RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-06-24 04:52:45

ebbaeklund blogg

ebbaeklund blogg på Nouw

foton från Midsommarafton

2019-06-23 17:09
Från ebbaeklund

Det var en gång en dag i solen

2019-06-19 21:07
Från ebbaeklund

VårMarknad 2019

2019-05-29 21:15
Från ebbaeklund

för några dagar sen så var det vårmarknad & Benny åkte karusell för första gången! super roligt tyckte han att det var, Han skrattade helatiden. Jag köpte 2 biljetter så att han kunde åka en gång med mig, och en gång med sin gammelmormor.

Efter vi åkt karusell så åt vi langos! super gott! jag åt det sist jag var på marknad också, jag hade glömt vad det hette men tänkte att jag förhoppningsvis skulle få syn på det igen och de gjorde jag som tur var! så nu har jag lagt namnet på minnet och ska absolut fortsätta köpa det där de finns Benny tyckte också att det var smaskens!

En hel del nya grejer fick han med sig hem! bland annat docka, hund och ballong.

Han älskade hunden! den hade batterier och kunde skälla och springa, jag köpte den trots att jag visste att han skulle ha sönder den inom ett dygn (standard när det gäller Benny) men jag tänkte att det blir kul så länge de varar. Han lekte med den hela kvällen och nästa morgon innan han kastade sönder den Men det VAR kul så länge det varade lika som jag hade hoppats på.

Benny 2 år!

2019-05-12 21:32
Från ebbaeklund

Idag fyllde Benny hela 2 år! och vi har självklart haft kalas! det har varit en riktigt bra dag. Jag gillar att hålla kalas, dekorera lägenheten, slå in paket, göra tårta osv det är verkligen roligt (även om det också är påfrestande med Benny hängandes i benen) Jag lägger alltid flera hundra kronor på tårtan och fikat.. suck. Men så blir det när man vill göra ett toppenkalas med en smaskig tårta! tårtan med chokladgrädde som jag hade på min födelsedag i mars var en riktig hit för både mig och gästerna, så jag valde att göra en liknande tårta idag också. Tårtan blev högt uppskattad även nu, och Benny älskade den.

Jag använde mig av lika ingredienser som tårtan jag gjorde till min födelsedag! Jordgubbar,jordgubbssylt, chokladpudding, vaniljkräm, oreo och chokladgrädde. Det är en riktigt bra kombo för en tårta! men sen så dekorerade jag med strössel, "sockerfigurer" och ett sifferljus för att göra tårtan lite "barnsligare"

fint inslagna paket och mycket ballonger livade upp!

Han hade så roligt med alla ballonger och skrattade så mycket

Han fick jätte fina presenter! bland annat en leksaksspis och "laga mat saker" han älskar att leka att han lagar mat. Jag tar ofta fram saker ur köksskåpen och ger till honom, tex olika plastburkar/skålar och visp m.m som han leker med och kommer sen fram till mig när maten är färdig, och vill att jag ska smaka och säga : namnam. På dagis har dom leksaks spis och den leker han så mycket med! så det är ju toppen att han nu kan leka med leksaksspis även hemma.

2019/05/06

2019-05-06 23:18
Från ebbaeklund

Jag har länge övervägt att ta upp bloggandet igen, det fanns en stor anledning till att jag slutade blogga. Men jag har saknat bloggen VARJE dag sen jag sist skrev och känner nu att jag vill börja lite smått igen (efter mitt ca 6 månaders låååånga uppehåll)

Så jag vill börja med att säga: HEJ! hur mår ni? jag har saknat er!

nu vill ni antagligen ha en liten sammanfattning av vad jag har haft för mig i livet senaste halvåret, men det är mycket som jag inte vill dela med mig av + att jag har gått och går fortfarande igenom många svåra saker som jag inte heller kan dela med mig av såhär offentligt.

