RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-12-18 11:04:12

Aliciahenrysson blogg

Aliciahenrysson blogg på Nouw

Jag Kickstartar

2019-12-18 10:27
Från Aliciahenrysson

Hej! Och Wow Nu var det verkligen ett tag sen vi hördes av här på bloggen, men vad passar då inte bättre än att kicka igång bloggandet igen med ett helt fantastiskt samarbete tillsammans med Posterstore !

Som många kanske vet (främst kanske ni som följer mig på instagram) flyttade jag i slutet av sommaren upp till Luleå tillsammans med min kille då han skrev på ett 2års kontrakt för Luleåhockey.

Genast när vi fick klart för oss att vi skulle flytta till en ny stad fick (läs tog hehe) jag genast ansvaret för att börja inreda vår fina lilla lägenhet.

Jag gillar att vara kreativ och skapa saker och något jag älskar är hur man kan sätta sin egen prägel på saker och verkligen göra det till ett mysigt och hemtrevligt hem med hjälp utav små detaljer, så som exempelvis posters i olika färger och motiv.

Det viktigaste för mig när man kommer hem till oss är att det ska vara mysigt, modernt och fräscht men också även att man får en känsla av vad vi tycker om och då är verkligen Tavlor och posters världens bästa grej när man vill få in en känsla eller en lite tokig färg i ett rum. För som alla vet säger en bild mer än tusen ord.

Jag la därför för flera veckor sen ut på min instagram att jag letade efter den perfekta tavlan att hänga på den enorma vita väggen vi har bakom soffan, och ni var så många som tipsade om just posters i olika motiv och färger.

Och därför är detta inlägget lite extra kul att göra då posterstore erbjuder så sjukt snygga Posters i alla möjliga färger och motiv.

jag tycker det är så fantastiskt hur tavlorna och posters kan knyta samman ett rum och bli pricken över i:et, som på bilderna jag bifogat här nedan.

OCH

Självklart har jag en smaskig rabattkod där ALICIA30 ger er HELA 30% rabatt på ett helt köp posters (gäller ej ramar och ej selection).

Ps. Koden är giltig tom: 31/12-19 så gör som jag och kickstarta det nya året med lite nya fina motiv hängandes på väggarna.

Dear santa: julklappstips 2018

2018-12-10 11:30
Från Aliciahenrysson

Julen närmar sig med stormsteg, jag har alltid samma idétorka på klappar varje år.

Detta året har jag för nån anledning snöat in mig på hudvård... kanske för man behöver mycket av det nu på vinterhalvåret.
Julklappstips nummer 1:

Jag fullkomligt tokälskar mina foreos jag har en för rengöring och en för ansiktsmasker, du kan alltså få en hel ansiktsbehandling på 90 sekunder hemma!! Hur nice?!

Jag har FOREO LUNA MINI 2 och UFO och det är seriöst det bästa som hänt min hud. Jag har alltid haft väldigt bra hy men periodvis får jag knottror och småblemmor i ansiktet. Men INTE NU och jag tror seriöst att det har med min foreo ansiktsborste att göra. Den tar bort 99,5% av all smuts som kan tänkas ligga i dina porer på ett kick. Du bara tar din vanliga ansiktsrengöring - jag använder denna:Ole Henriksen eller denna: Ole Henriksen
Blöter din 100% vattentäta: Foreo under kranen och sedan börjar du rengörningen i ansiktet med cirkulära rörelser.
Efter några sekunder är du klar för o skölja ansiktet med vatten och sedan på med din dag/natt kräm och serum.

Med UFO Mini Pink eller Foreo tar du din favvomask, skannar in koden på baksidan av förpackningen med din mobil i foreoappen, appen gör nu ett program för just din hudtyp (som du förinställt) och masken gör sedan magi för just din hy och proppar den full med det i masken som just du behöver. Oavsett om du är oljig, torr, rynkig, har finnar eller bara behöver glow så har FOREO maskerna för dig.

