RSS - xml

Kontrollerades senast: 2019-10-09 19:32:16

layf

Frukost

2014-06-27 14:50

Det är sommarlov så ja jag sover länge. Men nu blir det frukost time.
(Bilden är inte min)

Fel !!

2014-06-27 01:54

Jag har inte kunnat blogga för det har varit något fel på min dator , jag vet inte vad som hände men den funkar nu igen. Och min bloggplatsen app på mobilen har inte heller funkat. Värje gång man går in på den så blir det svart. Vet inte om det var fel på bloggpålatsen eller om det var nått med bara mig. Men men nu funkar det igen och nu kan jag blogga igen. Så nu komemr bloggen uppdateras flera gånger om dagen igen. 

 

Så vi hörs i näsa inlägg :*

 

Mer

2014-06-25 21:05

Det kommer inlägg ikväll!!!!!

sommar outfits #sommar #outfits #fäsca #snygga

2014-06-24 17:37

Jag letade runt lite på google på snygga sommar outfits. För att få lite insperation.  Och jag hittade många som var sjukt snygga.Men jag valde ut tre stycken och då valde jag dom här.

 

     

 

Jag tycker dom här skulla vara sjukt fräsca till sommaren. Jag skulle lätt kuna ta på mig detta en sommar dag eller en sommarkväll, passar lika bra till båda. Vad tycker ni om dom kommentera :*

Svarar på frågor från ask! #ask #svarar #här #1

2014-06-24 16:52

Hej nu tänkte jag göra ett inlägg där jag svarar på frågor som jag har fått på min ask. Fast jag svarar här i ett inlägg. Så vi sätter igång: 

 

~Hur många år är du?  

Jag är 13 år

 

~Går du på något sport? 

Nej, jag gick på ridning sen jag var 8 år till mer en 12 år. Jag slutade någon månad innan jag var 13. Så jag slutade precis rida. Men jag red på ridskola då. Men nu har jag slutat där men mina planer är att jag ska börja igen fast på en medryttarhäst istället. 

 

~Hur länge har du bloggat?

Jag vet inte riktigt , men tror jag började år 2009/2010. Men har bytt bloggar och haft pauser många gånger under dom åren. Men nu på sista tiden har jag tagit bloggen mer seriös för jag tycker det är så pass kul så jag lätt skulle vilja hålla på med det hela tiden. 

 

Säg en av dina drömmar.

En av mina drömmar är att få en stor blogg och kunna leva på bloggandet. Det är en stor dröm för mig redan när jag började blogga och då var jag runt 8-9 år och nu är jag 13.

 

~ Kär?

Ja, jag är kär!

 

 

Jag kommer ta fem frågor i taget från min ask någon gång ibland så detta var #1 och sen kommer det liksom # 2 och så vidare. Men gå in och ställ frågor på min ask vet ja. NI kan va anonyma om ni vill! men jag heter ElinaOlsson01 där så shecka in den och skriv något vet ja och så hörs vi i nästa inlägg eller kanske på ask vem vet. Puss och kram :*

 

 

 

Nagelack bilder

2014-06-24 16:42

Här kommer några bilder på nagelacken jag skrev om. Detta är bilder från google!

Sommarnagla! #sommarfärger #på #naglarna

2014-06-24 15:53

Något som är väldigt populärt nu är att ha fina naglar. Därför gjorde jag ett inlägg om hur man får långa naglar. Så jag tänkte göra ett inlägg om fina sommarfärger på naglarna som jag tycker iallafall. Så nu kanske ni får tips eller insperation. 

 

~ Ljusrosa naglar tycker jag är väldigt fint på sommaren för att det är en ljus årstid och då är det fint med ljusa naglar. Men det är ocksåp fint för att det framhäver att man är brun också.

 

~ Neon färger tycker jag också är väldigt snyggt på sommaren för att på sommarenm tycker jag det är snyggt med mycket färger och inte bara svart och vitt hela tiden. Neon är väldigt starka färger som syns väl. Så om ni vill att man ska ha fokus på naglarna är neon ett smart tips till er. Men neon tycker jag gör att det ser ut som att man är brun också. 

 

~ Vitt nagelack tycker jag också är fint på sommaren. För när man är brun så blir vitt så mycket mer vitt eller hur man ska säga. För om man har vitt nagelack på vinten så försvinner liksom naglarna in i hytornen. Naglarna syns inte lika mycket. Men på sommaren är man oftast brun så då försvinner inte naglarna in i hytornen. Men själv tycker jag att det ser ut som att man är brunare om man är brun då för att det skiljer mellan naglarna och hytornen. 

 

~ Svart nagelack tycker inte jag är snyggt på sommaren. För sommaren är ljus och det är inte svart. För på sommaren brukar dom flesta vilja vara bruna så jag skriver som att man vill va brun. Om man målar naglarna i svart så ser hytornen vitae ut en brun. För att om man är ljus och har mörkt nagelack  så ser man ljusare ut. Därför är ljusa nagelack snyggt på sommaren för att då ser man brunare ut för det är motsatsen till mörk. 

