RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-09-20 13:02:47

Minna Huovinen

minnahuovinen blog on Nouw

Första veckan på nya jobbet

2019-01-23 20:37
Från minnahuovinen

Hej alla fina!

Vad dagarna går fort nu när det är så mycket att lära sig. Jag har haft mina tre första dagar på nya jobbet och har redan hunnit få korvstoppning i huvudet. Sitter på bussen hem nu och känner att jag antagligen kommer vara helt slut på fredag.

I måndags blev jag mottagen av en av teamledarna som presenterade mig för min enhet, visade mig runt och gick igenom mycket bassaker som etik, värdegrund, nycklar osv. Jag fick träffa min mentor Pia och fick en hel del webbutbildningar att göra. Igår fortsatte jag med att gå igenom ett klassifikationshjälpmedel med den andra teamledaren samt att jag var med Pia på ett hembesök. Dagarna går faktiskt ganska fort när det är lite hembesök så man kommer ut.

Idag har jag gått med Pia hela dagen. Vi har morgonmöte 8.15 varje morgon vilket är intressant för då får man höra lite av snacket. Det är mycket konstiga begrepp att lära sig, men det går bra ändå.

Vi hörs snart igen, ha det bra tillsvidare!

Så gulligt!

Jag är klar?!?

2019-01-16 19:05
Från minnahuovinen

Hej alla fina! Hoppas ni har en fin onsdag!

Det sjukaste nånsin har hänt tror jag. Jag är nämligen klar! Idag lämnade jag in sista hemtentan och är därmed helt pluggfri nu! Förutsatt att allt blir godkänd så behöver jag aldrig mer plugga om jag inte vill. Wohoo! Jag kan inte riktigt förstå det.

I måndags kom Johan förbi och hade Egil med sig. Vår gudson för er som inte vet det. Han var på bus humör och rejsade runt i soffan och på golvet. Efter det så tog jag bilen och åkte hem till mamma där jag sov över natten. På tisdagen sen så hade vi nämligen opponeringsseminarium i funktionshinderkursen. Jag och Sofia fick faktiskt VG på uppsatsen, riktigt nöjd. Så nu är det som sagt bara missbrukstentan och barnhemtentan som behöver bli godkända för att jag ska kunna titulera mig socionom. Efter seminariet körde jag hem till Sebbe.

Idag skrev jag alltså klart hemtentan och sen har jag bara tagit det lugnt. Som vanligt fick jag världens huvudvärk direkt efter som vägrat släppa. Brukar vara så varje termin när stressen lägger sig, antingen blir jag sjuk eller så får jag huvudvärk. Med tanke på att jag har gasque i helgen och börjar jobba imorgon hoppas jag det håller sig till huvudvärk idag.

Just nu är Sebbe iväg och hälsar på sin kusin och jag läser lite bok. Började med en ny bokserie så fort jag började känna mig klar med plugget så det är kul. Jag ser verkligen fram emot att få tillbaka viljan att läsa nu när plugget tar slut.

Men nu ska jag läsa vidare, vi hörs! Kram!

Mitt hår nu och maten vi åt på restaurangen i helgen. Ryggbiff med rotsaker, rödvinssky och bea.

Nyårslista 2018

2019-01-14 12:38
Från minnahuovinen

Två veckor in på nya året tänkte jag köra en nyåralista. Den här tog jag från Egoina.

Gjorde du något 2018 som du aldrig gjort förut?
Ja faktiskt. Jag fick nytt jobb, jag besökte södra Sverige för första gången, var utomlands med svärsläkten för första gången, var på spa för första gången bland annat.

Bästa köpet?
Nu kommer jag inte ihåg alla mina köp men spontant skulle jag säga min kappa. Som jag kämpade för att hitta en bra.

Vad var sämst?
Mormor blev sjuk, Sebbe blev sjuk, mina föräldrar bestämde sig för att skiljas.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Svårt att komma ihåg ett helt år men jag tror jag var lite som innan, möjligtvis något gladare. Har trivts med mitt liv väldigt mycket de senaste åren. Trots det negativa har jag också varit väldigt tacksam för stämningen mellan mina föräldrar. Det kändes konstigt först men nu är jag väldigt glad över hur det är. Jag tror överlag inte att jag grät alltför många gånger 2018 av ledsamhet heller.

Vilka länder besökte du?
Endast Sverige och Spanien. Ska man tro vimla så var jag i Danmark en sväng när jag var i skåne dock.