Men jag kan berätta att jag ser framemot våren/sommaren otroligt mycket! och den var faktiskt här under en kort period, det var nästan sommar i april, det var 20 grader varmt och jag solade i bikini! Men sen vände det och började snöa. Men nu när maj månad är här så är det nära. Mina och Bennys nya vårkläder och skor är äntligen framplockad och vinterkläderna är bortpackade sen en tid tillbaka. Det är kul för Benny att äntligen kunna springa på asfalt och gunga i lekparken. Det kommer bli en rolig sommar känner jag! så mycket framför oss! blandannat massor av lek i lekparker, plocka blommor, äta jordgubbar, sola & bada!

Min balkong har jag vårstädat, och jag har redan hunnit spendera några timmar där under den varma perioden i April. Nu väntar jag på värme igen så att jag kan få dricka morgon kaffet ute. (Är dock väldigt rädd för den extrema värmen som var förra sommaren, jag hoppas på en lagom varm sommar i år som man kan njuta av)

På söndag fyller min underbara Benny hela 2år! helt otroligt såfort tiden går och så stor han blir. Det är svårt att tänka sig att han föddes med endast sina 711 gram och nu är en stor sprallig kille på snart 2år som har energi och glädje så de skulle räcka till 10 andra barn, springer snabbare än vinden och är så envis så att till och med dagis personalen har medgett att dom funnit sin överman.

framöver kommer bilder från kalaset så de har ni att se framemot!

sorgen över att vara sjuk

2018-09-12 01:59
Från ebbaeklund

mötet idag gick över förväntan. Jag verkligen hatar att vara sjuk, hatar! allt jag vill är att kunna ha ett jobb och vara självförsörjande, men jag fick mycket mycket förståelse av min handläggare på AF, som sa att jag absolut inte får stressa ut i arbetslivet bara för att jag har en så stark vilja, jag måste gå lugnt fram och se om det finns ett arbete jag kan klara av, hur mycket jag isf skulle klara av att jobba osv. För man kan ju inte rå för att man har fel på sina njurar, man gör ju så gott man kan. Bara att vara ensam mamma på heltid tar också mycket energi. Jag blev utskriven från AF, och i mitten av oktober ska jag börja träffa en coach som ska hjälpa mig med en individuell planering. Det känns bra!

Många kanske inte förstår att man kan ha "längtan" efter ett jobb, men det har jag! jag vill jobba och tjäna mina egna pengar, ha rutiner och arbetskamrater. Det är ju en del av livet (borde vara iaf) jag tror inte att ni som inte är sjuka kan förstå frustrationen i att vilja så mycket men inte kunna, rent fysiskt. Jag har så mycket drömmar och ibland har jag en "bra" dag och glömmer för en liten stund att jag är sjuk, googlar på utbildningar jag vill gå och gör upp värsta framtidsplanerna, men nästa morgon så vaknar man upp till verkligheten och inser att det inte kommer att hända. Det är så synd!

Men att jag har fått diagnos & förståelse, är en bra början.

Sen har jag ju Benny som gör mig så super lycklig! bara att titta på honom får alla problem runtomkring att smälta bort, det är tur man har Benny den underbara lilla godingen.

En STOR grejj som händer nu i oktober är att lilla plutten börjar inskolningen på dagis! min lilla bebis blir så stor!

update

2018-09-11 11:20
Från ebbaeklund

Hej babes! hur mår ni?

jag uppdaterar inte mycket längre. Delvis pga att bloggappen suger, och hela portalen i stort sett. Vi som bloggar på nouw har helt enkelt stora problem just nu, det är konstant systemuppdateringar och bugg. Men också delvis på grund av jag liksom har så mycket annat som står ivägen i vardagen som man lägger tid på istället. Men så kan de vara.

