RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-02-11 14:30:27

vampyrensbett

i want to suck your blooood!!!

2013-03-03 10:25

många människor verkar leva under illusion. med det menar jag att de är fastlåsta under en bestämd livsuppfattning, oavsett om livsuppfattningen gör dem gott eller inte. själv har jag fastnat på: viljan är hela lagen. kärlekens vilja. skada ingen. det kan man ju tycka är en bra illusion, men hur mycket tar jag mig för och lever livet - egentligen?

det vore bättre att vara cyniker, fräck och fri från illusioner. just detta illusioner, att försöka att få världen att vara någonting den faktiskt ju inte är, bara för att vi tycker att den borde vara så, kommer bara att göra oss olyckliga.   

im bored - lets geta hell outta here!

2013-02-26 18:39

Nu mår jag sådär nere igen. samma och samma varje dag. vad ska jag göra? börja lägga puzzel på 5000 bitar? a, måste försvara mig också. förra inlägget var ju något slags poem, men den endameningen jag skrivit själv var den om att jag hejar på hin håle. så ni behöver inte passa er för mig, dt var ju bara en mening ur olyckans sång. fy fan jag är liksom 166 cm lång och väger 82,6 kg. någon som har något bra bantningstips? åt dillstuvad potatis med isterband idag, men blev mätt innan jag ätit upp allt och sedan gick jag och köpte en 300 grams chipspåse, åt upp lite mindre än hälften och nu känner jag mig äckelmätt. ja mina sötisar, det var allt för ikväll.  

in league with Satan

2013-02-21 06:39

se mig som en ettrig piraya

se mig som en bomb gjord av hat

alla vill väl vara förortsbarn

alla vill väl vara kärleksbarn


jag är en tickande bomb

så passa er för mej annars händer det en grej

jag tar ondskan i försvar

och hejar på hin håle

alla vill väl vara förortsbarn

alla vill väl vara kärleksbarn


man vill bli älskad

i brist därpå hatad

i brist därpå fruktad

men aldrig någonsin förbisedd

VADÅ JAG DYSTER?

2013-02-18 07:06

äntligen börjar tärningsspelandet löna sig! men inte i det verkliga livet, det är jag för feg för och (fast egentligen är det ju jag själv som väljer alternativen) dessutom ger tärningen mig diaboliska förslag. men! jag kan ju använda det i min bok, så nu har jag två kapitel, kanske tre att skriva. så använder jag tärningen i fortsättningen, till att göra min bok mer mångfacitterad, inte i verkliga livet. jag menar, systemet måste vara väldigt nöjd med mig, jag följer ju dess lagar till punkt och pricka! ;) jag kommer att bli en VÄLDIGT SUR gammal gubbe känner jag, en sur gammal gubbe som kommer att vara väldigt utåtagerande, SUCK! men okej, ha nu en underbar dag här på planeten jorden alla snyggon och sötisar!   

Tärningsspelaren?

2013-02-13 20:23

Usch, vad trist allt är, bara så levnadstrött! nu är det 15 år sen jag var i ett förhållande med en tjej sist. är det så här livet kommer att fortsätta vara? städa på jobbet, leva resten av livet ensam och isolerad? läser ju en "konstig" bok nu igen, om en snubbe som konsulterar tärningen innan vissa vägskäl. jag rådfrågade tärningen om ifall jag såg en snygg tjej att jag skullesäga hej till henne trots att jag inte kände henne. 1 2 och 3 nej 4 5 och 6 ja. tärningen sa nej. har skrivit om mina problem och rådfrågade tärningarna om jag skulle visa dem för hjärnskrynklaren 1 2 och 3 ja och 4 5 och 6 nej. tärningen svarade nej. suck! vilket tråkigt liv t o m en jävla tärning kan inte få mig att utvecklas andligt, för jag behöver ju en morot och den moroten skulle vara att följa tärningens bud vad den än föreslår, det är ju ändå jag själv som väljer alternativen. är uttråkad på livet och så piggar inte ens tärningen upp livet!   

men men ha det bra alla sötisar och ha en fortsatt underbar dag här på planeten jorden, nu ska jag fortsätta läsa!

Käka en hundralapp och må bra!

