RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-03-31 09:31:35

Gabriella Highbell's hemsida

GabriellaHighbell blogg på Nouw

Onsdagsuppdatering!

2019-01-17 15:09
Från GabriellaHighbell

Hej alla!

Förlåt för dålig uppdatering men nu är jag äntligen tillbaka med ett nytt inlägg av onsdagsuppdatering! Det har varit mycket med skolan och jag kommer nog ta en paus nu fram tills sommaren då jag kommer maxa med inlägg angående allt kring Starstabale Online! Här är eran efterlängtade onsdagsuppdatering:

Onsdagsuppdatering V.3

Pop-upp tävling för Connemarorna:

Under denna veckans uppdatering fick vi ta del av ett nytt lopp som kommer att finnas på Jorvik under en begränsad tid. Som ni kanske vet så har Guillermo Gadea varit på Jorvik, vid Silverglades Hästsportcenter, förr och då arrangerade han en specialtävling för Hannoveranare men denna gången har han fixat en alldeles egen tävling för just Connemarorna. Denna tävlingen kommer att ge dig lite extra XP när du levlar dina Connemaror och ger dig därför möjligheten att få upp din häst i level 15 mycket snabbare!

Connemarorna finns att köpa i Dundull, Fortpinta och vid Paddockön i Skördebyggden. Connemarorna finns även i ett flertal olika färger så du hittar nog någon som passar just dig bäst!

Guillermo Gadea stannar på Jorvik fram till 23 Januari, så passa på att tjäna in lite extra XP till din Connemara genom att göra hans roliga hopptävling!

Kan Ydris visa ditt öde?:

Rid upp till Ydris spådomstält på Nimlers Högland och se in i framtiden.. Vad som stämmer och inte kan han inte svara på men svar kan han alltid ge dig! Kan du kanske få reda på något kring Anne eller Ödesryttarna eller vad som lurar bakom hörnen? Spring dit och se efter, Ydris ger dig svar om din framtid eller om din framgång inom ridningen!

Ydris ger dig en spådom varje dag så gå dit en gång om dagen för att få veta mer om din framtid eller framgång!

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att hästmarknaden håller stängt men öppnar som vanlig igen nästa vecka!

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Vart jag har varit, varför jag varit borta och mycket mer!

2018-12-07 14:54
Från GabriellaHighbell

Hej alla!

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen och det har sina anledningar och jag kommer såklart att förklara varför jag varit borta. Jag vill bara först berätta att jag kommer fortsätta med bloggandet och dessa onsdagsuppdateringar men när jag väl börjar skriva om dom igen så kommer jag inte ta upp något från uppdateringarna som varit dessa veckor. Jag har även beslutat mig för att göra ett schema kring när jag lägger upp inlägg, vilket kommer att vara på fredagar samt ifall jag känner för att publicera något extra på söndagar. Hoppas ni tycker detta låter som en bra idé och att bloggen kommer fortsätta växa som den gjort innan!

Nu till varför jag varit bort och vad som faktiskt bidragit till varför jag inte publicerat på länge. Under denna hösten har det varit väldigt stressigt med skolan, då jag går på gymnasiet, och jag har halkat efter en del med uppgifter och det har resulterat i en hel den krångel... Jag har dessutom fightats med en depression som tagit knäcken på mig men som jag börjat bearbeta och som grädden på moset förlorade jag för ett tag sedan min 1,5 år gamla misse.. Hösten och början på denna vintern har varit tuff och allt har bara varit en ända smet men jag känner att nu, äntligen, så börjar livet kännas okej igen! Detta är alltså varför jag valt att lägga bloggen åt sidan för att jag skulle kunna ta hand om mig själv när jag behövde det som mest. Jag hoppas verkligen ni kan vara förstående och hoppas snart att jag kan börja uppdatera här mer!

Om ni har några fler frågor gällande allt detta så kan ni alltid kommentera under detta inlägget eller skicka ett DM till mig på Instagram. Länk till Instagram, Facebook och såklart Starstable Online's Hemsida finns alltid länkat under mina blogginlägg. Glöm heller inte att följa min blogg så att ni inte missar när jag publicerar inlägg och gilla jätte gärna mina inlägg så jag vet att ni tycker om dom!

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Onsdagsuppdatering och officiella regler

2018-11-08 16:17
Från GabriellaHighbell

Hej allihopa!

Hoppas ni har en riktigt skön Torsdag, det har inte jag. Jag är hemma och är "sjuk" pågrund av olika typer av stress samt ångest och depression.. men ska se till att ta mig till skolan imorgon. Under dagen har jag fått ett antal DM:s på Instagram där folk vill ge mig star coins, hjälpa mig att levla mina hästar och ett antal som försöker lura till sig mina kontouppgifter. Detta är enligt Starstable Online's officiella regler förbjudet att ens fråga om och det är därför jag kommer ta upp vad som gäller kring dessa regler samt att jag kommer ge er en onsdagsuppdatering och uppdatering kring buggfixar. Men här har ni till en början onsdagsuppdateringen från denna veckan!

Onsdagsuppdatering V.45

Uppdaterade Starthästar:

Under denna onsdagsuppdatering fick vi äntligen ta del av den uppdaterade Starthästen som vi länge förväntat oss ska uppdateras. Det Jorvikiska Varmblodet har funnits sedan länge och det var år 2008 som vi för första gången fick uppleva hästen i Starstable's spel Höstryttaren. Varmblodet såg då kantig ut och kanske inte var så välgjord som den numera är men man kanske inte kan förvänta sig så mycket av ett hästspel som kom för så pass länge sedan. Om man tittar på bilder där man kan jämföra årtal och hästens utveckling så är det Jorvikiska Varmblodet i stort sätt inte ens samma häst, man kan in princip tro att hästen är en ny ras i spelet. Detta har väckt många känslor hos spelarna och kritiken är både bra och dålig. Vissa tycker hästen är underbar och verkligen behövde en uppdatering medans andra tycker helt tvärt om och kan nästa bli besvikna/arg på Starstable Teamet. Jag håller mig på den sidan som verkligen tyckte att hästen behövde en uppfräschning och tycker hästen i sig förtjänade denna utstrålning (på grund av att den är en stor del av spelet).

