RSS - xml

Kontrollerades senast: 2020-03-15 01:21:46

Emmie Strandberg

sstraandberg blogg på Nouw

long time no see

2020-03-15 00:29
Från sstraandberg

Mer än ett år har gått sedan sist. Känns som att det var igår som jag loggade in här och skrev av mig men det är nästan exakt 14 månader sen,sinnes. Skulle vilja rabbla upp månad för månad vad som har hänt men som ni förstår så skulle det ta alldeles för lång tid och jag kommer knappt ihåg hälften haha.

Kortfattat, hur mår jag? Vad gör jag just nu?

Jag mår bra. I början utav sommaren 2019 gjorde jag och mitt ex slut efter 3 år ihop, och har sedan dess försökt att hitta mig själv lite grann och har också haft tid att fundera på vem jag är själv. (har också valt att inte radera några inlägg eller bilder från förr, därav fortfarande bilder på mig och mitt ex. Vi är väldigt bra vänner idag!!)har såklart gått upp och ner i perioder men jag mår väldigt bra generellt. Har i stort sätt inte varit själv sedan jag blev frisk från min depression 2015, så detta är ganska nytt och att vara ensam har varit en stor utmaning, men behövligt och jag har lärt mig så mycket om mig själv. I övrigt har jag fått ett timvikariat på lidl här i sala, och jobbar fortfarande hos min bror i hans travstall. Får absolut inte glömma att jag för bara någon dag sedan ansökte för att plugga upp några ämnen från gymnasiet så jag kan börja plugga i höst!! Vem kunde tro att lilla jag skulle sätta min fot i ett plugg igen hihi? Men jag har så mycket mål och drömmar just nu och tänker jaga dem, klyschigt.

Jag har tänkt att börja uppdatera här lite smått igen. Ingen press eller stress, mer när jag känner för det och när jag har tid. Saknar att kunna skriva av mig lite och det bästa som finns är ju att kunna se tillbaka om några månader/år och läsa igenom allt man skrivit, på gott och på ont haha. Hoppas i alla fall att ni är några trogna läsare kvar, och jag välkomnar såklart alla nya med öppna armar!!!!!! Enjoy

summer memories

2019-01-30 22:00
Från sstraandberg

LÄNGTAR TILL BRUNBRÄNDA BEN OCH VÄRME I DENNA VINTERTID.

28 januari

2019-01-28 22:35
Från sstraandberg

som rubriken lyder!!

Hej hopp vad länge sen det var, har ju till och med hunnit bli vinterland. Som så många gånger förr hade jag tänkt att försöka mig på det här med bloggen igen. Mycket händer i mitt liv just nu och mycket är kul att kunna se tillbaka på om några år tänker jag.

Nå, en liten updatering? 1 december flyttade jag och pojken till vår första lägenhet. 24 december firade jag jul tillsammans med familjen vilket som vanligt var väldigt mysigt. I december började jag också jobba hos min bror och hans sambo i deras 2 travstall, så har blivit en liten stallflicka hihi. Nyår firades in med massa vänner på en liten hemmafest och fick min nyårskyss av pojken 3:e året i rad (!!!) och resten utav tiden har jag faktiskt inte gjort någonting. På torsdag flyttar jag och Jonathan hem igen (olika skäl men ingenting allvarligt) och känslorna är blandade, men det löser sig, såklart.

Annars står jag ganska still i livet, tyvärr. Försöker hitta mig själv någonstans, hjälp mig lol. Förövrigt älskar jag all snö som kommit, vintern är UNDERBAR när den ser ut såhär. Dock kan jag inte sluta längta till sommaren och solens heta strålar... haha..


nu ska jag sussa, PUSS

EN KLAPP PÅ AXELN

2018-08-17 14:23
Från sstraandberg

ligger i sängen och laddar upp för lite kvällsjobb.

mår mycket bättre idag, vilket känns superskönt. Vet fortfarande inte vad det kan bero på men antar att det är min magkatarr som spökar. I alla fall, har städat hela huset *klapp på axeln* och lagat mat som jag och syskonen precis stoppa i oss. Ikväll jobbar jag 15.30-22 vilket faktiskt ska bli skönt och ganska kul. Har inte jobbat på någon vecka nu pga ångest och magen men ett kvällspass känns bra att börja med. Sen jobbar jag hela helgen också men det är en annan femma haha.

Helt onödig uppdatering men kände i alla fall för att kika in och säga hej. Såååå HEJ.

är jag gravid?

2018-08-16 14:45
Från sstraandberg

jeans - h&m / topp - bikbok

Hello guys. Har legat i sängen nästan hela dagen pga att jag har ett fruktansvärt illamående. Har varit upp och skjutsat F till fritids samt hämtat henne men direkt när jag kommer hem måste jag lägga mig. Vet faktiskt inte vad det beror på, känns inte riktigt som vanlig magkatarr som jag brukar kunna ha. Har mått såhär till och från sedan i lördags så känns som att det borde släppa snart, annars får jag typ kolla upp det??? kanske är gravid???????? (joke)

Anyway, ska alldeles strax försöka få i mig någonting att äta, vad återstår att se. Senare ska jag försöka följa med min familj hem till mormor och morfar och käka smörgåstårta då mormor fyller år. Jobbigt bara om illamåendet stannar kvar :(

Har fastnad för serien Love iland som går på tv4, egentligen en astråkig och töntig serie men tycker att det är lite kul ändå haha. LÄÄÄÄNGTAR till på måndag då första idol-avsnittet sänds, då är det officiellt höst hihi.

jag har en dröm.