Favoritprogram på TV?
Oklart. Men vi såg game of thrones och blev fast!

Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig, som varje år. Varit nervös osv.

Vad önskar du att du gjort mer?
Gått mer promenader och umgåtts mer med vänner. Dock varit svårt att få ihop.

Bästa minnet från 2018?
När vi var på bilsemester, det var väldigt basic och svindyrt jämfört med utomlands, men det var så mysigt och som att tiden stod still en kväll i Malmö när vi gick helt fel och hamnade i nåt industriområde.

Vilken var din största karriärsmässiga framgång?
Mitt nya jobb som jag börjar på om en vecka drygt. Mitt första heltidsjobb bortsett från en månad i somras.

Största framgång på det privata planet?
Vet inte riktigt vad som inräknas här men vi blev gudföräldrar/faddrae i april vilket är ett stort förtroende som jag är så stolt över.

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder och mat helt klart! Har nog aldrig lagt så mycket pengar på kläder men det behövdes. Och 2018 frångick jag mitt snålande på H&M och köpte kläder jag trivdes mer med i längden.

Något du önskade dig och inte fick?
Att alla mina nära skulle få vara fri från fler sjukdomar som 2017, men det sket sig tidigt på året. Kan jag få det 2019 istället? ❤️

Största misstaget?
Jag sa åt Sebbe att sluta åma sig och att han hade en mancold....

Mest stolt över?
Fick jobb på praktiken, gudson, godkänd c-uppsats, syrran som tog studenten, nytt jobb igen.

Där var han liten.

Vad ser du mest fram emot med 2019?
Att bli färdig socionom, börja jobba istället för plugga, vara sambo hela tiden på riktigt, Swedish house mafia i maj, förhoppningsvis flytta.

Vad önskar du dig av 2019?
Inga nya sjukdomar eller förvärringar av de som finns hos mina nära och kära. En tillsvidaretjänst så småningom. En ny bostad. Att jag trivs på och lär mig mycket på mitt jobb.

Blir det helg när man pluggar hela tiden?

2019-01-11 22:56
Från minnahuovinen

Hej alla fina!

Fredag kväll och en ny vecka är över. Sebbe mår bra vilket är riktigt skönt. Han blir trött lättare än vanligt bara och har inte gjort så mycket mer än se på film och dona här hemma. Jag pluggar på, en tenta och en opponering kvar. Nästa vecka är min sista som student. Så sjuk känsla!

Jag har inte gjort så mycket annat än att plugga, gå på promenad och handla och just därför har jag inte bloggat något. Idag däremot hade jag lite saker på agendan. Jag pluggade fram till lunch ungefär, sen gick jag till mitt jobb lagom till eftermiddagsfika kl 14.30. Jag bjöd på lite bullar och fick en jättefin muminmugg av några fina kollegor. Den ska jag ha på mitt nya jobb sen! Jag lämnade nycklarna och sa hej då till en trygghet. Det är väldigt vemodigt men jag hoppas verkligen jag träffar de kollegor jag kommit närmast snart igen!

Efter det tog jag en spontan sväng till frisören, tänkte kika om hon hade tid vilket hon hade. Förklarade att jag ville ha som sist när jag klippt det kort och tyckte det blev lika. Gick sen och hämtade paket som råkat hamna på hemköp istället för willys och kom hem. Ställde mig i hissen, slog en blick i spegeln och fick en chock. Det är sååå kort! Jag är riktigt nöjd men jag blev ändå chockad. Det växer så fort så jag är glad att det lev kort men jag måste varit blind hos frisören för där såg det längre ut.

En snabb bild jag tog hemma, inget kvalitétsfoto direkt. Såå skönt att mitt bruna äntligen börjar försvinna, snart är det bara min egna färg kvar, då kan jag göra lite slingor ibland om jag vill eller färga nåt snarlikt, inga fler superutväxter.

I helgen är planen att plugga, jag har lite kvar på hemtentan innan jag är nöjd. Annars är de enda planerna att svärfar kommer hit på fika nån dag, att jag ska försöka dammsuga och hämta paket på willys samt att jag och Sebbe tänkt käka på restaurang imorgon kväll. Planen var bio också men det var fullbokat så det får bli en annan gång.

Trevlig helg på er så hörs vi nästa vecka!

