkte det. Natta sa e du full. Ja så kan man se de ibland vi gick rakt fram o ett tu tre så gick jag ett steg åt sidan, obehagligt japp för innan har jag lyckats att hålla de i shack så pass mycket att jag inte visat det utåt utan bara jag själv har känt av vingligheten. Blir så arg på mig själv hela tiden att de blir så . Hjärnspöken säger mig helat tiden det är inbildning och prata inte om det för då tror folk runt om kring dig att du är löjlig eller paranoid, just nu kommer jag inte på det ord jag söker där man tror man är sjuk inte är det. Jag är så sjukt rädd att misslyckas. Bara för att sköterkan på sjukhuset bekräftade mina symtomer'( vilka jag har ignorerat i ett halvår till och från försökt hittat andra svar på smärtan i örat, yrsel/ obalans domningar/ myrrstickningarna)  så låter kroppen de komma fram tydligare varför kan jag inte spärra av dem längre vad e de som gör bara för att hon bekräftade det så kommer de fram tydligare. Är det ibillningar är de jag själv gör sytomerna synligare? Det är så de känns för mig att andra tror att jag gör detta för att tycka synd om mig men vet ni jag vill verkligen inte detta. Berättar jag några av mina symtomer för er så är det för att jag vill bli förstådd och trodd, inte att man ska tänka jaja hon är en Hyprokodiker. Tänk om folk tror det om mig? E de så '? e man hyprokodiker för att man fått symtomer på en sjukdom eller är min Ms en inbillning de oxå. Oj  är jag i ett förnekelse stadium? vad händer igentligen men mig? Vad vill jag och vad orkar jag igentligen. e jag lat, många tankar går i skallen på mig denna morgon och det är då jag behöver denna blogg Xtra mycket där jag kan skriva ner exakt det som hoppar( tänks) runt på de rosa molen i huvudet( placken) . Idag är jag trött på att känna som jag gör utan att ngn igentligen vet vad jag känner. 

Nä gott folk nu ska jag dra på mig min Mask och bege mig till jobb och hoppas där kommer någon och förgyller min vardag. 

Lördag och en hel månad har gått sen sist.

2016-08-06 11:25

God förmiddag mina vänner !


Då var vi inne i Augusti månad nu. Jösses vad tiden går fort. Fått ännu en behandling denna gång var den en annan sköterka som fixade det och hon berättade lite om vad #MR visade. Hon berättade att det det fanns 1 kontrastfyllt plack och ett utan kontrast. Vilket då innebär att det kontrastfyllda är aktivt alltså att #Tysabrin inte lyckats dämpa just det men de var inte så stort men vi ska ha de under uppsikt. så med andra ord så är inte de känningar jag har i kroppen( myrstickningarna ) som jag prata om innan inte in billningar lika så balansen(yrseln) oxå är i från detta plack då det fortfarande känns av i mellan åt. Jag får ångest över att jag iinte lyssnar bättre på kroppen att den säger i från att jag säger till mig själv pjal de inte så farligt. men en dag är det kanske det. varför överanalysera allt för? finns det ngn mening med att hela tiden gå i oro.. är det inte pengar, töserna så är det annat skit som man ska gå och oroa sig för och jag är en sådan person som grublar extra mycket på saker och ting. Vad händer den dagen min kropp säger stop du kan inte jobba mer tex? jag har ju inte lyckats får i hopa tillräkligt för att kunna leva normalt resten av mitt liv utan ett arbete. Men i dagens läge så kan jag jobba 50% iof med nöd och näpe men jag kan och jag ska fortsätta där hur tuffa vissa dagar än må vara. Jag har ett drägligt liv för stunden visst har jag kunnat må bättre och ha det bättre ställt men de finns andra som har det värre. jag kan för det mesta kontrollera mitt liv. har nästan hittat en balans hur jag ska leva för att orka med allting. trycka bort smärterna så pass mycket att jag kan göra saker tsm med tjejerna. Det ända jag inte jag trycka bort är huvudvärken( behandlar det istället) minnet( att jag tappar bort ord kan inte komma i håg saker) men det finns så man kan skriva ner så man inte glömmer har idagens läge jätte många larm på telefonen som berättar när jag ska göra visa saker måste skriva ner allt för i morgon är det glömt. Har börjar gå ut och gå lite och då passar vi på att leta efter pokemon vilket resulterar i att vi går mer än vi gjorde innan super kul:),, Det som tar mest skada där är knäet de svullnar men då säker jag tempot lite och då orkar vi gå lite till. det är inte långt jag orkar gå utan att pausa men en km ca åt gånger ibland lite mer. men tackvare att man ska fånga #pokemon så stannar man till lite då och då. 


Så vad har vi nu gjort denna sommar jag var orolig att jag inte skulle göra tjejerna lyckliga över sommaren att inte kunna göra saker tsm men dem nmen vi har iallfall lyckats med att :

vara på det nya #Leoslekland,

åkt tåget till #helsingborg och fångart #pokemon,

en dag tog vi tåget till Lisa som har flyttat till #Simrishamn,

Varit hemma hos Maria och haft bebis och bff mys,

fikat i stan ,

#trädgårdshäng med världens bästa grannar,

varit i #smyge och käkat sill och glass den sista gången så passade vi på att fånga pokemon oxå,

varit på #horizont och firat Mange,

varit ute hos far och ätit söndagsmiddagarna,

flickorna har varit hos sin pappa och de har varit på#Bakken,

invigt #Anderslövsbadet,

varit på inspelningen av #sommarlovsmorgon

i går var vi på Gislövsmarknad och det kommer vi att vara idag och i morgon med det är en tradition hos oss att spendera helgen där ute.

det är det som jag kommer ihåg att vi har gjort och där i mellan har jennifer lyckats med att vara sjukt 2 gånger på väldigt kort tid. jag har haft mina pain in the as dagar

inte mycket mer tillräkligt då jag jobbat mina 50% först och sen efter åt måste jag vila en stund innan jag kan göra ngt.

Vi har diskuterat om vi ska börja simma tsm en gång i veckan då vågen börjar plussa för mig ( kan bero på att jag inte orkar vara i gång i samma tempo och lika länge längre. )