Jag länkar alla produkter jag använder nedanför bilderna.
På bilderna är några utav mina favvo-masker till min FOREO UFO jag älskar glow, fukt och rengörande masker och använder därför masker till just det syftet.

Julklappstips nummer 2

Är dessa härliga kit/set från OLE HENRIKSEN. Ole Henriksens produkter och Peter Thomas Rooths produkter har blivit mina nya favoriter. Jag använder idag en kombination av
1: Oil control eller Truth
2:Walnut scrub
3:Toner
4: Serum eller Serum glow eller PTR night

5:Dag/nattcreme c-vitamin

6: Ögon creme eller PTR eye patches

7. PTR enzyme mask

Men har man klart för sig vilken hudtyp man har kan man beställa ett starterkit för just din hudtyp.

Kit 1: OH-känslig
För en torr och könslig hy som behöver både återfuktning och lugnande effekt.

Kit 2: OH-oljig

För oljig och aknebenägen hy samt vidgade porer

Kit 3: OH-glow
För dig som vill ha Glow, fukt och ännu mera fukt (bra för dig som vill motverka ålderstecken tidigt).


Som sagt TIPS TIPS om du vill testa på riktigt fantastiska produkter som du sedan garanterat kommer bli lika fast vid som jag!!!

Julklappstips nummer 3.

Presentkort på valfri ansiktsbehandling.

En skön stund för dig själv eller för din syster, bror,mamma, pappa, pojkvän eller flickvän en ansiktsbehandling eller massage är alltid uppskattat. Köp ett presentkort på en bra hudvårdssalong eller massagestudio så vet du att personen som får presenten garanterat kommer bli glad.

Tips, tips!

Halsband

Tips nummer 4:

Smycken eller mysplagg är alltid välkomna i mitt liv. Jag tokälskar armband och halsband det kan piffa upp vilken tråkig outfit som helst. Just nu ligger det halsbandet på bilden ovan högt upp på önskelistan det är sååå fint! Love it!

Lite förslag på fina fina smycken:

Tips: Halsband

Tips: Halsband

Tips: Armband

Tips: Armband


Pyjamasar och mysplagg är något jag älskar. Verkligen ÄLSKAR att gå runt i fina pyjamasar och morgonrockar man känner sig liksom fräsch även om man kanske ser ut som hej kom och hjälp mig för övrigt så får fina pyjamasar och mysplagg mig att känna mig lite fin.

Förslag på fina pyjamas/mysplagg:

Tips: Pyjamas

Tips:Pyjamas

Tips: Pyjamasskjorta & Pyjamasbyxa


Hoppas ni gillade inlägget och fick lite inspo till önskelistan,

Kram!

Teamwork makes dreamwork

2018-12-04 12:00
Från Aliciahenrysson

Tränandet är i full gång och vi ser fram emot välgörenhetsmatchen som spelas mot Lakers ladies i februari.
Jag fick frågan hur vi tränar och om vi alla bor i Jönköping:
Svaret på den frågan är att vi alla försöker träna tillsammans så gott det går. De flesta av oss bor ihop med våra respektive i Jönköping och det funkar oftast för alla att mötas upp och träna i Kinnarps Arena under ett strukturerat ispass.
De som inte bor i Jönköping känner på isen lite på egen hand där de bor, och är ibland med och tränar med oss andra i Jönköping.

Då de flesta av oss har jobb så är det inte alltid man hinner med träningarna då vi har bokat arenan efter vad som är möjligt med hjälp utav Hvs sportchef och ledning. Man kommer och tränar tillsammans när man har tid helt enkelt och annars kör vi på egen hand nere på vapenvallen eller på råslätt.


Det är väldigt mycket jobb som ligger bakom detta happening och det är verkligen så mycket tid, skratt och tårar vi lägger ner på just denna matchen så jag hoppas verkligen att det kommer bli ett lyckat möte mellan oss fruar och flickvänner.

Vi har börjat bolla kring idéer på vad vi in göra för att samla in så mycket pengar som är möjligt till Tobiasregistret.
Några av de få förslagen är:

•Sälja signerade puckar (kul julklapp till den hockeyintresserade).