2018-08-15 13:22
Från sstraandberg

okej chilla. Det är ingen dröm men jag har länge tänk på detta!! är ni redo?

Jag vill starta en youtubekanal, men jag är SÅ rädd att det kommer faila haha. Jag älskar att vara framför kameran och brukar gå runt och låtsas att jag vloggar, eller när jag sminkar mig så låtsas jag att jag har en grwm hahaha.
Mamma och jag köpte en kamera för några månader sen så vi tänkte starta en kanal tillsammans, men vi har så olika syner på det där och olika mål i livet så vi bestämde oss för att inte utföra det.

Däremot vill jag så gärna själv starta en kanal. Har dessutom så mycket planer nu inför hösten och det skulle vara så kul att filma och ha som minne. Vad vill jag komma fram till haha?

Tycker ni att det låter som en bra ide, eller är den bara lame? Är jag för sent ute eller ska jag satsa? Kan inte ni kommentera vad ni tycker? Kommer ni prenumerera på min lilla kanal hihi? Varför jag frågar och skriver är för att jag i så fall behöver köpa en kamera och känns lite onödigt om det är typ en pers som kommer kolla haha:) Sen räknar jag inte med att bli som Jon & Janni (eh jo?) men ni fattar vad jag menar, visst!!!

So guys, ska Emmie Strandberg bli nästa Therese Lindgren or not? Lovar, mitt liv är intressant!!!!

Onsdag 15/8

2018-08-15 10:59
Från sstraandberg

en grå och tråkig onsdag är kommen, därmed rubriken.

jag vaknade runt 7 imorse när pojkvännen åkte till jobbet. Och då tänker ni säkert att jag vaknade utav en massa pussar och gos? NÄ. Han var på dryghumör och jag vaknade med att han skrek och härjade, sjöng och var allmänt provocerande haha, söten:)

Kunde i alla fall inte somna om så gick upp och hämtade frukost som jag sen åt framför en serie. Runt 10 lämnade jag F på fritids och nu är jag hemma. KUL. Planerna idag är ca ingenting. Hade en dålig dag igår men tack och lov så mår jag mycket bättre idag, så det är skönt!! Ska nog sjunga lite och sen städa huset. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag är ledig imorgon också men sen jobbar jag hela helgen. Sista planerade arbetspassen så det är bara att kämpa!!

Hoppas ni får en bra dag, studsar väl in här någon gång under dagen! Puss

det är lätt att glömma.

2018-08-14 21:06
Från sstraandberg

Varje liten del utav mig gjorde ont. Varenda rörelse tog emot och varenda tår gjorde skavsår under mina ögon. Det är så lätt att glömma att jag faktiskt har varit där en gång i tiden. Att jag faktiskt var så sjuk att min kropp nästan la av. Att mina organ var på väg att ge upp och att mitt psyke förberedde sig på att säga farväl. Det är så lätt att glömma att mina dagar i sängen inte bara bestod utav en eller två dagar, och att det faktiskt kunde förlängas till tre veckor. Att kläderna inte längre passade mig trots att det var minsta storleken, och att fredagsmyset blev till kaos pga att jag inte fick i mig maten eller gå på toaletten själv.

Det är så lätt att glömma att dessa dagar fortfarande kan komma. Att den där rösten i mitt huvud kommer tillbaka för ett ögonblick och styr mitt liv. Jag kämpar varje dag och jag försöker att inte glömma, för jag blir så satans rädd varje gång den kommer tillbaka.

En fullspäckad måndag!

2018-06-25 20:38
Från sstraandberg

Denna låten går på repeat i mina hörlurar, högtalaren och på tvn, fantastiskt.

Ligger helt utslagen i soffan efter en dag som har gått i 100 km/h. Åkte till Vässan med Salma imorse, där hon fixade naglarna och sedan åt och shoppade vi lite, riktig mysdag!! Kom hem runt 5 och drog direkt på mig träningskläder för en springtur, som dock inte blev så lång men bättre än inget!! Nu har jag ätit stor portion pasta och köttbullar framför gossip girl och tänkte städa mitt rum. Imorgon har jag möte inbokat redan klockan 10 så lär vara uppe med tuppen!!

Hoppas ni haft en fantastisk start på en ny vecka.

24 juni

2018-06-24 21:12
Från sstraandberg

Varit frånvarande och tänker inte komma på någon lame ursäkt varför haha, huvudsaken är att jag är tillbaka nu och ska försöka satsa stenhårt.

Pojkvännen har spelat cup hela dagen och även jag spenderade 3 timmar där, dock endast som publik hehe. När jag kom hem slocknade jag någon timme framför Gossip girl innan pojkvännen hämtade upp mig snabbt för att dra vidare för en dejt på donken. Båda var så himla hungriga så maten tog slut snabbt och var hemma på bara någon timme igen. Nu ligger han här däckad brevid mig och snarkar, och själv ska jag kliva upp ur sängen för att hämta något gott att äta. Sen blir det nog sängen för mig också, måndag imorgon och dags för vardag igen.