RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 08:52:39

Rakalinjer blog

Rakalinjer blog on Nouw

Julmarknad i Bårarp

2018-12-16 22:21
Från Rakalinjer

God kväll på er. Hoppas att ni haft en mysig tredje advent. Vi har varit på julmarknad idag i ett litet område utanför Jönköping som heter Bårarp. Väldigt mysigt och lite extra härligt att det faktiskt föll några snöflingor på oss.

Så mysigt för barnen att hälsa på alla djur. Det fanns både hästar och getter att klappa på. Dessutom kunde man köpa julgodis, knäckande äpplen och choklad. Men det jag mest fastnade för var de handstöpta ljusen. Så fina!

Efter julmarknaden var det dags för det årliga julbordet hos min morfar. Mums!
Måste ändå säga att julkänslan faktiskt börjar komma smygandes nu såhär en vecka innan julafton..
Hoppas att ni haft en lika härlig tredje advent som vi har.
Kram Nicole.

Mamma, jag tar swish.

2018-12-10 23:34
Från Rakalinjer

Och kiosken är äntligen färdig!
Det där med att barn ska ”hjälpa till” alltså.. Man får ju ingenting gjort, haha.
Men till slut blev det ett café ändå och en väldigt lycklig liten tjej.

Nu kryper vi ner i sängen och kikar på musikhjälpen. Finns det något mysigare (och viktigare!) än att titta på de i sängen. Tradition hemma hos oss.
Sov gott fina ni.
Kram Nicole.

Andra advent

2018-12-09 23:12
Från Rakalinjer

Vart tar tiden vägen.? Andra event är förbi och julen är runt hörnet känns det som. Nu går vi in i luciaveckan. Så mysigt! Imorgon ska vi dessutom på julbord så julkänslan kommer nog att komma denna veckan tror jag.
Kanske tom att granen inhandlas denna vecka.
Behöver lite mer julkänsla i hemmet om man frågar min 4 åring. Enligt henne blir det ingen jul utan gran..

En adventsljusstake, snöblomma och denna lilla nätta krans. Det är ungefär det julpyntet som finns hos oss. Så visst, jag kan hålla med om att en julgran kan behövas.
Kransen kommer dessutom att få stanna upp även när julen är slut.
Vad gillar ni? Traditionellt rött eller är ni mer simpla i er pyntning som jag?
Kram Nicole.

Friyay.

2018-12-07 16:29
Från Rakalinjer

God kväll hörni!
Har haft fullt upp hela dagen så först nu hinner jag kika in och säga hej till er. Vår kväll består av tacos, bad och mys i soffan. En härlig fredag helt enkelt.

Detta rum är mitt nästa projekt. (Efter lekrummet..) tipsa gärna i kommentarerna om fina badrumsmattor, krokar och annat som lyfter ett kalt badrum. Vi har ju flyttat till nyproduktion och det är så vitt överallt! Vill gärna få in en mjukare känsla här inne. Får klura på det!

Ha en fin kväll allihop!
Kram Nicole.

Projekt kiosk

2018-12-06 16:28
Från Rakalinjer

Hej på er.
Har fått några frågor om jag inte kan visa kiosken vi håller på att bygga. Självklart kan jag det! Jag har gett mannen fria händer med formen och blev väldigt nöjd med det!

Den blir relativt enkel med sina raka linjer (skojig jag är va..?) Just nu är den endast ihopbyggd och spacklad. Sen ska ju såklart färg och allt lulllull till. Det kommer nog spenderas mycket tid här inne tror jag minsann.
Visar er mer efterhand som vi skapar den.
Ha en fin kväll allihop!
Kram Nicole.

Är det ens morgon..?

2018-12-06 07:06
Från Rakalinjer

Hej och god morgon på er!

Här vaknade vi supertidigt av stora tjejen i familjen. Hon har alltid sovit dåligt och idag var det tydligen morgon redan 04.50.. Yeey.

Idag är planen att försöka ta mig till Panduro och hitta pyssel till kiosken vi håller på att bygger i lekrummet i huset.

Jag tänker att den ska vara relativt dov i tonerna.. kom gärna med förslag om ni har erfarenhet av lekrum. Det måste vara det svåraste rummet att inreda. Barnrum. Det ska vara praktiskt och kul för barnen men samtidigt är jag typ allergisk mot alla fula leksaker i plast och röda och gula saker som spelar musik typ, haha. Håller ni med..?

Nu ska vi försöka få i oss lite frukost och starta dagen. Önskar er en fin dag allihop!

Kram Nicole.

Läskigt men spännande.

2018-12-05 22:45
Från Rakalinjer
Tydligen blev jag med blogg. Efter mycket tjat från vänner, familj och andra så hoppar jag nu ut och testar. För er som inte känner mig så kan jag ju hänvisa till min Instagram @Rakalinjer

Där får ni kanske en liten bild av mig men här på bloggen tänkte jag dela med mig av mer. För den som vill djupdyka i mitt liv som tvåbarnsmamma med en passion för inredning, inspiration och styling.

Hoppas ni vill hänga på!

Kram Nicole.