RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-20 13:24:40

Charlotte Hassel

charlottehassel blogg på Nouw

Fuengirola

2018-10-06 21:01
Från charlottehassel

Man är sådär härligt snabb på att ladda upp - men bättre sent än aldrig, visst?! För ungefär två veckor sedan var jag och min vän i Spanien och Fuengirola. SÅÅÅ mysigt att åka bort mitt i hösten och få lite ny energi inför en mörk och kall period som vi har framför oss. Jag passade även på att fylla 26 år där borta så detta är en födelsedag jag sent kommer glömma.

Vi åt så sjukt jäkla god mat, alltså WOW. Vi är ett par riktig småplock's tjejer så att vi hamnade på denna restaurangen var helt i våran smak. OCH WOW igen har nog aldrig druckit en sådan god cava sangria som dem hade där, var drömmmmen!!

Varje dag hamnade vi på stranden och vädret bjöd på skinande sol och 28 grader varje dag. Jag är så jäkla nöjd med denna resa och kommer hädanefter börja planera in weekends på hösten till varmare destinationer.

Ännu en helg passé

2018-09-16 22:49
Från charlottehassel

Man jobbar måndag - fredag och klockan 17:00 går man på helg och tycker man har heeela helgen framför sig. Nu sitter jag som så många helger förut på en söndagkväll och funderar VART TUSAN TOG HELGEN VÄGEN? Känns som det bara är någon timme bort då jag och tjejerna stod i kön till Nelly Outlet i fredags och jag såg fram emot helgen i Dalarna med gänget. Allt det har gått passé men visst har jag haft en grym helg och Jag har sätt så mycket fram emot att komma iväg över helgen och till dalarna för den årliga kräftskivan med gänget. Det gav mig så mycket energi och jag hoppas det håller i sig till mitten av veckan eller närmare bestämt hela veckan. Nu är min födelsedagsvecka här och jag har bokat en resa till Malaga på onsdag. LÄÄÄNGTAAR såååå till sol och värme! Sådana bra dagar jag har haft och kommer ha, wow!

Charlotte's back?!!

2018-09-03 21:30
Från charlottehassel

Hallå september och hallå Charlotte! Jag vet inte om det är höstens krispighet som gör att jag sitter och skriver här igen. Jag har inget direkt brett ämne att kunna fokusera och luta mig mot när det kommer till denna blogg. Många har sina genre, en mammabloggar om sitt familjeliv, en modebloggare om dagens outfit och en livsstilsbloggare med sitt vardagliga liv. Vad sätter man in mig där? Ingen aning, kanske som usel uppdaterare och bloggare. Det här med att "bli något" inom bloggvärlden har man försökt med sina 387 stycken olika bloggar sedan jag var 12 år. Man ändrade riktlinje och genre på bloggen varannan månad och snodde andras bilder och låtsades att det var en själv på bilden.

Förutom att låtsats vara någon annan på bilden har jag ändå alltid gillat att jobba med text och skriva. Jag måste erkänna att jag har blivit brutalt mycket sämre med åren när det kommer till skrift och kanske därav har jag mer känt av att jag är mer en talare och kanske därför gjorde man ett tappert försök att kombinera dessa två. För ett par år sedan flyttade jag till Malmö för att få en utbildning inom Journalism och radio som fortfarande är en dröm att någon dag få jobba med.

Nåväl, summan av kardemumman ska jag göra ett ärligt försök nu. Jag kommer säkert sitta och garva åt mig själv om någon vecka för att jag tar upp detta igen. Fy skam den som ger sig och jag hoppas inte jag är i den åldern då man är inräknad i kategorin "man kan inte låta en gammal hund sitta."

W E D N E S D A Y .

2018-01-24 21:17
Från charlottehassel

Baby, it's cold outside

2018-01-22 21:17
Från charlottehassel

Oavsett hur mycket jag avskyr kyla och vinter, så måste jag erkänna att när solen ligger på(de få timmarna), graderna är runt 10 minus och vindstilla så är vintern väldigt vacker.

W O R D .

2018-01-13 13:04
Från charlottehassel

The circle of life

2018-01-13 00:48
Från charlottehassel

TILLBAKABLICK 2017 ' DEL 2

2018-01-01 14:37
Från charlottehassel

Nu har 2018 stigit innanför dörren och jag fortsätter med mina tillbakablickar till 2017.

2017 var året då jag fick se många platser, nya som gamla. En resa som jag alltid kommer bära med mig och vars resmål kommer besökas GARANTERAT igen är Nice och Franska Rivieran. Jag hade inga direkta förhoppningar när jag och J åkte dit. Mennnnn jag blev tokförälskad i både Nice men även Cannes som vi också besökte. Även från denna resa har jag massa smågodis så blir ett vykort även härifrån i ett annat inlägg.

Den årliga kräftskivan i goda vänners lag.

Jag har under hösten även hunnit fylla hela 25(!!!!) år. Det firades med världens bästa familj på spa uppe i Dalarna och kunde inte önska mig en bättre 25-årsdag.

I och med mitt jobb har jag fått den fantastiska möjligheten att få se nya platser och uppleva nya saker och miljöer. Jag har även hittat fina vänner i och med detta arbete och det är jag oerhört tacksam över. Jobbmässigt slutade 2016 väldigt olyckligt så att jag fick denna möjlighet är jag oerhört glad över.

Kort och gott är jag oerhört nöjd med 2017 även om allting har sina toppar och dalar. Nu ser jag faktiskt fram emot 2018 för detta år har några fantastiska saker att erbjuda redan nu. Hoppas ni haft ett super år och blickar lika mycket framåt som en annan. PUSS och KRAM

Tillbakablick 2017 ' Del 1

2017-12-30 21:06
Från charlottehassel

Jag har haft ett helt fantastiskt 2017. Jag har fått göra och se så mycket i år att detta har kommit att bli ett av mina bättre på gott och ont. Så jag tänkte dela med mig lite av allt smågodis jag har varit med om i en tillbakablick.

2017 började med ett lugnt nyår med vänner och ett nytt jobb.

Jag har haft fina stunder på uteserveringar och hemmafester.

Jag firade Midsommar med min bästa vän och hennes familj som alltid nere i deras stuga.

Årets höjdpunkt var Adele på Wembley, London, med mina tre S. Sara, Sandra och Sanna.

Vi turistade även runt i London och stannade i en vecka så hann även med prova på många olika barer, Festivaler och diverse turist attraktioner. Jag har inte visat något vykort för er från den resan så tänkte 2018 lägga upp en tillbakablick på våran resa till London i somras.

S T O C K H O L M .

2017-12-16 23:11
Från charlottehassel

Hej hjärtan. Halva helgen har gått och jag har hittills haft en superhelg. Igår direkt efter jobbet åkte jag och F hem till Maddis och hade en tacokväll precis som en fredag borde spenderas varje gång. Samt idag har jag och mina föräldrar åk till Stockholm, målet var att hitta julklappar men det blev mestadels prylar till mig (inte direkt ovanligt haha.) Men(!!!) Sandrisen hörde av sig idag och frågade om jag kunde tänka mig en Stockholms resa 2.0 imorgon och det säger man absolut inte nej till! Kanske kommer jag hem med julklappar. 100% även något till mig själv. KRAM!