RSS - xml

Kontrollerades senast: 2022-08-13 22:51:14

maddiiee

God kväll!

2019-01-21 22:00

Halloj i cyber världen!

Idag har varit en riktig mys dag! Har haft svärmor här, ätit god mat och sett serier med sambon! Blev även två matlådor över så det känns toppen, då man inte behöver tänka på mat i morgon!

Hänt en del sen sist jag skrev, legat inne en natt på hjärtavdelningen, då jag fick smärta i bröstet, som tur var så var det ingen fara, utan ska på koll hos min hjärtläkare i maj.
Har även varit hos mamma och hälsat på en natt, alltid lika mysigt!

Nu när man varit ut på sista promenaden för dagen med doggo, och operation ta reda på kaos kök är klart så har jag lagt mig i soffan och lyssnar på musik! Så himla skönt för knopp och själ!

Jag har märkt att jag på den senaste tiden trots jag haft mer värk i kroppen ändå haft energi, vet inte om det är den nya kosten eller vad som ligger bakom, men skönt är det i alla fall.

Har en fundering på att nästa inlägg blir blite om mina diagnoser hur jag mår i allmänhet och hur jag hanterar saker och ting. Kan bli långt inlägg men kanske delar upp det i två, det återstår att se hehe.

Men nu ska jag återgå till musiken och bara njuta!

Kärlek och respekt till er som läser tills vi skrivs igen // Maddiiee

Bilden till förra inlägget :p

2019-01-12 22:48

Här kommer bilden som skulle vara i förra inlägget glömde ladda upp den ;)

Lite allt möjligt

2019-01-12 17:44

Är ett par dagar sen jag skrev, har haft fullt upp med fix och sån här hemma och helt enkelt inte haft ro att sätta mig ner och skriva.

Är så nöjd med hur det ser ut här hemma nu! Min fina sambo överraskade mig med att möblera om lite medans jag var ute på ärenden och handlade! Jag visste vi skulle fixa lite här hemma, rensa och så, då sambon ville ha ut sitt tv spel från klädkammaren, och in i ett hörn av sovrummet som han fixat :) bild kommer i slutet :)

Men tänkte ta upp en sak. Nästa vecka ska jag på ett möte mellan arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Är lite nervös då det gäller min framtid och om de kan fixa något ställe för mig att arbetsträna! Det är viktigt vart jag hamnar, då en hel del förståelse för mina diagnoser krävs.

Jag hoppas de hittar något för är trött på att gå hemma och känna att jag inte bidrar med något eller att jag är så pass ung ändå att jag ska orka en massa. Det är oerhört frustande och tar på psyket att man vill mer än vad ens kropp vill!

Nej slut på klagandet men kändes skönt att skriva ur sig det.

Kärlek och tack till er som läser tills vi skrivs igen // Maddiiee

Lugn dag!

2019-01-02 17:11

Idag har det varit en väldigt lugn dag, vilket varit mycket skönt! Jag har varit sjuk sen strax innan jul och är nu bara drabbad av en rethosta som inte ger med sig riktigt! Och nu är finaste sambon sjuk med halsont och hosta :(!

Dagen har bestådd av att vila i sängen promenix med doggo, sen gjorde sambon fantastiskt god mat!

Då vi nu tagit bort kött från kosten, sen den 1/1-19 så bestig dagens middag av en fräsch sallad, blomkålsbuketter, couscous och broccoli,blomkål och ost biffar! Jag äskade det! Så längtar redan tills det står på menyn igen ;)

Har diskat undan efter maten, varit ut med doggo igen, så nu blir det slänga sig i soffan, då jag känner av värk i kroppen, jag gör det väldigt ofta när vädret skiftar mycket!

Jag tänkte ta upp i ett inlägg lite mer om vem jag är som person vad jag gör på dagarna, samt mina sjukdoms diagnoser då det med stor sannolikhet kommer dyka upp här i bloggen en del.

Kärlek till er, tills vi hörs igen // Maddiiee

Ps, slänger upp en bild på maten med ;) Ds

Starting fresh!!

2019-01-01 23:22

Senast jag var inne här och gjorde ett blogg inlägg var 2016! Helt sjukt egentligen vart tiden tar vägen?!  

Mycket har hänt i livet sen dess, blivit sambo med min fästman som jag varit tillsammans med sen 2007 <3 vi bor på ett ställe som heter Vika, som ligger en liten bit utanför Falun i Dalarna!

Vi har vovven Donnie kvar, men två av tre katter är tyvärr borta idag, och den tredje (Olivia) bor av olika anledningar hos min svärmor, som dessutom nästan bor granne med oss! Stort pluss på den! :D <3 


Jag tänkte starta upp bloggandet, då jag känner att ibland kan det liksom vara skönt att skriva av sig lite! Jag kommer med andra ord skriva om lite allt möjligt!

Men nu ska jag njuta av det städade köket och lägga mig i soffan och sätta i gång en film tror jag!All kärlek till er, tills vi hörs igen // Maddiiee