• auktionera ut signerade spelade hockeyklubbor

Om ni har fler förslag på vad man kan göra för att samla in så mycket pengar som möjligt till TOBIASREGISTRET
så får ni jättegärna kommentera det eller skriva till mig på instagram > @aliciahenryssonn



En sak är också att: har ni aldrig haft på er hockeyutrustning i erat liv så måste ni testa haha. Jag som tjej och som inte är så stor kände mig som en kub till en början. Jag skrattade åt mig själv då jag inte ens kunde få på mig skridskorna själv för att jag inte nådde ner till fötterna



PS. Vi har gemensam träning varje söndag fram till matchen för er som undrat.

Spaday

2018-12-03 11:51
Från Aliciahenrysson

Hejsan!

Igår var det jobb 12-16 igen och dagen gick ganska långsamt faktiskt. 4 timmar kändes som typ 8 timmar tbh...

Efter jobbet stack jag hem lite fort för o packa ihop badkläder och lite sådant för vid kl 17 hämtade jag upp resten av tjejerna på jobbet för en hel kväll på Hooks Herrgårds spa.
Så välbehövligt efter många dagars jobb i rad..

Trivs verkligen så bra med mina kollegor, alla är verkligen så härliga och jag kan faktiskt säga att jag älskar mitt jobb! Varje dag känns det roligt att åka till jobbet för att alla är så himla goa mot varandra.

Gårdagen var hur som helt superlyckad och vi blev alla glada och belåtna.
Funderar på om jag och Isac kanske ska dra dit vid nyår och bubbla o ha de gött, tror de kan bli mysigt då ingen av oss är stora fan av alkohol och fest, but we will see.

Kramis!

Gott och blandat

2018-11-29 21:35
Från Aliciahenrysson

Hej hej och återigen hej! Verkligen blivit kass på dehär med o blogga.
Jobbar mest hela tiden och det händer verkligen ingenting i mitt liv mer än jobb, sova, jobb och sedan sova OM OCH OM. Men jag gillar ju mitt jobb så det gör inte mig något.

Det har väl inte hänt så jättemycket sen jag bloggade sist mer än att det varit blackweek och blackfriday. Jag har även gått utbildning i FOREO och deras produkter. Om det är något ni skulle veta mer om så skriver jag gärna ett inlägg om deras fantastiska maskiner och produkter.

Hoppas erat November har varit grymt och att erat December blir minst lika grymt.

Kram!

Välgörenhet, blod, svett och tårar

2018-11-29 21:30
Från Aliciahenrysson

Äntligen är det spikat söndagen den 24 FEBRUARI 2019 spelar VI HV71 riots en välgörenhetsmatch mot Lakers ladies för att samla in pengar till Tobiasregistret.

Det är alltså vi flickvänner och fruar till HV71 och Växjö Lakers herrlag som möter varandra i en match för att samla ihop pengar till en superviktig sak.

Alla pengar vi samlar in går oavkortat till just TOBIASREGISTRET

Om man vill vara med och bidra är det

123 454 19 67

Man kan swisha till!

kram på er❤️

Förlåt, Allt hände på en gång...

2018-11-07 10:26
Från Aliciahenrysson

Hej fina ni... eller om det ens är någon som läser min trötta blogg längre. Jag skrev mitt senaste inlägg i mitten av september. Det var inte meningen att det skulle bli såhär.

Efter mycket sökande efter jobb och att försöka hitta mig själv efter studenten glömdes.... eller ah inte glömdes men det kändes liksom inte så viktigt att skriva om vad jag åt till frukost varje dag eller vad som stod på veckans schema för ni alla visste redan att jag förmodligen jobbade och käkade två trötta mackor i farten påväg till jobbet.

Hur som helst jag ska försöka börja där jag slutade sist.

Jag berättade för er att jag skulle på intervju och att jag sökt jobb enda sedan studenten och jag har börjat på det bästa jobbet någonsin. Har aldrig trivts så bra på ett jobb innan och har definitivt aldrig känt mig såhär peppad och energifylld inför att jobba förut. Jag har börjat jobba på Lyko på Asecs här i Jönköping.

