RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 07:43:43

Angeeelica blog

Angeeelica blog on Nouw

Stunderna jag inte kan vara utan!

2019-08-07 11:49
Från Angeeelica

Stunderna när man inser vad man faktiskt har! Dom är värdefulla, det är inte ofta dom infinner sig men när dom väl gör det så är det som att glädjen som ibland gömmer sig långt inne verkligen har chansen att få komma ut och man uppskattar livet och faktiskt se på saker ifrån en positiv vinkel.

På slutet har det varit mycket i mitt huvud som handlat om framtiden, vad jag vill jobba med, barn, vänskaper och aldrig riktigt tagit mig tiden att stanna upp och ta in det som jag faktiskt kan vara lycklig över!

I går efter longeringen med Daffy så tog vi oss en promenad i skogen för att skritta av och på vägen hem så stannade vi till och jag satt mig en stund i gräset och Daffy hel nöjd över att få äta lite gräs ( för hon tror att hon svälter i vanliga fall) Så fick jag ett lyckorus över allt bra jag har i mitt liv! Inte en negativ tanke slog mig under dessa minuter som jag satt där. Underbar känsla!

Men någonstans måste jag lova mig själv att ta vara på allt bra i mitt /våra liv , inte alltid fokusera på saker som är dåligt och negativt!
Vill du ta chansen?

2019-08-05 15:14
Från Angeeelica

Goddag

Jag har under en tid funderat på vad jag ska söka för jobb för att kunna hitta motivationen, glädjen, drivkraften och samtidigt kunna ha chansen att utvecklas!

Jag kan nog säga att jag ÄNTLIGEN har gjort just det! ☺️
Jag har fått möjligheten att vara en del av ett härligt team som verkar vara helt fantastiska med att stötta, peppa, ge råd & tips och inte minst så har dom en OTROLIG glädje och positivitet som inte annat än kan smitta av sig!

* Jag kan nu jobba vart jag vill, när jag vill och hur mycket jag vill. Vilket är perfektion enligt mig, då jag kan anpassa jobbet efter MITT liv och inte tvärtom

* Jag kommer jobba via sociala medier

* Vara min egen chef

* Sätta mina egna mål

* Kunna utvecklas och lära mig saker jag aldrig trodde jag skulle få möjlighet till.

Jag ser fram emot att få starta upp min egen business och se vart den leder mig och vad framtiden har att erbjuda, det blir en bra förändring i mitt liv!

Blev DU nyfiken? Kommentera gärna med en och kontakta mig på Instagram eller Facebook så berättar jag mer!

Hoppas vi hörs!

Otroligt bra produkter!

2019-08-03 13:56
Från Angeeelica

Måste bara tipsa om dessa produkter till er som håller på med hästar!

Det är absolut mina FAVORITER, Skulle nog inte klara mig utan ! Helt överlägsen och till riktigt bra priser!


Emin Glans Schampo 2500 ml / Emin Blue Lotion 520 ml / Emin Pälsglans 1000 ml / Emin Lini-Schampo 2500 ml

När livet tar fart igen!

2019-08-03 13:38
Från Angeeelica

Fick nästan en liten chock då jag kikade in på bloggen och såg att det senaste inlägget var den 30 :e April 2017! Det har verkligen inte känts som att bloggen legat på is i över 2 år! Ibland springer tiden / åren i väg alldeles för fort!

Om jag tittar tillbaka på dom här 2 senaste åren så kan jag inte riktigt säga att det hänt allt för mycket! Vilket jag egentligen hade hoppats på att det hade gjort! Men har också en del att skylla på mig själv då jag inte lagt manken till och tagit tag i min vikt för att förbereda för hjälp inför en graviditet. Jag vet inte om det är att man hela tiden under "resans" gång får höra att man måste tänka på vikten, gör något åt vikten, ät det här och gör så här! Det kanske har lett till att man liksom tappar motivationen och den gnistan som fanns där i början! Jag har inga vettiga svar ännu på den biten mer än att jag vet att nu är det dags, det finns inga fler ursäkter, dags att börja satsa fullt ut och förhoppningsvis inom en snar framtid kunna klassa sig om Mamma igen!