I samband med denna uppdatering av starthästen så passade Starstable Online även på att uppdatera knopparna åt denna hästen. Många har missförstått Starstable Online och därmed trott att alla knoppar i spelet har blivit uppdaterade vilket tyvärr är fel, det är bara det Jorvikiska Varmblodets knoppar som är uppdaterade!

Eftersom Starstable även ville ge oss chansen att göra om våran starthästs pälsfärg och man samt svans så fick vi även chansen att, helt gratis, göra det en gång. Om du vill genomföra detta så går du fram till stalltavlan i ditt hemstall och trycker på "Byt Starthästens Utseende" så kommer du komma in i ett läge där du ser starthästen och kan justera pälsfärgen på hästen samt man- och svansfärgen. Detta kommer som sagt vara gratis första gången du gör det och sedan kommer det att kosta 299 star coins för varje gång du vill göra det.

(Här nedanför kan ni även se en video på den tioåriga evolutionen av starthästen)

Det möbleras om:

Som ni kanske redan vet så håller Starstable Online på att göra om runt om Silverglade och kommer att släppa en version 2 av Silverglade vilket är hur coolt som helst. Varför dom gör detta är för att spelet måste hänga med i svängarna och allt måste hänga ihop så det inte ser konstigt ut. Alla områden och byar måste ha något som kopplar de samman så allt inte ser olika ut utan det hänger ihop på ett snyggt men unikt sätt. Därför har nu Moorland äntligen fått G.E.D gubbarna att plocka ned den stora tavlan som fanns uppsatt mellan Silvergladebyn och Moorland. Denna skylten kommer dessutom att försvinna direkt när nya spelar gör uppdraget där du ska rädda Moorland från G.E.D. Dark Core-killarna vid Moorland's strand har dessutom fått tillsägelse att vistas någon annanstans om de inte har något bättre för sig!

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna onsdag var att hästmarknaden är stängd denna veckan men kommer att öppna igen nästa vecka vid Fort Pinta. Sedan informerade även Starstable Online oss om att det finns ett nytt föremål att hämta ut i Moorland's bonusbutik, detta är för oss som har köpt Star Rider med engångsbetalning!

Buggfixar i Oktober:

Denna månadens buggar är nu fixade och här nedan ser du det som har återställts! (detta är taget från Starstable's nyhetssida):

★ Då vi uppdaterade hästsorteringen i era hemstall försvann knappen för att sälja häst. Nu vet vi inte varför ni skulle vilja sälja någon av era underbara hästar, men vi lade in knappen igen.

★ Vi har löst ett par buggar runt spolspiltan i hemstallen, bland annat en där hästars tränsdekorationer och sadelväskor syntes trots att hästen inte hade på sig sadel eller träns.

★ Jorvik's hästhårs-stylister gick lös på alla stackars Hannoveranare för några veckor sedan och klippte av deras pannluggar! Alla hästar vill ju ha en pannlugg, så vi löste problemet med några druidkurer och har sagt åt stylisterna att inte klippa av några pannluggar igen.

★ Några av er har upplevt besvär med att sätta igång uppdragen på Sydhoven's Hästräddningsranch. Uppdragen fungerar nu som de ska igen.

★ Flera garderober på Jorvik har betett sig konstigt och har inte tillåtit sina ägare att lägga in föremål i dem. Efter några hembesök av duktiga snickare är garderoberna hela igen!

★ Några av er har haft besvär med Bonusbutiken i Moorland, då spelet kraschat då ni försökt hämta ut saker från den. Detta är nu löst.

★ Saker och ting är inte alltid helt logiskt på Jorvik, men det tog ett tag innan vi tänkte på att hjulet på vattenkvarnen i Valedale rörde sig åt fel håll... vilket det förstås inte gör längre.

★ Någon måste verkligen stoppa Jack Goldspur från all slags bilkörning, för han hade parkerat Jarlaheim's transport rätt in i ett par bänkar! Man kan undra vilket cornflakespaket han fick sitt körkort i... vi har plockat bort bänkarna nu.

Officiella regler:

Under denna veckan har Starstable Online officiellt satt ihop ett antal regler som numer ska följas. Genom att bryta mot dessa regler kan det leda till att spelare får en varning, blir avstängda från spelchatten eller i vissa fall permanent avstängda från spelet. Därför är det väldigt viktigt att ni läser igenom dessa regler innan ni spelar så det inte av misstag sker något oväntat eller andra tråkigheter! (detta är taget från Starstable Online's nyhetssida):

★ Ge aldrig ut personlig information till andra spelare. Det inkluderar ditt namn, var du bor, dina föräldrars namn, namnet på din skola, konton på sociala medier, etc.

★ Fråga aldrig en annan spelare efter personlig information, inte ens deras namn eller ålder!

★ Dela aldrig med dig av ditt lösenord till någon (inte ens dina bästa vänner!), förutom till din förälder eller målsman.

★ Dela aldrig med dig av din betalnings- eller kreditkortsinformation!

★ Det är inte tillåtet att fråga om en annan spelares inloggnings-, betalnings- eller kreditkortsinformation.

★ Inga diskussioner om utomstående program eller webbplatser är tillåten, inklusive sociala medieplattformar så som Skype, Facebook, Instagram, etcetera.

★ Fula ord, även om du skämtar eller skojar med dina vänner, är inte tillåtna i chatten.

★ Fusk av något slag är inte tillåtet!

★ Att be om eller erbjuda Star Coins eller Star Rider-medlemskap är inte tillåtet i chatten.

★ Det är inte tillåtet att rollspela med eller om några ämnen som bryter mot våra regler (t ex mobbning eller dejting)

★ Hatiska uttalanden eller prat om olagliga aktiviteter är inte tillåtet.

★ Inget spam eller flooding i chatten!

★ Inga sexuella eller dejtingrelaterade konversationer är tillåtna.

★ Ingen mobbning, hot eller förolämpningar mot andra spelare. Var alltid vänlig mot andra på nätet!