Godmorgon 2019

2019-01-01 09:39
Från minnahuovinen

Hej alla fina och godmorgon 2019!

Det känns bra med ett nytt år och mitt nyårsfirande blev ändå lite småmysigt. Jag slängde ihop en liten egen trerättersmiddag och blev mätt som tusan.

Väldigt stökigt bord där i bakgrunden haha.

Jag städade lite hemma och tvättade lite på dagen medan jag smått pluggade lite. Vid 16.15 åkte jag sen iväg i jakt på bingolotter. Willys hade slut men Ica Ekängen hade. Åkte raka vägen till Sebbe efteråt och var hos honom i drygt 2 timmar. Han hade haft storbesök innan och dagen innan när jag var dit var hans föräldrar och syskon med så det var skönt att vara lite ensamma. Han satt och åt tre rätters han med så vi skålade i lite alkoholfri cider han fått. Han var lite gladare än dagen innan också eftersom det inte längre var så många dagar till ultraljudet han ska göra imorgon, vilket kändes skönt.

Jag åkte sedan hemåt och lagade lite mat. Räkor med aioli och bröd till förrätt. Kyckling med klyftisar, bea och sparris till varmrätt och ett litet hemkok till efterrätt. Vi hade en bit vaniljkrans i frysen som jag smulade med lite inlagda persikor, grädde och daim. Mums! Såg på bingo lotto men orkade inte riktigt kolla hela tiden så mellan bingona spelade jag lite tv-spel. Vid 12-slaget stod jag kort på balkongen men då de sköt fyverkerier precis utanför vågade jag inte stå kvar. Kikade genom fönstret och det var exakt samma upplevelse. Lät som att huset bombades och jag kunde inte annat än tänka på alla djur och även de sjuka och gamla. Jag gillar inte fyverkerier även om de är vackra. Kyrkklockorna ringde jättehögt i en halvtimme så först efter de slutat lyckades jag somna. Ett helt ok slut på året under omständigheterna.

En sista dag på året

2018-12-31 11:14
Från minnahuovinen

Hej alla fina!

Sista dagen på året har kommit och vad passar inte bättre än att jag kikar in här efter tre månaders frånvaro. Jag var på väg att skriva ett inlägg för ca en månad sen men det blev inte av av någon anledning. Den största anledningen till att jag inte bloggat är att jag känt en viss stress den här terminen över att jag snart är klar. Dels då det varit så konstig organisering iår, inga inlämningar nästintill under terminens gång men nu i slutet har jag en uppsatsinlämning 8/1, en hemtentainlämning 11/1 och en hemtentainlämning 18/1. Det har känts jobbigt för mig som vill göra klart allt på en gång, men det är svårt att göra klart tre ganska stora arbeten samtidigt. Nu är den ena hemtentan väldigt nära att vara helt klar och uppsatsen är också på god väg så jag har lugnat ner mig lite. Men jag har inte hunnit börja med den sista hemtentan eftersom jag firat jul riktigt ordentligt och även då det hänt något de senaste dagarna som jag ska gå in på snart.

Jag tänker inte gå in i detalj på julen men tänkte ändå beskriva lite kort var vi firade. 21a var vi med Sebbes farmor, farfar och pappa hemma hos hans faster som dock var i USA med sin familj. Den 22a hade vi julmiddag med några vänner. Den 23e hade vi uppesittarkväll hos mamma där även pappa, syrran och hennes kille var. På julafton var vi kvar där till 14 då vi åkte till Sebbes mormor där hans mammas släkt var. På juldagen åkte vi till min farmor och farfar där även min faster var. På annandagen var vi först hos mormor och hennes kompis och inneboende Inger. Sedan på bandy där det i andra halvlek var riktigt spännande. Den 27e var vi snabbt till farmor innan vi åkte hemåt. Den 28e var vi hem till svärmor och bytte julklappar samt till tuna park och köpte lite saker inför nyår. Sen landar vi på den 29e.

Sebbe har varit förkyld ganska länge och därför tagit det lugnt, men den 29e började han känna av bröstsmärtor som strålade ut i armen. Vi ringde 1177 som hänvisade oss till akuten. Väl på akuten gick det först långsamt men när proverna kommit efter ca 2,5h väntan (det var väldigt högt tryck på medicin) så blev det ett jäkla liv då det visade sig att något ämne som utsöndras när hjärtat ropar på hjälp var högt. Det ser lika ut vid hjärtinfarkt så de behandlade det som det även om de inte trodde att det var det. Sebbe lades in på hjärtintensiven där de senare konstaterade hjärtmuskelinflammation, det vi alla trodde från början med tanke på hans ålder.

