RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-21 23:25:07

Nickolina1 blogg

Nickolina1 blogg på Nouw

Lizettes bal och student!

2018-06-15 20:29
Från Nickolina1

Förra veckan fick jag fotografera ännu ett stort event! Jag fick springa runt och vara Lizettes personliga fotograf när hon gick på bal och tog studenten! Det var jätte kul att äntligen få ta upp kameran och ha en plan efter nästan ett år av fotografering utan mål. Så att få fotografera en barndomsvän under två jätte stora dagar har verkligen varit något väldigt speciellt.

Jag hade super roligt och jag blev väldigt nöjd med bilderna, så här kommer några av dem!

4 Månaders valp.

2018-05-19 19:03
Från Nickolina1

Har insett att det tog inte lång tid för mig att bryta mitt löfte till mig själv om att oftare göra inlägg här. Woopsi!

Sååå, under den tid som jag inte har uppdaterat här så har en av de underbara valparna från mitt förra inlägg flyttat hem till oss! Efter långa diskussioner om vad han skulle heta så kom vi överens om att Nicco blir ett bra namn.

Så Nicco blev 4 månader i går och har blivit betydligt mycket större. Jag kommer dela med mig av bilder från det att han kom hem till oss fram till bara härom dagen så jag ber om ursäkt att jag tvingar er att titta på vinterbilder när det är så underbart väder ute!

Niccos favorit sysslor är att:

1. Riva sönder allt som är gjort av papper tills de är små molekyler på golvet.
2. Driva Ross till vansinne
3. Bita av blad, blommor och knopp från alla grenar som hänger inom räckhåll.

Men nog om det nu, här kommer det massor med bilder!

Valpar hela dagen!

2018-02-28 11:00
Från Nickolina1

I går var jag nog i himmelriket då jag fick spendera hela dagen med fyra små valpisar på 6 veckor. De har blivit så stora nu i jämförelse med när de var 3 veckor. Det blir nästan svårt att hänga med nu när de skuttar runt och leker för fullt!

Jag fick passa på att ta kort på Nuri när vi va där och hälsade på och han är så himla fin. Jag skulle kunna ta kort på honom hela dagen men tyvärr så var det så kallt så vi ville gå tillbaka in innan våra näsor trillade av.

Några av bilderna blev tyvärr lite brusiga och så kan det bli när man kämpar mot ljuset men jag blev ändå väldigt nöjd med dem.

Jag har även insett i dag att anledningen till att jag ibland får väldigt oskarpa bilder är för att jag inte öppnar ögat ordentligt när jag fotar, särskilt nu när det är kallt ute. När jag inte gör det så ser jag inte riktigt om jag får fokus eller inte. Så jag ska i fortsättningen försöka komma ihåg att höja lite på ögonbrynet så kanske jag får lite bättre resultat, särskilt när jag använder mitt 100mm objektiv.

Oj!

2018-02-22 15:11
Från Nickolina1

När jag satt och förde över bilder från mina minneskort till min dator så insåg jag att det inte gjorts något inlägg sedan mitten av december. Jag samlade ihop några av de bästa bilderna jag tagit från nyår och fram till idag och bestämde mig för att nu fan ska jag göra något med dessa!

Jag ska försöka börja med att göra ett inägg i månaden från och med nu. Det är kul för mig att ha någonstans att dela mina bilder och i framtiden kunna titta tillbaka på. Det kan då vara lite tråkigt när det inte finns så många bilder som jag hade önskat att det varit. Ska även försöka skriva lite mer då det ofta blir att jag skriver det samma i alla inlägg och jag tycker det är roligt att skriva vad jag tänker! 

Men nog med detta nu, här kommer bilderna!


Bortglömda.

2017-12-14 22:15
Från Nickolina1

Jag satte mig och förde över lite bilder jag nyligen tagit från min kamera till min externa hårddisk. Jag lyckades då hitta bilder liggandes lite här och där i min labyrint av mappar som jag inte har någon aning om varför jag stoppat in dem där de är. Detta är bilder som jag känner att jag faktist tycker om men flera av dem har bara blivit bortglömda.

Här kommer då de 10 bilderna i väntan på att jag ska kunna ta några ordentliga vinterbilder att lägga up här.

Höst 2017.

2017-12-01 14:57
Från Nickolina1

Nu när det är December så kan man ju säga att hösten är officiellt över.

Jag är så himla glad över att snön redan är här och att den har legat kvar på backen i mer än tre dagar! Att bli av med de trista färgerna som de slaskiga, söndertrasade löven lämnade efter sig tycker jag är mycket underbart.
Det är flera av mina vänner som inte tycker om snö så här får ni en tillbakablick till början av hösten, när det fortfarande var varmt ute så ni kan plågas med tanken att ni inte kommer få känna värmen utomhus på ett tag!

(Bilderna är från slutet av Augusti till början av November.)

Sommaren 2017: Part 3

2017-09-03 16:23
Från Nickolina1

Jag har denna sommar för första gången fått chansen att fota ett bröllop! Det var ett av de roligaste sakerna jag gjort!

Fotandet startade vid kl 10 på morgonen och jag slutade fota ca kl 1 på natten, det blev ca 2000 bilder. Efter det var det bara att parta!

Då jag tog så fruktansvärt många bilder så var det väldigt många fler som jag blev nöjd med, detta inlägg kommer då vara lite längre är vanligt.

Ett stort tack till Malin och Niclas som lät mig göra detta och hoppas ni blev super duper nöjda med resultatet!

Sommaren 2017: Part 2

2017-08-21 15:57
Från Nickolina1

(En sak som jag inte hade med i mitt förra inlägg är att från om med nu så kommer inga bilder att vara redigerade på något sätt då jag inte längre har tillgång till Photoshop. Detta eftersom det var skolan som köpt ut det och de äger licensen på Adobe programmen jag hade i datorn. Så när jag köpte datorn av skolan så avinstallerade vi programmen.)

Den 21-23 Juli var jag med en vän och hennes föräldrar på en liten semester, vi packade in oss i en bil och åkte runt och tittade på olika ruiner. Det blev många bilder och därför väldigt många som jag blev nöjd med men jag har lyckats sortera dem så inlägget inte blir så långt.


Sommaren 2017: Part 1

2017-08-14 17:12
Från Nickolina1

Denna sommar har varit lång och har bestått av många resor fram och tillbaka till Torsby. Även då jag har haft så mycket att göra hela sommaren så har jag lyckats få några bilder som jag blivit riktigt nöjd med, under de få tillfällen jag oplanerat tagit upp kameran för att fota. ;p

Här är då mina oplanerade bilder som tagits under sommaren. (Vilka jag tog precis i början av sommarn och består av bilder från endast 2 tillfällen)

Vår 2017.

2017-06-04 12:47
Från Nickolina1

​Detta blir ett lite längre inlägg då jag har valt att ta med de minna favorit bilder från årets vår. 

Mitt sista skolår rullar mot sitt slut och det är nu bara 11 dagar kvar till studenten, betygen är satta och lektioner är inställda då det inte finns något för eleverna att göra. Så nu är det bara att sitta och vänta medan det nya livet väldigt snabbt smyger sig fram och under tiden får man tillsammans med sinna kamrater planera och pynta flaket, och innan det har vi ju balen! 

Men nog om det nu, här kommer bilderna!