2013-02-12 15:17

jaja  såg en tiggerska idag på stan så jävla störande, varför skaffar hon sig inte ett jobb om hon behöver pengar!!?? borde fan hålla upp en hundralapp 2 cm från hennes ögon, salta den, vika ihop den och käka upp den mitt framför ögonen på henne, men det gjorde jag ju inte, naturligtvis. har det inte precis så gott ställt själv precis, men alla dessa tiggare är fan i mig irriterande. samtidigt undrar jag ju om den här tiggerskan på något sätt fallit utanför det sociala skyddsnätet, för i så fall är det ju synd om henne på riktigt. det är inte det att jag ser ner på eller föraktar tiggare, det är det bara idioter som gör, men varför i helvete skaffar hon sig inte ett jobb om hon behöver pengar!? det kan ju knappast vara mer bekvämt att tigga, känns som att hon anstränger sig mer med att tigga än hon behövt anstränga sig om hon haft ett riktigt jobb. och hur i fan ska jag veta, om jag hade gett henne pengar, att dessa pengar integår till någon större kriminell verksamhet?! man läser ju endel om sånt i tidningen. förresten har jag sett tre tiggare betala parkeringsavgift innan de gick och tiggde så glöm din dröm att alla tiggare skulle vara fattiga och i behov av hjälp. men okej, ät nu en saltad hundralapp och ha en fortsatt trevlig dag!  

twisted sister?!

2013-02-10 14:12

om man snurrar runt runt riktigt fort med en elgitarr runt halsen kan man bli Dee Snider och få förmågan att förvandla andra till medlemmar i twisted sister, genom att bara röra vid andra människor, för det har jag sett på we´re not gonna take it -videon.   

det är en ÖVERMÄTTAD marknad!!!

2013-02-08 17:10

Hur intressant på en skala från noll till noll tror dessa häst- och simsbloggare att de är egentligen! Sida upp och sida ner totaslt meningslös intetsägande text skrivet av en fyraåring verkar det som och alla dessa fåniga bilder, jag menar, VEM FAN BRYR SIG!!!!!?????? vad vil de UPPNÅ med sina liv egentligen! bloggstjärnor lär de ju aldrig bli det är de alldeles för TRÅKIGA och INTETSÄGANDE för!!!! Var ser de sig själva om 5 - 10 år; att de lärt sig stava och skriva på korrekt svenska..? det hoppas jag fan. det är ju ingen variation, de skriver om exakt samma saker hela tiden, deras unika besökare kan inte vara många eftersom de är så FRUKTANSVÄRT OINTRESSANTA!!!! ha en fin dag nu, hursomhelst.

smörslungade viegrätter

2013-02-08 15:35

  hej alla sötisar och snyggisar! Jag har tappat smaken för allt. vad jag än dricker eller äter så smakar det inte gott.  sitter bara och väntar på att det ska smaka gott igen, när det blir vetjag inte. kanske nästa gång jag blir vrålhungig. Apropå det, igår var jag hos sjuksköterskan och vägde mig 80,3 kg vägde jag (jag är 166 cm lång) men hursomhelst har jag gått ner 1,6 kg sedan jag senast var hos henne. brukar gå dit och hämta mediciner varannan vecka.När jag blir stor...

2013-02-05 16:57

jag ska ta mej sjutton bli republikan, för då kan man springa och flaxa och bli en örn som kan flyga, för det har jag sett på teve, på family guy. Hej svejs så länge snyggisar!

jag tror på dig!

2013-02-03 11:02

kan ingen se att det är mer än sex jag behöver, jag behöver någon som säger att "jag tror på dig och din förmåga, du kan bli precis vad du vill". att jag visst kan skriva en roman. att jag visst har gjort bra låtar på gitarr i mitt liv. att en kvinna kan älska mig, men att det krånglas till av knullsabotörer. jag behöver någon vid min sida, någon som placerar mig rätt om jag går fel på vägen mot mitt mål, någon som stöttar mig och tror på mig.


det är så svårt att fortsätta kämpa om ingen finns där för mig. någon som inte enbart dyrkar sig själv och sådant som utgår från hen själv. jag är korsfäst av andras idéer och tankar och var kommer jag själv och mina tankar in i bilden? är jag kanske bara ett verktyg för andra att spela sitt ego i ? så vill jag inte ha det. jag behöver passion i mitt liv, men det är svårt att känna när jag hela tiden blir använd som en "useful idiot".


som någon som bara finns där för andras skull, eller ens för den jag är, utan bara för vad jag kan användas till. jag ger inte fem öre för att vara med i the book of love, när det ju känns som att jag aldrig får vara mig själv. okej, det var vad jag hade att säga idag, sköt om er nu, sötisar!