Jag hoppas verkligen att ni alla som kan rösta i årets val har röstat! det är verkligen extremt viktigt! och jag hoppas att ni röstat rätt och läst även de finstilta när de gäller partiernas åsikter. Jag förtidsröstade i torsdags

Benny växer så det knakar och börjar snart dagis. Han kan nu gå själv med att hålla mitt finger som sitt enda stöd.

Han klättrar i soffan & river hela lägenheten. Han säger mamma, pappa, titta och nej! (för nej brukar jag säga när han river i mina saker) och eftersom han i stort sett river hela dagarna så blir det ju en del "nej" så det har han snappat upp han vet även när han gör något han inte får, han tittar på mig och säger nej samtidigt som han gör det ordet "nej" hjälper inte ett dugg, men det är uppenbarligen roligt att härma.

Dagens måsten är möte på AF, nervöst! vi ska prata om mitt mående/njursjukdomen, hur vi ska göra ang jobb och inkomst osv. Efter de måste jag handla mat!

vad gör ni idag?

latte, glass å bestie

2018-09-06 00:36
Från ebbaeklund

Hej babes!

idag blev de mys i stan med bestie, invigde min nya basker som alla hatar?

den va perfekt! love it!

Fina konstverk har skapats i mitt bostadsområde, så det blev en hel del fotande påvägen mot stan.

När vi kom fram så satte vi oss på ett café i typ 2 timmar och pratade sönder! åt godaste glassen & drack latte. Sen gjorde vi stan!

Hoppas att ni alla haft en bra dag! lika som mig! (alltså med latte & dulce de leche glass & ett riktigt bra sällskap)

en konstnärlig klätter- apa

2018-08-27 17:42
Från ebbaeklund

Idag har vi haft en lång & intensiv dag med tusen saker att göra.

vi har även målat! Benny har skapat sitt allra första konstverk, hand och fotavtryck gjorde vi också.

något annat som har hänt idag är att han har insett att han inte nöjer sig med att han lärt sig att klättra upp i soffan, han vill högre än så!

shopping, akuten, höstkänslor

2018-08-26 22:56
Från ebbaeklund

Det har hänt mycket sen sist jag skrev... hmm vetinte hur mycket jag orkar ta med av det..

jag har åkt ambulans till akuten med extrema magsmärtor! Som kändes precis som förlossningsvärkarna som jag hade innan benny föddes.

Jag va så rädd! jag trodde på riktigt att jag var gravid utan att veta om det och höll på skulle föda ett barn i mitt vardagsum. Kanske min hjärna körde en throwback till när Bennys fostersäck kom ut hemma förra året i storleken av en handboll. Jag vet inte.. men eftersom känslan var densamma i min mage som det var den gången, så blev jag såklart rädd!!

På akuten kom dom fram till att jag bara hade en kraftig ägglossning. Jag har i vanliga fall mycket smärtor vid ägglossning och mens.. men det har aldrig gjort sådär ont! läkaren sa att smärtorna vid dessa tider i månaden kan förvärras pga att jag fött ett barn innan... och jag har dessutom själv länge misstänkt att jag har endometrios men har aldrig kollat upp det.. om det skulle kunna bero på det? Jag mådde iaf bättre när jag hade hormonspiral i några år som gjorde mig (i stort sett) mens fri men jag har inte haft något preventivmedel på ett år nu av flera anledningar, och smärtorna i samband med mens är inteeee roligaa nu assåå! fler som har jobbigt med mens elr endometrios? tips?

hösten börjar komma och det är så sjukt mysigt! jag vill inte ha vinter men jag älskar höst! längtar tills alla blad är orange och man kan fota massor av fina bilder där man kastar löven omkring sig och dom faller sådär alldeles vackert framför kameran. Jag har köpt en gul polotröja för några månader sen som jag tänkt använda i höst, jag tog ivrigt på mig den såfort det var lite kyligare än vanligt  häromdagen.

jag har shoppat lite nya grejjer inför hösten, när jag av privata skäl ändå befann mig i huddik där det finns affärer som bikbik, & hm och sånt (som ni som inte bor i en liten håla som mig ser som helt vanliga affärer) medan jag ba: woww!

jag uppgraderade nagellacks förrådet inför hösten, köpte lite kläder och jeans (som jag ska byta storlek på)

något som jag också köpte är: EN BASKER!

jag gjorde ju en röstning på bloggen för längesen om basker enligt er är fint eller fult, typ 70% svarade fult.. men de skiter väl jag i! tänk er mig sittandes på en uteservering med en basker, en kopp kaffe på bordet framför,och en croissant i ena handen!

så franskt! och så fint!