★ Berätta för din förälder eller målsman direkt om någon på nätet mobbar dig eller gör att du känner dig obekväm på något sätt.

★ Om du får en varning eller ett straff, kom ihåg att chattfiltret kan ha en fördröjning på upp till 30 minuter, så det kanske inte är det senaste du sa som gjorde att du fick en varning/straff! Kom också ihåg att chattfiltret kan ta hänsyn till dina tidigare handlingar i chatten. Det betyder att varningar/straff inte alltid är baserade på EN sak som du sagt eller gjort.

★ Ta hand om dig och ha så kul i spelet!

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Dubbla onsdagsuppdateringar och helgerbjudande

2018-11-04 19:20
Från GabriellaHighbell

Hej alla fina!

Det var nu ett tag sedan jag laddade upp ett blogginlägg vilket jag såklart kan förklara varför, eftersom jag går i skolan (gymnasiet) så är det väldigt mycket pluggande vilket har gjort att jag fått lov att åsidosätta bloggandet då jag måste lägga mycket fokus på skolarbetet, läxor, m.m. Min framtid hänger på de uppgifter och hemläxor jag får och varenda uppgift/läxa är viktig att skicka in! Utöver detta har jag nu, som alla andra, haft höstlov vilket gjort att jag velat koppla av och ta det lugnt, därav har jag inte heller laddat upp blogginlägg. Jag ska nu (imorgon) tillbaka till skolan och hoppas att stressen inom mig lugnar ner sig så jag kan börja lägga ut blogginlägg minst en gång i veckan igen! Hoppas ni fick lite inblick och förstår mig, här är era efterlängtade onsdagsuppdateringar!

Onsdagsuppdatering V.43

Halloween och ett besök till Gallopers Fäste:

Även i år kom halloween till Jorvik men detta året fick vi minst sagt ett överraskande stort halloweenfirande! Det största med hela firandet denna veckan var att vi fick tillgång till en helt ny plats som du kan resa till genom portaler. Platsen heter Gallopers Fäste och som vi hör på namnet så kan troligen en igenkänd filur hålla till just där, vem om inte Galloper Thompson! Under två års tid har vi under halloween inte ens sett skymten av Galloper Thompson men i år valde han att återvände med två helt nya lopp som finns vid den nya platsen. Men det är inte bara två nya lopp som finns att utforska på platsen utan också en ny urhäst, faktiskt Galloper Thompson's egen häst! Hur coolt är inte detta?

Du kommer till platsen genom att resa genom portaler som finns utplacerade runt om på Jorvik (det finns bland annat portaler vid Moorland där midsommarfirandet var och vid Stallet Gyllenbladet's strand).

Vid Gallopers Fäste kan du som sagt köra ett helt nytt lopp och ett omgjort men igenkänt lopp, nämligen fågelskräms loppet. I det helt nya loppet kommer du färdas genom Galloper Thompson's minnen/förflutna och därmed kunna se vad Galloper Thompson varit med om under sin livstid. I det omgjorda fågelskräms loppet ska du springa upp för Fågelskrämsåsen och hämta en grön kristall/skärva och sedan ta dig ner för åsen igen utan att bli träffad av häxornas brygder. När du klarat loppen kommer du som belöning få skärvor som du kan byta in för att få kläder, utrustning, m.m.

Runt om platsen cirkulerar/står det även varje dag spöken utplacerade som du kan prata med. Dessa spöken ger dig ledtrådar om sitt/Gallopers Thompson's förflutna och du kan med hjälp av deras ledtrådar ta dig till olika platser för att hitta fler skärvor. Alla skärvor kan du sedan byta in i mitten av Gallopers Fäste, i en stor kittel (av kitteln får du sen belöningar så som kläder, utrustning och så vidare).

Här är listat vad du kan se, upptäcka och göra vid Gallopers Fäste (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Lägg själskärvor i Fästets gryta för att få belöningar!

- Upplev Galloper Thompsons värsta minnen i ett nytt, läskigt lopp!

- Utforska två olika Halloweenbutiker!

- Visst är Thompsons häst rätt cool? Nu kan du skaffa dig en egen!

- Skaffa magiska pulver för att förvandla din starthäst!

- Minns du tävlingen över Fågelskrämsåsen? Den är tillbaka – och den är coolare än någonsin!

Gallopers Fäste kan du besöka även fat än du inte är betalande Star Rider

Halloweenparty i Jorvik City's Galleria:

Eftersom denna onsdagsuppdatering kan vara mycket att ta in, se och upptäcka så kan du ta en paus från allt och åka till Lila Ponnyn i Jorvik City's Galleria för att koppla av. Du är nämligen inbjuden till ett Halloweenparty vid Rin's butik i Gallerian och kan därmed lära känna olika invånare/karaktärer i spelet, åk dit och prata med folket för att rensa skallen från allt läskigt som hänt denna veckan.

Stallsortering:

Under denna veckan fick vi även ta del av ett nytt stallsorteringssystem vilket kommer göra det enklare för oss att ta in och ut hästar från hagen samt flytta runt hästarna till nya boxar. För att få upp stallsorteringssystemet går du in i ditt hemstall och därefter trycker du på den helt nya knappen på vänstra sidan av skärmen, dra och släpp sedan hästarna vart du vill att de ska placeras (se bilden nedan för att förstå hur allt ser ut samt dess upplägg).

Fjordhäst i appen:

Nu finns även den nya fjordhästen i Starstable online's mobilapp, Starstable Horses. Fjordhästen finns i grå/vit och du kan köpa in den till spelet då hästen nått level 10. Hästen kommer därav vara i level 10 när du sedan köper in den till ditt spel, fjordhästen kostar 850 star coins. Starstable Horses finns tillgängligt i AppStore och Google Play och är helt gratis att ladda ner.

Övrigt:

Övrig information vi fick ta del av denna veckan var att Eddie och Ferdinands hästmarknad kommer finnas tillgänglig vid Jorvikstallet's Arena nästa vecka då dom håller på att fånga in sina bortsprungna hästar som Galloper Thompson skrämt iväg.