ge mej ett liv nu

2013-01-30 18:33

hej snyggon! det ända som håller mig på fötterna och får mig att fortsätta streta är Tärningsspelaren av Luke Rhineheart, ni borde läsa den, även om ni inte brukar läsa så funkar den nog. har fått inspiration till ett nytt kapitel till min bok, "Den Trånga Vägen" blir knappast klar med den nu i januari, men februari-mars borde den vara klar. käkar nikotintuggummin, har sådan jäkla rökhosta att jag måste sluta röka, åtminstone för ett tag, men det kan ju bli för resten av livet, änsålänge är det inga som helst problem att tugga i sig nikotinet istället för att röka det. aja sötisar, nu ska jag sluta tråka er med mitt patetiska liv; ha en fortsatt underbar dag här på planeten jorden!

trettioårskris

2013-01-29 18:16

Jag känner mig så trött på livet, känner sådan leda. ingenting är egentligen roligt och det känns som att jag lever i ett undantagstillstånd. vad har jag blivit? ingenting. vart är jag på väg? vet inte. vem vet om jag ens skriver klart den där boken när jag ju brukar påbörja massa projekt men bara blir halvfärdig med dem. känner inte för att ta livet av mig, men jag känner mig deprimerad och besviken på mitt liv. jag har inte åstadkommit någonting. jag spelar bara en pytteliten roll i ett stort sammanhang. kan inte låta bli att känna igen mig i Tärningsspelaren av Luke Rhinheart, bara det att jag inte vill våldta och döda, det är inte lösningen på mina problem men det jag vill göra är lågt vidrigt och nedrigt, men vad jag vill göra berättar jag inte för er. blir så less bara, varje dag är den samma och där jag bor känns som ett fängelse, men vad ska jag gå utanför dörren för, därute finns inget att se. så trött. okej, ha nu en fortsatt underbar dag här på paneten jorden era små sötisar!

AVSKAFFA ÅLDERSGRÄNSERNA!!!

2013-01-26 06:52

en femåring får inte köpa en energidryck, men det är helt okej för hen att köpa ½ kg kaffe? Hyckleri! vad vi behöver göra när vi tar bort åldersgränsen på alkohol- och energidrycker, är att lära att dricka med ansvar. jag tror tusen ggr mer på information än förbud. Avskaffa alla åldersgränser på samtliga livsmedel. vem som helst måste kunna köpa vadsomhelst, bara hen vet vad hen sysslar med. titta på haschhandeln där finns inga åldersgränser det funkar bra ändå och alla är nöjda och glada. och att påstå att man kan bli sinnessjuk av ett bloss på en joint är som att påstå att man blir alkoholist av ett glas vin. det är inte den enskilde individens ensak om en femåring vill dricka sprit eller inte.   

Fan trodde det var fredag!

2013-01-26 05:38

då har det hänt igen alltså... jag har sovit sen i torsdags uppenbarligen, det är de där sabla pillrens fel, eller snarare mitt fel som tar så många av dem. Zop om du undrar vad. insomningstablett. jag vill inte dö, men jag vill heller inte leva det liv jag lever nu.  Ska inte gå in på mina psykiatriska besvär, räcker med att säga att man inte alltid kan vara på topp.  Har en jobbig tid just nu, men det går nog över av sig självt  och förresten, klockan är bara 05:45, så jag har knappt hunnit känna efter hur jag mår, knappt trött ens, kaffet börjar verka. Amen ha nu en underbar dag här på planeten jorden sötisar!

en kvinna kan blöda av annat än knivhugg

2013-01-25 14:44

Hej sötisdar! Sa upp mig från mitt jobb idag, visserligen på sms, men ändå? Varför ska jag bara för att jag är psykiskt sjuk vara tvunfen att arbeta utan lön? Jag är som folk är mest och värd det vad andra har jag också, Vit slavhandel är vad det är! Och du kan ju fetglömma att du kanske senare få ett riktigt jobb, dfe ser ju i dina papper att du uta´n knot jobbat gratis, så varför skulle de använda då betala för dina tjänster/varor, när de precis som förr kan få dig att slava utan lön. Det är inget fel på min sysselsättning men det blir bara mer och mer jag ska göra som inte ingår i mina arbetsuppgiter. Ha nu en dräglig dag här på planetyen jorden!

Smakar förbjuden frukt bäst?

