RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-08-22 14:22:17

Victoriaeklund blogg

Victoriaeklund blogg på Nouw

MYCKET HAR HÄNT!!

2020-08-22 08:33
Från Victoriaeklund

Hej hallååå! Snart två år senare och shit så mycket som hänt sedan dess. Skrollat igenom alla gamla blogginlägg och blir helt nostalgisk med alla känslor jag kände då.

Det har hänt MYCKET sedan sist. Jag har sagt upp min lägenhet i Alingsås, jag fick jobb i STHLM (som jag avslutade 3 mån senare), min absoluta bästa vän flyttade till STHLM, vi har köpt lägenhet, varit sambos i över 1 år, firat 1 år tillsammans (snart 2 år), vi har blivit hundföräldrar. Jisses, ibland känns det som tiden står still - men när jag tänker på allt som hänt så är det mycket.

Det finns så mycket mer känslor & tankar jag vill dela med mig utav, som inte räcker till på instagram. Så därför kickar jag igång bloggen igen, så mysigt och passande till hösten nu känner jag.

Förvänta dig många blogguppdateringar från NU.<3

Min klänning härifrån (adlink)

Vår första Q&A

2018-11-30 16:27
Från Victoriaeklund

Det är många som har önskat en Q&A, så vi samlade ihop ett gäng frågor.

Vi pratar om vårt absolut ”första intryck” av varandra? Snacket tittarna missade i Love Island. Vilka sexleksaker använder vi? Vad tycker vi om de andra Love Island-deltagarna? Favorit sexställningar? Kör vi rollspel i sovrummet? Vårt första bråk i vardagslivet. Vart kollar vi boende någonstans? Vill vi ens ha barn? Nycklar till vårt förhållande. Hur har uppfattningen om varandra ändrats sedan vi lämnade Love Island?


Efter frisörbesöket

2018-11-21 19:01
Från Victoriaeklund

Före & Efter:


Förra veckan hade jag äntligen tid hos Lovisa, min underbara och fina tjejkompis. Vi färgade utväxten, satte om mina extensions och klippte av håret en bit.

Jag har gått till henne under en lång tid och jag kommer aldrig vilja byta frisör. Hon finns på Hårverket i Alingsås, för er som letar efter ett proffs. TIPS!

Radiogäst, arbetsintervju och nya möbler

2018-11-20 15:12
Från Victoriaeklund

Vi startade gårdagen med träning, sen hade jag äntligen tid för att fylla i mina läppar igen. Känsligt ämne att prata om tyvärr. Jag kan verkligen inte säga något annat än att jag trivs så otroligt bra med fylligare läppar.

Jag mötte upp Jacob efter, så åt vi go’lunch innan vi åkte hem. Jag gästade radiokanalen P5 STHLM, vi var på vår andra lägenhetsvisning och sen myste vi bara hela kvällen.



Idag däremot, så har jag varit på min första arbetsintervju. Jag var superpeppad inför det. Tror det gick vägen, men vågar inte säga något innan jag fått besked. Det är iallafall ett jobb som jag skulle älska!

Åkte direkt hem för att ta emot nya möbler som vi beställt hem. Så nu är det fullt med kartonger i lägenheten, väntar på att Jacob ska komma hem sen ikväll så vi kan pilla med det tillsammans.

Fixade sedan lite samarbeten, fotade och filmade, innan jag städade undan och drog till gymmet. Står på crosstrainern i skrivandets stund och ska strax pallra mig hem igen. Handla lite mat längs vägen och sedan kommer en mäklare hem för en titt på lyan.


STHLM igen och lägenhetsvisning

2018-11-18 20:38
Från Victoriaeklund

Halv tio gick tåget imorse, var så trött när jag skulle ta mig upp ur sängen. Var hemma sent inatt, hade så himla roligt igår.

Kom hem till lägenheten, pussade äntligen på Jacob igen och åt lunch ihop. Vi gick sedan på vår första lägenhetsvisning ihop, min första någonsin. Jag har tidigare bott i hyresrätter, aldrig köpt någon bostad. Så det är stort, kände mig så ny på detta. Vågade knappt säga något till mäklaren, haha. Önska jag visste mer om hur det funkar, men man lär sig hela tiden. Jag är så otroligt sugen på att köpa något nytt och framförallt större. Så vi för se hur detta går, lägenheten var superfin!

Ny vlogg ligger uppe nu också. Tredje vloggen och det är från helgen i Lund. https://youtu.be/GseeDzwBoSU

Fredag, lördag och veckans andra julbord

2018-11-18 18:16
Från Victoriaeklund

Jacob lämnade Alingsås under fredagsmorgonen. Vi hade planer på att träna innan tåget gick, men vi var såå trötta efter julshowen kvällen innan. Så vi drog oss i sängen in i det sista. Väl värt!

