RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-05-19 18:55:56

alifelikeme

alifelikeme blogg på Nouw

...

2018-12-03 20:47
Från alifelikeme
Att ibland bara sitta och tänka på hur de va när man va liten och vilja resa tillbaka dit är nått jag gör ganska ofta.. med tanke på att folk tror jag är självmordsbenägen vilket jah inte är men att bara ta förgivet och allt bara ska gå åt helvete.. mina tankar på att bara gå är nått som cirkulerar i huvudet heltiden men jag egentligen inte vill. Men de kanske är de bästa för alla? Vad kan jag göra för att de ska bli slut på allt jävla skitsnack ?? Ne inget för folk bara tar mej förgivet. De tar allt förgivet.. prata me mej direkt istället för att gå å tro på allt jävla skitsnack!! Ni vet inte ett skit om mitt liv nån av er.. jag är den ända som vet nått om mej själv ingen annan! Vill ni veta nått om mej så fråga mej istället för att anta saker utifrån skrift... att snacka skit visar vara på att var svartsjuk! Att inte veta så mycket om sej själv eller att vara stabil i Sej själv! Men men vissa har inte nått annat än att klanka ner på andras liv men ibland kanske man ska öppna ögonen och se vad man har istället för att se de man inte har så man klankar ner på alla andra istället? Men aja jag lägger ingen energi på skitsnack men en sak ä säker iallafall.. ett självskadebeteende och självmordsbenägen är 2 heeeeelt olika saker de kan man läsa om överallt på nätet så läs där å fatta att jag är inte självmordsbenägen jag har haft självskadebeteende men vill inte ta mitt eget liv.. jag skadar bara mej själv ingen annan.. eller ah gjorde de förr men inte längre.... 


Ha de gött... 

Psykolog...

2018-11-22 17:34
Från alifelikeme

​jag trodde att psykologer var till för att hjälpa och inte att trycka ner en ännu mer än vad man redan är nertryckt i skorna.. jag har trott att de ska bli bättre med hjälp från psykolog men tyvärr är de mötena ingenting för mej.. 

så jag får börja ta tag i mina problem själv och försöka se vad jag kan göra istället åt denna ångest.. 

har ni några förslag så kommentera gärna under... 


Kraam

En dag...

2018-11-14 07:49
Från alifelikeme

Att en dag kanske få bli lämnad ifred från alla idioter som vill förstöra jämt.
det är min dröm.. att folk ska sluta förstöra och bara ge faan i mitt liv. att sluta snacka skit och att låta mej leva mitt liv som jag själv vill leva de.. men alltid ska de komma ett jävla klappträ som ska göra allt i sin makt för att förstöra..
Är du nöjd nu du har fått mej att backa du fick mej att sluta. du fick mej att gå iväg från nått jag kanske ville ha eller som jag hoppades skulle bli bra. men nu får jag inte se hur de skulle bli för jag orkar inte stå upp mer.. jag orkar inte leva mitt liv såhär som alltid.. jag vill ha ett liv med lugn och ro ingen stress intet stoj å stim men de är ta mej faan alltid så att jag får de ändå...

jag kommer hädan efter aldrig släppa in en människa på mitt liv för alla ska ändå bara komma med skitsnack och massa lögner för att förstöra allt i sin väg..

att få upp ögonen för en person är nått jag inte fått på länge men jag kan inte säga att jag är kär för de tror jag inte. däremot är jag nyfiken och kan se vart de leder. men jag glömmer den känslan och blir nu istället iskall inte visa några känslor alls för nån eller något.

jaja jag hoppas att du en dag finner den som har psyket till att vara stabil.. jag är inte stabil psykiskt och när folk hackar på mej blir jag sämre i psyket...<3


Kraam Jossi....

tankar

2018-11-03 23:14
Från alifelikeme

att dessa tankar kommer upp nu?
varför? jag orkar inte me detta längre...
kan jag inte vara få låta de flyta me istället...
ne men tänk istället dutt jävla miffo...
att dessa tankar inte kan komma på dan aå man slipper va uppe på kvällen trotts att man ä trött...

jag ä rädd för att han ska göra som alla andra å leka me mej ett tag sen bara dra..

eller att jag bara ska va där å fylla nått tomrum...

alla de snälla saker han säger kan jag inte ta åt mej nått av för de låter så likt av vad alla andra sagt innan dom sen drar...

jag orkar bara inte ....

kram å godnatt

grubblande..