2013-01-24 06:53

Hej alla snyggon! =) igår såg jag en märklig grej. jag såg en tjej som inte kan ha varit mer än 16 ihop med en kille som måste ha varit 26 - 28. det verkade visserligen vara väldigt ömsesidig kärlek och frivilligt från båda sidor, men vad tycker ni? är det okej? vad säger lagen? aaa det var bara det jag ville få ur mig, kommentera gärna vad ni tycker om denna grej och ha nu en underbar dag här på planeten jorden, sötisar!

bannlys kvinnor!

2013-01-23 14:48

Varje kvinna och varje man är en stjärna.

Viljan är hela lagen.

Kärlekens vilja.

Skada ingen.


Synd att det bara verkar vara jag som tänker på hur illa behandlade kvinnor blir. som blir dreglade över av killar när de har tjejkväll ute på krogen och bara vill ha kul. med andra ord ska jag inte störa er kvinnor någonsin mer och verkligen INTE någonannanstans än på krogen heller, annars blir man väl anklagad för antingen sexuella trakasserier eller sexuellt ofredande, att jag bara säger hej verkar inte spela någon roll för er kvinnor.


så det blir väl till att skaffa en real doll och när ni tjejer är kåta kan ni ju alltid riva av er med en massagestav, see if i care, liksom. snacka kan ni ju göra med era väninnor, vi män är ju bara i vägen, jobbiga att ha att göra med och klistrar fast oss i er eller vad för svepskäl ni har att bli lesbiska av "politiska" skäl.


horor (konstig synonym till kvinnor förresten?) är det inte tu tal om att gå till, det finns nog ingen "lycklig hora" även om torsk och hora är överens om att det är en helt frivillig affärsuppgörelse. och jag vet förresten inte om jag skulle tycka att det är moraliskt försvarsbart att knulla en hora. i röven.


mitt intresse, på en tiogradig skala där noll är "överhuvudtaget inte det minsta intresserad" och tio betyder "jajamen! jag är redo! kuken står!" så är mitt intresse noll. jag är snygg, men får bara höra en massa oförskämdheter när jag är ute och "dreglar" på kvinnor, för det är väl så ni ser på saken? så nu är jag noll intresserad av en bitch,


men ju yngre desto bättre kan jag väl ändå lägga till, bara att jag inte vill ha någon slyna. det är nog bäst med en real doll, hon är alltid villig att ha sex, men bara när du själv vill. och ingen kommer till skada av det. inte du. inte jag.

KAPITEL TRE

2013-01-16 20:15

Fanny bodde i en villa utanför stan. Hon hade en stor sankt bernads hund som hon lät sig bli slickad av och som hon hade sex med. Hans-Ingvar var som sagt tokkär i Fanny och hade tagit reda på vart hon bodde. Han hade hört rykten om vad Fanny gjorde med sin hund och var så ilsken av avundsjuka att det gick som elektriska stötar av vredesmod i hans huvud. Dessa rykten hade han hört av kvinnliga bekanta och han tänkte sig att Fanny själv, på någon sådan där tjejkväll, berättat vad hon gjorde med sin hund och att det då skulle vara därifrån ryktena härstammade. Hans-Ingvar var fast besluten om att komma och våldsgästa Fanny sent en kväll och därmed slutligen få förklara för Fanny varför de var ämnade för varandra. Fast egentligen var han bara så förtjust i henne för att hon sådär utan några hämningar hade gett sig hän åt honom där på chefens kontor, maken till kvinna hade han aldrig träffat förr och nu ville han inte att denna fantastiska kvinna bara skulle försvinna ur hans liv.


Sent en kväll åkte han ut till Fannys villa för att rekorgnosera läget. Inga lampor var tända i huset, alltså borde hon ha gått och lagt sig, tänkte Hans-Ingvar. Han gick runt huset och ser man på, var inte köksdörren på baksidan av huset öppen! Fanny brukade låta den dörren vara öppen så att hennes hund kunde gå ut på bakgården om han behövde göra sina behov sådär mitt i natten. Hans-Ingvar gick in och möttes av hunden, som morrade hotfullt. Så hon hade en hund, den subban! Avundsjukan blossade upp. Han tog en kökskniv han hittade och skar halsen av hunden. Fanny hörde ett gnyende och kallade på sin hund, "Båtsman!" ropade hon med mjuk röst. Hans-Ingvar gick i riktning mot ljudet.