Onsdagsuppdatering V.44

Gallopers Fäste:

Under denna veckans onsdagsuppdatering meddelade Starstable Online oss att du även denna veckan kan fortsätta att besöka Gallopers Fäste och därmed hinna samla ihop alla själskärvor för att kunna byta in dom och få belöningar, genom att byta in skärvorna kan du få tillgång till detta årets halloweenoutfit!

Spökena är tillbaka:

Om ni förra veckan trodde att Halloween firandet var över så trodde ni fel... Denna veckan kommer nämligen spökena tillbaka till Jorvik. Prata med Mrs. Holdsworth vid Moorlandstallet för att sedan kunna leta efter alla 29 stycken spöken som finns runt om Jorvik, när du för över spökena till andra sida får du en belöning. Belöningen är detta år själskärvor som du som sagt kan byta in mot andra belöningar vid Gallopers Fäste.

(Jag kommer att länka en Youtube video här nedanför ifall ni vill ha hjälp att se vart alla spökena finns)

Bob & Rob och smuggelgods:

Även detta året måste vi hjälpa Bob och Rob med deras smuggelgods som de blivit av med på vägen tillbaka till smuggelgrottan. Men det är inte bara borttappat smuggelgods som är borta, vart är Rob?

För att kunna spela detta uppdrag måste du vara Star Rider och ha avslutat uppdraget där du hjälper Bob då han trillat ner i vattnet utanför smugglargrottan.

Spöktåget är tillbaka:

Det årliga spöktåget är såklart även det tillbaka i Silvergladeslottet och genom att du klickar på den glittrande dörren inne i slottet så kommer du få åka en tur med spöktåget men var på din vakt, du vet aldrig vad som kan ske...

För att kunna åka spöktåget måste du vara Star Rider och ha avslutat uppdraget där du släpper ut Linda från Silvergladeslottet.

Pumpajakt:

Under detta året är såklart även pumpajakten i slottskällaren tillbaka och genom att prata med Eve vid Silvergladesslott kan du få testa hennes roliga minispel med några vänliga spöken! Men akta dig, även fast spökena är vänliga kan de låsa in dig i deras fängelsecell ifall du springer in i dom.

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att Eddie och Ferdinand nu har byggt upp sin hästmarknad vi Jorvikstallets Arena och du kan nu kolla in alla hästar och kläder de har på marknaden eller hjälpa dom med de gamla vanliga... bortsprungna hästar.

Dubbel Star Coins-helg:

Under denna helgen är det även dubbel star coins helg vilket menas med att ifall ni köper star coins så kommer ni får det dubbla av vad ni köper till samma pris som vanligt. Alltså ifall ni köper 100 star coins så kommer ni istället att får 200 star coins för samma pris som 100 utan extra kostnader, hur underbart är inte detta?

Detta erbjudande gäller bara fram till och med den 5 november (måndag) 15:00, 2018.

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Youtubevideon

(Ovanför har ni Youtubevideon som visar er vart alla spöken finns, länken går direkt till videon och cred till Esme Silverforce)

Nya fjordhästar, tvätta hästen och fan-art (Onsdagsuppdatering)

2018-10-18 12:10
Från GabriellaHighbell

Hej alla!

Idag är det Torsdag och eftersom jag ändå är hemma och är sjuk så kommer ett inlägg kring denna veckans onsdagsuppdatering lite tidigare än vad de brukar! Jag vill även passa på att informera er om att jag inte kommer uppdatera bloggen något mer utöver denna inlägget denna veckan då jag ska renovera i helgen. Hoppas ni är okej med det så hörs vi nästa vecka med en ny onsdagsuppdatering. Här är onsdagsuppdateringen från denna veckan!

Onsdagsuppdatering V.42

Nya Fjordhästar:

Denna veckan anlände dom, de efterlängtade fjordhästarna har äntligen kommit till Jorvik! I teasern från förra veckan fick vi reda på att fjordhästen denna veckan skulle anlända till Jorvik vilket den också gjorde. Den kommer i tre stycken fantastiska och fluffiga black-färger och du kan även styla om fjordhästens man i olika roliga former! Här är lite fakta om hästen i spelet (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Vad är det för ras?

Den lojala fjordhästen!

- Var kan jag köpa den?

Du hittar en i Fort Pinta och två i Valedale!

- Hur mycket kostar den?

850 Star Coins

- Vilken level måste jag ha nått för att kunna köpa den?

Level 6!

- Måste jag jobba upp något rykte?

Nepp!

- Vilka färger finns att välja mellan?

Fjordhästen kan bara ha färgen black, så det finns tre varianter att välja mellan – brunblack, musblack och isabellblack!

- Finns det något annat som är bra att veta?

Oh ja! Dels är fjordhästen köldtålig, vilket betyder att den kan prestera på topp även inne i Den Gömda Dinosauriens Dal. Dels har den också FYRA unika manstilar att välja mellan, tillsammans med de standardstilar alla hästar kan ha. Det betyder att du har hela åtta manstilar att välja mellan!

Tvätta dina hästar:

Om ni har gjort uppdragen med Hugh på Sydhoven's Halvö så vet ni att man kunnat tvätta det lilla fölet man räddar och nu har Starstable Online även lagt in den funktionen i ditt hemstall. Du kan alltså numera även tvätta dina egna hästar i spolspiltan i ditt hemstall! Du kan alltså numera välja mellan att borsta din häst som vanligt eller duscha den för att checka av dagens renlighetsrutin, hur coolt är inte det?

(Du spolar och svampar av din häst genom att trycka på slangen i spolspiltan, då din häst står i spolspiltan, och sedan fungerar det hela så som på Hugh's Räddningsranch).

Uppdatering kring gratis fan-art:

Som ni kanske redan vet så har Starstable Online har gjort det möjligt för oss att ladda ned olika bilder på olika karaktärer, hästraser, husdjur och så vidare som finns i spelet. Detta finns tillgängligt för att vi ska kunna få möjligheten att göra olika fan-art som vi sedan kan visa upp genom att ladda upp fan-art:et på sociala medier med hashtaggen: #SSOEdit. Hoppas ni tar del av möjligheten och skapar underbara fan-art, ni hittar länkarna till allt på Starstable Online's Hemsida (Starstable Online's hemsida finns länkad nedanför inlägget eller högst upp på min bloggs hemsida).

