RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-10 00:23:29

skogspoeten

Skräckis

2012-10-20 01:49

  

Sitter här och lyssnar på Gyllene Tider,väntar på imorgon.Kanske kan min nya film få er att se att det finns andra dimensioner på era annars så spänningsfattiga liv.


Tillbaka igen

2012-09-21 22:18

Tänkte först skylla på någon annan,kom sedan på bättre tankar,felet är mitt.Den mest fantastiska är tillbaka,åh som ni har väntat och längtat efter att jag ska skriva nåt bra här.Kommer inte på nåt just nu ,men senare kanske.Att jag inte skrivit något beror på att jag hade glömt bort lösenordet och som den klappruttna jäveln jag är fattade jag inte hur man skapar ett nytt.Så plötsligt en dag öppnades mitt sinne för lösenord,såsom Moses öppnade havet för Israels folk vällde lösenordet fram.(Det där blev ju jättekonstigt fast väldigt bra ändå på nåt sätt.)Hur som helst,jag är här igen.Då undrar ju vän av ordning,(ni alltså)vad har vi att vänta?Ja det är en högst rellevant fråga att ställa.(Jag gillar ord som jag inte förstår och antagligen inte kan stava rätt till som t.e.x relevant?)Det är en fråga som får besvaras senare,som jag brukar säja,vi får väl se.Just nu är jag en väldigt upptagen person,jag jobbar i energibranchen.Förnybar sådan,det är framtiden,har jag hört.Ska försöka visa lite bra bilder någon gång.

Tidigare utlovade bilder

2012-04-20 21:00

 

Då det är lite glesbefolkat här i skogen så blir man lite glad när man träffar en kompis som man kommer bra överens med.Men den där kompisen försvann framåt våren,vet ej varför,vet ej heller var han tog vägen.

Det här är iallafall en kompis som inte försvinner när det blir plusgrader,bara när det vankas sork ute på åkern.

Så här skönt kan man ha det en solig dag.

Det här är sommar för mej.Syrenerna och grönt överallt.

Strindberg är mätt och har somnat,Alma är sur och vill ha mer,det syns ju,eller hur.        

Aprilväder

2012-04-20 18:13

Hej igen! Det är nu ganska längesen jag skrev någonting,har drabbats av något som alla andra stora konstnärer och författare ibland drabbas av,skrivkramp.Har även haft fullt upp med mycket annat såsom inställda filminspelningar p.g.a diverse strul.Det mesta är klart för nästa film jag har ju lovat en ny flera gånger nu.Nu har det kört ihop sej igen,vädret.Det är ju något som jag turligt nog inte kan styra över.Jag kan inte göra den nya filmen i snöstorm då jag tror det kan vara skadligt för min skådespelare som kommer från södra Frankrike,han kan ju bli förkyld och allt möjligt.Funderar på att lägga till en roll för en tysk skådespelerska,det här vet hon inte än då jag inte ens har träffat henne,hoppas fransmannen kan övertala den säkert alldeles lysande aktören att vara med.Då kan jag snart kalla detta ett internationellt storverk.Det skulle kunna passa med en Australier med tillhörande känguru,fast kanske inte i den här filmen, kanske i nästa film Jag ska nu leta efter en bra bild att visa er,vi får se om letandet blir lyckat.Vi ses.Hej då.

Rubrik saknas

2012-04-14 19:33

Det blev ingen filminspelning den här helgen,synd för er alla älskare av riktigt bra film.Jag gör ett nytt försök nästa helg.

Film till helgen?

2012-04-11 20:11

Hej! Helgens filminspelning är i fara då jag har varit hur sjuk som helst i flera dagar,känner mej nu något lite bättre.Det är därför jag inte skrivit på några dagar,filmplanerandet och rekvesitajakten har legat nere.Ska nu göra vad jag kan för att filmen ska bli av.Jag ska nu försöka vila mej iform,har hört att det ska vara effektivt.Vi får se hur det går.Hej då!

Fler skådespelare?

2012-04-08 03:46

Jag sitter nu här och jobbar med den nya filmen när jag fick världens jävla kanonide,om fler ville vara med i filmerna blev det ju mycket roligare för oss alla,det här kan bli hur bra som helst.Alla som vill vara med är välkomna,det är en fördel om ni är skitsnygga tjejer,det är inget krav,mer ett önskemål.Jaja jag vet vad ni tänker nu,så lägg av med såna tankar.Det blir ingen sån film.Ni kommer aldrig att få se mej naken.Det får ni bara fantisera om.Jag gör bara bra filmer.Asbra filmer

Filmfunderingar

2012-04-07 23:58

Vet inte hur man hälsar så här mitt i natten,men jag kör väl på med ett Hej!                                                                 Sitter och tänker på kommande film,har testat lite repliker och ideer på en livepublik.Kan bli lite problem med rekvisita och en fransk skådespelare som inte vet att han kommer att få en stor roll i kommande film.Manuset ska finslipas och kanske göras om lite.Visste inte hur mycket jobb det var att göra film,det är skitjobbigt,men jag gör vad som helst för att roa er.Målet är egentligen inte att roa er utan mej själv,den dagen jag tröttnar slutar jag med detta.Men än så länge är det väldigt roligt,men otroligt jobbigt.Inspelningsdag beräknas att inträffa i slutet av nästa vecka.Målet är att filmen ska visas upp nästa helg.God natt på er allihopa,hoppas att er påskafton har varit lika bra som min.

Kanske ny film på gång.