 

~ Glitternagelack tycker jag är väldigt snyggt till alla årstider igenkligen. Men till sommaren blir det lite extra snyggt tycker jag. Men jag tycker glitternagrlack är så snyggt för det blir lixor mer en vad ett vanligt nagelack är. Det är därför det är snyggt att ha ett vanligt nagelack och sen ha ditaljer med glitter på. Men det är även snyggt med helglittriga naglar också. Men jag tycker inte man ser brunare eller ljusare ut med det, det gör bara så det blir mer bling i det hela och inte bara en färg. 

 


Här var några nagelacks tips till er. Detta tycker jag det behöver inte vara att alla tycker det men detta är min åsikt. Men ni kan ju kommentera vilken färg ni tycker är snyggt till sommaren. 

Men jag hoppas att ni tycker om inlägget och så hörs vi nästa! :*

Sociala medier :D

2014-06-23 17:26

Om ni vill starka mig mer så följ mig på mina andra ställen där jag finns

Insta: Bloggaren18
Ask: ElinaOlsson01
Kik: ElinaOlsson01
Videofyme: Elina Olsson
Hotmail: [email protected]

Godmorgon

2014-06-23 13:42

Jag är fortfarande sjuk så jag sov väldigt länge idag kände jag. Men men är det sommarlov så är det eller hur ;) men jag tänkte göra en vlogg till er och lägga ut vill ni det ? Kommentera!

Frågestund

2014-06-22 18:48

Nu när min blogg är ny och jag har precis börjat så tänkte jag ha en frågestund så ni kan fråga det ni vill veta om mig. Om ni inte känner mig så vet ni nog inte så mycket om mig. Så kommentera det ni vill veta så kommer jag svara på dom i ett inlägg eller i en video , det märker vi!

  

 Men vi hörs i nästa inlägg :*

hur du får långa naglar

2014-06-22 18:12

Något som är vä,digt populärt bland tjejer idag är att ha långa naglar. Så därför tänktre jag skriva ett inlägg med lite tips om hur man kan få länge naglar. 


~ Fila naglarna så alla är lika långa och i den formen du vill ha dom i. 

~ Måla naglarna med genomskinligt lack som kommer starka naglarna så dom inte går av lika lätt. 

~ Tryck bak nagelbanden så långt det går innan det gör ont. 

~ Ha inget annat nagelack över det genomskinliga lacket utan bara det. 

~ Sen är det bara att vänta tills dom växer. 


När du har gjort dom här sakerna så är det bara att vänta. Men under tiden dina naglar växer och någon går av. Fila den igen och gör den fin. Om någon nagel växer fortare en dom andra så fila ner den/dom till samma längd som den korta. För då blir alla lika långa och ser mer vårdade ut. 


Jag kommer göra en video på detta när jag själv gör det någon gång men nu har jag precis gjort dom fina. Så nästa gång då visar jag er steg för steg och exakt visar hur man gör. 


Detta var mina tips till att få fina och långa naglar :. Vi hörs*

PrimeBoots

2014-06-22 13:51

Ni har nog hört om dom populära skorna primeboots som är väldigt populärt just nu. Själv vill jag hjärna ha dom men vet inte om dert är värt att lägga cirka 3000 på ett par skor som man förmodligen kommer tröttna på nån gång. Men själv är jag en person som älskar att ha boots på mig på hösten och vintern. Men man kan ju även  ha dom på våren och på sommaren men tror det kommer bli väldigt varmt. Men jag tycker dom är så sjukt snygga med ett par svarta jeans, en stickad tröja och en snygg jacka. Typ den outfiten jag andvänder varje dag på hösten och vintern. Men jag gillar bara en såts boots. Det är när dom ser ut som dom här primebootsen. 

 


(denna bilden är från google och hon som har tagit bilden hennes blogg står på bilden längst ner)


Dom har inte så mycket saker på sig, bara två spännen inget mer. Det är det jag tycker är snyggt. Jag tycker inte det är snyggt när det är massor med nitar och sånt på. Jag vill ha boots med inte så mycket saker på. 

Det är därför jag tycker om dom är primebootsen så mycket, för det är exakt så här jag vill att dom ska se ut. Men jag funderar på om jag ska köpa dom eller inte. Vad tycker ni ? kommentera! 


Sjuk #boomb

2014-06-22 13:23

Idag känner jag att jag inte är så pigg. Det börjadxe komma igår men blev dåligare idag. Så idag blir det att va hemma och ta det lungt. Och därför har jag tid att blogga mycket. Jag har många förslag vad jag ska skriva om. Men skulle vara bra om ni kommenteade också vad ni vill att jag ska skriva om så kan jag nog fixa det. Så håll koll nu för det kommer komma massor med inlägg/bilder och sådant. Jag hoppas ni kommer tycka om det och så hörs vi i nästa :*

Första inlägget :*

2014-06-21 22:05

Detta är mitt första inlägg här på denna bloggen. Jag kommer skriva om det som händer i mitt liv och mina tankar om saker. Jag kommer även skriva om smink och mode. För att det är ett ämne i mitt liv som jag tycker är väldigt roligt. 

Men jag hoppas att ni kommer gilla min blogg och fortsätta att läsa den :*