RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-09-20 02:53:21

zoyababe

Önskefoto Fotokalender

2019-10-16 08:45

I samarbete med Önskefoto hoppas jag få testa att göra en fotokalender.

Det har aldrig varit enklare att skapa en personlig kalender med alla dina favoritbilder, skapa var du vill, när du vill! Med Önskefotos app skapar du snabbt och enkelt din kalender, väljer du att skapa via datorn eller mobilen har du även möjlighet att välja mellan massa fina designs och teman som tillsammans med dina personliga bilder blir till en perfekt present eller julklapp. Lika kul att ge bort som att få!

#fotokalenderbuzz2019 #julklappstips #önskefoto @onskefoto #buzzador.

En vemodig dubbelfödelsedag

2019-10-15 15:03

 

Idag skulle min älskade sambo ha fyllt 73 år men det är den andra födelsedagen vi inte får dela med honom. Inte heller kan vi fira dagen tillsammans med mitt äldsta barnbarn som fick dela dag med bonusmorfar 7 år och idag fyller 9 år.

Två av de bästa oktoberbarnen jag vet och å som vi saknar dig Ralf.   

       


Jag vet att du ser ner på oss från din himmel och skyddar oss men vi saknar din personlighet, ditt fnitter, dina skämt och din närvaro.

 

Fotokalender från Önskefoto

2018-10-18 11:39

I sammarbete med Buzzador hoppas jag få skapa mig en fotokalender.

 

Det har aldrig varit enklare att skapa en personlig kalender med alla dina favoritbilder, skapa var du vill, när du vill! Med Önskefotos app skapar du snabbt och enkelt din kalender, väljer du att skapa via datorn eller mobilen har du även möjlighet att välja mellan massa fina designs och teman som tillsammans med dina personliga bilder blir till en perfekt present eller julklapp. Lika kul att ge bort som att få! Önskefoto grundades i Sölvesborg 1974 och är ett av Sveriges äldsta fotoproduktsföretag. De är idag specialiserade på fotoböcker, väggdekorationer, kort, framkallningar och kalendrar. Hos Önskefoto är det snabbt och enkelt att samla och föreviga dina finaste stunder som fina fotoprodukter

#önskekalenderbuzz #julklappstips #önskefoto @onskefoto #buzzador

Första födelsedagen utan dig!

2018-10-18 11:27

Otroligt nog har det snart gått sex månader sedan du lämnade oss och vände upp och ner på hela mitt liv.     

 

I måndags den 15 oktober skulle du ha fyllt år, men i stället för att krama och hålla om dig mötte vi upp på minneslunden och satte ljus och blommor till dig. Det var extra tungt eftersom vi firade barnbarnet på hans 8:e födelsedag samtidigt.

 

Tänk vilka underbara år jag haft sedan det blev du och jag 20 februari 2004, du blev mitt livs kärlek och hur ont det än gör att vara utan dig ångrar jag inte en dag tillsammans med dig. Även om de sista 220 dagarna inte var värdiga en stolt, stark, klok och fantastisk man. Fuck cancer!

 

Förlovning på Rhodos 2004, fan vad jag älskar dig. Du finns för alltid i mitt hjärta!

Knorrs vegetariska måltider

2018-10-10 14:42

 

I samarbete med Buzzador hoppas jag få testa dessa vegetariska måltider. Produkterna består av lättlagade vegetariska köttsubstitut i smakrika såser. Allt du behöver göra är att värma innehållet på spisen och servera tillsammans med pasta eller ris, för en underbart god måltid – klar på mindre än 20 minuter. Du hittar dem i den vegetariska kyldisken.

Jag testade vego balls och de var klart godkända även för en köttoman som jag, dock kunde just bollarna vara lite mjukare i konsistensen men smaken på den och den italienska tomatsåsen var kanon.

#knorrvegobuzz #knorr #buzzador #knorrvego #knorrsverige


Fotobok från Önskefoto

2018-06-27 14:29

 

Oavsett vad dina sommarplaner består av är vi säkra på att du kommer samla på dig en del bilder från stora och små stunder tillsammans med familj och vänner. Kul att spara på, men också en perfekt present att ge bort! Du får skapa en egen fotobok och helt fritt välja vilka bilder du vill ska vara med. Välj själv om du vill beställa via Önskefotos app, i mobilen eller din dator.

Önskefoto grundades i Sölvesborg 1974 och är ett av Sveriges äldsta fotoproduktsföretag. De är idag specialiserade på fotoböcker, väggdekorationer, kort, framkallningar och kalendrar. Hos Önskefoto är det snabbt och enkelt att samla och föreviga dina finaste stunder som fina fotoprodukter. I Önskefotos nya GRATIS bildlagringstjänst ”minbildbank” kan du tryggt och säkert lagra och organisera alla dina bilder på ett och samma ställe från vilken enhet du vill.

#fotobokbuzz #fotobok #minbildbank #önskefoto @onskefoto #buzzador

Salvequick Aqua Block

2018-05-04 14:11

Jag har fått förmånen att i samarbete med Buzzador testa dessa plåster och redan nu kan jag säga att det känns som om sommaren blir mindre tårfylld för mina barn men framför allt för barnbarnen.   

