RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-09-11 12:44:53

spectrav

Hej alla SpectraFans!! ;)

2011-12-15 17:15

Heej Alla BÄSTA!!!, Spectra Fans! :icondraculoganplz: Hittade Draculogon grejjen där på nätet! :3  iaf... Hittade en ur gullig bild på google!!!!!!!!!!:


 kolla vad gulligt!! Angry face

        Och här kommer en till!! :

Här är spectra i ''fright song''  ^^   Ser mer ut som Abbey men har läst att det är Spectra nån stans! :icondraculoganplz:  Och nu visar jag er Fright Song!!! Applåder!! ;)


  Ska visa er FÖRSTA avsnittet då hela spectra Var med!!  :icondraculoganplz:Angry face    Bra va?! :D  fast om ni vill se den på svenska kan ni gå in på www.monsterhigh.se ;)   Fast så klart ni borde veta det! :icondraculoganplz:  Eller!!?? O.o

      // Ha en SpectaKullös Dag!! :icondraculoganplz:

Welcome Ghoul!!!!

2011-12-14 20:35

Heeii och välkommen till min blogg om Spectra Vondergeist! :icongarnetmelody:   Hon är med på hemsidan Monsterhigh.!!  Jag älskar Spectra!!! :iconyumichanlovesteddys:    Så tänkte börja skriva om henne och grejjer! ;3  Men nu ska jag sluta babla om annat och sätta igång!! :icongarnetmelody:

            

       Fin video va?!       Så klart ni gör Spectra är ju med! :P

   :icongarnetmelody:     

        Fina Spectra!! ^^

Nu ska jag visa er en fail bild!!   

    Ansiktet är.. litee..... Fail!! :P

          I'M SO HAPPY!!!!!  JAG SKA KANSKE FÅ SPECTRA MJUKISDJUR I JULKLAPP! :icongarnetmelody::icongarnetmelody::icongarnetmelody::icongarnetmelody::icongarnetmelody::icongarnetmelody:

         så här ser hon ut!! ;P


Är hon nt sööt!!!    Nu måste jag logga ut för idag men skriver mer imorn!!  Byee Ghoul Friend!!!!

                Ha en spectakullös dag! ;)