"Båtsman, Båtsman, kom och slicka matte!" hörde han Fanny säga med hes och osäker röst, "Båtsman, Båtsman? Kom till matte så ska vi ha det skönt!" Det var det värsta, tänkte Hans-Ingvar som nu visste att ryktena om Fanny och hennes hund var sanna. Ett sting av obehag gick igenom hans kropp, men han tänkte att nu är hundjäveln död, nu har hon bara mig, jag ska nog allt tillfredsställa henne! Han trevade sig fram i den mörka villan och gick i den riktning han hört hennes röst komma ifrån. Till slut kom han till rätt rum, dörren stod öppen och han såg henne ligga med benen skrevandes brett isär och blygdläpparna särade, med rumpan vid sängkanten, så att hennes hund skulle komma åt att lapa hennes fitta. Blicken hade hon riktad i taket. Hans-Ingvar blev ståendes vid dörrposten ett tag och hans andning blev tyngre.


Fanny måste ha hört honom andas, för hon sade plötsligt med mjuk och hes stämma:


"Båtsman, Båtsman, ja, kom då och slicka mattes fitta, matte så kåt!" och så sjöng hon med ren och klar stämma:

"Båtsman, Båtsman, har en jätte, jättekuk!" Hans-Ingvar gick ner på knä och på alla fyra kröp han fram till Fanny och började bearbeta hennes lilla sexiga fitta med tungan. Fanny gnydde förtjust. Hon trodde ju att det var hennes hund som slickade henne.


"Åh, Båtsman, ikväll har du verkligen den rätta tekniken, slicka mig, slicka mig hårdare, Båtsman!" Fanny var rejält upphetsad. Hon hade fortfarande blicken i taket och anade verkligen inte något ont. Hans-Ingvar tänkte att jag ska allt visa henne att man inte kan ersätta en människa med en hund.


"Slicka mattes rövhål nu, Båtsman! Båtsman duktig hund, slicka mitt arsel!" Kommunfullmäktige var inte sen att lyda. Fanny lyfte upp sin röv lite från sängkanten och särade sina rövhalvor, så att Båtsman skulle komma åt att slicka, vilket han, Hans-Ingvar alltså, gjorde med iver.


"Åh, Båtsman, du är så skön inatt, stick in tungan i mitt arsel också!" Det gjorde han. Samtidigt runkade han sin kuk. Fanny gick plötsligt upp i brygga och hon skrek rätt ut när hon kom i en våldsam orgasm. Sedan låg hon helt stilla ett tag, men så sade hon:


"Båtsman knulla mattes röv. Nu." Och han trängde in i hennes röv.


"Båtsman, Båtsman, har en jätte, jättekuk!" Hon stönade och kved, "ja, det är bra, massakrera mattes röv, gör mig till slamsor! Åh, min gud vad skön din kuk är, knulla matte, knulla henne hårt och skoningslöst!" Hans-Ingvar gjorde sitt bästa och strax kände han att Fanny fick sugande sammandragningar inuti ändtarmen och hon skrek ut sin orgasm, som varade i en och en halv minut. Och Hans-Ingvar själv låg nu på golvet och flåsade tungt. Fanny stack in ett finger i sin röv och lapade i sig sperman;


"Åh, Båtmans sperma smaka så gott ikväll! Det nya hundfodret gjorde dig visst go..." då kom hon på det:


"Men Båtsman, din kuk var ju inte hårig?" Hon tände lyset och såg Hans-Ingvar ligga på golvet och flåsa. Hon sade:


"Du?"


"Var det inte fint?" ville Hans-Ingvar veta.


"Jodå, det var fint, men var är min hund någonstans då?"


"Den skar jag strupen av."


"V-va? Du skojar."


"Så nu har du bara mig och uppenbarligen är jag kanske bättre på att älska än hunden. Säg mig Fanny, vill du gifta dig med mig?"


"Nej," svarade Fanny, "jag får skaffa mig en ny hund."

BOLMÖRTEN BLOMMAR!!!

2013-01-11 23:11

Läste en ganska så intressant bok, är precis färdig med den. Jag saknar den så mycket redan! En av de bättre böckerna jag läst och nej, ´den handlar inte om ett bölmötsrus. Snarare möts han av personer som verkar ha´tagit bolmört, för de är så aggressiva, Karl Erik minns sin svåra barndom samtidigt som vi får veta vad som händer i nuet. T ex (i nutd) skjuter en pojke sin lärare i öget med något slags pilborst. Språket i boken är mycket vackert. En bok jag rekommenderar ALLA att läsa! Jo, förresten, det är Carol Samuelsson som har skrivit den.


Fyra Thomas av fem möjliga.