2018-11-02 19:27
Från alifelikeme

att sitta å bara tänka å tänka å tänka får mej bara mer å mer förvirrad..
det är svårt att läsa av vad du tänker å vad du funderar över.
men nån gång kommer de väl fram..
är allt de folk säger sant? eller är de bara lögner?
vågar jag få svaret eller ska jag lägga de bakom mej å se efter själv?
jag är inte en person som dömmer någon om vad andra säger men de alla säger är saker jag brutalt hatar med tanke på att de ä sånt jag vart utsatt för innan. och dit vill jag inte tillbaka.
någon som du är den jag skulle kunna öppna mej för. men jag blir för rädd med tanke på vad andra säger. varför skriver jag de ens här jag borde ta de med dej direkt men jag klarar inte av de.

jaja
nu får jag sluta

godnatt

kraam...

ett liv me ångest

2018-11-02 09:13
Från alifelikeme

Många utan ångest förstår inte vad det innebär. 
många tror att det är ett beteende, men vad är ångest egentligen?
detta är bara vad jag tycker.
enligt mig är ångest ett funktionshinder, en sjukdom som man nästan aldrig blir av med utan det är en kronisk sjukdom. 
en kronisk sjukdom blir man inte av med, och lika dant är de med ångest, man blir inte av med de som många tycks tro. 
man kan hantera den men man blir inte av med den till 100%.
att ha ångest är inte lätt, det är något som hindrar en till att göra saker man älskar att göra. 
kan ta ett exempel, jag älskar att åka på bilträffar, street race, bil utställningar, träffa mycket folk, prata med människor m.m.
men vissa gånger när jag inte har 100% kontroll över min ångest kan jag inte göra de jag älskar att göra för man känner sig rädd, sårbar, panikslagen med mycket folk och många mer känslor på samma gång. 
det spelar ingen roll vem du är med även om det så är din mamma, pappa, syster, bror, mormor, morfar, farmor, farfar, bästa vän eller partner även om du känner dig trygg med den personen så hjälper inte det när du har din ångest. 
många gånger när man mår dåligt och egentligen behöver prata med den personen du känner dig trygg med så känner man att man är i vägen, att man stör eller att man bara är tjatig. 
men oftast är de inte så enligt personen du känner dig trygg med men de förstår man inte i den situationen. 
jag har levt med ångest i ca 14 år, jag är 24 år och kan fortfarande inte kontrollera min ångest till 100%, jag har mina dagar då jag stänger in mig och vill inte prata med någon alls, men ändå är alltid folk på en att prata med mig, varför har du ångest, varför är du lessen.
varje gång vet man inte vad som gör att ångesten kommer, alltid finns det inte en anledning till varför man får de utan det kommer bara som ett brev på posten. 
även när man har ångest är det oftast svårt att framföra via tal hur man mår men via text är enklare men då istället är det svårt att formulera sig rätt så att texten inte låter fel.
jag har de problemen att när jag skriver en text där jag berättar hur jag mår eller känner så kan allt bara bli så fel, och personen som då läser texten missuppfattar hälre än att fråga hur menar du eller r de så ä du menar.
en person med ångest känner oftast sina känslor mycket starkare än en person utan ångest, så om jag blir lessen känns de som hel livet går sönder, är jag arg känns det som jag snart exploderar är jag glad då är de som att dansa på moln , man känner sina känslor mycket starkare än andra. 
det är de som gör att folk med ångest skäms över att man har ångest, det är viktigt att inte göra, lär istället känna din ångest och försök hitta ett sätt att istället kontrollera den. 
det finns såklart medicin att äta för ångest, jag har testat 5-6 olika men kommer inte ihåg vad alla heter men jag kommer ihåg, atarax, venaflaxin och sertralin men ingen av dessa har hjälpt mej, jag får svårare ångest och mitt självskadebeteende blir mycket värre.
det finns alltid ett sätt att komma i kontroll med sin ångest men de tar tid. 
jag har inte full kontroll alltid men jag har kontroll så jag kan leva med de. 

men lov mig en sak, skäms inte över din ångest det gör de bara värre, va stolt över den.
Du är vacker precis som du är Precis hur du är.
Puss och kramJossi

Önska att tiden kunde stanna!!

