RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-08-13 07:52:03

linneawall blogg

linneawall blogg på Nouw

Vart tar tiden vägen?

2019-06-20 18:20
Från linneawall

Hur sjukt att vi sitter i bilen nu mot landet för midsommar?? Galet att det redan är midsommar i morgon! Hur kan tiden gå så fort??

Är väl framme på landet om nån timma, ska bli så mys att bara få vara med släkten i ett par dagar, äta och dricka gott och bara njuta!
Ser ju även ut som det ska bli bra väder! För en gångs skull, håller ju alla tummar och tår!

Eva Linnéa Wilma

2019-06-16 16:53
Från linneawall

Idag var det dop för min fina lilla brorsdotter.
Så otroligt fint dop att tårarna vattnades, så fin kyrka!
Solen lös och det bjöds verkligen på helt underbart väder!
Eva Linnéa Wilma, så otroligt fint!

Så stolt faster till henne och storasyster Olivia♡

Oj oj oj, det var inte igår

2019-06-15 17:18
Från linneawall

Oj oj oj vilken tid det var sedan jag senast uppdaterade här!
Vet ju faktiskt ärligt inte, är det här något för mig? Ah, jag ger det någon chans till.

Oj kan ju aldrig summera vad som hänt sen senaste inlägget, för mycket!
Men har blivit faster igen, tvillingsyrran har tagit studenten och snart gifter sig min andra bror!
Sen så har det ju även vart fullt upp i skolan!


Men nu är det äntligen sommarlov för mig!
Går ju ”om” ett år pga skolbyte och linjebyte!

Oj så härligt med sommarlov! Ligger just mu ute på landet och glassar i solen. Dock för kallt för mig att ta ett dopp, är ju dock lite av en badkruka!

Åker dock hem igen ikväll då jag & pappa bara åkte ut över dagen men så härligt med några soltimmar nere vid altanen med havet!

Nu inväntas middag om någon timma och sen ska vi väl röra oss hemåt!

07.37

2018-09-06 07:37
Från linneawall

Blev en liten hockey match igår kväll, mysigt mysigt.
Dock har man väll kanske vart på liiiite bättre matcher. Men men, slutade i en vinst i förlängning iallafall. Tror ingen riktigt var med på det målet, inte ens skytten själv haha.

Ska strax ta och knata mot skolan, halvlång dag idag men ja. Överlever nog, ska ta med halstabletter och alvedon i väskan så det finns ut i fall att.
Juste ja, måste tömma kameran och sedan kan jag ladda upp bilderna i från kräftskivan! Tog inga med mobilen då jag hade kameran!

Nej måste börja röra mig mot skolan nu!

Tre år

2018-09-04 11:03
Från linneawall

Usch. Idag rinner tårarna titt som tätt. Fjärde september kommer nog för alltid vara väldigt jobbigt för mig.
Ska åka förbi min älskade vän som tyvärr valde att lämna oss alldeles för tidigt senare och lämna en stor fin bukett med röda rosor och den stenen på bilden. Kommer bli så fint hos henne. Ska nog sätta den stenen på korset, då hon inte har en gravsten utan enbart ett trä kors. Får se hur jag gör.
Kommer bli tufft men det är ju så.

Mot landet!

2018-09-01 09:24
Från linneawall

Godmorgon!

Sitter just nu i bilen påväg ut mot landet, blir kräftskiva med släkten. Ska bli så mysigt!
Lite nyktrare denna gången dock hehe.
Sist vart det väll som sagt någon drink för mycket.

Ena kusinen kommer dock inte, han hade något med hockeyn så. Men annars tror jag alla kommer, sen kommer brorsan flickvän också. Så ska bli så mysigt!

Imorgon ska jag åka och göra fransar och på onsdag ska jag fixa naglarna. Lutar mot volymfransar och några höstiga naglar, typ grå bruna i färgen eller vinröda. Får se hur det blir. Eller så ger jag min nagel tjej fria händer, litar så pass på henne och hon är så otroligt duktig!!

Nej ska nu vara social med pappa så hörs vi sen! Har förresten med mig kameran så blir väll förhoppningsvis några lite bättre bilder!