Underbara Benny får stå för bilderna på baskern

Min fina syster + bästishäng

2018-07-17 23:37
Från ebbaeklund

Igår va min underbara syster här, min fina  underbara syster! som jag älskar henne ❤

Hon och hennes kille var här i några timmar och fikade + gosade med Benny. Jätte trevligt.

Det var kul att äntligen få visa syster hur stor min lilla hunnit bli sen sist, man är ju stolt.

Idag har jag och Ellen varit på stan,  vi har ätit, druckit is latte och haft det mysigt (trots den hemska värmen )❤

Är så glad att Ellen är hemma! hon å hennes kärlek har varit på semester på Gotland i en vecka! så nu förväntar jag mig myyycket "Ebba och Ellen tid"

Svar på tal! vilka sminkprodukter använder jag?

2018-06-20 14:17
Från ebbaeklund

Jag får mycket frågor om vilka produkter jag använder när jag sminkar mig, jag använder verkligen sååå mycket olika grejjer, men det finns vissa produkter som jag alltid använder oavsett vilken sminklook jag gör, och dom tänkte jag visa er nu!

  • Elisabeth Arden flawless start instant perfecting primer
  • Lumene CC cream i färgen light (tan om jag har brun utan sol på mig)
  • Mac prolongwear concealer i färgen NC15
  • Oriflame terracotta powder i färgen natural bronze
  • Highliter: Mary-lou manizer
  • Isadora Perfect Blush i färgen 66 bare berry
  • Ögonbrynspenna: Browgal by Tonya Crooks i färg nr 4
  • 2 olika Eyeliner: Eyeko london- fat liquid eyeliner och Ciate london -fierce flicks. Båda i färgen svart
  • Clinique high impact curling mascara i färgen svart

Sen är det dags för världens bästa puder! Sensai translucent loose powder.

Sist men inte minst så har vi något viktigt! LÖSÖGONFRANSAR. Just nu använder jag dessa från Duff lashes, i modellen Kylie. Men förrutom dessa, så är Amanda Lundgrens fransar på Minza.se mina favoriter.

Alla våra ligg & prata om underlivet!

2018-06-20 11:19
Från ebbaeklund

Här sitter jag. Ofixad, med mitt morgonkaffe, brun utan sol- fläckar, och smutsigt hår.

Lyssnar på podden - Alla våra ligg.
Om ni inte lyssnat på den så rekommenderar jag den varmt! Det är alltså en podd som handlar om sexualtitet och om att äga sina val. 2 st bästisar pratar om sex, tar upp väldigt personliga händelser/upplevelser och pratar om väldigt tabubelagda ämnen (till exempel underlivet) Dom är väldigt öppna och ofilterad, vilket är underbart!

Jag tycker att det är grymt bra att en sånhär podd finns! (Dom har även en youtubekanal med samma namn som också är grymt bra)

Jag tycker att det är så positivt och underbart att sånna här ämnen har börjat pratas om, även att kända profiler har börjat våga öppna upp sig och dela med sig. Tex Therese Lindgren på Youtube, pratar om sex och om sina underlivsproblem som hon har. Jag tycker att vi närmar oss målet att bryta dessa tabu, även om det är en lång väg kvar. Men att offentliga personer pratar om detta ökar definitivt chansen för att snabbare nå målet.

