RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 07:13:42

p a u l i n a

paulinahermansson blogg på Nouw

it’s growing

2019-06-17 06:17
Från paulinahermansson

I did a thing

2018-11-10 00:48
Från paulinahermansson

M E

2018-10-12 21:16
Från paulinahermansson

Efter en kommentar på mitt senaste inlägg så är jag tillbaka, men som vanligt så vet man aldrig hur länge till jag stannar här så njut medan ni kan. Dagen tätt av en tre timmars promenad som tog väldigt mycket energi och gav konsekvenser i form av en två timmars nap för både mig och mamma.
Annars har jag spenderat veckor med att vänta på min henna, som äntligen kom i igår, och tålmodig som jag är använde jag den samma kväll.
För er som inte är bekanta med henna så är det en färg, den jag beställde var för hårfärgning, och den är helt naturlig och inte bara bra för naturen utan också bra för ditt hår. Den aktiveras med värme, och därför kokar man vätska, jag valde att koka kaffe för att inte få röda toner i mitt hår, och sedan blandade jag det med henna pulvret och blandade. Viktigt med henna är att inte använda sig av metaller då det kan bli en obalans i färgen pågrund av något som jag inte förstår. Efter det skall det endast blandas ut i håret och det ska sitta där i MINST en timma, jag hade i det i närmare två, och vissa har i det hela dagen. Man kan blanda i ett ägg, äppelcidervinäger och lite av valfri olja (flygande olja alltså inte kokos.) för att ge lite mer fukt och näring till håret och göra färgningsprocessen till lite mer av en hårmask också. Jag gjorde dock detta efteråt istället för att det var första gången jag gjorde det och följde instruktionerna.
Efter jag sköljde ut tyckte jag inte att jag såg vidare resultat, men dagen efter på kvällen (alltså nu) ser jag verkligen att det har blivit mörkare och jag förstår inte hur men småspånade internet och fick reda på att henna alltså fungerar så. Vilket var tur för jag trodde jag skulle vara fast med mitt solblekta hår med röda toner som jag inte kan böra upp med ett såpass vitt tryne som jag nu har äran att bära.
And that’s that.

xx

70s vibe

2018-04-19 16:23
Från paulinahermansson

Prepping

2018-04-14 21:46
Från paulinahermansson

Nu sitter jag med Tina, Emma och Erica som sitter och njuter av otroligt god mat och dryck!!! Älskar dessa människor, och jag förstår inte hur livet gick an utan dem.

xx

Göteborg

2018-04-14 17:14
Från paulinahermansson

Nu, ladies and not ladies, gör jag mig köar för en fantastiskt underbar helg med riktigt fina människor! Mycket vin och ännu mer mat SL konsumeras! Skriver mer sedan!
xx

Oops

2018-04-12 11:20
Från paulinahermansson

Så uppenbarligen var jag rätt trött igår när jag la upp ”skincare” inlägget, för det var meningen att jag skulle skriva hur min hudvårdsrutin ser ut. Men jaja, bäst att göra det nu då istället!

Först och främst börjar jag med att ta bort allt mitt smink och alla orenheter som dagen har medfört (använder detta även om jag inte har haft smink på mig på kvällen för att göra huden extra ren).

Sedan sköljer jag mitt ansikte med !LJUMMET! vatten och använder mig sedan av min ansiktsborste och min exfolierande cleanser.

Minst två gånger i veckan använder jag mig av en lermask och av en ansiktsskrubb för att låta hudcellerna röra på sig. Jag gillar att kombinera just en lermask och en skrubb för att lermasken drar ut orenheterna från djupet medan skrubben sedan kan låta de orenheter som dragits fram till ytan försvinna. (Behöver ni en lermask är det denna ni vill ha, kontakta mig för att få den på 10%)

Och eftersom jag har oljig/fet hy så använder jag mig av oil-control pads för att talgkörtlarna i min hy inte ska överproducerat fett.

Slutligen kommer det absolut viktigaste (förutom att du använder rätt produkter för din hudtyp, hjälper gärna med det om det behövs).och det är att ge din hud rikligt med fukt. All hud behöver fukt, vissa hudtyper behöver också fett, inte min så jag använder inte oljor i mitt ansikte.

xx

Skincare

2018-04-11 23:17
Från paulinahermansson

Clean

2018-04-11 15:38
Från paulinahermansson

Denna dag består, tyvärr, av att städa huset. Eftersom mamma har brutit nacken och pappa har brutit armen så får jag göra det... WIIE!!

Lol

2018-04-10 14:36
Från paulinahermansson

Min dag har bestått av att äntligen gå tillbaka till min psykoterapi och att sedan också ha en av de absolut värsta panikångestattacker jag någonsin haft. Kunde inte andas, kunde inte sluta skaka, kunde inte sluta stamma när jag väl fick ut ord, blinkade knappt för att jag kände en sådan ångest över att inte kunna se något och det enda jag ville göra var att skrika och gråta men tyvärr så kunde jag inte för jag kunde inte göra någonting. Kände mig så jävla trött efter attacken (som höll på i över en timma) och nu har jag ångest (en mer kontrollerad ångest) över att jag hade en attack. Undra varför min psykolog ville öka min dos till det dubbla....?