2018-06-07 02:24
Från alifelikeme

​Ibland mår man inte sådär jätte bra när man förlorat en person man verkligen inte ville skulle försvinna ur ens närhet sådär, men jag har bara mej själv att skyla, jag gjorde ett litet misstag i en text där jag skrev och han tog de helt fel. att man kan sakna någon så mycket när man inte känt varandra så länge men man fastnar så jävla grovt för personen, han va alltid snäll underbar och helt fantastisk mot mej, jag fick min ångest attack och skrev en lapp till han där jag skrev vad jag kände och hur jag mådde men allt blev bara fel. jag tror allt blev missuppfattat för jag ville verkligen inte att de skulle bli så som de blev nu de va inte så jag menade. 
FAAAN ATT DENNA JÄVLA ÅNGESTEN SKA FINNAS!!! KAN DEN INTE BARA FÖRSVINNA UR MITT LIV!!!
jag hatar de. jag hatar att leva med ångest och deppression. den förstör hela mitt liv. att den inte bara kan ta sej nånstans där solen aldrig skiner, 
många kanske kan hantera sin ångest men varför kan dåå inte jag göra de ? 
Varför ska alltid jag göra misstag? 
jaja jag är kanske inte värd mer än att alltid leva själv...

Min drömprins är borta, så jävla nära men ändå så jävla långtborta. 
jag ångrar allt jag skrev. ialafall de sista :'( 
Livet kanske bara är bättre att lämna då blir ingen sårad. 
FUCK LIFE AND FUCK EVERYTHING! 

lifa gæti verið betri en að lifa.


I LOVE YOU to the stars and back forever and ever! 

Du vet vem du är men tror knappast att du kommer läsa detta.. 


Kram från lilla mej<3...


Ja men lite tankar

2018-01-07 01:07
Från alifelikeme

​ibland blir man fundersam på vad som egentligen livet har att ge, men i nuläget känns de som att allt bara är skit. 

Jag har inte förstått mej på varför man egentligen borde finnas vid liv när de ändå bara skiter sej vad man än gör, 

Alla  säger till mej att jag kan få vad jag vill ha! 

Men ne där har dom fel för de jag vill ha kan jag inte få å jag vill inte ha nått annat än de. Så nä ni har fel! Jag önskar bara att någon kunde förstå hur jag känner och hur jag mår.

Jag förstår att det är inte lätt men någon borde väl kunna förstå. 

Alla tror att jag har ett perfekt liv men de har jag inte... 

Men nån gång hoppas jag att någon kan förstå mej..


Kram från lilla mej... 

Nästan 1 år

2017-12-27 13:26
Från alifelikeme

I nästan ett år kunde jag hplla mej borta frpn att skada mej själv. Men efter denna kvällen/natten bröt de ut igen. Nästan ett helt jävla år. Varför skulle de brista nu för ? Varför ska all jävla ångest komma nu? Pallar faan inte mer... 2018 ska faan bli mitt år. Singel inga tjejer å inga killar. Jag ska va själv. Jag ska inte ha nån. Jag ska bli den bitchen jag va när jag va yngre. Iskall brydde mej inte om nått eller någon. Från 1 januari 2018 ska jag skita i allt bli en helt ny människa. 

Fuck detta ! 

De va ett tag sen nu!

2017-10-24 21:35
Från alifelikeme
Nu va de ett tag sen jag skrev,

Men mitt liv idag,

Ja vart ska jag börja? I lördags valde jag och min underbara pojkvän att gå isär då vi bråkar dagligen, det va de tuffaste beslutet jag gått igenom eller ah i från min sida iallafall. Från hands sida verka de inte direkt bry sej så mycket. Men jag har en stor salnad men tror de är bäst såhär. Jag och K va tillsammans i 1 år och 8 månader. De har vart både med och motgångar. Vi va förlovade och bodde i egen lägenhet, tillsammans har vi två katter Lina och Tyzon. Lina är K's katt och Tyzon är min katt men efter som jag flyttade då K stog på lägenheten så sa jag att han skulle ha kvar Tyzon så länge jag får träffa honom när jag vill:/ de gick han med på så de va inga större problem.

Efter allt detta mår jag frukansvärt dåligt:/ jag har fått tillbaka mina ångest attacker och panik attacker. Men trotts detta står jag upp, med fejkade leenden och skratt. En fasad att inte visa mina kännslor.

Frågan är ju om jag någonsin kommer att kunna finna samma kärlek igen?