Jag blev även medlem på en fb grupp igår, som dom pratade om i podden. Den heter Fittlife. Det är en sluten grupp där tusentals tjejer pratar om underlivsproblem/preventivmedel och allt som har med underlivet att göra (men även brösten) Verkligen en bra grupp, där man kan tipsa/stötta och hjälpa varandra. Det finns så många problem som vi kvinnor kan råka ut för, så det är ju fantastiskt att det finns ett ställe där vi kan prata om detta. I denna grupp är även experter/gynekologer och sexologer medlem, vilket gör att man även kan få expertråd.

lite som ett fotoalbum från 60 talet

2018-06-15 22:41
Från ebbaeklund

Här kommer några foton från häromdagen när jag & Ellen var på en badstrand på kvällen och fotade.

Jag gillar verkligen bilderna, speciellt i svartvitt! känns lite som att öppna ett gamalt fotoalbum från 60 talet?!

(Jag har ju tyvärr inga stora bröst att stoltsera med, så jag putar med röven för glatta livet )

Fotograf: Ellen Merum

Städat sminkbordet

2018-06-12 21:41
Från ebbaeklund

Det är helt otroligt hur fort jag stökar till på mitt sminkbord när jag är stressad på morgonen, Idag har jag grundligt städat, sorterat, gjort rent alla produkter och tvättat alla sminkborstar! känns sååå Fräscht!

ser framemot att sätta mig där och "leka" imorn

Min bal, Student och min tuffa skoltid

2018-06-08 20:13
Från ebbaeklund

Tänk för att det är hela 3 år sedan som jag hade min bal och student! jag var så lättad den dagen. Såå lättad. Mina gymnasieår var riktigt tuffa. Både privat och i skolan.

Vi visste inte då att det var mina njurar som var felet... vi visste inte vad som var fel. Det var en kamp att hänga med på lektionerna, vara tvungen att gå hem mitt på dagen, och plugga ikapp hela kvällarna och nätterna. I 3 år. (Inte bara 3år... ända sen förskolan, men just gymnasiet var som mest intensivt med plugg) att ha haft det såhär sedan förskolan har verkligen sugit ut hela ens själ... plugga sova äta gråta på repeat. Hade varken tid eller energi för vänner eller nöjen. någonsin. Drog mig undan och undvek att skaffa kompisar för jag visste att jag inte skulle orka umgås med dom iallafall. Under gymnasietiden så träffade jag Sara & Ellen, som blev mina bästa vänner någonsin. Trots allt.

Jag klarade inte av att vara med på aktiviteterna under studentveckan och inte ens student frukosten med klassen... jag var med på själva studenten, fikade lite snabbt med släkten efteråt & sen skyndade mig hem för att sova för att orka med fest på kvällen.

Jag kämpade verkligen in i det sista, jag klarade ALLA betyg ALLT! sedan fullkomligt rasade jag ihop.

Jag har fortfarande inte kunnat jobba en endaste dag... men nu har jag äntligen fått diagnos, mediciner, jag har blivit mamma, livet har äntligen börjat! jag kommer alltid vara sjuk, men inte som då. Synd bara att jag hann bli 23 år innan mitt liv fick börja påriktigt.

En dag i finvädret

2018-06-08 09:10
Från ebbaeklund

Igår hade vi en bra dag med Ellen, det blev en tur på stan och bus i lekparken. Benny älskar att gunga, så han tjöt av skratt när det blev fart i gungan.

Det var mysigt att det fina vädret kom tillbaka, men det var synd att det blåste så mycket. Det var längesen nu som jag åt frukost på balkongen, men det är samtidigt så otroligt skönt att slippa den extrema värmen... men jag vill ändå kunna ha balkongfrukost! jag vill ha lagom! är inte sverige känt för LAGOM? denna sommar är inte lagom.