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att hästmarknaden nu finns på plats i Västkobbens Fiskeby och stannar där fram tills nästa vecka. Skynda dig dit och hjälpa Eddie och Ferdinand med deras bortsprungna hästar eller köp fina kläder i deras butiker!

Nya fiskmåsar, buggfix och erbjudande (Onsdagsuppdatering)

2018-10-14 20:21
Från GabriellaHighbell

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka med en onsdagsuppdatering och denna helgen har jag faktiskt uppdaterat bloggen två gånger och jag hoppas att ni tycker det är roligare med fler inlägg. Gilla även gärna mina blogginlägg (och instagram inlägg om ni följer mig där!) om ni vill ha fler inlägg. Under denna veckan och helgen har vi fått tagit del av mycket, bland annat har Starstable Online varit väldigt generösa och gett oss tillgång till att fira deras födelsedag denna veckan med! Vi har även fått tagit del av en teaser kring fjordhästen som jag skrev om i förra inlägget, buggfixar och även ett erbjudande för er som aldrig haft Star Rider-medlemskap hos Starstable Online. Men istället för att sammanfatta allt från denna veckan och helgen så ger vi oss istället in i det hela med start av onsdagsuppdateringen från denna veckan!

Onsdagsuppdatering V.41

Fiskmåsar överallt:

Under Starstable Online's födelsedagsfirande förra veckan fick vi en födelsedagspresent i form av en fiskmås vilket gjorde att vi inte kunde få nog av dessa söta fåglar. Därav anlände det tre stycken nya olika fiskmåsar till spelet under onsdagsuppdateringen vilket är väldigt spännande och roligt. Fiskmåsarna kommer med tre olika "utseenden" där den ena har mössa och halsduk, den andra har fluga och den tredje är en fiskmås utan accessoarer.

Fiskmåsarna finns att köpa i Fort Pintas hamn hos Selah, prata med henne och sedan kan du ta del av dessa söta fåglar. Alla fiskmåsarna kostar 350 star coins styck.

Kallterna i Isenport:

Under denna veckan blev vi även kallad till Avalon i byn Valdale pågrund av att han hade drömt en hemsk mardröm. När du sedan pratar med honom visar det sig att han drömt en dröm om det mytomspunna folket Kallterna i Den Gömda Dinosauriens Dal. Skynda dig till Avalon och ta dig sedan en titt på vad som försiggår uppe i Den Gömda Dinosauriens Dal hos Kallterna.

(För att kunna spela det här uppdraget måste du ha nått Nic Stonegrounds lägerplats i Den Gömda Dinosauriens Dal).

Kläderna hos Kallterna:

Som både jag och Starstable Online varnat er om så försvinner Kallterna från Jorvik under denna onsdag vilket betyder att alla fjordhästar och klädbutiken hos dom försvinner med dom. Men klädbutiken hos Kallterna försvinner inte riktigt på samma vis som allt det andra. Kläderna som fanns i Kallterna's klädbutik är nu tillgängliga att köpa i Jorvik City's Galleria.

Födelsedag en vecka till:

Som jag skrev ovan i introduktionen av detta inlägg så valde starstable online att fira deras födelsedag en vecka till så passa på att samla Gyllne hästskor för att byta in mot fina födelsedagskläder. Glöm inte heller att levla din häst i födelsedagstävlingen då du fortfarande får 1500 XP till din häst för varje tävling som du gör.

(Födelsedagsfirandet håller på fram tills onsdag nästa vecka, V42).

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att vi som betalat för star rider med engångsbetalning har ett nytt föremål att hämta ut i Moorland's bonusbutik. Starstable Online informerande oss även om att hästmarknaden är under uppbyggnad vid Västkobbens Fiskeby och kommer därför hålla stängt denna veckan. Hästmarknaden öppnar igen nästa onsdag, V42.

Buggfixar i september:

Denna månadens buggar är nu fixade och här nedan ser du det som har återställts! (detta är taget från Starstable's nyhetssida):

- Efter att ha startat om ett dagligt race hade några vissa besvär med att lämna in uppdraget och få XP till sin häst. Vi har löst det!

- Hästar brukar inte gå på vatten, men vid Pir 13 i Jorvik City hade vi en häst som gjorde just det! Vi är rätt säkra på att den lilla Welshponnyn inte hade något att göra i hamnen till att börja med, så vi skeppade hem den till vildhästflocken på Sydhoven igen.

- Hantverkaren John som hjälper till med att bygga ut era hemstall verkade ha svårt att hitta till Dundull. Vi skickade ut Keema för att hämta honom och nu står han utanför Dundullstallet, alltid redo att hjälpa dig med att bygga till några extra boxar i ditt hemstall.

- Under utforskandet och kartläggandet av Dinodalen med Nic Stoneground märkte några av er att det inte gick att genomföra uppdragen. Nic kalibrerade alla sina verktyg och nu fungerar allt som vanligt igen.

- Ett arabiskt fullblod hade mystiskt försvunnit ur spelet! Det var en mörkbrun arab av den äldre hästmodellen som verkade ha gått vilse på väg till Ferdinands Hästmarknad. Hästen har nu hittat fram, och där finns nu även våra tre Chincoteagueponnyer.

- Vi har fått säga åt Ydris att sluta upp med att placera flygande cirkusdjurburar högt ovan mark ovanför hans cirkustält. Han har fått gömma dem någon annanstans och nu ska ni inte längre kunna se mystiska objekt ovanför cirkusen.

- På tal om saker som flyger, hästtransporten vid Sydhoven's gård gjorde det lite svårt för er att använda den eftersom den inte ville nudda mark. Den har sänkts ner lite och nu ska det vara lättare att använda den.

- Dimman i Den Gömda Dinosauriens Dal har mystiskt lättat upp. Nu borde det vara lättare för er att hitta i den kalla dalen!

- Huvuddekorationer på Lipizzanerhästar har blivit justerade för att sitta snyggare.

