RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-11 22:03:59

natlow blogg

natlow blogg på Nouw

Angelicas födelsedag

2019-06-02 15:11
Från natlow

Hej på er!
Hoppas ni haft en underbar helg. Min började skit i fredags men de blev bättre. Min Ange fyllde år så vi åt gott och myste på balkongen! Guld! Igår var det lugnt, var ut till mor och far en sväng och sedan käkade jag pizza med Ange för att sedan bara slappa på soffan! Så skönt med sånna helger! På tisdag åker vi till Grekland så ja har börjat packa litegrann, alltid lika svårt!


Mysig söndag

2019-05-19 20:57
Från natlow

Angelica hörde av sig under dagen så de blev en roadtrip. Vi köpte sedan oss varsin sallad och glass och satt oss nere på Holmen. Så mysigt och de behöver inte alltid vara så stort så fort man ska göra något. Att någon så enkel grej kan ge en så mycket energi är helt sjukt!


Söndag = chill dag

2019-05-19 11:13
Från natlow

Godmorgon ni fina!
Vaknade runt 10:00 men har legat kvar i sängen och slösurfat lite. Så skönt med sovmorgon och så skönt med söndag. Söndagar är ju riktiga chilldagar tycker jag. Då man bara får ta de lugnt om de så är att man bara ligger på soffan hela dagen så gör de inget.

Själv har jag precis laddat upp med lite god frukost och parkerat mig i soffan! Vaniljkvarg med hallon, jordgubbar och cocosflakes. Så gott!


V A N S

2019-05-18 13:58
Från natlow

Köpt mig en jeansklänning! Schysst att matcha med en stor tisha och ett par sneakers nu när de börjar bli varmare!

Underbara lördag

2019-05-18 12:37
Från natlow

Hallå där!
Alltså helg är väl för underbart!?

Igår efter jobbet så rullade jag ut till mina päron för lite mat. Drog mig sedan hemåt och städade av lite innan Angelica kom förbi och plockade upp mig. Vi åkte sedan på en lite tripp och sedan slog vi oss ned i soffan hemma hos mig för lite vin och chill. Så skönt att jag har den där fantastiska människan i mitt liv. Att bara få sitta och prata med henne och att hon faktiskt förstår en rakt igenom! Lycka!

Längesen jag skrev

2019-05-16 19:29
Från natlow

Hej på er fina ni!
Hoppas allt är bra med er. Med mig är de toppen, längesedan jag skrev något nu. Har äntligen flyttat in i min lägenhet efter en lååång väntan och en del renovering! Men jag är så nöjd och så tacksam för all hjälp från mina föräldrar samt min bror!

Jag trivs som fisken i vattnet här och de är så skönt med en omstart i livet. Jag trivs så bra med mitt underbara jobb och är så tacksam för alla ja har runt mig och så glad för att jag gjort dom valen jag gjort!

Tänk på att du är du och du ska leva ditt liv! Inte för någon annan utan du ska prioritera dig själv fullt ut! Ta vara på livet och nöj dig inte. Du ska leva livet fullt ut och då ska man fan må bra också!


Ett perfekt avslut

2018-12-16 20:16
Från natlow

Ett perfekt avslut på en fin vecka med en fantastisk människa! Och så attans gott det var! Solat solarium har också hunnits med så man känner sig brun och fräsch. Kom nyss ut ur duschen och nu blir de film tills de är dags att kasta in handduken för idag!

Söndag och sovmorgon

2018-12-16 11:52
Från natlow

Godmorgon på er godingar!
Hoppas ni haft en fin helg, min har då iallafall varit toppen! I fredags så var jag och Ronja ut för lite god mat och ta ikapp en massa då vi inte setts på ett tag. Alltid lika mysigt att umgås med henne. Igår vaknade jag upp pigg och mådde otroligt bra med tanke på fredagens drinkintag så de blev en god frukost och sedan en långpromenad på det. Åkte sedan till Ange på kvällen och käkade pizza, kollade ex on the beach och käkade massa godis. Myskväll!

Idag tog jag minsann sovmorgon till 09:00, sedan drog jag mig ut på en långpromenad. Nu ska jag minsann dricka upp kaffe och sedan är de städning som står på schemat!

Prioriterar det viktiga

2018-11-21 18:49
Från natlow

Onsdag igen, veckorna rullar på och här är de glest mellan gångerna. Men de får vara så, känner att ja prioriterar de som är viktigt just nu. Efter jobbet idag så tog jag mig ut på en långpromenad, nu har ja hoppat i myskläder och tagit mig ett glas rödvin, onsdagsmys!