Efter lekparken så gick vi till Waynes å drack kaffe och åt världens godaste kladdkaka?! den har aldrig vart sådär god innan?! Jag borde inte äta kladdkaka om man tänker på hur mycket jag gått upp i vikt efter graviditeten... men alltså.. den va god! så jag hade ju inget val direkt!!

om någonting är gott så räknas det inte!

Jag köpte en Frappe också men hällde ut över halva på golvet så.. jag vetinte om den räknas heller...så... inget av fikat räknas helt enkelt.

Jag måste också få dela med mig av gårdagens sminkning! (jag har inte vart så noga, så har inte täckt allt lösögonfranslim med eyeliner osv, men jag måste säga att GULT! så fint! Det är första gången som jag använder gul ögonskugga och jag gillade de.

Nytt till Benny älsklingen

2018-06-03 11:07
Från ebbaeklund

Han stod upp

2018-06-02 12:37
Från ebbaeklund

Igår så stod Benny helt själv utan stöd för första gången! vi satt på golvet i köket och lekte, han ställde sig upp genom att ta stöd mot mig (som han brukar) men mitt i allt så släppte han mig och stod i flera sekunder mitt på golvet, han märkte det inte för han fokuserade så mycket på annat just då. När han upptäckte att han stod själv utan stöd, då blev han lite rädd och skyndade sig att ta stöd mot mig igen. Han är så duktig! han utvecklas så snabbt!

Hans hår på huvudet ha verkligen börjat bli tjockt nu, och han börjar säga ord istället för att jollra. Nu är det mycket: "titta" "titto" och babaa.

Jag är så stolt!

Första Tandläkarbesöket

2018-05-30 13:51
Från ebbaeklund

Tänk för att igår så hade Benny sitt allra första tandläkarbesök. Han har nämligen 3 fina små mjölktänder. Besöket gick bra, han fick en tandborste och tandkräm för nu är det dags att borsta morgon och kväll 😋 min stora kille!

Imorse körde vi den första borstningen, det gick faktiskt jätte bra! han låg stilla och lät mig borsta tills det va klart, jag tror till och med att han tyckte det var skönt, eftersom  hans mun kliar ju pga av tänderna som kommer upp.

Sitta i gräset & spreta med tårna!

2018-05-30 10:34
Från ebbaeklund

Jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen, och inte har haft ett ordentligt flyt på evigheter, men jag tycker ni ska klicka in lika ofta iallafall, för rätt som det är så kommer det upp riktiga guldkorn här som ni inte vill missa

På dagarna så är jag ute med Benny, är med Ellen när hon inte jobbar, bakar, städar, solar och svettas. Att sitta med Ellen i gräset och spreta med tårna är väl en av höjdpunkterna i vardagen.

Världens bästa eftermiddag!

2018-05-14 20:58
Från ebbaeklund

Idag hade jag & Benny en underbar eftermiddag med Ellen ❤

Vi hade picknick & lät Benny sitta/krypa i gräs för första gången! det är något jag har sett fram emot och jag trodde att han skulle älska de.. men alltså... det va de värsta han hade varit med om?! tårarna sprutade!! men det kanske var för att det var ovant och nytt? det kanske är en vanesak.. jag vetinte... men det var iallafall ingen höjdare!

Men mysigt på picknick- filten hade vi! Benny var glad, skrattade och smaskade på persikopure' det var bara så himla underbart! förra året denna tid när vi låg på intensiv-avdelningen så var detta bara en fantasi...

Bilder från kalaset

2018-05-14 00:04
Från ebbaeklund

Kalaset igår var trevligt! det var jag, min mamma, mormor, morfar, moster, kusin, Ellen, pappa Robin. ❤

Här kommer lite bilder från igår!

Tårtan vaaaa MUUMMSS!

Partyhattarna PÅ! men dom räckte inte till alla tyvärr. Jag, Ellen, Benny, mormor och min mamma fick en varsin!

Fick Jätte fina presenter av allihop!