Helg-erbjudande för icke-Star Riders:

Under denna helgen kan icke-Star Rider få ta del av ett exklusivt erbjudande där du kan få ta del av 15 dagars provperiod på Star Rider för endast 10 kronor! För er som inte riktigt vet vad Star Rider innebär så kommer en liten förklaring här (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

Att vara Star Rider låter dig:

- Låsa upp hela Jorvik-världen och alla dess äventyr, bortom gratisversionens begränsningar.

- Ta dig genom spelet för att få tillgång till det enorma urvalet av unika hästraser som finns till salu i Jorvik, med nya hästar som anländer regelbundet!

- Få tillgång till tusentals exklusiva uppdrag, plus spännande nya speluppdateringar varje onsdag.

- Gå med i gemenskapen och umgås med nya och gamla vänner medan du utforskar den vackra Jorvik-världen på hästryggen.

(Detta erbjudande gäller även om du tidigare har haft en gratis provperiod som Star Rider, men inte om du tidigare har betalat för en Star Rider-prenumeration. Detta erbjudande gäller bara fram till och med den 15 oktober (måndag) 18.00, 2018).

Fjordhäst (Teaser)

2018-10-13 12:24
Från GabriellaHighbell

Hej alla finisar!

Hoppas att ni har en underbar Lördag! Det har jag iallafall om man bortser från att jag är sjuk. Under denna veckan (i Torsdags) laddade Starstable Online upp en Teaser på sin hemsida där vi fick se en video på den nya framtida fjordhästen. I videon fick man se hur fjordhästen kommer se ut, röra sig, färgerna på dom och så vidare. Vi fick även ta del av att den redan på Onsdag (17 oktober) kommer att anlända till Jorvik!

Jag personligen kommer absolut köpa en av dessa helt underbara fjordhästar då jag blev helt kär i deras gångarter! Hoppas iallafall att ni är lika peppade som jag så hör vi i nästa blogg inlägg kring onsdagsuppdateringen!

PS. Jag länkar videon nedanför detta inlägg så att ni själva kan titta på den nya fina fjordhästen!

Länk till videon:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=mlihHUIhuB0

Följ mig även på sociala medier!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Jorvik City fashion-week och en födelsedag! (Onsdagsuppdatering)

2018-10-09 13:12
Från GabriellaHighbell

Hej alla fina!

Idag är det Tisdag och som jag skrev i ett instagraminlägg här om dagen (förra veckan) så kommer detta blogginlägg att bli ett dubbel inlägg! Alltså kommer jag skriva om både förra veckans onsdagsuppdatering och förrförra veckans onsdagsuppdatering. Anledningen till att jag varit inaktiv är att jag har haft fullt upp med skolan och sen har jag dessutom inte känt något sug till att publicera inlägg. Jag är nu mer taggad och kommer försöka uppdatera här på bloggen och på instagram mer! Nog om det, här är onsdagsuppdateringarna från vecka 39-40!

Onsdagsuppdatering V.39

Fashion-week i Jorvik City, nya kollektioner och frisyrer:

Under denna veckan fick vi ta del av och vara med i Jorvik's årliga fashion-week där du i år fick hjälpa modepolisen Lacroix att leta på borttappade saker. Under detta året var området även extra bevakat av Jorvik Rangers då det tidigare år varit stökigt och otrevligt på platsen. Denna fashion-week var enligt mig mer välkomnande även fast det inte var stora eller många uppdrag jag hoppas på fler små event i spelet!

Under denna veckan släpptes det även fyra stycken helt nya kollektioner var av två stycken hade western-tema. Kläderna finns att hitta och välja bland i Jorvik City's butiker.

Denna veckan tillkom det även nya frisyrer som finns att välja bland i Jorvik City's Galleria, i frisörstudion på plan 2. frisyrerna finns i flera olika fina färger!

Spara ditt smink och dina frisyrer:

Från och med nu så kan du spara allt ditt smink och all frisyrer du köper i spelet. Alltså ifall du bestämmer dig för att byta frisyr nu när det kommit nya frisyrer så kommer den frisyren du har på dig att sparas i ditt hemstall! Du kan alltså sedan byta mellan dina ägda frisyrer eller ditt ägda smink utan att du behöver betala star coins. Du hittar allt ditt ägda smink och dina ägda frisyrer i rummet närmast ytterdörren i ditt hemstall, vid ett sminkbord och en garderob (se bilden nedan).

Nya busshållplatser:

Under veckan fick vi även reda på att Jorvik's kollektivtrafik har expanderat och kan numera hämta upp dig på fler ställen. Starstable Online har även tagit bort funktionen med busskort så numera behöver du bara gå från till en busskylt, trycka på skylten, bestämma plats och sedan åka dit. Alltså inga mer väntetider på/inom kollektivtrafiken! Här är de platser som du numera kan ta dig från med hjälp av buss (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Jarlaheim

- Fort Pinta

- New Hillcrest

- Mistfall

- Västkobbens Fiskeby

(Det du behöver göra för att få tillgång till bussarna runt om Jorvik är att slutföra uppdraget där du besöker Jorvik City's Galleria för första gången)

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att hästmarknaden håller stängt för att de nästa vecka (V.40) ska kunna slå upp sin hästmarknad i Silvergladebyn! Starstable ville även påminna oss om att Kallterna försvinner från Jorvik den 10 oktober så om man ville köpa en av de gamla modellens fjordingar så bör man göra det innan dess.

Onsdagsuppdatering V.40

7 år av nöje:

Nu är det äntligen dax, Starstable Online firar sin 7 födelsedag som spel och detta ska firas! Under födelsedagsfirandet kan du bland annat hitta och leta efter gyllene hästskor som du sedan kan byta in för att få presenter tillbaka (det finns totalt 75 stycken att hitta). Du kan även äta tårta med dina vänner och skjuta raketer för att fira 7 år av nöje!

