RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-04-21 13:43:23

Louise Langerfors

lolan blogg på Nouw

Ett år senare men starkare än någonsin

2020-04-21 08:51
Från lolan

Hej på er fina, fina ni!

Det här känns så konstigt men så himla rätt. Det är över ett år sedan jag publicerade ett inlägg här och jag hade nog egentligen bestämt mig för att begrava bloggen för gott men jag har insett att ju längre tiden har gått desto mer längtar jag tillbaka till min gamla vardagliga rutin - att sätta mig ner och skriva om min dag. Det har hänt så mycket i mitt liv det senaste året som jag har varit så sugen på att berätta. Jag har helt enkelt insett att jag behöver bloggen och nu ÄNTLIGEN är jag redo för detta igen.

Jag hoppar direkt in på dagen. Idag är det tisdag. Vaknade med ett ryck 05:30, helt förvirrad men bombsäker på att det var lördag, men icke. Jag somnade om en timme och sedan ringde klockan 06:30. Jag kände mig ändå taggad och ovanligt pigg när jag vaknade. Måste ha varit för att solen sken upp hela mitt sovrum, eller hur?

Med senaste Corona-uppdateringarna på Nyhetsmorgon från TV:en i bakgrunden, så gjorde jag mig redo för att åka till jobbet.


Dagens detaljer ser ni ovan: Diadem och örhängen från Glitter och kofta från NAKD.

Nu väntas jobb fram till klockan 17. Kanske unnar mig en glasspaus i eftermiddag, jag har ju hört rykten om att det ska bli 18 grader varmt idag, så det känns som en given plan tycker jag.

Jag hoppas ni får en fin dag så hörs vi igen när jag kommer hem.


Puss o kram

/Louise

Mitt hjärta har dött och min kropp fallerar

2019-03-25 22:21
Från lolan

Allra första gången jag fick känna på att få mitt hjärta krossat var när min lilla dvärghamster dog. Det var egentligen rätt tråkigt att vara hamsterägare och jag kan inte påstå att jag gav min hamster överdrivet mycket kärlek heller, men när jag hittade henne död så högg det till i hela kroppen och jag fick panik. Det var verkligen en sorglig dag i Louise 12-åriga liv.

Andra gången jag fick mitt hjärta krossat var när mina föräldrar skiljdes. Jag hade aldrig känt mig så sviken någonsin, och jag hade aldrig känt ett sånt tomrum innan. Min älskade familj var trasig och hur skulle det någonsin bli bra igen?

Så, man kan uppenbarligen få sitt hjärta krossat på ett gäng olika sätt men hur FAN gör man när man blir lämnad av den personen man har trott att man ska dela resten av sitt liv med? När man har pratat framtid, flytt och delat precis allt med den här personen? Hur gör man när man har trott blåögt på en relation som uppenbarligen var så jävla fel? Hur FAN gör man när man har blivit dumpad? Hur fan gör man när man inte räcker till...

För fyra veckor sedan försvann min trygghet och glädje i livet. Personen som gav mitt liv en mening och som var mitt allt vill inte ha mig. Det är nog det jobbigaste helt ärligt. Mitt hjärta ligger krossat i 7 miljoner bitar och jag vet inte hur det ska läka.

"Det blir bättre med tiden". Den meningen betyder INGENTING. Ingen kan känna hur en annan känner och ingen kan veta hur någon annan kommer att läka. Jag kanske kommer kunna gå vidare lite lättare ju längre tiden går men bättre, det kommer det fan inte bli. Att bli lämnad och bortvald är en situation som är så maktlös. Det finns ingenting du kan göra åt saken och du kan inte ändra på någons beslut om personen har bestämt sig. Det är omöjligt. Jag har blivit bortvald av den människa jag har älskat mest, som vet allt om mig och som jag har litat på utan några som helst tvivel. Jag kommer inte gå in på varför han gjorde slut, men jag är så jävla ledsen. Jag är besviken och jag är så jävla arg. Jag känner mig verkligen lurad och jag är så extremt förvirrad, men samtidigt känner jag mig så tom. Jag kan sitta på tunnelbanan, utan hörlurar eller ens mobil och bara sitta där, utan att tänka på en enda sak. Det är helt svart. Inga tankar överhuvudtaget, hur konstigt är det?