2012-04-06 20:44

Hej!                                                                                                                                                                            Idag har vädret inte varit så kul,snö,blåsigt och mest bara träligt som vi brukar säja här i Närke.Att det var skitväder gjorde inte så mycket då jag behövde vila ut efter gårdagens filminspelning,det behövdes ju klippas och grejas med en massa olika ting för att vi skulle kunna visa er filmen.Skönt då att det var lite träligt väder,det blir ju då lite lättare att vistas inomhus.För att glädja er alla och få er att se fram mot nästa helg har jag det stora nöjet att meddela,nästa film i startgroparna.Manus och allt som behövs att göras är nu i planeringsstadiet.Vi kämpar nu på i snöstormen och inväntar med stor förväntan nästa helg.Det finns alltid något nytt att se fram mot.Hoppas att ni alla får en trevlig påskhelg,ät nu inte för många ägg,alla vet ju att lagom är bäst.Problemet är ju att veta när det där lagom är uppnått.Det är som bekant lätt hänt att det blir alldeles för mycket av allt.                                                                           Ha nu en riktigt trevlig helg,vila mycket,njut av ledighet och ät inte för mycket godis,för det kommer jag att göra fast jag vet att jag kommer att må dåligt sen.

Den vilsna skogsriddaren.

2012-04-06 12:45

Marcus och jag har jobbat stenhårt det senaste dygnet för att filmen skulle bli klar.Här är den nu.

Skruva upp volymen för ljudet är inte så bra

Inspelningsdag.

2012-04-05 21:04

Idag har vi spelat in en ny film,nu ska det klippas och grejas skitmycket med allt möjligt.Den nya filmen innehåller en del utländska ord,b.l.a fick jag tag på en Fransk skådespelare som helt plötsligt vägrade spela utlovad roll.Så det blev som det blev.Det mesta blev nog rättså bra ändå.Imorgon lägger vi ljud och grejar med allt möjligt,klipper och håller på.Vi får väl se hur det blir,förhoppningsvis blir det bra.

Ny film på gång.

2012-04-04 20:14

Jag har ju inte skrivit på ett par dagar,det har grejats med lite annat.Efter den gigantiska succen med den förra filmen blev förväntningarna höga, så jag känner mej pressad att göra en ny film.Det är det som jag har grejat med.Mer jobb än jag trodde,det ska vara manus,rekvesita och allt möjligt konstigt som jag inte kan stava till.Den här gången blir det ett otroligt spännande kostymdrama med lagom mycket action.Inspelningsstart planeras till imorgon.Vi får väl se hur det går,jag ska iallafall göra mitt bästa för att det ska bli bra.

Idag,westerntema.

2012-03-31 21:07

Ljudet i filmen är kasst,ljudkillen har fått sparken den odugliga jäveln.Jag utlovade en westernrulle,här är den.Väntar nu på en Oscar.

Inget nytt.

2012-03-30 22:21

Det har idag inte hänt så mycket,men imorgon så.Idag har jag mest bara kluvit ved och lyssnat på Motörhead som är ett förträffligt vedhuggarband,aggresivt med mycket kraft,klyver gigantiska vedträn då jag hör dom.Funderar på att göra någon slags film.Fick just världens kanonidé,en westernrulle,skulle kunna bli riktigt bra.Måste ju ha någon som filmar också.Tror jag vet en som jag kan övertala till det(behövs nog ingen övertalning,räcker med att säja,det här blir kul).Känn dej kallad Marcus,det här kommer bli riktigt bra.

Gamla bilder

2012-03-27 21:02

Hej!                                                                                                                                                                           Skulle vara lite duktig igår när jag skrev,nya rader,mellanrum och allt möjligt.Det såg ju bara konstigt ut sen.Annars så är kameran fortfarande trasig och kabeln till mobilen fortfarande försvunnen.Det blev inte mycket till kabeljakt då jag istället försökte laga en krånglande fyrhjuling.Så tyvärr inga nya bilder,men jag letade på några gamla,vet inte hur gamla men ett par år kanske.    

Här är ett av mina rådjur hon heter Britney,hennes bror Shakespere stog en bit bort.

Här sitter Alma och väntar på att middagen ska serveras,under tiden

sitter Strinberg på vägen och hindrar trafiken.

Det här är ett exempel på en dålig ide,det här är på sjön.Skulle skotta skridskobana,insåg snart att det var lite för mycket snö.Det blev korvgrillning istället.      

Mitt första blogginlägg.

2012-03-25 13:21

Hej! Jag heter Anders Lundin. Det är inte jag som är på TV utan jag är en helt annan Anders. Jag bor mitt i skogen. Jag har aldrig bloggat förut, har alltid tänkt att vad är det för skit? Men sedan jag började följa några bloggare blev jag intresserad och ville prova själv. Jag har ett arbete som kräver 100% uppmärksamhet så det här får jag sköta på kvällar och helger. Här kommer jag skriva om saker jag gör.Det jag gör är inte alltid så genomtänkt därför kan det bli lite tokigt. Men jag har ju iallafall roligt. Här kommer lite bilder på vad jag har gjort idag. 


  

   Var och hälsade på mina kompisar,hästarna.Dom är trevliga. 

  När jag gick genom skogen fick jag sällskap av Strindberg.

 

För att imponera på Strindberg klättrade jag upp i en krokig björk.


 

Sen gick jag hem och fortsatte med snustillverkningen.


 

Jag gillar även att fiska. Jag använder ett egenkonstruerat metspö med en väldigt stor krok anpassad för späckhuggare. Min vän Tiger-Ola följde också med.


 

Efter en händelserik dag satte jag mig i stenröset för att vila ett tag.


 

Jag gillar även att åka fyrhjuling.