 


Salvequick Aqua Block är ett modernt plåster som påskyndar sårläkningen och minskar risk för ärr. Det tunna och följsamma plåstret låter huden andas samtidigt som det är 100% vattentätt. Aqua Block skyddar helt mot vatten, smuts och bakterier och skapar optimala förhållanden för en snabbare sårläkning. Plåstret passar för de flesta sår och klarar de tuffaste utmaningarna t.ex lek utomhus, träning, dusch och bad. Det sitter säkert tack vare lim runt alla sidor.

#salvequickbuzz #salvequick #buzzador

Nutrilett shakedryck

2018-02-09 13:37

 

Blueberry Acai & Almond är den nya generationens shake från Nutrilett! Drycken innehåller juice från blåbär och acai men även god mandelmjölk. Med dessa härliga ingredienser har produkten ett mer naturligt innehåll än tidigare produkter. Drycken smakar utsökt och är ett perfekt alternativ när du inte hunnit laga ett hälsosamt och gott mål mat. Den är färdigblandad och redo att drickas när som helst under dagen. Perfekt att ha med sig i handväskan! Det är med andra ord lättare än någonsin att göra ett smart val och lätt val med Nutrilett.

#nutrilett2018buzz #nutrilett #buzzador

Nu är jag farmor också!

2018-01-29 13:41

Den 20 januari 2018 blev jag farmor till en underbar liten Adrian.

 

Fantastiskt roligt att även sonen gav mig en prins. Det innebär att det är triss i prinsar.

 

Adrian med pappa Robin.   

 

Tre generationer, det är bara gamlamormor som saknas och jag hoppas det snart kan bli ett generationsfoto med alla fyra leden samlade.

Grattis Jenny på 29-årsdagen!

2017-11-21 15:55

   

Älskade ungen, mellanbarn och en av tre gudagåvor.       

Fars dag

2017-11-10 09:45

 

Så är det i många fall... även i vår familj.

Philips Somneo Wake-Up Light

2017-10-18 08:30
 

Vakna successivt av ett långsamt stigande ljus, precis som en riktig soluppgång. Du vaknar av dig själv, mer utvilad och mindre stressad. Med insomningshjälpen andas du i takt med ett mjukt ljus, som går från gyllene till midnattsrött.

Det mjuka ljuset i kombination med andningsguiden hjälper kropp och tankar att varva ner inför en mjuk, återhämtande sömn. Philips är experter på sömn och världsledande inom Wake-Up lights.

Jag behöver en ny wakeuplampa eftersom den jag har haft som uppvakningshjälp i flera år la av efter min sjukskrivning.   

#SleepWakeUpbuzz #PhilipsNordics #Buzzador

Gemensam födelsedag!

2017-10-13 09:40

 

Våra älskade vågar fyller år igen och vi önskar er alla lycka och välgång.

 


  Kan inte låta bli att kommentera det som drabbat hela familjen och kampen vi har framför oss.   

   

Regnbågsmässa

2017-10-10 14:19

 

Dagen innan dottern åkte till Rom var det både Prideparad och Regnbågsmässa i stan men eftersom jag passade minsta barnbarnet valde jag att bara gå på mässan och höra hans mamma, min dotter sjunga.              


 

Gullunge!

2017-09-15 14:49

Älskade ungen, mitt än så länge yngsta barnbarn sjunger för mormor med en brödklämma i näsan.   
 

Mamma, mormor och gamlamormor!

2017-07-24 08:47

          

Älskad som få, en förebild för oss alla.   

 

                 

 


På fest!

2017-07-18 09:04

 

Thomas 60 år. Tack för en trevlig och rolig kväll hos er.

                     

Familesöndag.

2017-07-11 09:38

         

Min mamma fyllde 90 år i juni, samma dag som äldsta dottern fyllde 31 år. Några dagar senare bjöd mamma ut oss på middag på Idas by the sea i Landskrona. Deras vräkmackor var helt underbara och det var en fröjd att se mamma äta upp hela mackan.

   

Några valde hamburgare och minsta barnbarnet som var med fick fish and chips.

Och jag lyckades äntligen få ihop barnen på en syskonfotografering.

 

Som Sanna presenterade bilden: Mr Tall, Miss Fabulous andMiss White.

ProViva Röd Grapefrukt

2017-06-20 11:33

 

Denna har jag fått äran att prova, så snart jag hittar den i mina butiker.

ProViva med smak av Röd Grapefrukt − en läskande nyhet av en mer juicig karaktär än tidigare och en alldeles fantastisk smak. En fruktdryck som kommer svalka härligt under kommande varma sommardagar!

ProViva är en alldeles unik fruktdryck. Den smakar inte bara gott utan innehåller också levande bakteriekultur som fermenterar svensk havre. bakteriekulturen heter Lactobacillus plantarum 299v (Lp299v) och finns naturligt på bl a

#provivarödgrapebuzz #proviva #buzzador