Som födelsedagspresent till oss från Starstable Online så fick vi tillgång till en kod som ger oss ett husdjur men inte vilket djur som helst utan en fiskmås. Fågeln kan alltså, som de andra husdjuren, springa/flyga bredvid dig och din häst medans ni räddar Jorvik tillsammans! Fiskmåsen har även en partyhatt på huvudet och en flyga runt halsen. Koden: FREEGULL ger er tillgång till fågeln och du skriver in koden på Starstable's hemsida under fliken värdekoder.

Under födelsedagsfirandet kan du även köra en födelsedagstävling varje dag som ger din häst 1500 i XP vilket är sjukt mycket! Här är platserna som födelsedagstävlingen befinner sig på varje dag (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Onsdag = Fort Pinta

- Torsdag = Steves Gård

- Fredag = Moorland

- Lördag = Jorvikstallet

- Söndag = Vingården

- Måndag = Valedalesjön

- Tisdag = Firgrove

(Födelsedagsfirandet kommer stanna på Jorvik fram till den 17 oktober alltså fram till V.42)

Nya funktioner:

Denna veckan valde även starstable online att införa sex stycken nya funktioner till spelet. Numera kan du bland annat tillfälligt stänga av t.ex. vänförfrågningar eller gruppinbjudningar. Detta för att du ska kunna känna dig avslappnad och för att du ska känna att du kan sätta dig in mer i spelet utan en massa störande moment som vänförfrågningar eller gruppinbjudningar. Om du kryssar i dessa funktioner så kommer det bara vara tillfälligt alltså kommer det vara tillbaka på standard inställningar om du loggar ut och in igen sen, du måste alltså kryssa i funktionerna varje gång du loggar in (så som du gör när du t.ex. vill bli vildhäst). Här är funktionerna som lagts till i spelet (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Tillfälligt stänga av vänförfrågningar

- Tillfälligt stänga av gruppinbjudningar

- Tillfälligt stänga av klubbinbjudningar

- Tillfälligt stänga av den blinkande chattikonen i nedre vänstra hörnet

- Tillfälligt dölja alla andra spelares namn

- Tillfälligt dölja alla platsnamn som vanligtvis syns mitt på skärmen då du rider in i ett nytt område

Övrigt:

Övrig information som vi fick ta del av denna veckan var att Eddie och Ferdinand Nu finns på plats i Silverglade och stannar där tills på onsdag (V.41). Starstable Online påminde oss även om Kallterna och om du är intresserad av att köpa en av de gamla modellens fjordhästar så bör du göra det denna veckan då det försvinner på onsdag (V.41). Starstable informerade oss även om att Jorvik's fashion-week fortfarande är igång och om du vill hinna gå på catwalken så är det fortfarande full möjligt, Jorvik's fashion-week försvinner också på onsdag denna veckan.

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida

Räddningsranch, skumma grejer och ett helg-erbjudande (Onsdagsuppdatering)

2018-09-23 15:20
Från GabriellaHighbell

Hej allihopa!

Välkomna tillbaka till denna veckans onsdagsuppdatering. Under denna veckan och helgen har många spännande grejer kommit till spelet men det har även uppmärksammats vissa grejer i Dinodalen. Allt det och mycket mer, här är onsdagsuppdateringen;

Onsdagsuppdatering V.38

En räddningsranch:

Under veckan som var la starstable online upp en teaser på denna veckans "huvuduppdatering", någonting skulle nämligen hända ute på Sydhoven's halvö. När uppdateringen väl kom fick vi reda på att Holly's bror hade kommit till Sydhoven's halvö, för att bygga upp en räddningsranch. Veteranen Hugh (Holly's bror) hade innan levt ett tufft och hårt liv men nu bestämt sig för att slå sig till ro.

Det ända som stoppar Hugh från att bygga sin räddningsranch är att platsen han tänkt bygga den på är förfallen och behöver uppdateras/renoveras. Hjälp Hugh rösta upp stället och bygg sedan tillsammans med honom en räddningsranch för både människor och hästar! Här är det som finns att göra på ranchen (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Hjälp Hugh att bygga upp ruinerna till en vacker och funktionell hästranch!

- Ta hand om ett litet vildhästföl vid tre olika skötselstationer!

- Bygg upp Sydhoven's egna hemstall tillsammans med Hugh!

- Hjälp till på ranchen genom ett helt nytt system som sköta från ranchens anslagstavla!

Nya terriers:

Under denna veckans uppdatering fick vi även ta del av några nya terriers som också kommit till Sydhoven's Halvö. Rolf (som är hundälskare) har nämligen tagit lite plats intill ranchen där du kan komma och titta men även köpa en hund av honom. Rolf har tagit med sig fyra olika Jorvikshireterriers och när du köper en så kommer den självklart med halsband, de blir därmed lätta att fånga ifall dom försöker springa iväg på egna äventyr. Alla hundarna kostar 399 star coins styck.

Starstable's app:

Under denna veckan har det även tillkommit en ny häst i Starstable Online's telefon-app. Hästrasen som har anlänt är den Trakehner och har pälsfärgen skäck. För er som inte är insatta i Starstable Online's telefon-app så är det en applikation där du kan träna upp en häst från start, hästen kan du sen köpa in till spelet. Hästen kan du levla upp från level 1 (som föl) till level 10 (då den är vuxen) och när du sen köper den till Starstable Online så kommer den att bli level 10 automatiskt.

Hästen kostar lika mycket som dom andra Trakhnerna, 750 sc, men kommer som sagt i level 10 när du väl köper in den i ditt spel. Starstable's applikation finns att ladda ner på AppStore (Apple produktion) eller på Google Play (Android produktion). Lycka till med er hästar i appen :)

Skumma grejer:

Under torsdagen (efter denna veckas onsdagsuppdatering) gick Starstable Online ut med att de höjt ryktes poängen med Kallterna i Den Gömda Dinosauriens Dal. Detta för att det ska gå snabbare att nå högre rykte med Kallterna så att du kan köpa en av de fluffiga fjordingarna. Men varför har detta höjts och varför bör jag nå högt ryckte med Kallterna? Jo såhär ligger det till, den 10 oktober kommer Kallterna och de klassiska fjordhästarna att försvinna ifrån Jorvik. Detta betyder alltså att du, efter onsdagsuppdateringen den 10 oktober, inte längre kommer att kunna köpa en klassisk fjordhäst på Starstable Online.