Till exempel- en fin fin hatt!

Ett spännande tåg!

Gul jacka och gula skor från mig och pappa Robin!

Kanske kommer lite mer bilder på presenterna i ett annan inlägg idk

(Fotograf till de flesta av bilderna är bästa kalasfotografen Ellen)

Tack & Godnatt

2018-05-12 23:17
Från ebbaeklund

Med detta inlägget så vill jag bara säga Godnatt & stort tack för idag, alla inblandade.

Benny har varit jätte glad hela dagen & fått fina presenter. En riktigt trevlig dag
med familjen.

Jag har inte kollat igenom bilderna från kalaset ännu, så de kommer i ett annat inlägg. Nu måste jag få avsluta detta inlägg med att skryta över min fina tårta liksom... hur fin?!

Dagen före den stora dagen

2018-05-11 09:59
Från ebbaeklund

Idag är det ingen vanlig dag! det är dagen innan min älskade pojkes 1årsdag! tänk att det gått ett helt årsedan den hemska natten när fostersäcken kom ut hemma och sprack, 3 månader innan beräknad förlossning. Allt blod.. all rädsla över att han skulle dö... all smärta.

Här är han nu, glad, frisk och ett helt år gammal ❤Min älskade son, mitt allt! ❤

(Bilder från den tiden är så mentalt jobbiga att gå igenom, men här kommer några)

Shopping med bae

2018-05-10 13:37
Från ebbaeklund

Igår så var jag på stan med bästis! vi lunchade och kollade i affärer, avslutade sen dagen med världens godaste Ice latte caramell med havremjölk ❤

mådde så himla dåligt på alla sätt, vilket var en besvikelse eftersom jag verkligen hade sett framemot detta i en vecka. Men det var underbart att träffa bästis ❤

Färgglada Donut's

2018-04-29 20:48
Från ebbaeklund

Var på Ica idag och såg detta! asså jag hade köpt, om dom inte låg framme utan lock/plast. Köper aldrig sånt som ligger framme så på affärer.. tycker det är extremt ohygieniskt. Men alltså dom såg sjukt goda ut! eller hur?! dom blå hade popcornsmak 😍 mums 😍

Shopping Dag

2018-04-28 21:24
Från ebbaeklund

Idag så spenderade vi dagen med Ellen på stan vi började med att äta på waynes, kyckling ciabatta såklart!

Såg världens finaste blommor påvägen till stan, NU är de vår! (såg även tussilago)

På Lindex provade vi kläder/underkläder! hittade världens finaste underklädes set som ni ser på bilderna! en så underbar somrig färg eller hur?! matchande underkläder är ju bäst.

Efter att ha kollat in några affärer så var klockan plötsligt 15 (vilket är lika med stängning såhär en lördag) så efter stan så tog vi en promenad, fotade lite vid vattnet och hade det mysigt ☀

Hur mår ni? Hur har eran dag varit?

Min Konstiga Konst

2018-04-26 18:14
Från ebbaeklund

Bara jag som älskar min egen konst? men jag känner typ att det är ganska logiskt att man gör de? för man skapar ju inte något man ogillar?

Gjorde denna målning 2015, den är fortfarande en av mina favoriter. Den har legat i en byrålåda bland alla mina andra målningar, men jag känner för att ta fram den, köpa en ram och sätta upp den!

vad tycker ni?

Om man vore Rik

2018-04-26 13:57
Från ebbaeklund

Alltså dessa! wow! när jag fick hem mitt sensai puder så fick jag även provförpackningar på babor hudvård. Jag använde dom i rätt steg, i några dagar och tänkte typ: "ja varför inte, fick dom gratis värt att testa" aa men lite så. Men jag blev helt kär! ville typ gråta när förpackningarna var slut. Förstod att det var ett dyrt märke, vågade inte googla men gjorde de tillslut och tappade hakan. Det är DYRT! men om ni är rik! KÖP!