Han gick på sitt mastodontarbetspass på fredagkvällen, så jag stannade två nätter extra hemma i Alingsås.

Jag var medbjuden på julbord med Hälsostudion, så himla tacksamt. Det är verkligen som min extrafamilj i stan. Jag har tränat där sen jag var 12 år och jag jobbade även där under tre års tid (bästa arbetsplatsen). Tanken var efter Love Island att jag skulle börja jobba där igen, men, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig.



Jag ska vara helt ärlig. Detta är bild på 2 av mina 4 tallrikar. Jisses jag åt så mycket mat, hade matkoma till imorse när jag vaknade.



Underbara goa Björn, en toppenkille som alltid är så otroligt gullig mot mig. Varje gång jag besöker Alingsås så måste jag se till att pricka in hans gruppträningspass.



TACK Ingvar & Inge, mina underbara herrar och föredetta chefer på Hälsostudion för jag fick vara med er igår. Ni är - och kommer alltid att vara BÄST!

Mysdagar och julbords premiär

2018-11-18 09:56
Från Victoriaeklund

Efter träningen i torsdags åkte vi hem till Farfar & Evi på fika. Första gången dem fick träffa Jacob och även första gången jag var där efter Love Island. Dem hade ingen aning om att jag var i Grekland, förrens ett par veckor in i programmet. Alltid så kul att höra sina anhörigas åsikter och engangemang kring det.



Försökte visa delar av Alingsås, så vi promenerade båda dagarna. Solnedgången vid mjörn var så fin!


Under torsdagskvällen var vi bjudna på premiärkvällen av Oakley’s julbord. Första detta året. Vilken en julshow utöver det vanliga. Kanonbra show och supergod mat, jaa nu ser tallrikarna som Jacob håller på bilden. Vi är bra på det där, att äta mycket mat haha.

Jacob är i Alingsås

2018-11-15 14:00
Från Victoriaeklund

Äntligen är han här, i mina hemtrakter på besök. Jag spenderar hela veckan här, fram till söndag. Han kom hit igår, första gången han är i Alingsås och i min lägenhet.



Vi tog det bara lungt igår. Myste här hemma och gick promenad innan kvällen. Då åkte vi hem till mina föräldrar och åt middag, med min syster också. Självklart blev det tårtkalas också, det har blivit vår vardagsmat att äta go’saker. Så fick han se mina tre fluffiga katter också. Viktigt, haha.


Piffdag deluxe

2018-11-15 08:57
Från Victoriaeklund

Tisdag, onsdag och nu är det redan torsdag. Dagarna har gått i ett och jag har inte ens hunnit skriva ett inlägg här på bloggen.


I tisdags hade jag en fullbokad dag av olika grejer. Efter träningspasset på morgonen så åkte jag till Borås och fick äntligen nya naglar, duktiga Elin!

Tillbaks i Alingsås och frisörtid hos Lovis. Som jag längtat. Ska visa bilder i ett separat inlägg därifrån, hon är så otroligt duktig. Jag kommer aldrig byta frisör kan jag säga. Värt att pendla ifrån Stockholm för att ha henne. Vi färgade utväxten, satte om mina extensions och klippte av håret en bit.


Efter det, vid åtta tiden på kvällen hade jag tid för fransar. Julia satte ett nytt set på mig med volymfransar. Välbehövligt även det, så man kan säga att tisdagens var en piffdag. Hela dagen.


Måndagmorgon

2018-11-12 09:55
Från Victoriaeklund

Goooodmorgon! Ny vecka, ny dag och ny musik på Spotify ”Discover Weekly” heter listan som uppdateras varje måndag. Tips!

Jag vaknade för två timmar sedan ish. Ätit frukost och står nu med matprepp inför dagarna här i Alingsås. Det är så lustigt för varje gång jag kommer till hit igen, så gör jag EXAKT samma dagsrutiner som innan. Det blir som ett monotont schema. Jag lagar tillexempel mat så sällan som möjligt, min kyl är iprincip enbart fylld med matlådor. Så tråkigt, men väldigt bekvämt och enkelt. Men jaaa, det var mitt förra liv som singel haha. Rutinerna i ett förhållande har varit att laga mat varje dag.

Tillbaks till dagen. Jag ska strax åka till gymmet, sen plocka iordning i lägenheten & tvätta kläder, fota ett kommande samarbete och sen träffa min bästis som reser iväg imorgon. Det var alles för nu.

Liknar numera ett spöke haha. Så satans blek på hösten/vintern. Sjuuuukt.