Folk som känner mig vet vilken ”perfect-match” jag och detta jobbet är i o med att jag verkligen brinner för skönhet, hår och hälsa.
Det liksom bubblar i magen när jag tänker på att jag verkligen får jobba dag in och dag ut med smink, hudvård och hårvård och hjälpa människor att hitta rätt. Jag kunde inte önska mig ett bättre jobb eller några bättre kollegor❤️❤️❤️

Jag ska verkligen försöka börja komma igång med bloggen igen men ni får ha tålamod med mig då jag jobbar och har annat för mig om dagarna ibland.

Hoppas ni saknat mig och att ni kommer vilja hänga med mig här!
Kram på er!

Btw! Ni ha väl inte missat min giveaway på instagram där ni har chans till att vinna ett valfritt skal från @idealofsweden

>> @Aliciahenryssonn på instagram

Årliga halloweenfesten med HV71 lika roligt iår igen! Har så mycket att berätta för er och catcha upp med er så ni vet vad som hänt i livet under dessa två månader

Fattig frukost

2018-09-13 13:00
Från Aliciahenrysson

Recept på mina fattiga riddare:

2 ägg
2 dl mjölk/mjölkdryck
1 nypa salt
1 tsk Kanel
1 tsk Vaniljsocker

Blanda, lägg i brödskivorna och stek på låg värme i ca 10 min tills att dom är genomstekta.
njut!

Älskar förövrigt att läsa kicks skönhetstidning man får såå bra tips och trix

Sällan en heldag med..

2018-09-13 12:27
Från Aliciahenrysson

Godmorgon!


Igår hade jag och Isac äntligen en heldag tillsammans utan att han behövde åka iväg på träning mitt på dagen.
Vi spenderade dagen på Asecs och strosade runt lite, det regnade ute så vi passade på att gå inne på ett köpcentrum istället.

Vi käkade lunch på ett Asiatiskt matställe, vi tog båda buffé och jag började med Sushi. Har varit så sugen på sushi och äntligen fick jag smaska i mig det!

Efter lunch vandrade vi över till Ikea som bara ligger några hundra meter från asecs. Jag hade fått för mig att jag skulle ha en ny sänglampa, men dom hade tyvärr ingen som passade mig i smaken.

Jag tycker verkligen det är mysigt att gå runt på Ikea och bara va haha. Kanske bara är jag?

Vi va faktiskt på Ikea i mer än 1 timma och det kändes som en kvart ?

Vi gick uppe på avdelningen där dom byggt upp färdiga kök osv och drömde oss bort lite till när vi i framtiden har vårat eget place. Turligt nog märkte vi att vi hade samma smak på mycket så det bordar gott för framtiden haha.

Tycker förövrigt att detta badrummet var sjukt fint.

Tapas s'il vous plait

2018-09-09 08:54
Från Aliciahenrysson

Tapas night och födelsedagsfirande för oss båda, vilken succékväll det blev. Älskar verkligen att umgås med den här tjejen.

Klockan 19 hade vi (Alva) bokat bord på ett ställe som heter El Gordo, en jättemysig tapas restaurang med massa gott.
Vi beställde in 3- rätter var och en charkbricka att dela på vilket räckte gott och väl för att vi skulle bli mätta.

Alva fyller år nu på måndag och jag fyllde år nu i torsdags (6 sept) så vi bestämde oss för att ha lite födelsedagsfirande mitt i mellan födelsedagarna. Vi hade köpt små presenter till varandra.... men självklart tankspridd som jag är glömde jag min till henne hemma.


Jag fick en sjukt söt pyjamas av Alva, med silkesbyxor och en plain vit V-ringad t-shirt. Så fiiiin!

Alva får vänta med spänning på sin paket hehe.

Älskar kvällar som gårdagen och tycker man borde göra såna mysiga kvällar oftare.

Gillar ni tapas och isåfall har ni någon favorit-tapas-restaurang? Hit me up, tapas lovers!