RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-07-05 04:42:19

C A M I L L A M O R I T Z

camillamoritz blogg på Nouw

Sjuk & Bron

2018-12-05 02:05
Från camillamoritz

O m g säger jag bara! Varför har ingen tidigare berättat för mig hur in i helvetes bra serien Bron är??! Känner liksom mig som en del av utredningen, jag är ett med Saga Norén & Martin Rohde!! Suttit bänkad framför tv:n idag för att jag håller på att bli förkyld. Så tänkte typ för första gången vila istället för att typ fara & träna/göra annat som man inte borde när man är sjuk. Så jag hoppas att alla denna vila kommer ge mig en MILD förkylning för har absolut ingen lust att bli sjuk just nu. Fast när har man någonsin det lol

Så har suttit & sett 8 avsnitt idag, redigerat en video, druckit lite kaffe & ätit lite mellanmål. Har typ ingen aptit nu för första gången på flera år, brukar alltid var svinhungrig när jag är sjuk & äta massa glass/popcorn/läsk men nu har jag faktiskt sluppit dessa frestelser. Håller på att försöka göra en liten mini-deff för jag känner helt enkelt att det har blivit för mycket av det goda. Har tänkt leta upp nå gamla bilder på hur jag såg ut innan jag började styrketräna, för en liten kick i motivationen! Tränade 5 dagar förra veckan & de gick så jäkla bra & var sjukt pepp! Men sen vart man då sjuk i vanlig ordning :-) Aja, kram på er!

Spännande veckor framför

2018-09-07 15:28
Från camillamoritz

Fredag, äntligen. Har varit sjuk i 1 vecka ungefär nu men det börjar väl ge med sig lite. Är tack o lov ledig hela helgen. Så ska försöka pyssla på med lite smågrejer men inga större ansträngningar. Tror inte jag vågar gymma riktigt än. Nåväl, har inga större planer för kvällen förutom att fota & eventuellt redigera video. Imorgon ska jag & girlgang på Pinchos iallafall!! Så taggad, har saknat mina bebbar, utanför jobbet.

Ska dessutom klippa mig nästa vecka, sen har jag en till inbokad sak som är lite hemlig. Sen väntar vi fortfarande på att få flytta in. Fyller år om mindre än 2 veckor också! Älskar september

Ja som ni ser är de rätt tunt längst ner, har gruvat mig länge men måste väl tyvärr kapa de slitna

Sjuk hela tiden

2018-09-03 17:34
Från camillamoritz

Alltså omg. Är det ens normalt att vara förkyld såhär ofta? Var senast sjuk i juni har jag för mig. Sen i mars, så tredje gången i år minst? Känns som jag var förkyld typ 1 gång per år när jag var yngre??? För att inte glömma att jag har haft magsjuka 2 ggr i år :-) Är det normalt eller borde jag vara orolig? Hoppas iallafall inte att de är långdraget, meden det skulle inte förvåna mig.

Dum som jag är så har jag jobbat fredag, lördag, söndag. Men vad gör man inte för pengarna liksom<3 Skojja, det finns fler anledningar till att jag va 'tvungen'. Har suttit & kollat på Youtube exakt hela dagen. Fått massa ny inspo, är det bara för mig det händer? Direkt jag blir tagg på livet, träningen går bra, ångesten chillar, då ba BAM så blir jag förkyld. Då kan man inte göra ett s k i t. Aja, ska försöka planera livet, mer om det i en kommande Youtube-video. Vad får er att bli inspirerade?

Min nya ljuslykta från Orrefors

Inreda ny lägenhet

2018-07-17 01:02
Från camillamoritz

Är så ofantligt taggad på flytten!! Jag ska nämligen flytta i början av augusti, med min pojkvän Jonathan såklart. Vi flyttar inte långt, bara 2 hus bort men det känns typ lika bra det. Jag älskar området vi bor på nu, nära till natur/promenadslingor, nära till centrum. Perfekt för mig helt enkelt.

Vi flyttar även större så min dröm om ett kontor kan nog äntligen gå i uppfyllelse! Skulle va perfekt att få ett eget rum där man kan fokusera på sin kreativa sida. Sen är en lite orealistiska dröm en ''cloffice'' - alltså ett kontor & walk in closet i 1. Tror inte riktigt de kommer hända i nästa lägenhet men har en liten idé om hur jag ungefär skulle kunna få de att funka, vi får se dock. Kommer va så skönt att få något eget, då vi har hyrt i andra hand nu ett år!

Förra vintern

2018-01-04 21:40
Från camillamoritz

3/365

2018-01-03 21:54
Från camillamoritz

Hej på er! Känns skönt med en ny start, klyschigt I know, men jag älskar ju ”New year, New me”. Gick och köpte en kalender idag på stan, hitta en så fin - i guld! Ska verkligen ta tag i planerandet detta år. Känns som jag bara sagt ”jag ska, men...” föregående år om detta. Men nu känner jag verkligen att jag måste skriva kalender/loggbok. Har kollat på massa inspirerande videor där folk visar när de lägger upp och planerar sitt år, de föll jag ju för såklart.

Tog mig även till gymmet, körde 10 set knäböj. Lite marklyft och sedan några övningar till där jag maxade. Kändes jäkligt bra då jag gick dit med intentionen att ta ett lugnt pass då jag var rätt trött och inte så pepp på träningen. Men de slutade förvånansvärt bra! Sen har jag donat på med hus-sysslor resten av dagen. Försökt planera in lite videor jag ska filma. Men de får bli till veckan!

Ny vlogg på kanal

2018-01-02 20:05
Från camillamoritz

Yay! Äntligen 2018, inte för att vloggen är inspelad 2018 men ändå hehe.

Nytt till lägenheten

2017-11-08 12:34
Från camillamoritz

Vi flyttar ihop

2017-10-25 23:52
Från camillamoritz
En ny vlogg är uppe, ifall ni är sugna på att se hur det går för mig och Jonathan ♡

Flyttat till lägenheten

2017-10-11 22:42
Från camillamoritz

Halloj! Sitter i skrivande stund nersjunken i min soffa. Det tär verkligen på krafterna att flytta, samtidigt som det är så skönt och så spännande! Har rensat ut en massa gammal skit och fått in de viktigaste i läggan. Nu väntar jag bara på besök.

Har varit mycket som hänt sen sist. Mycket ändringar på jobbet, mycket med folk i ens närhet och det tråkigaste av allt, beskedet om Tony. Har haft Tony i 8,5 år ungefär. Han var ju ändå 24, så gammal blev han. Men han blev även plötsligt sjuk. Så idag fick han somna in, min fina ponny. Det känns riktigt jobbigt men jag vet att det är de ända rätta. Hellre det än att han ska lida. Så fick säga hejdå till han idag efter jag varit hos frisören och klippt mig. Man blir slut både psykiskt och fysiskt.❣️