I skrivande stund ligger han kvar på sjukhuset i väntan på ultraljud som kan göras först på onsdag pga de röda dagarna. Vi har frågat om han kan få komma hem en sväng idag då han inte känner av någonting längre och i övrigt mår väldigt bra, mest klättrar på väggarna. Vi får svar på det snart då han väntar på att läkaren ska komma. Jag mår bra under omständigheterna men dras tillbaka till för 2 år och 1 månad sen när min mamma låg inlagd på HIA i Uppsala då hon fick en hjärtinfarkt som följd av en ovanlig sjukdom hon konstaterades ha. Jag känner precis som då lite dåligt samvete, trots att det inte är mitt fel. Jag har sagt åt Sebbe att sluta vara så klen med sin förkylning osv, vilket jag skäms lite över nu. Vi var inte alls beredda på att det skulle vara något då smärtan gick över i väntrummet på akuten och Sebbe hade tänkt åka hem eftersom vi fick höra att det skulle ta sån tid. Vi trodde aldrig att han skulle bli inlagd utan blev riktigt chockade när de sa det.

Jag poar ändå på här hemma, pluggar och försöker hålla mig sysselsatt så jag inte tänker så mycket. Jag vet hur jag blir annars att jag börjar fundera över vad som komma skall, vilket inte brukar bli bra. Istället fokuserar jag på att bli klar med skolan. Jag har nämligen fått en anställning efter examen som biståndshandläggare här i Eskilstuna. Min enhet har socialpsykiatri och äldre och det låter som att jag kommer att få handlägga äldre-ärenden vilket är exakt vad jag ville. Jag har ett vikariat fram till den sista december nästa år och går allt bra hoppas jag på att det ska komma ut en ledig tjänst så jag kan stanna efter det. Det känns väldigt bra att ha det stressmomentet avklarat och jag har fått ett väldigt bra intryck överlag av enheten så det känns kul. Väldigt sorgligt att lämna kollegorna på mitt nuvarande jobb men jag insåg att jag inte ville jobba med ekonomiskt bistånd oavsett om jag har toppenkollegor eller ej.

Så det här året lämnar jag med en hel del stora händelser i bagaget:

- Jag fick mitt första socionomjobb
- Mormor blev sjuk och vi trodde ett tag att det var väldigt allvarligt, det är fortfarande inte bra men det är lite lugnare
- Mamma och pappa bestämde sig för att skiljas och pappa flyttade ut
- Jag och Jennifer fick vår C-uppsats godkänd och jag kan därmed plocka ut en kandidat i socialt arbete
- Jag fick min första heltidsanställning
- Jag flyttar hemifrån en gång för alla, inget mer distansförhållande för mig och Sebbe
- Sebbe läggs in på HIA

Trots många negativa händelser måste jag säga att det varit ett bra år, jag har verkligen växt som person och lärt mig himla mycket. Både privat och i arbetet. Något dåligt, mamma och pappas separation, som jag gruvade mig mycket över visade sig ändå få ett bra slut och jag är tacksam över deras relation idag. Jag kände mig stolt när jag vågade tacka ja till en ny utmaning istället för att försöka på att stanna i tryggheten på ekonomiskt bistånd. Jag blev äntligen sambo på riktigt <3 Men det negativa är att det liksom de tidigare åren varit sjukdomar hos mina nära som bekymrar mig, och varit det jobbigaste.

Det här blev världshistoriens längst inlägg men det var också ett tag sedan jag skrev. Nyårsplanerna är inställda för oss och får inte Sebbe komma hem blir jag ensam. Vilket jag dock tror blir bra ändå. Men oavsett hoppas jag alla ni där ute får ett riktigt Gott nytt år! Och ta det snälla, snälla, snälla försiktigt med fyrverkerierna och håller er till att skjuta kring midnatt om ni ska skjuta. Tänk på våra stackars djur och på alla gamla och sjuka som lider av det. Kram på er! Vi ses nästa år!

Ett tag sen... igen!

2018-09-30 13:03
Från minnahuovinen

Hej igen ni alla fina!