Jonna Då & Nu

2017-04-30 09:02
Från Angeeelica

Bilder på Jonna från när vi fick henne och tills nu, har hänt en del! Från "trav" till ridhäst. Träning, tid och slit har gett resultat, hon börjar bli riktigt fin i kroppen och musklerna sätter sig på rätt ställen.

Första bilden var ca 1 månad efter att vi fick hem henne.


Första sommaren

Andra sommaren

& Jonna idag

Gårdagens ridning

2017-04-30 08:51
Från Angeeelica

Igår rätt tidigt gick jag till stallet, Björn låg hemma och sov fortfarande.

For ut med Jonna i skogen, skrittade en bit och helt plötsligt så har Gymnasiet som har skogsmaskinerna i skogen lagt ut stockar i rad och självklart perfekt att köra träning över dom. Tog först en vända i skogen efter skogsmaskinernas spår. Super bra för Jonna då hon fick lyfta ordentligt. På tillbaka vägen hem så körde jag 4 vänder över stockarnai trav och på grusvägen hem 3 vänder trav i olika tempon och sen 2 i galopp.


Var rätt hårt underlag ändå men kan tänka mig om några dagar om solen får ligga på ordentligt får man nog börja ta det lite lugnt i skogen. Kan lätt hända att man sjunker igenom på vissa ställen.


Trapprenovering

2017-04-30 08:01
Från Angeeelica

Äntligen är trappen klar. Den har varit riktigt tråkig under några år. Så vi tog oss i kragen och fixade till den. Målade om trappstegen då den vita färgen gått mer mot gult, satte dit nya trappstegsmattor , tapetserade halva trappen och satt en list mellan det vita och gråa Och fick även upp en liten gardin och några foton på väggen. Lite mer hemtrevligt och mysigt blev det!


Torsdag

2017-04-20 21:33
Från Angeeelica

Efterlängtat paket kom idag !
Väntar på ännu ett med protein gröt , protein shake och vitaminer.

Bollen är i rullning

2017-04-19 12:38
Från Angeeelica

Vad är det man brukar säga/skriva, nytt år och nya möjligheter?

Nya möjligheter ja kanske, allt hänger på vad jag/vi själv stakar ut för väg. Vilka vägar jag/vi vill gå eller kanske stigar. Just nu är jag och Björn inne på en väldigt stor väg , men många nya erfarenheter och möjligheter. Tidigare har det varit mer en stig som hela tiden leder oss tillbaka till start. Stå och stampa på samma ställe om och om igen kan bli en aningen tröttsamt.

Vi har tagit kontakt med en privat IVF klinik för att få hjälp på traven, då vi fått blankt nej av dom uppe i Skellefteå pga mitt BMI. Sjukt men sant, hur man kan ha den makten över par som försöker skaffa barn. Kunna sitta där och bestämma vilka som får och inte. Nog kan jag förstå att om du lever ohälsosamt, inte motionerar, har ont i kroppen pga av vikten och enbart sitter hemma och där BMIet ör högt. Då kan jag först att det finns en viss rätt att neka.

Jag kan inte påstå att jag ligger inom den ramen av personer. Därför gör det så ont då dom inte ens kan ta sig den tiden och träffa oss för att inse att mitt BMI in hänger ihop med ohälsosamt leverne. Blir så arg bara jag tänker på det!

Men nu orkar vi inte tjata eller ligga på dom mer om det här, så vi kontaktade istället en privat klinik, super trevliga än så länge dom jag pratat med. Kan ju kanske ligga i att det kostar oss nu en del att bilda familj. Men har fått en bra känsla och redan efter 2-3 dagar så fick vi hem papper från dom och lite instruktioner samt ett helt blad med en massa prover som jag då ska fara och ta innan vi bokar in en tid.

Bollen är i rullning !