Jag är sååå rädd för att bli sårad, utnytjad och slagen. Jag har försökt att gå till psykolog och kuratorer men inget hjölper. Min rädsla av att vara själv men även rädslan att vara med någon som kanske utnytjar mej eller slår mej? Hur ska jag få bort mina rädslor?

Mitt liv är upp och ner!

Min trygghet är borta!

Nu är de bara börja om från noll och hitta tillbaka till mitt jag som ligger långt ner under all jord. Jag har grävt ner mej så djupt ner och jag vet inte hir jag ska kunna ta mej upp...

Alla tankar som jag haft förr är påväg tillbaka igen...

Betyder jag något för någon?

Kommer jag alltid att vara ensam?

Borde jag leva eller ska jag bara försvinna?

Är de nån som ens vill ha mej vid liv?

Tankarna på att skada sej kommer fram mer och mer, trycket i mej blir bara värre och värre. Jac måste släppa på mitt tryck som sitter under huden och irriterar mej. Men gör jag de vet jag att jag får höra att jag är ett psykfall och att jag borde läggas in på psyket. Orkar inte meed detta snart. Jag vill inte må eller leva med självskada igen !!

Vad ska jag göra? Helvetes jävla faan vad livet alltid ska va så fruktansvärt jävla muppigt!!!


Ne nu får jag fortsätta någon annan dag!

Puss och kram från lilla mej ❤❤❤

Tankar

2016-09-20 18:24
Från alifelikeme

​att sitta i denna lägenhet dag ut och dag in får mej att tänka. 
tänka på all tid jag haft att ordna mitt liv så jag kan må bra. 
men jag orkar inte... 
orken finn inte längre för att kämpa för allt som hänt. 
jag har en fin lägenhet centralt, jag har en underbar familj. 
men jag vill bort, bort från alla bekymmer. 
men det lär ta ett långt tag innan det händer.
jag har inte sagt till nån av min närmaste men jag söker inte jobb i närheten här längre.
jag söker jobb långt bort för att slippa all skit som rör sej runt om mej. 


hoppas min familj läser detta. älskar er massor men snart orkar jag inte mer att bo här. 
jag flyr snart iväg.

kram från lilla mej

hemma

2016-07-22 02:02
Från alifelikeme

Nu va de ett tag sen jag skrev. 
Det senaste har jag skaffat lägenhet i tibro.
En stor tvåa centralt i tibro.

utanför de så har jag fått sluta på Logent i skövde tyvärr :/ 
saknar alla där och tack för det fina året med er. 
från maj 2015 till juni 2016. ett fasntastiskt jobb år .

men inte nog med det direkt efter logent fick jag jkobb på inflight service i tibro. 
ett toppen jobb med massa roliga kollegor. 

ne nog med detta. nu ska jag gå och lägga mej:D

Puss och kraam från lilla mej. <3

😪

2016-04-04 22:26
Från alifelikeme

Varför just mej varje jävla gång

??!?

2016-03-16 21:48
Från alifelikeme

De va ett tagsen jag la in ett inlägg nu :/
Men som vanligt blir de bar inlägg när jag inte mår så bra :/
Vad är de som gör mej så osäker?
Varför är jag osäker när jag älskar han?
Vad gör jag för fel?
Gör han nått fel?
Är jag bra för han?
Borde jag låta han gå?
Vad ska jag göra jag är helt förvirrad :(

