RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-14 01:40:43

ekstrom blog

ekstrom blog on Nouw

2 veckor kvar!!

2018-12-14 22:24
Från ekstrom

Dagarna rullar på och idag är det exakt 1 vecka kvar med familjen. Så är bara två veckor kvar tills jag är i Sverige, kan ni fatta 2 veckor?!?!

Känns skrämmande att jag snart flyttar till Sverige efter 18 månader här. Det är verkligen blandade känslor...

Är så splittrade på framtiden, trodde jag skulle bli klokare över att vara här och veta exakt vad vill med mitt liv, men icke...


Ska jag plugga o Sverige eller utomlands? Jobb utomlands? Köpa lägenhet och bo nu i Eskilstuna?

Har ingen aning!!

Aja idag köpte jag mig en tidig julklapp, en ny telefon och ikväll ska jag träffa Alva för middag. En härlig fredag

Juste hade lucia fika igår med Alva efter gymmet, det var sjukt gott och fick äntligen lite julkänsla

Helgen

2018-11-29 15:01
Från ekstrom

Har haft en riktig bra helg. Dessutom min sista lediga helg innan hemgång.

I fredags blev jag ledig så jag åkte runt i butiker då det var black Friday. Det är så mycket bättre här än i Sverige. På kvällen träffade jag Emma & Alva. Blev en middag på mc Donalds där vi planerade inför helgen.

I lördags så vaknade jag tidigt. Åkte och hämtade Alva och Emma. Vi gjorde lite ärenden innan vi åkte till Alva. Planen var att köra på en utgång i New York, men det blev ändrat till plockmat och en utgång i Stamford istället.

I söndags så åkte vi hem till Emma och hjälpte henne att packa då det var hennes sista dag. Så sjukt, nästa gång är det min tur... känns o overkligt just nu.

Har som vanligt inga bilder... så här är en bild från i måndags när vi lagade svenska köttbullar

Igår, torsdag

2018-11-17 03:56
Från ekstrom

Igår hämtade jag tjejerna från skolan så åkte vi direkt till tennis. När tennisen var slut hade det kommit extremt mycket snö. Tjejerna var så glada över det, var så roligt att se deras lycka!!

9 November

2018-11-09 17:53
Från ekstrom

Hej på er!

Sitter just nu på bilverkstan och väntar på att bilen ska bli färdig. Var tvungen att fylla på oljan och det verkar ta sin tid....

Så var har hänt sen sist? Har spenderat mycket tid med barnen då det verkligen känns att jag åker snart. Så är fint att spendera tid med dom. Har varit halloween, vilket var härligt att Få uppleva i år med familjen då jag hade influensan förra året. Har cyklat i central park med Johanna, de va riktigt härligt till en början. Men mot slutet blev de bara jobbigt och stressigt att hitta stationer att lämna cykeln på var 30 minut. Har varit hos frisören för en klippning och färgning, det behövdes verkligen. Familjen var så snälla så att bjöd mig på det, så underbara! Har heller inte blivit av med en hosta som jag har haft nu i ca 3 veckor. Så träningen ligger på hyllan. Var inne i en period med mycket träning och kände verkligen att det gav något. Så de är så typiskt att man inte har kunnat tränat nu på länge....

Idag är jag förmodligen ledig, men det är inte säkert. Så ska träffa Jossan för bio ikväll, ska bli trevligt.

Ha en fin helg

Min helg

2018-10-29 22:04
Från ekstrom

I fredags vaknade jag vid 7 av att J kom insprängdes till mig. Hon ville att jag skulle komma ner för lite morgon mys innan rutinerna började, så blev en liten tidigare morgon än förväntan. Men mysig sådan! Visade sig senare att hon hade feber så hon fick stanna hemma från skolan.. Så spenderade hela dagen hemma i soffan med henne. Blev en held del film tittande som vi varvade med lite pyssel.

Slutade runt 5 och började då fixade mig. Åkte och hämtade Johanna och vi åkte vidare till stamford för middag. Blev en mexikansk resturang som har smårätter, så gott!


I lördags så tog vi det lugnt innan det var dags att fixa sig för Halloween inne i New York. Vi tog tåget in runt 6 och hade en riktig rolig kväll. Tycker att det är så roligt att nästan alla amerikaner går all in. Vi tog tåget hem igen runt 2 då det är sista tåget som går innan morgon tåget....

Igår söndag så åkte vi till Ikea för en sen lunch innan vi köpte med oss snack och åkte hem till Johanna. Jag la en ansiktsmask och hon började packa i ordning sitt rum då hon flyttar till en annan familj idag.


Har haft en väldig härlig helg och har bara 9 veckor kvar här nu.....

New week

2018-10-24 01:52
Från ekstrom

Tisdag kväll och jag mår betydligt bättre. I lördags åkte jag och A iväg för en lunch på en diner och sen spenderade vi två eftermiddagen att bara umgås hemma. Var riktigt mysigt då jag inte brukar ha så mycket ensam tid med henne.

I söndags tog jag en promenad i kylan. Har blivit så kallt här så frös efter 20min så vände. På eftermiddagen gick jag och Johanna på bio och såg a star is born. Älskar den filmen och om ni får tillfälle måste ni se den!

Igår åkte jag till gymmet för att gå i lugnt tempo i en timme, handlade och sen jobbade jag. Jag och J höll på med ett halloween hus i säkert 2 timmar.

Idag så åkte jag och Johanna till stamford för att försöka hitta något att ha på sig på halloween. Gick dock inte så bra så vi får åka på fredag igen. Därefter åkte jag hemåt för lunch. Har börjar lagat sallad med kikärtor och getost, så gott!! Åkte och hämtade tjejerna på skolan och vi åkte direkt till gymnastiken innan vi kom hem och jag fick sluta.

18 oktober

2018-10-19 00:53
Från ekstrom

Hej på er!

Trodde jag nästan var frisk, men idag vaknade jag upp med en värre förkylning och feber. Mår inte alls bra och hatar verkligen att vara sjuk. Var inne i så bra rutiner med träning osv och nu kommer det här, typsikt! Ska nog ta mig ner snart och göra mig en grön smoothie innan jag ska sova. Så hoppas jag verkligen att jag mår bättre imorgon.

17 oktober

2018-10-17 15:17
Från ekstrom

Tog bilen till stranden. Så sitter just nu på en parkbänk i solen. Har en podcast i öronen, några barn leker i sanden och många är ute på sin promenad. Vill att det här ska vara för alltid. Att sitta här med te, solen värmer i oktober och alla bara går runt och ler är så himla härligt. Ibland glömmer man bort hur bra man har det, man måste verkligen stanna upp ibland och se sig omkring.