Mina dagar går verkligen upp och ner just nu. Vissa dagar känns okej och vissa dagar är svarta hål. Det har gjort så fysiskt ont på mig dessa veckor. Jag har haft ont i varenda liten nerv. Jag har inte sovit en enda hel natt på fyra veckor, jag har börjat blöda näsblod och min hud håller på att torka ut. Mitt hjärta har fan dött och min kropp fallerar. Hur överlever man det här?

Just nu har jag så mycket hat i min kropp. Jag är så extremt arg. Jag har verkligen gått från att vara så ledsen till att från en dag till en annan bli så arg. Jag blir väldigt sällan arg och jag gillar inte att vara det, men jag kan inte hjälpa det. Jag känner knappt igen mig själv faktiskt, jag har tappat mig själv någonstans. Jag förstår inte hur folk klarar av det här, jag förstår verkligen inte för det gör så otroligt ont. Jag vet att jag upprepar mig hela tiden men det är liksom det här som pågår i mitt huvud, och jag måste få ut det. Oavsett om någon läser det eller inte, jag måste skriva av mig.

Jag kommer klara det här, men jag måste sluta trycka ner mig själv och inse att jag gjorde allt för vårt förhållande. Jag måste inse att jag duger. Jag dög kanske inte för dig, men jag hoppas verkligen att jag duger för någon annan.


Min helg

2018-10-15 17:26
Från lolan

Bild 1: Lilly och jag i en park vid marknaden / Bild 2: Soluppgången på söndagsmorgonen

Sjukt hur helgen springer iväg! Hann inte ens blogga, men jag tänker att jag kommer ikapp ifall jag berättar nu vad jag har haft för mig.

Lördagen började med att jag följde med mamma, Terry och Lilly till Strängnäs över dagen för att gå på deras årligs marknad. Vi hittade inget annat än chokladbollar där men det var absolut härligt att få gå runt i det fina vädret. På kvällen åkte jag sedan vidare hem till Rasmus för att fira hans mamma som precis har fyllt år, supertrevligt!

Söndagen var minst lika fin som lördagen och den spenderade jag tillsammans med en av mina bästa tjejkompisar Elvira. Det blev en fika och lite tjejsnack samt en liten photoshoot bland höstlöven.

På kvällen åkte jag och mamma till söder och såg A Star Is Born på bio. Den har ju varit så omtalad och jag har till och med hört rykten om att den kommer att bli Oscarnominerad och det kan jag förstå för den var SÅ bra. Helt sjukt vad Lady Gaga är duktig på att sjunga och hennes skådespelarkunskaper var mycket bättre än jag hade förväntat mig. Hela storyn i filmen vad sjukt bra och ja, har ni inte redan sett den så rekommenderar jag verkligen er att göra det!!

Slänger in trailern här:

Kram Louise

Fredag och en soluppgång

2018-10-12 14:38
Från lolan

Äntligen fredag! Vaknade upp till en sååå fin soluppgång (ni ser vänstra bilden). Tänk att få vakna upp till den utsikten varje dag, så drömmigt. Gårdagen och dagens konferens var bra men trots det så ska det bli så skönt med lite helg. Jag har sovit alldeles för få timmar de senaste två dygnen, och det börjar kännas i kroppen nu kan jag säga, haha. Vad som annars händer idag är inget speciellt, tror inte jag orkar göra så mycket heller för den delen, rätt skönt ändå.

Trevlig helg på er!

Kram Louise

Waxholms hotell

2018-10-11 15:31
Från lolan

Hej på er! Jag har precis anlänt till Waxholm hotell med jobbet. Nämnde ju igår att jag ska på konferens här till och med imorgon fredag, så det är ändå lite skoj. Det ryktas även om att vi ska köra ”Fångarna på kastellet” vid 16-tiden, vilket typ ska likna Fångarna på Fortet, så det ska bli roligt att få leka lite hihi. I och med det så ska jag alldeles strax ta och byta om till lite mer oömma kläder och sen är det dags att ta färjan till kastellet.

Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag!


Kram Louise

Feel good inspiration

2018-10-10 09:00
Från lolan

Bilder från pinterest, följ mig här.

Vanligtvis brukar ju mina inspirationsinlägg komma på tisdagar, så denna vecka får bli ett undantag helt enkelt, hihi. Pinterest är för övrigt bland det bästa jag vet at the moment. Jag kan sitta i TIMMAR och bara inspireras, det är verkligen så roande för själen.

Hur som helst, idag är det onsdag, faktiskt väldigt härligt att veckan hittills har gått rätt fort. Mer än halva arbetsveckan avklarad och 100% av helgen har vi kvar, hur härligt? Imorgon ska jag dessutom på konferens med jobbet fram till och med fredag, så det är inte en helt vanligt vecka den här veckan, vilket är riktigt skönt - man behöver lite variation i vardagen haha.

Hoppas ni får en mysig lillördag!


Kram Louise

Oktoberboxen

2018-10-09 19:23
Från lolan

En av höjdpunkterna varje månad är när månadens Glossybox trillar ner i brevlådan. Det är faktiskt väldigt ofta man får grejer som i alla fall jag har spanat in i affärerna innan. Ett exempel den här månaden är ansiktskrämen från L300 som kom med månadens box. Jag har faktiskt tänkt att köpa den men har inte tagit mig tiden att göra det än, så ni förstår ju vilken härlig överraskning det var att just den var med i boxen. Här kommer en liten beskrivning av vad som följde med boxen:

1. The POREfessional Face Primer

En oljefri primer från Benefit Cosmetics som kan appliceras direkt på huden för att ge en matt, silkeslen finish. Applicera innan makeup för att fixera sminket eller under dagen för att matta ner glansig hud.


2. Niko Pro Liquid Jelly Blush "Bali"

En blush med en unik geléformula som både återfuktar huden och ger en rosig färg. Nyansen "Bali" har ett gykkene skimmer som ger kinderna en vacker lyster. Kan även användas på ögonlock och läppar.


3. L300 Intensive Moisture Face Cream

En återfraktande ansiktskräm som innehåller hudens egna fuktbevarande ämnen: karbamid, salt och mjölksyra. Dessa ämnen är vårdande och skyddande. Berikad med ett vaxkomplex som stärker hudens barriär.


4. CleerPlus

Genomskinlig gel som ger en diskret behandling av munsår, små sår och insektsbett. Sätt en gelbubbla på området du vill behandla och låt torka till en skyddande film. Filmen skyddar såret, minskar irritation och påskyndar läkningen.



Kram Louise

Saker du kan göra en tisdag som denna...

2018-10-09 09:00
Från lolan


Kram Louise

M Å N D A G

2018-10-08 14:32
Från lolan

Kan vi börja älska måndagar hörni? Det känns så obligatoriskt att ”hata” måndagar och det känns som att det behöver ske en förändring angående den inställningen helst för längesen. Det är verkligen en klyscha att säga att måndagar är en nystart men om vi tänker bort att det låter klyschig, hur härligt låter inte en nystart då? Det är ju en ny vecka som börjar och det öppnar ju upp nya möjligheter, så varför inte ta vara på dom?

Jag själv behöver nog i alla fall sluta ”hata” måndagar och försöka se det älskvärda i veckans första dag, förstå hur mycket mer energi man fylls med.

Det är måndag, dags att ta över världen.


Kram Louise

Underbara helg

2018-10-07 10:30
Från lolan

Igår kväll mötte jag upp en av mina bästa tjejkompisar Elvira för en tjejkväll på stan. Det blev köttbullar på Vau de Ville vid Norrmalmstorg tillsammans med ett par drinkar och tjejsnack. Det är såååå behövligt att få lite kvalitetstid med dom som kan allra mest om en, som alltid finns där!

Idag är det dock söndag och helgen börjar lida mot sitt slut. Förstår aldrig hur helgen alltid lyckas gå så fort?? Det blir i alla fall lite middag hos några familjevänner och förhoppningsvis får jag umgås några timmar med min älskade pojkvän också.


Kram Louise