Ja du va ska man säga

2016-01-03 01:52
Från alifelikeme

​ja va ska man säga ?
att vara såhär osäker på sig själv och på sitt liv ?
hur ska jag göra me allt ?
varit en jävla leksak hur länge som hällst för allt å alla men denna gången ska jag faan inte vara nån jävla leksak.
sagt de så många gånger att jag inte ska vara nån leksak men ändå har de blivit så för att man är så jävla snäll jämt å ständigt. varför ska jag va för snäll för???
asså att jag aldrig lär mej av mina misstag.
jag har faan vart en leksak för alla jag träffat å väl börjat tycka om.
är jag en leksak nu me eller ä detta nått mer?
tankarna sprider sig runt i huvet.
för att inte få panik ångest så skriver jag här.
för att inte visa min osäkerhet...
massa frågor inget svar.
frågor jag inte vågar ställa för tänk om allt går åt helvete som vanligt?
vad gör jag om de går fel?
vad gör jag om ja ä en leksak?
är de bara mys eller är de nått mer?
svår att läsa av...
ne men asså jag vet faan inte vad jag ska göra :(
​​​​​​​
​ja lite småkär ä man väl men varför? 
jag faller för en person och sen blir mitt huve knas.
jag får starkare kännslor men jag vet inte varken hur jag ska visa de eller om de är ömsesidigt?
varför ska de va så svårt att säga vad man känner?
och varför så lätt att skriva ner de?
jag vill kunna öppna upp mej de är nått jag lärt mej att inte göra.
antingen blir man hotad eller så blir man slagen.
eller bara helt jävla dumförklarad av att hur faan man kan va så dum att ens tänka så..
varför ska de spöka så för mej.
jag tycker om denna person väldigt mycket men som sagt kan inte läsa av personen...
då får jag ren panik och helt fuckad i huvet.
kan nån bara hjäpa mej att förstå sej på mej?
hur ska jag kunna öppna mej för någon utan att va rädd för att bli dumförklarad?
va rädd för att slagen och hoten ska komma?
jag vet ju att personen aldrig skulle varken kunna slå mej eller hota mej.
men sprinten i huvet säger annat!
''jossi va föriktig du har gjort detta förut då kom slagen''
''jossi hoten kommer också så som dumförklaringarna''
''gör de inte säg inget backa istället.''
detta är allt jag hör i mitt huve när jag försöker att öppna mej för någon.
VARFÖR???

jag är inte mej själv. `
​jag brukar kunna öppna mej.
varför kan jag inte de nu för då?
är de för att jag är kär på riktigt eller ä de för att jag är för rädd för slagen och hoten?
är de för att de är just denna person som får mej glad?
asså ne jag förstår faan inte dettaa....

ne nu blir de gosa ner sej i sängen å kanske försöka tänka på nått annat och sova lite <3

Pussar och kramar lilla mej<3


att allt kan kännas så rätt :D

2016-01-01 22:58
Från alifelikeme

att en person kan kännas så rätt men ändå att man är så rädd..
Att ta ett steg fram....
Hur faan ska jag göra?
Jag har alltid varit den som backat och aldrig kunnat ta ett steg fram :(
asså hjälp mej.. Tycker om denna personen väldigt mycket men jag måste våga ta steget frammåt?
hur gör jag ?
Vad är nästa steg?
Kommer de gå åt helvete?
ååh får panik här -.-'

vad gör jag om de går fel?
vad gör jag om de är fel jag gör?
vad gör jag om jag inte borde ta steget fram ?

de känns som en person för mej efter som båda mina bästa vänner accepterat personen,
den ena säger att jag har hittat min Natte,
den andra säger att personen är perfekt matchning på mej.

Personen:

denna person är helt fantastisk, snäll och söt.
kan hantera min ångest på helt korrekt sätt.
mysig och gosig att sova med
asså hjälp de går inte förklara med ord!
kan bara skriva att denna personen har ett hjärta av renaste diamant.

jag blir så förvirrad av detta och jag har panik för de går inte häller läsa av personen om den tycker samma om mej eller om jag borde ta ett steg fram eller bak.. detta är förvirrande för mej ;)

sen fick jag tillbringa sista dagen på 2015 och första dagen på 2016 me denna fantastiska människa :)

Gillar dej :*

Pussar och kramar <3<3
!!

2015-11-29 00:27
Från alifelikeme

Faan va jag hatar detta!
När allt går åt helvete! Jävla ååååh! Allt kan bara dra år helvete just nu!!

Fuck allt

2015-10-27 23:57
Från alifelikeme

Att en person man älskar, sviker ett löfte!
Fattar inte!
Jag mår så sjuk äckligt jävla dåligt!
Jag vill bara säga att jag hatar han så grovt jävla mycket!
Men jag kan inte eftersom jag älskar han!
Men fattar bara inte!
VARFÖR skulle du visa allt!
Vad tjäna du på de?
Du fick mej må så grovt psykiskt dåligt!
Är de de du ville?
Eller va de allt jag sa t dej att jag börjat igen? Va de de du ville ?
Vad tjäna du på att säga de?
Mår du bättre av de?

Jaja vi får hoppas du tjäna jävligt bra på de! Eller att du mår jävligt bra!


Kramar från mej

Hur allt började!