Jäklar vad många det är som läser mina inlägg trots att jag inte skriver aktivt, eller ja det är ju inte många i jämförelse med storbloggare men med tanke på att jag vet ca 5 vänner som läser så känns 100 läsare ganska mycket.

Jag har hunnit med att fylla år, bestämde mig för att inte fira något särskilt iår då jag gjort det så mycket så jag drog ihop en fika med svärisarna och min familj den 23e och sen på min födelsedag den 24e åt vi middag hos mamma, jag, hon, pappa och syrran. Jag fick bland annat presentkort, vinkaraff, ostbricka, kaffekopp, tv-spel, nya springskor, läppstift mm. 23 år fyller jag förresten, börjar äntligen känna mig lite mer som min ålder.

En annan sak som hänt är att jag kapat av mitt hår. Nej inte så dramatiskt som det kanske låter men jag klippte av drygt 2 decimeter. Så himla skönt!

Ganska stor skillnad ändå om man jämför bilden nedan!

Tanken är att jag ska spara ut min naturliga hårfärg och sen får vi se om jag kanske slänger i någon toning eller slingor i liknande färg, orkar inte med att få en så synlig utväxt redan en vecka efter jag färgat det.

Idag är jag bara hemma i Eskilstuna, ska jobba mån-onsdag och även pricka in två halvjobbiga saker nämligen cellprov på måndag samt tandläkarbesök på torsdag. Hua, men båda är väldigt viktiga så det är klart jag ska gå. Idag har jag pluggat lite, strukturerat lite kring inlämningar samt kört en tvätt. Sitter just nu med fotmask på fötterna, i form av plastpåsar med vätska i. Ska visa dem nån dag. De är strax klara så då ska jag hänga och vika lite tvätt samt göra iordning någon lätt lunch.

Senare idag ska jag handla lite till veckan och spela vidare på mitt nya tv-spel rise of the tombraider. Har inte spelat det förut så tycker det är jättekul med ett nytt spel.

Ha det bra så länge, kram!

Kyrkogården vid Engelska parken som jag går igenom när jag har något på uni.

Terminsstart!

2018-09-03 13:52
Från minnahuovinen

Hej alla fina!

Det blev chopchop i lördags innan jag blev upphämtad av Jessicas mamma. Vi hade lite tjejkväll jag, Jessica, hennes mamma, hennes moster och deras kusin innan vi drog ut på stan. Johan och Egil var också där. Egil körde en riktig dansshow, han kan trots att han är så liten. Väl på stan träffade vi Sebbe, hans kusin Matias samt hans vänner Kim och Markko.Det blev några glas innan vi gick hem. Kim sov på våran soffa eftersom han skulle med på rallyt dagen efter.

När jag vaknade på söndagen efter alldeles för lite sömn möttes jag dock av den där välkända bakfyllan. Usch vad dåligt jag mådde. Sebbe och Kim droppade mig därför istället hos mamma direkt så jag slapp rallyt. Det är sällan jag mår så dåligt dagen efter men jag hade i alla fall en riktigt bra kväll, så det kanske var lite värt det. Pappa kom och hälsade på en sväng sedan.

Ja, för ni som inte vet så har mamma och pappa flyttat isär. Jag tror att majoriteten av de som dem vill berätta det för vet nu så därför vågar jag skriva det i klartext här utan att riskera att någon som står dem nära får reda på det från fel håll. Många frågar mig hur det känns och om jag är ledsen. Jag var ledsen precis när de berättade, främst för att man är rädd för hur saker ska bli. Men det gick väldigt bra ändå och jag har börjat smälta det. Det känns nästan bättre nu och de är fortfarande väldigt bra vänner och gör saker ihop, så så länge de mår bra är jag nöjd. Pappa bor i en lägenhet i Enköping och mamma bor tillsvidare kvar i huset men på sikt ska det säljas. Så så är det!

På kvällen sen så gjorde jag och mamma en gryta på sojafiléer och blomkålsris till det. Mumsigt! Vi såg parlamentet tillsammans. Då mådde jag betydligt bättre än på förmiddagen, haha.

Idag var det som sagt första dagen på terminen och vi hade en kursintroduktion och föreläsning i kursen Funktionshinder - socialvetenskapliga perspektiv som är en av tre kurser jag kommer läsa parallellt. Det verkar ganska intressant ändå så det ska nog blir bra. Jag sitter just nu och läser lite eftersom vi har seminarium nästa måndag som vi ska förbereda på torsdag.

