RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-16 07:31:48

Tilda Kallberg

tildakallberg blog on Nouw

Önskar jag hade en polaroid kamera

2019-04-17 08:57
Från tildakallberg

SÖNDAGSDRINKEN

2018-12-02 22:11
Från tildakallberg

Den obligatoriska söndagsdrinken dök upp idag tillsammans med julbordet från killens familj. Inga bilder på maten tyvärr då hungern tog över och det inte ens fanns en tanke på att det skulle tas en bild.

Men en mimosa eller två en söndag är vän inget att klaga på ändå? Älskar söndagar med middagar och drinkar. Det gör att måndagen ändå känns okej, eller har har jag fel?

Tagga ny vecka fina ni!

WINE AND DINE

2018-11-23 16:21
Från tildakallberg

Dessa kvällar är ren perfektion. Sin bästavän, lite bubbel och tända ljus? Bilden är från tidigare i veckan och just nu är jag och tjejerna på väg till Gävle för en riktigt pangkväll med partaj!

Men när jag ser bilderna så känner man sig riktigt lyckligt lottad. Är så tacksam för alla fina människor i mitt liv. Det skålar vi för tycker jag? SKÅL!

IDEAL OF SWEDEN

2018-11-23 16:15
Från tildakallberg

Kan vi bara take a moment och kolla på mitt nya skal? Hur fint?

Är helt kär i detta skal, och har nu blivit liite beroende av Ideal Of Sweden. Jag kollar deras hemsida typ varje dag. Nu verkar det som att Janni Olsson Delér har gjort skal tillsammans med Ideal Of Sweden, och dom är sjukt fina.

Såatte, Ideal Of Sweden, feel free to sponsor me. *Wink,wink*

Trevlig helg på er!

SUSHIDEJT

2018-11-09 14:10
Från tildakallberg

Hej på er!

Träffade en extremt saknad vän i tisdags, det blev sushidejt och lite kaffemys samt en runda på stan. Blev så varm i hela själen över att träffa denna människa igen, det har gått några år. Viss vänskap är inte värd att förlora insåg jag. Kom ihåg det, kära ni.

Förresten, finns det något godare än sushi? Jag tror inte det.

Är också sjukt nöjd med mitt senaste inköp, en emilmössa eller vad man nu kallar det, haha. Me love!

Kram på er.

11 MÅNADER

2018-11-08 18:50
Från tildakallberg

Idag firar jag och killen att vi spenderat 11 månader ihop. Känns sjukt att tiden gått så fort, ändå känns det som att jag känt människan i evigheter. Snart ett år ihop, och fler ska det bli. Blev överraskad med detta armband också som grädde på moset, själv fick han en halskedja. Inte för att skryta (jo, lite kanske) men vi är rätt bra på att komma på presenter till varandra. Same taste, lyxigt ändå.

•Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion?•

SVÄRMORSDRÖM

2018-11-06 00:46
Från tildakallberg

Så min älskade pojkvän gav min mamma dessa vackra liljor häromdagen(!) Gav väl det honom riktiga pluspoäng? Är så lyckligt lottad.

Kan inte sluta kolla på dom, Älskar liljor!

TJEJKVÄLL PÅ STAN

2018-11-06 00:39
Från tildakallberg

Hejhej!

Ledsen för dålig uppdatering hela förra veckan, men det har varit total stopp i blogghjärnan. Gjorde inte så mycket förutom att gå på tjejkväll med mina girls som var i torsdags, vilket var super mysigt och som avslutades med ostbricka och bubbel såklart.

Helgen bestod av mer halloweenpartaj, vilket var superkul. Men nu känns det skönt att halloween är över, lär ta mej till nästa år innan jag lyckats tvätta bort allt fakeblod från min vita badrumsmatta, hehe.

Anyway, ny vecka och nya planer. Imorgon ska jag träffa en vän jag inte sett på evigheter, och sedan blir det vinkväll med Miranda, trevlig tisdag att se fram emot!

Hoppas ni haft en bra helg!

HAPPY HALLOWEEN

2018-10-28 15:00
Från tildakallberg

Trevlig söndag på er!

Sitter i bilen på väg hem från Gävle nu med mina tjejer, och jäklar vilken helg vi haft! Fredagens halloweenfest blev succé och vår utklädnad lika så. Vad tycks? Are you scared? Lite inspirerat av Fredag den 13e och the purge. Blandat är väl bäst?

Alla på festen hade gått all in verkligen, vilket är super kul! Blir ledsen i ögat när jag tänker på att detta kanske var min sista halloween på högskolan. Menmen, nästa helg är det halloween i Falun istället, så då åker masken och svärdet fram igen.

Nu ska vi hem och dö lite innan nya veckan börjar.

Hoppas ni haft en toppen helg, kära ni!

MINA TOPP TRE FAVORIT PODDAR

2018-10-26 13:49
Från tildakallberg

Hej, fina ni!

Sitter just nu i bilen med mina tjejer och är på väg till Gävle för en riktigt peppad helg. Just nu pumpar vi musik för kung och fosterland, men när jag åker bil själv, finns det något bättre att lyssna på en podd då? Jag älskar poddar och då menar jag verkligen älskar!

Mina tre favoriter just nu är dessa ovanstående. Tycker alla tre bjuder på humor och kärlek, men tar också upp viktiga saker så som psykisk ohälsa, personliga problem eller sånt man kanske inte alltid pratar högt om. Man får lära känna alla människor i dessa poddar på djupet och det är så skönt att lyssna på poddar där människorna som pratar är sig själva och ärliga rätt igenom.

Så recommend, recommend!

Trevlig helg på er.