2015-09-21 21:33
Från alifelikeme

När man har ångest är man ner kännslig än andra iallafall jag!
När jag va 13 år fick jag min första ångest attack och började skära mig för jag fick sån panik! Jag visste inte vad de va jag höll på med bara att jag mådde så jävla bra att skada mej att se blodet rinna ner för armarna!
Vänner förstod inte vad jag gjort jag sa att hunden hade rivit mej för då i den åldern va jag smart nog och tog lite udda å inte så vassa saker som exempel en nyckel eller en trubbig sax!
Åren gick och jag fortsatte hela tiden så fort jag måde dåligt så skar jag mej i armarna eller i benen!
Mina vänner förstod inte! Inte häller mina föräldrar!
När jag va 14 år kom jag på att jag gillade tjejer åxå! Jo jag var bisexuell! Mina dåvarande vänner lämnade mej fick byta om me killarna istället för tjejerna på idrotten så fortsatte de upp till sista året på gymnasiet!
Jag skar mej hela tiden!
Jag va tillsammans me en tjej in3 år och 3 månader från år 2009 till 2012 i februari!
Jag gick då in i deppressioner och skar mej jämt varje dag!
Mamma och pappa visste inte om de! Jag kämmde mej som ett psyko! Men inget fattade!
När jag fyllde 19 år sökte jag till vårdcentralen och bad om hjälp! Jag hade från 1an på gymnasiet Pratat me en kurator på skolan jag gick på! De hjälpte men inte för att sluta skära mej! Jag fick från vc tabbletter då setralin och artarax för ångest dämpande och för att kunna sova om nätterna!
Nu är jag 21 år gammal jag för 2 månadersedan fixk en hund som hette freja fick ta över hemne från en vän! Freja va blev 9 år gammal men fick avlivas nu den 1/9-2015!
De va den bästa tiden i mitt liv! Jag har kämpat i 8 år att sluta skära mej och freja fick mej att sluta har nu varit borta från självdestruktiviteten i 2 månader! Ångesten är inte mycket kvar av den häller!
Jag är stolt över mej själv att kunna sluta me att skära mej efter 8 års kämpande att sluta!
Nu är jag äntligen fri från ärr och har istället tatuerat över alla mina ärr jag har på kroppen efter alla skär sår!

Lämna gärna en kommentar kram

😃💕

2015-09-14 19:27
Från alifelikeme

Nu har vi äntligen flyttat till tibro!
Ny start på ett nytt kapitel
Så fruktansvärt underbart

Dagen😃💕

2015-08-23 22:50
Från alifelikeme

dagen idag har vart fantastisk.
först börja dagen med att vakna vid 12 ungefär :)
ganska snart därefter blev det att åka till hjo och träffa en killkompis ;P
å efter de va de vidare till Brevik för att bada :D ¨
måste ju säga att de var riktigt varmt å skönt i vattnet faktiskt ;)
men roligaste va när min bästa vän Jonas Drog me hans kusin Kalle ner i vattet me tröja på :P även om man velat se dom utan :P ¨
hehe ne nu får jag sluta :P eller som dom säger helatiden sluta dreggla vilket jag inte gör :P
kanske på insidan :P
sen blev de att åka till hjo igen och prata lite.

sen hörde "HAN" av sej och ville ses på en cigg å de tackar man absolut inte nej till..
visst de är lite tråkigt att de bara ska ske när han kan å vill eller känner för att han orkar men
vad gör man inte. han betyder grymt mycket och jag tänker inte ge upp frens han verkligen kaan ha samma kontackt som förut med mej.
sen blev det hemfärd hemmåt :D

nu säger jag god natt för ikväl så kanske jag skriver mer imorron :P

Hihi En otroligt glad tjej <3

sova livet ut kanske?

2015-08-15 01:05
Från alifelikeme

​att bara sova resten av livet hade va nått.
att ligga i sängen och lyssna på alla låtar som har relation till dej är helt fantastisk
men att få höra din röst eller att få krama om dej igen hade inte varit fel

saknar dej min lilla smula <3

kramar och pussar <3

Faan vad jag saknar dej

2015-08-09 22:24
Från alifelikeme

​dagen då du bad mej sluta skriva va den jobbigaste dagen på hur länge som hällst.
att inte kunna skriva till dej och fråga hur du mår och få ett svar är jobbigt.
vad har jag gjort för fel för att du ska känna såhär att inte vilja skriva eller ens prata me mej?
efter att vi sluta ha kontakt gick mitt liv käpprätt åt helvete.
jag sa upp kontakten me mina vänner de få jag hade.
jag skula bry mej om mej själv, om min familj, om mina närmaste allt.
jag helt enkelt dog inombords
mitt liv tog slut