Om vi ser förbi allt sorgligt i detta så finns det faktiskt en förklaring bakom allt detta... Starstable Online jobbar alltså på en uppdatering kring fjordhästarna vilket betyder att det kommer anlända nya modeller av fjordhästar till spelet någon gång efter 10 oktober! Anledningen till varför Kallterna och fjordhästarna lämnar spelet just nu vet ingen någonting om men förmodligen är det något skumt i gärningen. Vi kommer förmodligen få reda på allt inom en snart framtid för förhoppningsvis försvinner inte Kallterna för alltid :) Här är lite info om allt ifall du har några frågetecken (detta är förövrigt taget från Starstable Online's hemsida):

- Kommer de fjordhästar jag tidigare köpt försvinna från spelet?

Nej, om du har köpt en fjordhäst kommer det inte ske några ändringar till den och du kan rida den precis som du alltid gjort.

- Kommer de fjordhästar jag äger uppdateras till en ny fjordhäst?

Precis som vi nämnde ovan så kommer inga ändringar ske, så nej!

- Betyder det här att andra hästar också kommer lämna spelet?

Det är möjligt att det kommer ske en dag, men just nu kan vi inte säga om det blir så eller inte. Hästar som du redan har köpt kommer förstås inte försvinna från ditt hemstall och du kommer kunna rida på dem precis som vanligt.

Här nedan ser du en skiss på den nya modellen av fjordhästen men eftersom det bara är en skiss/mall så kommer den förmodligen ändras och justeras ytterligare lite till innan den anländer till Jorvik. Starstable Online säger även att dom kommer att fortsätta att påminna oss om att fjordhästen kommer lämna Jorvik fram till och med 10 oktober!

Övrigt:

Övrig information som tillkom denna veckan var att Eddie och Ferdinand håller sin hästmarknad öppen i Fort Pinta så skynda dig dit innan de reser vidare.

Specialerbjudande på Star Rider:

Denna helgen har du chansen att köpa 3 månaders Star Rider och få 30% rabatt i samband med köpet! Det är alltså såhär:

Ifall du denna helgen köper 3 månaders-medlemskap så kommer du endast att behöva betala ca 91 kr (90.3 kr) och ändå ha samma möjligheter som du har när det inte involverar ett erbjudande! Hoppas ni utnyttjar denna möjlighet då den endast finns i några dagar. Du bör ha föräldrars tillstånd innan du köper medlemskap såvida du inte är över 18 år. Betala inte heller med pengar du inte har, tack!

Detta erbjudande gäller bara fram till och med den 24 september (måndag) 16:00, 2018.

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram 

Starstable Online's Hemsida 

Mina hästar!

2018-09-16 09:13
Från GabriellaHighbell

Hej allihopa!

Jag postar oftast inlägg med endast onsdagsuppdateringar men har tänkt att jag ska ändra på det och det är därför jag idag ska visa er något helt annat! I samband med denna veckas onsdagsuppdatering, då det kom nya hästar, så beslöt jag mig för att visa upp dom hästarna jag faktiskt redan äger. Detta inlägget kommer därför att bli långt med många bilder! Jag kommer att ha ett upplägg med endast: bild, namn, ras/färg och vart du kan köpa den, detta för att få en mer helhet och inte något ingående på varje häst. Kommer dessutom hädanefter lägga upp ett inlägg med samma upplägg ifall det skulle bli så att jag köper en ny häst i spelet. Jag döper inte heller mina hästar så som många andra gör, med dubbelnamn, utan mina hästar har alltid namnet ''Thunder'' först och sen deras ''riktiga'' namn. Detta p.g.a att jag vill ha det lite eget och inte så som alla andra har och kommer därför bara att skriva hästens ''riktiga namn'' och inte ''Thunder'' föra alla namnen. Hoppas ni förstår hur jag menar, här är alla hästar jag äger i skrivandets stund:

Namn: Mint

Ras: Jorvikist Varmblod

Färg: Vit med svart man/svans

Kön: Sto

Finns att köpa: -

Namn: Caramel

Ras: Lusitano

Färg: Gulbrun/Bork

Kön: Sto

Finns att köpa: Steves Gård

Namn: Royal

Ras: Hannoveranare

Färg: Svart

Kön: Valack

Finns att köpa: Silverglades Hästsportcenter

Namn: Bullet

Ras: Trakehner

Färg: Mörkbrun

Kön: Hingst

Finns att köpa: Stallet Gyllenbladet

Namn: Shade

Ras: Frisisk Sporthäst

Färg: Svart

Kön: Valack

Finns att köpa: Månskärebyn

Namn: Mist

Ras: Shire

Färg: Ljusbrun

Kön: Valack

Finns att köpa: Paddockön

Namn: Spirit

Ras: Mustang

Färg: Gulbrun

Kön: Hingst

Finns att köpa: -

Namn: Flame

Ras: Haflinger

Färg: "Isabell"

Kön: Valack

Finns att köpa: Appen (Smartphone app)

Namn: Fall

Ras: Connemara

Färg: Mörkbrun

Kön: Valack

Finns att köpa: Dundull

Namn: Darling

Ras: Paint Horse

Färg: Skäck

Kön: Valack

Finns att köpa: Marleys Bondgård

Namn: Trouble

Ras: Jorvikisk Startponny

Färg: Vit

Kön: Valack

Finns att köpa: Fort Pinta

Jag har även 5 stycken Arabiska Fullblod av den gamla modellen men har tänkt sälja dom då jag vet med mig att jag aldrig mer kommer att använda dom. Därför kommer jag inte heller att visa upp dom. Detta var alltså alla min hästar jag äger i skrivandets stund men kommer förmodligen tillkomma massor av nya hästar i mitt stall i framtiden! Hoppas att ni tyckte om detta upplägget, kommer försöka göra mer inlägg som liknar detta, alltså inte bara inlägg om onsdagsuppdateringar! See u guys, ILYSM <3

Följ mig gärna på sociala medier så hörs vi!

Facebook

Instagram

Starstable Online's Hemsida