Feber och Efterlyst!

2018-08-30 08:52
Från linneawall

Godmorgon!
Eller ja jag vaknade vid 7 och gjorde mig i ordning inför skolan för att gå på matten. Trots feber och lite till. Kommer sen på när jag väl är i skolan att det är halvdag på rudan. Pratade med min mentor som för övrigt tyckte jag var dum i huvudet som ens kom överhuvudtaget.
Så fick knata hem igen och ta och lägga mig. Så ligger just nu och kollar på Sons of Anarchy och har myst ner mig i soffan. Ska nog snart ta mig upp och fixa lite te till mig.

Ikväll har efterlyst premiär!! Så taggad, ”älskade” det programmet som liten så ska bli så kul att följa det igen varje torsdags kväll!

Nej måste ta och fixa te nu och sedan ta och lägga mig igen!

Kräftskiva

2018-08-26 19:51
Från linneawall

Halloj från en rätt så bakfull mig! Hehe.
Vart lite mycket igår men hjälp vad kul vi hade. Inte skrattat så mycket på så länge!

Vi hade det jättemysigt. Dukat långbord ute i uterummet, och åt massor med mat!
Sen så badade vi även i bubbelpoolen i ca 4-5 timmar. Så mysigt. Dock tycker min rygg att jetstrålarna vart lite mycket då jag har sådana blåmärken efter dom på ryggen hahaha. Men det var skönt där och då!!

Vaknade rätt tidigt imorse av en liten busfia som ropade och skrattade glatt. Sov på soffan och är rätt lättväckt så! Men sen så myste vi enbart mer eller mindre hela dagen tills vi åkte vid 13 tiden.

Somnade en stund när jag kom hem och har precis ätit middag och duschat! Ska ta och kolla lite på Arne Dahl och mysa ner mig i soffan!

Bålsta och kräftskiva!

2018-08-25 13:41
Från linneawall

Tröja : Nelly
Byxor: Bikbok

Hej allesammans!

Inget inlägg igår, var barnvakt, hade huvudvärk och jagade runt på en 1 1/2 åring. Men men, idag beger jag mig imot Bålsta om ca 1-2 timmar. Vet inte när min ena bror och hans flickvän hämtar upp mig, men dom sa runt 2-3 någon gång!

Ska till min andra storebror (vi är en stoooor familj haha) på kräftskiva!
ska bli så mysigt att få umgås med dom igen, och bara ha det allmänt härligt! Äter dock själv inte kräftor, och inte Christian min ena bror heller så vi ska grilla istället hehe.

Blev en rätt enkel outfit, en par pösiga nästan kostymbyxor ifrån bikbok, tror typ dom flesta har ett par sådana med snörning fram, sen en röd croptop ifrån Nelly. Kanske får till någon bättre bild sen!

På naglarna har jag Essies ”Really Red”, ÄLSKAR den färgen!!
Har fått sådan dille på rött och framför allt röda naglar! Tror jag kommer göra nästa set jag gör röda dom med. Eller i någon mysig höstig färg.

Ska ta och göra allt klart nu så allt är klart när dom kommer så jag bara kan springa ner till bilen när brorsan messar!

Magkramp?

2018-08-23 18:34
Från linneawall

Usch vad min mage och jag inte är vänner just nu. Har sånna otroliga kramper i höger sida att jag iprincip ligger i fosterställning och vill gråta. Har så otroligt jävla ont?? Går det inte över ringar jag vårdguiden eller något. Känns inte så bra just nu.

Men anyhow, skolan idag var helt okej, mycket repetion just nu på kurserna, förutom de helt nya kurserna då. Är så taggad på framför allt mediekurserna!!
Skulle åkt till storebror i Bålsta imorgon efter skolan men min andra bror ringde mig och sa att jag kunde åka med han och hans tjej på lördag så då slipper jag åka kommunalt och kan åka bil hela vägen vilket ska bli så skönt. Slippa stressa imorrn till tåget osv. Så ska packa imorrn efter skolan.

Nej nu måste jag hoppa ner i ett varmt bad och se om det hjälper för det gör så galet ont just nu!