Imorgon ska jag och Gucci åka buss, det blir premiär för honom. Vi ska åka till pappa och vara hos honom till på onsdag. Det blir nog bra! Tills nästa gång vi hörs får ni ha det så bra! Massa kramar!

Godmorgon!

2018-09-01 09:55
Från minnahuovinen

Hej alla fina!

Godmorgon på er denna disiga lördagsmorgon. Hoppas ni har sovit gott! Det har jag gjort. Igår köpte vi äntligen mitt efterlängtade lösgodis, samt rekade en rallysträcka. Haha ja, när det vankas rally skulle det egentligen vara kul att mäta hur lång tid Sebbe pratar i telefonen dagen innan och samma dag. Jag är såklart glad att han har en hobby så jag har inget problem med det egentligen men ibland ringer det under helt fel tillfälle.

Idag ska jag vara hemma under dagen, jag tänkte plocka iordning lite samt packa eftersom jag åker hem till mamma imorgon och behöver rusta mig lite där igen. Nu är det i alla fall sista gången jag "flyttar hem" igen. Sen är det slut på det. Gud så jag längtar!

Ikväll ska jag sedan vidare till Jessica och sedan ska vi troligtvis ut. Beror på hur sent det blir för min del eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Då följer jag med på rally utanför Uppsala. Så smidigt för då får jag skjuts till mamma. Och det kan behövas med tanke på att jag behöver släpa en massa kursböcker och dator osv också. Vet inte hur jag skulle få med mig allt annars.

Ikväll funderar jag på att köpa hämtmat. Man får unna sig det när man ska äta själv va?

Slutjobbat, namngivning och är det något fel på mig?

2018-08-31 08:24
Från minnahuovinen

Hej alla fina!

Förra veckan jobbade jag min sista vecka på schemat och såg framemot lite ledigt. Hade dock sagt att om det behövdes kunde jag även jobba denna vecka. Blev inbokad måndag och tisdag. Men när jag kom till jobbet i måndags blev jag så dålig. Jag kände mig lite krasslig redan när jag gick upp men tänkte att det var måndagströtthet. Väl på jobbet blev jag helt täppt i näsan, yrslig, kallsvettades och blev hesare. Så jag gick hem efter 3 timmar. Värt.

I lördags var det namngivning för vår lilla gudson/fadderbarn och det var så mysigt. Vi bjöds på jättegod vegansk buffé och fika. Vi var så mätta! Sebbe höll ett fint litet tal och jag kompletterade med en liten dikt jag hittat. Jag var så himla nervös och skakade till och med. Så sjukt! Jag är mindre nervös vid presentationer i skolan... Hmpf. Men det verkade verkligen uppskattas. På kvällen stannade vi kvar några kompisar och umgicka lite innan vi drog hemåt vid midnatt. Då var han fortfarande vaken den lilla galningen. Men det är väl så det är när man bara är 4,5 månader gammal.

I veckan sen blev jag som sagt sjuk, när det blev bättre sen har jag försökt gå lite korta promenader för att inte fastna inne. Först igår kände jag mig riktigt bra igen. Tänkte ett tag höra av mig till jobbet och fråga om de behövde hjälp idag men på måndag börjar plugget så jag tror jag unnar mig lite ledigt ändå.

I måndags lade jag en beställning hos Zalando på en kappa. Vinröd var den och jag tyckte den var riktigt snygg. När den kom hem blev jag lite osäker på storleken oxh eftersom Zalando har 100 dagars öppet köp bestämde jag mig för att beställa en till likadan i en storlek mindre. Tror ni inte att jag då ramlar över en annan vinröd kappa som skulle kunna vara ännu snyggare om den ser ut som på bilden? Såklart. Så nu har jag en kappa kvar här hemma och har lagt en beställning på en till likadan och två av den andra. Gör ju inte samma tabbe igen. Tre stycken ska tillbaka i slutändan i alla fall. Får se om jag kanske gillar båda, då kanske jag beställer en annan färg hehe. Nejdå det räcker nog med en. Vi får se hur det slutar nästa vecka i alla fall. Man undrar ju om det är något fel på en när man håller på såhär, haha. 

Som sagt börjar skolan på måndag så nu börjar mitt växelvisa boende igen. Dock absolut inte längre än till 20 januari så nu har jag verkligen ett slutdatum! Wohoo!

Ha det så bra tillsvidare!
Kram!