jag kan inte fatta att jag fortfarande tänker på dej 'ven om de va nån månad sen du sa att vi skulle sluta skriva å prata
jag fattar inte varför mina drömmar är som dom är.
jag drömmer om att vi har kul tillsammans ute och går ute å pratar vid platsen vi sågs på.
sen vaknar jag gråtandes för att jag saknar dej.
för den vännen du va till mig.
den vännen är obeskrivligt underbar, du är inte som alla andra
du förstod mej på ett annat sätt än vad alla andra gjorde
jag ligger i sängen varje kväll när jag är ensam och skriver i min bok 
i boken skriver jag tankar drömmar allt jag känner och tycker
men alltid känner jag så jävla mycket ensamhet när du inte kan skriva med mej
men det får vara så när man är oönskad som jag är jämt.
jag önskar att det fanns något jag kunde göra för att du ska förstå hur mycket du verkligen betyder för mej.
men de verkar bara så medingslöst att önska något sånt när du verkligen inte vill att jag ska skriva.
jag hoppas att du en dag kommer förstå hur mycket jag ställer upp för dej.
du har haft en sån plats för mej som ingen annan kan ta ifrån dej.
du har fortfarande samma plats i mitt hjärta.
den vännen du har varit fr mej har vart obeskrivligt underbar
du är den ända människan som jag litat på till 110%
men vad gör de nu?
du ha ditt nu som jag inte ska bry mej om.
men jag gör de för att du betyder så sjukt mycket för mej.
om du bara läste detta så skulle du förstå mej, förstå vem du är för mej

jag har skrivit allt detta om dej då du ska förstå,
jag vill att de ska bli som förut.
men lär väl inte bli så.. :'(

SAKNAR DEJ!


Fuck cancer😭

2015-08-09 11:58
Från alifelikeme

Inatt/morse lämnade en otrolig människa oss här på jorden för att möta sin mor å far i himelen även sina kära å nära vänner där uppe!
Kjell du va som en morfar för mej tanke på att min inte bryr sig om oss så mycket! Så du har vart i den rollen en lång tid!
Kommer sakna dej något enormt mycket men vi ses snart hoppas jag
Du är en fin ängel där uppe tillsammans me gammelmormor och gammelmorfar! Ta hand om varandra lova mig det
Sov gott älskade kjell glömmer dej aldrig
Från mej som du alltid kallade jossitorsk

Oönskad

2015-07-13 20:47
Från alifelikeme

Var jag än hör av mej så är jag bara oönskad
Pallar inte mer hej då livet

Styrke text till en person som fanns för mej💕

2015-07-11 18:20
Från alifelikeme

För att må bra så tänk inte på nått annat än dej själv!
Men du måste inse att jag finns för dej och vill finnas här för dej för att du ska må bra..
Du betyder så sjuk mycket för mej!
Att klara detta själv är inte bra för dej själv!
Du måste låta antingen mej eller nån annan att finnas här för dej å prata me mej eller nån annan!
Jag finns för dej jämt. Dag som natt
Men inse hjärtat att du är inte ensam jag är här

Gett upp!

2015-07-11 18:14
Från alifelikeme

Har gjort allt för att få dej förstå att du är mycket för mej!
Att jag bryr mej!
Att du betyder mer för mej än alla andra
Men att inte få dej förstå gör så jävla ont i mej!
Jag ger upp att försöka
Ger upp att leva mitt liv!
Orkar inte me detta längre
Allt jag lever för är att hjälpa andra
Men lyckas jag inte mår jag åt helvete

Ger upp mitt liv för dej!
Saknar dej

!!!

2015-07-09 21:22
Från alifelikeme

Trött på denna ångesten
Just nu vill jag bara att du ska vara kvar här
Är de mitt fel?
Att du ska åka
Är de mitt fel att något är fel?
Har jag gjort nått ?
Ångest dår jag av allt detta!
orkar inte mer

Bloggat från min mobil

2015-07-07 14:27
Från alifelikeme

Vadär de för fel på mej?
Vad är de jag gör så de blir såhär?
Allt jag vill är att allt blir som vanligt

Ja :/

2015-06-30 01:00
Från alifelikeme

Litter i en halv soffa/fåtölj å tänker på vad man ska göra...
Jag saknar en väldigt speciell person som är hemma i trakterna runt skövde, som alltid får mej må bra å när jag är arg så blir jag lugn genom att bara prata i telefonen.
Synd detta :/

Saknar dej goose